Scent Bar XVII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-31, 12:48   #4081
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar XVII

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
spalisz się w piekle synu
Ja?!

Cytat:
ziimno
Zimno jak ch... olera (zwłaszcza w nocy), ale u mnie przynajmniej słonecznie i bez deszczu

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Znowu mam podk...ny dzień Się wyżalę, pozwolicie....
Z dwojga złego chyba faktycznie lepiej spłacić dług od razu, a nie bawić się w comiesięczne raty i odsetki. Remont odwlecze się, to fakt, no ale nie zostawisz Mamy z tym kłopotem samej. A do klubu nie idź i tyle

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
I w ogóle wszyscy i
Ale dzisiaj zimno, fajnie
A już straszą, że znowu ma być cieplej...
Guten Tag Frau Obersturmbannführerin aus Posen!

Cieplej niech będzie, nie mam nic przeciwko

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
NIE BĘDĘ malować na płótnie...
No właśnie - dlaczego płótno jest be?

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

rozpustnik
Tylko od czasu do czasu, nigdy na pełen etat

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Gryyyyx zmień ten podpis bo teraz jest jeszcze gupszy
Jaki głupszy? Jakie zmień? To moje życiowe motto jest

Cytat:
Ee, do rzyci z tym... tylko Bar mi pozostaje
Bo tu jest najfajniejsze towarzystwo po tej stronie Odry

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
nie obecny chyba ze dwa razy dostał w zęby od byłego, albo odwrotnie, nie pamiętam już
Hoho, historia miłosna z przemocą w tle

Cytat:
prawie Ci wybaczyłam
A ja i tak nie żałuję
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:49   #4082
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ja sie zastanawiam czy nie szybciej , czyściej i z lepszym efektem byłoby oblepienie wszystkiego płytą g-k....
Myśleliśmy o tym ale nas kolega zbajerował, że tynkowanie tańsze i łatwiejsze... Póki co na jeden pokój zużył trzy wory tynku gipsowego po 25 zeta sztuka więc nie wiem czy tak tanio.

Cytat:
moze serio lepiej wziąc ekipe...w 3 dni wam zrobią mieszkanie w g-k.....
Zapewne, ale kasy ni ma

Cytat:
jeszcze sie tak zastanawiam...bo kurde tynkowanie to jest serio trudna sprawa i wymaga znajomości tematu-zraszanie...gąbkowanie (nie wiem jak sie to fachowo nazywa ) , gruntowanie poszczególnych warst... poza tym tynk gipsowy schnie i dojrzewa ze 2 tygodnie pewnie.....
No niestety schnie co najmniej tydzień. Plan zakładał, że zatynkujemy i pomalujemy wsio przed wrześniem a tu jeszcze widzę z miesiąc szlifowania tego badziewia przed pomalowaniem. I pewnie ja będę szlifować w weekendy, bosko

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2010-08-31 o 12:51
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:54   #4083
skarbiatko
Zakorzenienie

Red..przykra sytuacja i jakie to wszystko mi bliskie też trza było spłacać zamiast robić remont....

Dziewczęta,doradźcie mi w sprawie kaloszy,na Huntery mnie nie stać,może któraś kupowała on-line i moze polecić jakiś sklep,model itd....na allegro jest mnóstwo i w różnych cenach,ale kurczę ja wiem jak toto na nodze bezie wyglądało
A może któraś z Was kupiła na allegro?

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 12:59   #4084
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Myśleliśmy o tym ale nas kolega zbajerował, że tynkowanie tańsze i łatwiejsze... Póki co na jeden pokój zużył trzy wory tynku gipsowego po 25 zeta sztuka więc nie wiem czy tak tanio.

