|
|
#2251 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
Cytat:
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#2252 |
|
BAN stały
|
on chyba bedzie wykladal wiecznie, wiecznie zywy jak Lenin
nie tylko on to mowil, tez wspolczuje takim osoba, nikt nie chcialby byc workiem treningowym. to jest smutne i przerazajace.http://www.sfora.pl/Mezowie-czesciej...ch-bija-a22379 http://www.sfora.pl/Kobiety-bija-mezow-na-potege-a21400 |
|
|
|
|
#2253 |
|
Komplikatorka
|
Ziemianin ? O jejku to on jeszcze wykłada ? Masakra
A co do mężczyzn który jest bity przez żone to co to za facet ? Mięczak jakiś
|
|
#2254 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zespol i fotografa mozesz zdradzic? Ja tez mialam wziasc zespol z Karlina, ale ostatecznie zrezygnowalam. Foto i kamere mam 2 w 1, tzn malzenstwo robi obie te uslugi razem. Mam w domu zapisanego jakiegos kamerzyste wiec przy okazji moge Ci napisac, ale nie znam osobiscie , wiec nie wiem jaka jest jakosc uslug i cena![]() Cytat:
220zl od osoby, jesli masz juz alkohol i cala reszte, to mysle, ze nie jest tak zle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja, po wielu dniach myslenia o tych moich nieszczesnych sukniach, doszlam jednak do wniosku (jak juz zreszta, ktoras z was slusznie mi sugerowala..), ze musze pochodzic jeszcze po innych salonach i poprzymierzac cos innego. Skoro nie moge sie zdecydowac na zadna, to najwidoczniej jeszcze nie znalazlam tej wymarzonej sukni. Im dluzej na nie patrze i prubuje wybrac, tym mniej mi sie podobaja Wiec postanowione-bede szukac dalej
|
|
|
|
#2255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2257 |
|
BAN stały
|
ja swoja wmarzona suknie slubna wypatrzylam przypadkiem ze 2 lata temu na targach slubnych w radissonie, na ktore tez trafilismy przypadkiem, racej sie jej 3mam, ale niewykluczone, ze przymierze tez inne, wezme inny kolor lub fason, ale jakas na oku ogolnie mam. wiecie moze Panie w jakim lokalu mozna zrobic fajny obiad weselny lub przyjecie ( male, max.30 osob), koszt nie gra roli, po prostu mamy mala rodzine i nie lubimy typowych wesel. najlepiej w sz-n zeby daleko niejezdzic, bo oboje jestesmy stad.
|
|
|
|
|
#2258 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od poczatku mialam do niej zle przeczucia...---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Dlatego teraz z ta sala podpisuje umowe a przedtem dokladnie ja przeczytam!---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki! Na pewno znajdziesz ta wymarzona!!!
Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2010-09-11 o 12:27 |
||||
|
|
|
|
#2259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, dziewczyny.
![]() Mam teraz full problemów, z czego jeden bardzo poważny i nie mam czasu myśleć o ślubie, etc. (( Ale.. Zgadałam się z kolegą, gdzie robię wesele, a on mówi, że był w tym miejscu na weselu i jest zachwycony. W ogóle był zaskoczony, że akurat tam i wyrażał się w samych superlatywach. Ucieszyłam się, bo osobiście tam nie byłam na weselu, a opinia rodziny, (wujek, ciocia, kuzyni), nie jest dla mnie do końca obiektywna. Teraz mam opinię kogoś z zewnątrz. |
|
|
|
|
#2261 |
|
BAN stały
|
teram dziex za odpowiedz. mieszkam obok bohemy i atrium, bohema owszem, bardzo ladne wnetrze, atrium mi kuchnia nie bardzo podchodzi i wrazenia na mnie zbytnio nie robi. a moze jakies lokal czy sala typowo weselna? niekoniecznie to musi byc restauracja. a wiesz moze ile w atrium od osoby wolaja?
