![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
Cytat:
Załatwiłam salę, orkiestrę i fotografa, a do reszty wrócę w grudniu, jak już czas będzie rozglądać się za sukienką, zaproszeniami, naukami.. Na razie totalne niemyślenie o tym. Teraz zajmuję się kapitalnym remontem i aplikacją niestety.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2222 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2224 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Zadomowienie
|
Moj to jeszcze mowi : Wizazyk, wizazyk ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Dziewczyny ale taka jest prawda, ze to my kobitki napedzamy ten caly interes slubny. Moj to tylko zatwierdza moje plany. Sama znalazlam zespol, fotografa, kamerzyste itd mojemu wszystko sie podoba. Tlumaczy sie, ze mi ufa, bo jestem najbardziej zorganizowana osoba jaka zna i wie ze jak ja cos zaplanuje to na pewno bedzie super. Tez to ma wymowke aby nic nie robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Zadomowienie
|
hej....ja za 11 dni
![]() Gwiazdko jak dla mnie 1 lub 2(z przewagą na2 ![]()
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2010-08-31 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2228 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale bedzie dobrze kochana, tyle czasu wlozonego i planowania ze musi sie udac! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Zadomowienie
|
qsloncu to że spać nie mogę i jeśc i do kibelka ganiam co chwila to inna sprawa chwała za mojego TŻ który mnie uspokaja że od nas już teraz za bardzo juz nic nie zalezy tylko od jedzenia picia orkiestry i przede wszystkim gości!!!hehe
![]()
![]() |
#2230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i z takim akcentem sie zegnam i ide spac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2232 | |
Raczkowanie
|
A mój mówi: co znów www.sukienkowo.pl ? ( bo sleczalam godzinami w necie i szukalam sukienki...i tak się zaczęło)
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
Zarezerwowałas już łądną pogodę na nasz DAY??? ![]()
![]() |
![]() |
#2233 |
Zadomowienie
|
[/COLOR]
Hej Justyna ja tez juz sobie powiedzialam ze nic ode mnie nie zalezy: no ale czeka mnie jeszcze spotkanie z orkiestra i ustalenie szczegółow zabawy i w zasadzie to chyba wszystko....jej nie moge w to uwierzyc .... Zarezerwowałas już łądną pogodę na nasz DAY??? ![]() Mi też ciężko uwierzyć że tyle szykowania załatwiania myślenia i wybierania a tu tylko 10 dni zostało ![]() ![]()
![]() |
#2234 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce cie martwic, ale ja wlasnie po powrocie z Pl bardziej sie nakrecilam. Wczesniej jakos nie bylo tak zle ![]() Nauki tez planuje zrobic na jesien-zima. A z tym dodatkowym maratonem po sklepach... mhhm, boje sie, ze zrobie sobie jeszcze wiekszy metlik w glowie ![]() ![]() ![]() Cytat:
O to zazdroszcze spokoju w takim razie. Moze to dlatego, ze masz jakies powazne sprawy na glowie-remont i aplikacja-masz o czym myslec. A remont robicie waszego mieszkanka? Dodatkowo, ja cale zycie marzylam o slubie, weselu, bialej sukni i calym tym szalenstwie, wiec teraz w koncu moje marzenie sie realizuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Super, ze to juz tak blisko ![]() ![]() Co do sukienek-syrenek, mhh od zawsze wiedzialam, ze musi byc wielka, ksiezniczkowa z tiulem-takie mi sie podobaja. Wiec syrenka raczej nie spelnia tych warunkow ![]()
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-09-01 o 12:47 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Konto usunięte
|
To ja jestem całkiem inna. Owszem, cieszę się na ślub, ale jakoś nie kręcą mnie te wszystkie przygotowania, nie chce mi się nawet do nich zabierać i w sumie nic jeszcze nie mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21791987]To ja jestem całkiem inna. Owszem, cieszę się na ślub, ale jakoś nie kręcą mnie te wszystkie przygotowania, nie chce mi się nawet do nich zabierać i w sumie nic jeszcze nie mam.[/QUOTE]