Zapewne, ale kasy ni ma

No niestety schnie co najmniej tydzień. Plan zakładał, że zatynkujemy i pomalujemy wsio przed wrześniem a tu jeszcze widzę z miesiąc szlifowania tego badziewia przed pomalowaniem. I pewnie ja będę szlifować w weekendy, bosko

az sobie doczytałam o tych tynkach-i wyczytałam ze z ynkiem mozna robic cokolwiek po minimum 2 tygodniach ,
i tynku sie raczej nie szlifuje , chyba ze gładzie....ale w ciul roboty to jest...ja sie juz na to nie pisze...a płyte gk bierzesz, przyklejasz, malujesz i do widzenia (przynajmniej mam nadzieje ze tak to bedzie wyglądało u mnie )

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

skarbiatko-
wydaje mi sie ze kalosze na nodze będą wyglądały niestety jak kalosze...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:03   #4085
Redhaired Witch
Nindżopesz

Polly, zdania są podzielone, w robocie mówią mi szlifuj, kolega chciał kłaść kolejne warstwy aż któraś wyjdzie równo. Ale jaki to mały pokój wyjdzie w końcu Jeszcze panele chciał nam położyć i gres, niech spada

Iii zastanawiam się nad wyprzedażą kilku flakonów, jak nisko upadłam

Stary 2010-08-31, 13:05   #4086
skarbiatko
Zakorzenienie

Polly ale kiedy niektóry naprawdę wyglądają ładnie

o te np:
http://allegro.onet.pl/czarne-kalosz...204305484.html

w sumie to i od "nosiciela" zależy jak but wygląda....

Stary 2010-08-31, 13:09   #4087
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly, zdania są podzielone, w robocie mówią mi szlifuj, kolega chciał kłaść kolejne warstwy aż któraś wyjdzie równo. Ale jaki to mały pokój wyjdzie w końcu Jeszcze panele chciał nam położyć i gres, niech spada

Iii zastanawiam się nad wyprzedażą kilku flakonów, jak nisko upadłam
no ale taki juz gotowy tynk to jest twardy jak cholera (a przynajmniej powinien byc)...to moze lepiej jednak gładź położyc na ten tynk...
Stary 2010-08-31, 13:13   #4088
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
no ale taki juz gotowy tynk to jest twardy jak cholera (a przynajmniej powinien byc)...to moze lepiej jednak gładź położyc na ten tynk...
Grom wie, bo powiadają, że na tynk gipsowy nie nalezy kłaść gładzi. Dobrze że się na tym znamy, nie?

Stary 2010-08-31, 13:39   #4089
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Hej

Widzę że na czasie rozmowy na tematy remontowe, ale się wetnę z czymś innym: znacie filmik Bambi Meets Godzilla? KLIK
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 13:41   #4090
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Zimno jak ch... olera (zwłaszcza w nocy), ale u mnie przynajmniej słonecznie i bez deszczu
a u mnie padało rano
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Bo tu jest najfajniejsze towarzystwo po tej stronie Odry
o właśnie
W ogóle doszłam do wniosku, ze jestem do niczego. Bo jak to mówią "jak cos jest do wszystkiego, to jest do niczego" - i ja właśnie tak mam. Łapię się za 100 rzeczy, chcę wszystkiego naraz, a nic tak naprawdę porządnie nie umiem. Ani wyuczonego zawodu, w pracy tylko to, co mnie nauczyli, podróże znam tylko z książek, w malarstwie nie dopróżniam Maneta od Moneta, rysuję tak sobie, bez szału, na muzyce i archeologii znam sie tylko wyrywkowo, na perfumach zresztą też pobieżnie, tańczyć porzadnie nie umiem, na gitarze ledwo 8 chwytów opanowałam Nie ma czegoś, w czym byłabym naprawdę dobra, co byłoby moją specjalnością... ot, przeciętne dziewczę z przeciętnymi umiejętnościami
Idę się pochlastać czerstwą bułką, może w śmierdzącej firmowej lodówce jakas zalega
Cytat:
skarbiatko-
wydaje mi sie ze kalosze na nodze będą wyglądały niestety jak kalosze...

