![]() |
#4111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Kameno, dobrze mówisz!
To teraz ja ![]() Wygląd- od dołu: -wielki palec u nogi- reszta malutka -grube uda (jak powiedział jeden z moich apsztyfikantów- królewski udziec) -miekki brzuch - od zawsze -biustu brak (nawet zerówka jest za duża) -szyja krótka -włosy cieniutkie -nochal jak u dzięcioła -opadające kąciki ust -drobiazgi typu: popękane naczynka itd to już mi się nie chce wymieniać ![]()
#4112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Koleżanki prawdopodobnie załatwiają sobie zwolnienie prywatnie. Pastwowo jest załatwic ciezko. ![]() Z wielka rolka ręczników papierowych. ![]() O jak jest narzekanie to ja tez ponarzekam (pokazując tez 2 stronę medalu): - dłuższy 2 palec u nogi (można chodzic w krytych butach) - poduszki nad kolanowe (można nosić spodnie i dłuższe spódnice) - grube uda (j.w.) - brak ładnej tali (nosić fantazyjne paski i spódnice ołówkowe) - mały biust (odpowiedni stanik i odcinane pod biustem bluzki) - garbaty nos ( makijaż daje rade maskować) - małe oczy i opadające w nich kąciki (makijaż daje rade) - mikre włosy (dobra fryzura i nie widać defektu) - duże dłonie (ładnie pomalować pazury i niski tego nie zauważy) - itp. EDIT: Helloł ![]()
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
Jak ja nienawidzę takiej pogody! Od razu jestem wq...... i mam ochotę poszukać czerstwej bułki
![]() Wchodzę dziś do pokoju koleżanki, a ta "ale masz super kolor! Bardzo podoba mi się ta wiśnia"/ Noł komęt...... Normalnie rozszarpałabym coś albo kogoś.....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-31 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
najadłam się wafli z masą krówkową i
![]()
![]() |
#4117 |
grozi wypollizowaniem
|
najadłam sie ryby z frytkami i
![]() ![]()
#4118 |
Zakorzenienie
|
Red, doczytałam o tej imprezie. Wyjdę na Wielką, Dupną Damę ale jakbym miała iść na pożegnaniową imprezę, gdzie ktoś mnie zaprasza i jeszcze mam za siebie zapłacić, to bym się mocno zdegustowała i obraziła i oczywiście zlała taką imprezę
![]() Może mam jakieś konserwowe poglądy, ale jeżeli robię pożegnaniową imprezę czy jakąkolwiek, na którą zapraszam i pełnię rolę powiedzmy "gospodyni" to niestety liczę się z tym, że to ja zapraszam i pokrywam wszelkie koszta. Jeżeli mnie nie stać, to nie organizuję ch... wie jakiej dupnej imprezy ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Ja na wygląd nie będę narzekać bo wiem że wady można albo polubić albo zamaskować (albo udawać że ich się nie zauważa) - u mnie przeplatają się wszystkie trzy opcje
![]() A jutro czeka mnie w pracy nowe wyzwanie: będę używać aplikacji o szumnej nazwie WebEx po to żeby pogadać z babeczką o imieniu Betsy na temat dlaczego nie przechodzą mi faktury do klienta przez ich dupny system ![]() Matematyki nie studiowałam, ale pewna jestem że np. 160 * 1 + 0 = 160 jest dobrym równaniem i dlaczego się tu coś nie zgadza? ![]() I powiedzcie jeszcze że słowo "speaking" nie musi koniecznie oznaczać rozmowy na gębę tylko może to być klikanie? Mam nadzieję - bo jeśli nie to po pierwsze zdążę umrzeć z nerwów jeszcze przed przed 16.00 ![]() ![]() Florens, Polly - mniam ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-08-31 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie sie nie zgadza to równanie ![]()
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
Ja też chcę brawo za to, co napiszę!!!! Wtedy specjalnie tak się obnażyłam bez dopisków, jak Eenax. WIĘC...