No widzisz, kazda z nas jest inna ![]()
![]() |
![]() |
#2237 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Dawno już nie zaglądałam tutaj ile już powoli nadrabiam wątki
![]() Ja i mój narzeczony ślubujemy 20.08.2011r. Mamy zarezerwowaną salę w restauracji Ikar Plaza, zespół muzyczny z Karlina i fotografa z Białogardu. Brakuje nam do szczęścia jeszcze kamerzysty. Bardziej zależało mi na dobrym fotografie, a dobrego, lecz taniego kamerzysty nie znam. Z Białogardu znam pana za 1900 zł ale nagrywa w Full HD, chciałabym tą jakość ale w nieco niższej cenie, chociaż ok 1600 zł, możecie mi kogoś polecić? Pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Nom i czas chyba zacząć szukać sukni ślubnej. Nie planuję wydać wiecej niż 2000 zł na sukienkę. W Żninie pod Poznaniem tyle mniej więcej wydała moja przyjaciółka gdzie wraz ze wszystkimi dodatkami zapłaciła 2500 zł. Suknię miaja nowoczesną, przepiękną, szytą na miarę, na własność. Czy w okolicach Kołobrzegu, tzn Koszalin, Świdwin, Białogard znajdę coś równie fajnego w podobnej cenie? Help!!! Pozdro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Suknia: mozesz poszukac wyprzedazy w salonach. Sa naprawde piekne suknie za niewielkie pieniadze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2241 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2243 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny! Myslalam, ze dzisiaj dostane zalamania nerwowego. Zadzwonilam do osrodka w Pogorzelicy, w ktorym mialam zarezerwowana sale i nocleg aby umowic termin spotkania a w sluchawce uslyszalam: "prosze poszukac sobie innej sali"
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2010-09-11 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dobrze że udało się załatwić inną salę! a 220zl z wódką i wszystkim to niedużo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2245 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A swoją drogą teraz w czerwcu moja przyjaciółka miałą ślub i 3 miesiące przed ślubem zrobili jej to samo. Na szczęście z Budzisowie znależli inny ośrodek ktory po wielu latach zamknięcia w tym roku ruszał. Dobrze wyszło, zabawa super, ale ile się ona napłąkała to jej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2246 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- dziewczyny co myslicie o takiej wiazance? http://www.slub.szczecin.pl/uslugi/k...to/bukiet3.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2247 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mysle wlasnie, ze z wodka to nie jest tak zle, mam w tej cenie rowniez owoce, ciasta, roznego rodzaju napoje i soki bez limitu wiec chyba spoko. Tylko jesli chodzi o poprawiny to dodatkowe 70 zl od osoby. W tym, ze jest nowe menu. Teraz po tej calej sytuacji to podniosly sie koszta, no i nocleg jest drozszy ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
Wiesz co czytalam juz gdzies na forach o takich sytuacjach ale nie myslalam, ze spotka to wlasnie mnie ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
Mam nadzieje, ze bede to jakos "milo" wspominac. Z dwojga zlego to dobrze, ze mi odmowili rok a nie miesiac przed slubem ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2248 |
BAN stały
|
po co sie chajtac jak po slubie lub nawet nie zony tak napie...swoich mezow/TŻtow, ze szok, studiuje prawo i nasi prof. Ziemanin tez nam mowil na wykladach, ze coraz wiecej mezczyzn jest bitych. jakies agresywne te baby sie teraz robia, moze to przez nerwy i stres przed slubem tak im pozniej odbija.
http://www.sfora.pl/Kobiety-na-potege-bija-mezow-a23921 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No kochana mojemu nawet jakbym chciala przywalic to byloby trudno, bo jestem kruszynka do mojego strongmana. A tak na powazne to jestesmy 7 lat w zwiazku nie wyobrazam sobie przemocy psychicznej a tym bardziej fizycznej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.