Cytat:
o nie - przypomniałas mi o znajomej lasce, co ma dość, hm, specyficzny gust co do strojów Miała kiedyś kalosze w panterkę I gustuje we wściekłych kolorach i dziwacznych zestawach, kiedyś ją widziałam, jak szła do pracy w złotych szpilkach i lateksowych legginsach, do których założyła króciutki t-shirt do pasa (dodam, że tyłek i nogi tej panny nie świecą przykładem szczupłości i zgrabności )
Stary 2010-08-31, 13:43   #4091
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Polly ale kiedy niektóry naprawdę wyglądają ładnie

o te np:
http://allegro.onet.pl/czarne-kalosz...204305484.html

piękne szkoda ze ja takich wysokich butów jak są nie zapinane w życiu bym nie wciągnęła na nogę

Umówiłam się z kuzynką na mieście gdyby nie to że umawiamy się od tygodni, a ona już jedzie do mnie z Krakowa to bym chyba odpuściła, bo coś czuję, że zmoknę zanim do auta zdążę wsiąść

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 13:52   #4092
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
edit: metale mnie nie chcą, bo "ch** wiem o muzyce" (w sumie, to racja, bo jak przegladam, to nie mam pojęcia o czym tam gadają)
A zarzuć jakimś linkiem, jestem ciekawa jak wygląda ta ich gadka...

Cytat:
Nigdzie nie pasuję
Popacz, to tak jak ja Ostatnio stwierdziłam, że jestem koneserem żałobnej, li i jedynie instrumentalnej muzyki organowo-smyczkowej.

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
W ogóle doszłam do wniosku, ze jestem do niczego.
O matulu. To ja w ogóle się na niczym nie znam, nawet po łebkach...
A z zalet jedynie szybko czytam - ale nie jakoś super szybko.
Łączę się więc w bólu.

Stary 2010-08-31, 14:04   #4093
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
O matulu. To ja w ogóle się na niczym nie znam, nawet po łebkach...
A z zalet jedynie szybko czytam - ale nie jakoś super szybko.
Łączę się więc w bólu.

edit: ale nie martw się - już niedługo będziesz wartościowym i szanowanym członkiem społeczeństwa, jako, że przyczynisz się do wychowania kolejnego obywatela

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-31 o 14:15
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:14   #4094
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Red, doczytałam Twojego posta.... współczuję, bardzo nieciekawa sytuacja domowo-finansowa....

a babeczka z pracy kurde mało taktowna jakaś, chyba że to wielki warszawski świat i wsio normalno - w "moim" świecie nie zaprasza się ludzi do knajp gdzie trzeba wybulić 35 zeta za sam wjazd nie mówiąc o dalszym płaceniu bo o suchym pysku się nie będzie siedzieć.
ja bym po prostu nie poszła.

Cytat:
W ogóle doszłam do wniosku, ze jestem do niczego. Bo jak to mówią "jak cos jest do wszystkiego, to jest do niczego" - i ja właśnie tak mam. Łapię się za 100 rzeczy, chcę wszystkiego naraz, a nic tak naprawdę porządnie nie umiem. Ani wyuczonego zawodu, w pracy tylko to, co mnie nauczyli, podróże znam tylko z książek, w malarstwie nie dopróżniam Maneta od Moneta, rysuję tak sobie, bez szału, na muzyce i archeologii znam sie tylko wyrywkowo, na perfumach zresztą też pobieżnie, tańczyć porzadnie nie umiem, na gitarze ledwo 8 chwytów opanowałam Nie ma czegoś, w czym byłabym naprawdę dobra, co byłoby moją specjalnością... ot, przeciętne dziewczę z przeciętnymi umiejętnościami
Idę się pochlastać czerstwą bułką, może w śmierdzącej firmowej lodówce jakas zalega
A wiesz, mi się wydaje że lepiej być osobą która zna się na 100 rzeczach powierzchownie niż ekspertem z jednego tylko tematu a dupą we wszystkim innym. Od razu przypomina mi się pani profesor ode mnie ze studiów, lingwistka, może i super specjalista ale sory, wiedzy na inne tematy to ona nie posiadała.. albo pani doktor od filozofii - jak koleżanka coś na zajęciach zagadnęła na temat fizyki kwantowej czy innej (a fizyka teraz ma sporo wspólnego z filozofią) to nie wiedziała co powiedzieć. phi

i nie gadaj że nic nie potrafisz - np. ja z umiejętności mogę się pochwalić czytaniem w dwóch językach i tyle