W gruncie rzeczy prawie nic mi nie przeszkadza w wyglądzie- stopa wąska, uda kobiece, cycki nie obwisną, szyję można "wydłużyć" krojem bluzki i fryzurą, nos...duży zawsze będzie, ale za to ładny, opadające kąciki- nie widać, jak się uśmiecham, włosy cieniutkie, ale przez to mięciuteńkie w dotyku. Wojtek dziś na castingu robił za starego wujka, który jest całkowicie rozkojarzony, ale udaje, że nad wszystkim panuje. Podobno pokazał wszystkie najgłupsze miny- podczas mieszania herbaty (takie było zadanie). Przypomniał sobie podstawówkę ![]()
#4122 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja też pochwaliłem dzień przed zachodem słońca ![]() Chociaż teraz pięknie u mnie świeci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zapuść jeszcze Alejandro ![]() ![]() Przepraszam, ale zabrzmiało to jak klątwa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klaszczę więc i Eenax i Ju ,klaszczę i zazdroszczę i podziwiam bo też ponoć jestem wobec siebie zbyt krytyczna,tylko ![]()
![]() |
#4124 |
grozi wypollizowaniem
|
a ja jestem kurdupel bez cycków i z wielką dupą
![]() ![]()
#4125 |
Zakorzenienie
|
Ja tam ćwiczę, żeby źle o sobie nie mówić
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4126 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, co to znaczy, ale czuję, że powinnaś mnie tego nauczyć, abym była szykowna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja szefowa oznajmiła, że we wrześniu bierze sobie tydzień wolnego, bo musi ODPOCZĄĆ ![]() ![]() Tak, Polly, olewka ![]() Dziś z księgową fantazjowałyśmy: ona znajduje sobie nową pracę, mówi nam baj baj, a ja idę na minimum dwa tygodnie chorobowego. Telefonu nie będę odbierać, hasła do mojego kompa nie zna nikt. Wtedy szefowa zobaczy ile warta jest jej pupilka - stażystka - donosicielka (hłe hłe), ciekawe co by razem zdziałały. Wymyśliłyśmy też, że możemy zostawić po sobie puste kompy, bo przecież nie mamy obowiązku archiwizowania dokumentacji ![]() ![]() ![]() Czuję, że robię się wredna na stare lata ![]()
![]() |
#4127 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Gwiazdka to miało być mnożenie, w sumie fakt, u nas się raczej x używa albo kropki, ale dziś pierdyliard razy mi te gwiazdki migały w mailach.... 160 x 1 + 0 = 160 <--- i co dobrze, nie? za to mówić nie potrafię dobrze w żadnym ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4129 |
grozi wypollizowaniem
|
byłam dzis po koperty bąbelkowe, wychodze patrzę na paragon a tam:
koperta powietrzna ![]() ![]()
![]() |
#4130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justysiu ja nie wzięłam Twojego postu jako narzekania bo wiem ze jesteś tego świadoma jak atrakcyjna jesteś kobietą. Moje dopiski były po to, bo ta moja lista to tak naprawdę nie jest narzekaniem. Owszem byłam wcześniej zakompleksiona ale się tego kompletnie wyzbyłam. Nie widzę sensu w zamartwianiu się i stresowaniu posiadaniem wad skoro tylko ja je widzę. Amen. Cytat:
![]() Kompleksy nadal jakieś mam, defekty nie zniknęły ale się do nich nie przyznaje wiec nikt ich nie zauważa. ![]()
![]() |
#4131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Niedobre Wy! U mnie tylko pomidorówa z ryżem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Źle ![]() 160 x 1 + 0 = 160 x 1 ![]() Nasza matematyczka w podstawówce zawsze nam powtarzała, że przy mnożeniu nie używa się iksów (bo to niewiadomą oznacza), tylko kropkę pośrodku ![]() --- Niech mnie ktoś do przepisywania magisterki zagna... mam jakąś wordofobię najpewniej, na samą myśl ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu, czy ty przczytałeś uważnie cały post?
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przemyślałam drogą parę rzeczy... i dotarło do mnie wreszcie, że stałam się tym, czym zawsze gardziłam: kimś bez sensu i celu, kto płynie z prądem, bo nie ma w sobie dość siły, żeby coś zmienić. ![]() I za to się nienawidzę Idę na kolację, potem chyba kąpać i spać Im szybciej się zamknę, tym lepiej
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-31 o 18:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Zakorzenienie
|
On pewno nie rozróżnia kolorów i myślał, że Cię skomplementowała
![]()
#4136 |
grozi wypollizowaniem
|
gryx-ale jak to przepisać..z czego?
![]()
#4137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pewnie tak samo sie śmiałaś jak ja kiedy zobaczyłam na paragonie napis "kaczka z pis." (czyli pieczona pierś kacza z nadzieniem z pistacjami). A i przypomniało mi się "quriozum" które dziś widziałam na pewnym młodzieńcu lat 17-18. Nie przyszło by mi go głowy ze mogą istnieć rurko-alladynki. Nawet nie wiem jak to opisać by zwizualizować. Spodnie miały pas tam gdzie pas i kieszenie tam gdzie powinny być kieszenie były wąziutkie ale krok konczył sie ciut niżej niz w połowie ud. (coś a'la na zdjęciu tylko bez tego marszczenia a od razu przechodzące w rurki)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4138 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ómarłam ![]()
![]() |
#4139 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 | |||
BAN stały
|
Dlaczego jakoś Ci nie wierzę?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo uważnie, od przodu i od tyłu co najmniej 5 razy ![]() Cytat:
Jeśli mnie się podoba, to znaczy, że jest ładnie ![]() ![]() --- Polly, masz rację! Zrobię kopiuj-wklej z sieciuni, po co przepisywać? ![]() ..... Z moich notatek i materiałów, kobieto ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.