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, chciałam się przyłączyć
![]() Jako, że data ślubu (29.01.2011) zbliża się wielkimi krokami usiłuję wszystko zebrać do jednego kawałka i mam nadzieję, że koleżanki ze Szczecina troszkę mi pomogą ![]() W tej chwili mam na liście: - Pana Młodego ( )- lokal na wesele - fotografa - sukienkę. Intensywnie poszukuję DJa-wodzireja do poprowadzenia zabawy. Możecie mi polecić kogoś "niedrogiego"? Tak mniej więcej do 1500zł... Może któraś z Was ma jakiś sprawdzony namiar?
|
|
|
|
|
#2263 |
|
BAN stały
|
tez wole dja. poszperaj na forum e-wesele. ogolnie to mam namiaryna kilku: tomasz mażewski, paweł szewczyk, dj kordas, marek buczkowski , marek bajon, oraz mariusz zajac, chociaz na tego ostatniego pojawiaja sie ostatnio jakies zazalenia. chcec, to Ci dam na pm namiary.
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Star doll dzięki
![]() Na niewielkie przyjęcie to może Valentino Ristorante? Miałam tam robić wesele, ale koncepcja w międzyczasie się trochę zmieniła, niemniej jestem zachwycona wnętrzem |
|
|
|
|
#2265 |
|
BAN stały
|
rainigirl,a gdzie teraz robisz? jelsi mozna spytac?
http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=16983.0 tu na e-wesle sa tez inni dje i namiary na nich, sa tez opinie na forum, moze Ci sie przyda. DJ'e Artur Bugiel/dj ARTee Bogusław Ceglarski Dj - Wodzirej Marek Bajon DJ Misiek Dj Shuvar - Maciej Umiastowski DJ Wodzirej Mariusz Zając Dj Zibi - Zbigniew Matczak Jarek Ciszewski Mateusz Chwajewski /Dj MATee/ PP Artur Szyszkowski a.k.a. Andrzej Tatowski a.k.a. Tatinek |
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Restauracja Dąbska 7 na Prawobrzeżu
|
|
|
|
|
#2267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze problemy szybko mina-a zwlaszcza ten powazny No i super, ze masz opinie kogos z zewnatrz. Ja wlasnie usilnie poszukuje opinii o mojej sali, i nic Cytat:
![]() Ciesze sie, ze przygotowania w pelni no i data.... bedziesz pierwsza Panna Mloda na watku Tak malutko juz czasu zostalo-zazdroszcze.Moze pochwalisz sie sukienka??
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sukienką nie bardzo mogę się pochwalić, bo nie mam zdjęcia katalogowego, ani nawet nazwy i firmy ( ) a swoich zdjęć z salonu nie chciałabym wklejać na forum ![]() Ty możesz ją obejrzeć - wiesz gdzie
|
|
|
|
|
|
#2269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Valentino ...hmm...ja bym sie mocno zastanawiała..troche przerost formy nad treścia....A z dobrym jedzeniem i klimatem to jeszcze rest. Na Kuńcu Korytarza na Zamku
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2271 |
|
BAN stały
|
hey rainigirl, wczoraj do Ciebie pisalam w sprawie dja. na tym forum jeszcze tego polecaja, nie wiem czy sprawdzalas. dj jacek polak.
http://forum.e-wesele.pl/index.php/topic,17177.0.html |
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie dziękuję
|
|
|
|
|
|
#2273 |
|
BAN stały
|
rainigirl ladny ten lokal co wybralas, a ktora wersje bierzecie menu, ta za 145 zl czy 190? szkoda, ze tam od 70 osob robia, my nie mamy az tak duzej rodziny
dlatego nam duzo sal i lokali odpada i zostaja restauracje. dziewczyny, a bierzecie jakies dodatkowe atrakcje typu bar weselny, sztuczne ognie czy czekoladowe fontanny?
|
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- napoje bez limitu - alkohol (wódka i wino) bez limitu - nie muszę się martwić, że zabraknie, albo zostanie - ciasta - owoce - tort - szampan i chlebek na powitanie Przy 70 osobach(zbierzemy jakoś ) w okresie zimowym jest promocja i cały hotelik gratis - bardzo się przyda, bo znakomita część mojej rodziny jest przyjezdna.---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Lokale obsługujące mniejszą liczbę gości: - Wspomnienie - Mała Scena - U Śnieżków (tu nie jestem pewna, ale obiło mi się o uszy, że dysponują mniejszą salą na kameralne uroczystości) - Villa Astoria (mają cztery sale ponoć...) - Cafe Continental (mają osobną mniejszą salę bankietową) - Kuźnia (na ich stronie była informacja, że robią wesela i na 30 osób - jest wtedy trochę drożej, ale w sumie nie dużo) |
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny!!!!ja przed wielki dniem suknia wisi w pokoju właśnie wrociłam z sali.....szaleństwo tak odstroiłyśmy salę ze noramle szczęka opada!!!n WYSTRÓJ SALI POSZŁO PRAWIE 300 kwiatów wygląda prześlicznie!!!A ja wogóle to czuje się jakby jutro był ślub bliskich znajomych a nie nasz!!!Kocbietki trzymajcie kciuki!!!!