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
kiedyś ją widziałam, jak szła do pracy w złotych szpilkach i lateksowych legginsach, do których założyła króciutki t-shirt do pasa (dodam, że tyłek i nogi tej panny nie świecą przykładem szczupłości i zgrabności )
a do jakiej pracy ona szła?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-08-31, 14:16   #4095
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
ale to dobrze znasz się na wielu rzeczach, po co Ci jedna specjalizacja, to jest nudne

a ja jestem dobra tylko w opie...niu się, ekspert jakich mało, reszty też tyklko liznęłam

kupiłam mężu tort i różyczkę z czerwoną kokardą

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 14:16   #4096
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

w takim stroju to pewnie jako...ulicznica pracuje

Stary 2010-08-31, 14:21   #4097
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
a babeczka z pracy kurde mało taktowna jakaś, chyba że to wielki warszawski świat i wsio normalno - w "moim" świecie nie zaprasza się ludzi do knajp gdzie trzeba wybulić 35 zeta za sam wjazd nie mówiąc o dalszym płaceniu bo o suchym pysku się nie będzie siedzieć.
ja bym po prostu nie poszła.
Ona zapraszała z zamiarem postawienia wjazdu. I w tej cenie można żreć do woli. Ale podniosły się głosy żeby każdy płacił za siebie bo szkoda wykorzystywać Szkoda, że na weselach nie ma takiego podejścia...

Stary 2010-08-31, 14:24   #4098
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

w biurze siedzi
Cytat:
ale to dobrze znasz się na wielu rzeczach, po co Ci jedna specjalizacja, to jest nudne
ale ja chcę się znać na wielu rzeczach PLUS być w jednej bądź kilku kategoriach naprawdę dobra - coś, co będzie budziło podziw i uznanie. Innych i... mnie (bo jak na razie nie jestem zadowolona excel i acces mnie przerażają, po angielsku ledwo-ledwo coś się dogadać potrafię, teksty piosenek na poziomie wypocin z pamiętnika 14-letniej gówniary, kilka lat pracy nad rysowaniem i ludzie dalej wyglądają jak mutanty, pół roku pitolenia na gitarze, po którym nie umiem zagrać najprostszego "gdy nie ma dzieci" Kazika, bo są "aż" 2 akordy, a nie umiem dobrać bicia i tym podobne...)
W piciu jestem tylko niezła
Stary 2010-08-31, 14:35   #4099
justynaneyman
Zakorzenienie

Wiesz co, Maju?
Szczerze?
Jak dla mnie- przegięłaś z krytyką siebie.
Dlaczego tyle razy starałam się wyprowadzić Cię z błędu (nie tylko ja), skoro spływa to jak woda po kaczce. I to woda na młyn narzekań.
Teraz żałuję, bo miałam nadzieję, że coś- tam zostanie.
Dlatego teraz zmieniam front i piszę : tak, jesteś beznadziejna i z takim podejściem nikogo nigdy nie znajdziesz
I sobie uważaj, że jesteś brzydka, to się taka staniesz.

Howgh.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 14:43   #4100
Polly_
grozi wypollizowaniem

Maja-ty masz chyba za duzo czasu na myślenie , niestety nieliczni mają zyciu czas i mozliwośc samodoskonalenia, wiec powinnaś sie cieszyc ze miałaś okazję liznąć tego i owego...zresztą-czasu masz kupę więc sie zapisz na zajęcia i doskonal umiejętności...

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:

a ja jestem dobra tylko w opie...niu się, ekspert jakich mało, reszty też tyklko liznęłam

kupiłam mężu tort i różyczkę z czerwoną kokardą

ale jako komplet do tortu powinnaś byc Ty z czerwonej kokardzie
Stary 2010-08-31, 14:46   #4101
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

I na to wszystko teściowie by przyjechali

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:48   #4102
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Wiesz co, Maju?
Szczerze?
Jak dla mnie- przegięłaś z krytyką siebie.
Dlaczego tyle razy starałam się wyprowadzić Cię z błędu (nie tylko ja), skoro spływa to jak woda po kaczce. I to woda na młyn narzekań.
Teraz żałuję, bo miałam nadzieję, że coś- tam zostanie.
Dlatego teraz zmieniam front i piszę : tak, jesteś beznadziejna i z takim podejściem nikogo nigdy nie znajdziesz
I sobie uważaj, że jesteś brzydka, to się taka staniesz.

Howgh.
już mi nie zalezy na facetach - pisałam niedawno
Cytat:
Maja-ty masz chyba za duzo czasu na myślenie , niestety nieliczni mają zyciu czas i mozliwośc samodoskonalenia, wiec powinnaś sie cieszyc ze miałaś okazję liznąć tego i owego...zresztą-czasu masz kupę więc sie zapisz na zajęcia i doskonal umiejętności...
ale moje umiejętności są do d*py co z tego, że mam wiedze na 150 tematów, jak to tylko teoria, a nie umiem nic w praktyce. I choć się staram i pracuję, to nie udaje mi się zrobić nic wartościowego, z czego byłąbym zadowolona i usatysfakcjonowana wszystko takie miałkie, badziewne czy tandetne, bez krzty wielkiego talentu, którego bym tak bardzo chciała
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
z lesbijkami

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-31 o 14:50
Stary 2010-08-31, 14:52   #4103
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Ona zapraszała z zamiarem postawienia wjazdu. I w tej cenie można żreć do woli. Ale podniosły się głosy żeby każdy płacił za siebie bo szkoda wykorzystywać Szkoda, że na weselach nie ma takiego podejścia...
A, to w takim razie nie zrozumiałam, zwracam babeczce honor A co do wykorzystywania - nie rozumiem - skoro ona zaprasza to chyba jasne że ma za co i nie żałuje?

EVERY WOMAN IS A STAR

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-31, 14:52   #4104
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

ale moje umiejętności są do d*py co z tego, że mam wiedze na 150 tematów, jak to tylko teoria, a nie umiem nic w praktyce. I choć się staram i pracuję, to nie udaje mi się zrobić nic wartościowego, z czego byłąbym zadowolona i usatysfakcjonowana wszystko takie miałkie, badziewne czy tandetne, bez krzty wielkiego talentu, którego bym tak bardzo chciała
Jak Cię czytam to mam czasem ochotę rzucić mięsem ale po co mi ban,Tobie już nic się nie da przetłumaczyć

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 14:54   #4105
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

do narzekania masz wielki talent

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-08-31, 14:58   #4106
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A, to w takim razie nie zrozumiałam, zwracam babeczce honor A co do wykorzystywania - nie rozumiem - skoro ona zaprasza to chyba jasne że ma za co i nie żałuje?
Właśnie też nie rozumiem problemu...

Za to rozumiem Maję - zastanawiałam się nad swoim brakiem znajmości/umiejętności podczas (tylko bez śmichów) wypełniania rubryki "zainteresowania" przy zakładaniu randkowego profilu

Stary 2010-08-31, 15:02   #4107
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

z lesbijkami
talent Ci z nieba nie spadnie niestety...większośc ludzi nawet utalentowanych musi ciężko pracować...a co dopiero nie utalentowani?
Pisesz o rysowaniu..no ok...a ile godzin dziennie poświęcasz na doskonalenie tej umiejętności?..Ja żeby sie nauczyc rysowac jako tako rysowałam po 8-10 godzin dziennie-codziennie przez ponad rok...