|
|
#2276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymamy Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Czesc dziewczyny dlugo sie nie odzywalam ale w ostatnim tygodniu czulam sie jak na rollecosterze. Dzieki temu wszystko co najwazniejsze jest zalatwione: sala, kosciol, zespol, fotograf i kamerzysta- podpisane umowy z czego sie bardzo ciesze W przyszlym tygodniu jade na mierzenie sukni
|
|
|
|
|
|
#2277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czekamy na relacje i zdjecia! |
|
|
|
|
|
#2278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2279 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!
nie odzywalam sie dlugo, ale czasu na nic nie mam. Moj slub juz w ta sobote a jeszcze tyle do zrobienia! Bardzo sie denerwuje, jeszcze tyle problemow, nic nie idzie tak jak bym chciala. Staram sie myslec ze najwazniejsze to ja i TZ i nasze szczescie, ale jak co chwile ktos cos wymysla i sie psuje to nie jest latwo. W piatek na szczescie odreagowalam na panienskim bylo wspaniale, moje przyjaciolki bardzo sie postaraly!Dzis jade na sale ustalac ostatnie szczegoly, az sie boje, zeby znowu cos nie tak nie wyszlo! Jutro spotkanie z DJem i kamerzysta a w srode zabieram suknie do domku juz ![]() Ciagle mam wrazenie ze o czyms zapomnialam :/ mam nadzieje, ze to tylko wrazenie. Trzymajcie sie dziewczyny, napisze znowu pewnie jak juz bedzie po wszystkim. Moze uda sie wczesniej. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2280 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sensu takie wpadanie na chwile, a niestety nie nadazylabym zeby byc na biezaco, wiec tak to wyglada.Zawsze mozesz nam sie wygadac. Moze nie bedziemy umialy pomoc, ale wesprzemy na duchu ![]() Cytat:
To swietna oferta!!! Cytat:
![]() Czekamy na relacje i zdjecia No i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla swiezo upieczonych malzonkowCytat:
![]() Powodzenia w mierzeniu sukni ![]() A co do obraczek, to mnie akurat wogole sie nie podobaja tutaj w UK. Zalezy co bys chciala, bo ja akurat nie chce takich bardzo prostych wzorow, a tutaj takie w wiekszosci maja. Ja narazie sprawy slubne odstawilam na boczny tor - co akurat mnie cieszy , bo przyda mi sie odpoczynek od tego![]() Moja corka idzie w przyszlym roku do tzw secondary school i wiekszosc czasu poswiecamy teraz na zwiedzanie ewentualnych szkol i zbieranie opinii. Mowie wam dziewczyny, straszny stres sie z tym wiaze. Nie chcialabym zeby trafila do szkoly, gdzie 90% dzieci jest czarnoskorych ( rasistka nigdy nie bylam, ale po obserwacjach zachowan ww moglabym sie nia stac), wiec wole unikac ich otoczenia.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

W pierwszej chwili myslalam, ze pomylilam numer telefonu. Babka nie zamierzala nawet sie wytlumaczyc z tej calej sytuacji. Dopiero jak odlozylam sluchawke i opowiedzialam o wszystkim mojemu TZ ten zadzwonil jeszcze raz i w odpowiedzi uslyszal, ze im sie po prostu nie chce organizowac juz wesel
A tak na marginesie to wspolczuje osobom bitym, nie tylko mezczyznom jak piszesz, ale rowniez kobietom i dzieciom.

nie tylko on to mowil, tez wspolczuje takim osoba, nikt nie chcialby byc workiem treningowym. to jest smutne i przerazajace.
Wiec postanowione-bede szukac dalej

Od poczatku mialam do niej zle przeczucia...
Dlatego teraz z ta sala podpisuje umowe a przedtem dokladnie ja przeczytam!
Trzymam kciuki! Na pewno znajdziesz ta wymarzona!!!
(( 

) a swoich zdjęć z salonu nie chciałabym wklejać na forum 
Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia
No i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla swiezo upieczonych malzonkow