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:

Za to rozumiem Maję - zastanawiałam się nad swoim brakiem znajmości/umiejętności podczas (tylko bez śmichów) wypełniania rubryki "zainteresowania" przy zakładaniu randkowego profilu

to ja ci powiem jakie masz(mialaś) zainteresowania :
-muzyka instrumentalna
-podróże
-skandynawia
-mangha
-fantastyka
-budowle obronne
-perfumy

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-08-31 o 15:04
Stary 2010-08-31, 15:14   #4108
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
talent Ci z nieba nie spadnie niestety...większośc ludzi nawet utalentowanych musi ciężko pracować...a co dopiero nie utalentowani?
Pisesz o rysowaniu..no ok...a ile godzin dziennie poświęcasz na doskonalenie tej umiejętności?..Ja żeby sie nauczyc rysowac jako tako rysowałam po 8-10 godzin dziennie-codziennie przez ponad rok...

to skąd Ty tyle czasu miałaś?
Jak kiedyś siedziałam po kilka godzin nad kartką i probowałam zawzięcie rysować i malowac, ale to było drzewiej, jak jeszcze nie pracowałam i całe dnie w domu siedziałam
Cytat:
to ja ci powiem jakie masz(mialaś) zainteresowania :
-muzyka instrumentalna
-podróże
-skandynawia
-mangha
-fantastyka
-budowle obronne
-perfumy
mangha? To chyba mnei z kimś pomyliłaś

Tak w ogóle to ja nie nadaję się do życia, wolę swoje marzenia i wyobrażenia, ale ich zetknięcie z rzeczywistością, której nie akceptuję, tak boli...
I teraz, doszedłszy do tego niezbyt wesołego wniosku, chyba skończę temat

idę wypełznąc na to szare, bure zimno za oknem, brr, jak pada

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-31 o 15:15
Stary 2010-08-31, 15:31   #4109
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
i wyskoczyc z tego tortu

Cytat:
ale ja chcę się znać na wielu rzeczach PLUS być w jednej bądź kilku kategoriach naprawdę dobra - coś, co będzie budziło podziw i uznanie. Innych i... mnie (bo jak na razie nie jestem zadowolona excel i acces mnie przerażają, po angielsku ledwo-ledwo coś się dogadać potrafię, teksty piosenek na poziomie wypocin z pamiętnika 14-letniej gówniary, kilka lat pracy nad rysowaniem i ludzie dalej wyglądają jak mutanty, pół roku pitolenia na gitarze, po którym nie umiem zagrać najprostszego "gdy nie ma dzieci" Kazika, bo są "aż" 2 akordy, a nie umiem dobrać bicia i tym podobne...)
W piciu jestem tylko niezła
jasne to pokaż mi człowieka, który tak by nie chciał, ja np. fizykiem jądrowym bardzo bym chciała byc, a wybieram się na jakiś kurs, czy do jakiejś szkoły gotowania, taki mam sprytny plan

rozwijaj się w czymś co lubisz najbardziej, nie zaniedbując reszty

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
i zastukali w okienko

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-31, 15:44   #4110
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

Cytat:

mangha? To chyba mnei z kimś pomyliłaś
To o Redziątku było
Cytat:
Tak w ogóle to ja nie nadaję się do życia, wolę swoje marzenia i wyobrażenia, ale ich zetknięcie z rzeczywistością, której nie akceptuję, tak boli...
Wiele osób woli swoje wyobrażenia i marzenia od rzeczywistości, która w przeważającej mierze nie odpowiada tym wyobrażeniom. Z tego co pamiętam, psychologia nazywa takie wyobrażenia "sferą potencjalną" - u niektórych osób po prostu przeważa ona nad sferą rzeczywistą. (Na przykład u mnie.) Dla niektórych to nie problem, inni chodzą na terapię albo starają się przełamywać to sami. Po prostu.

A w ogóle napiszę taką rzecz: znam Cię i piszącą tutaj i w realu też i to są dwie różne Maje - tu w Barze przedstawiasz siebie jak ostatnią ofiarę w dodatku używając argumentów jakby "na siłę"..... Po co?

EVERY WOMAN IS A STAR
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości