|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
bajka - nio to tak jak ja chcem mazde 6
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Cytat:
![]() ![]() a moje dziecko wyje... nie wiem o co jej chodzi. wrocilysmy ze spaceru, opedzlowala 90 ml i ryczy... jesc wiecej nie chce bo sie odpycha od butli... zaraz ja bede kapac wiec mam nadzieje ze sie uspokoi i zasnie normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie miej wyrzutow sumienia. to nie jest twoje widzi mi sie. nie wiem czy zagladalas ale ja polecam bloga http://butelkowy.blox.pl/html ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
ja za 6 lat bede miec 30lat
![]() TZ wykapal mala, ubral ja ja nakarmilam i zasypia w lozeczku ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-09-17 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Rozeznanie
|
Siala jak dziś mi prześpi tyle to przyznam się do winy a tak to nieeeee
![]() justynacz80 mi pomógł baaardzo blog, który zalinkowała aniaa, jest trochę wojowniczy, ale się puknęłam w łeb jak poczytałam ![]() A swoją drogą to teraz sobie nie wyobrażam jak mogłabym karmić piersią (karmilam tydzień tylko samą, potem do miesiąca mieszanie), Butelka jest dla mnie super wygodna, szybka (wiem, że możecie się dziwić) i przewidywalna generalnie, że będę mieć problem kiedyś przy drugim dziecku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
szczawiki
![]()
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Piatkowy wieczor i oczywiscie w TV nic nie ma
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tu w No jest straszny nacisk na karmienie piersia. W koncu tutaj najwazniejsza natura ,te sprawy. I chyba 90% kobitek karmi piersia,ale tutaj odrazu po porodzie radza jak karmic piersia ,pielegniarki co chwile przybiegaja z pomoca ,sa poradnie laktacyjne w kazej przychodni ,moze i ja udam sie po porade. Tak pisalyscie o swoich tz. Ja tez mam problem ze swoim i ciagle mnie drazni. W sumie nie wiem dlaczego.
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdrowka! Cytat:
Kiedy planujesz szczepic? Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
vette
jadasz gotowane jajka ![]()
#4812 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozycja nic nie dała. Odkryłam za to, że je spokojniej, gdy jednocześnie obok odciągam i furczy jej laktator ![]() Może i nie, ale jakiś powód musi być, bo jeszcze ok. tydzień temu wszystko było ok. Sam pokarm nie jest problemem, bo odciągniety smakuje. ![]() Aniaa, dzięki za link. Faktycznie krzepiacy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
Justynacz ja karmię piersią i butelką. W butelce podaje moje mleko lub ewentualnie Bebilon. Mały ja z butelki w nocy i jak gdzies jesteśmy poza domem. Nie ma problemów z jedzeniem z piersi, tak więc nie martw sie , ze dwukrotne podanie butli zniechęciło mała do piersi. Polecam Ci butelki TT, mają smoczki zbliżone kształtem do sutka.
vette jak wróce do domu to poprosze Cie o jakieś zestawy ćwiczeń na brzuch, bo nie mogę na niego patrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
jutro musze sprobowac ponownie gotowanego, jajecznica tez ok
![]()
#4817 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() pomoglo tez ze moja mama ktora wtedy u nas byla wcale nie naciskala na karmienie piersia. wiele razy probowalysmy przystawic malego ale on nie chcial sie dossac i koniec ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- wow jaka frekfencja ![]() Ten wątek obecnie przeglądają: 20 (18 użytkowników i 2 gości) |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zadne tam zestawy cwiczen...no chyba, ze 8 minutowki z youtube ponownie? a cos bylo nie tak wczesniej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
cos bylo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
uciekam spac mamusie. milego wieczorku i przespanych nocek
![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Rozeznanie
|
Witajcie, az głupio mi coś pisać po tak długiej nieobecności na forum. Obawiam się że dalej tak będzie. Cały dzień mam wypełniony aż po brzegi
![]() ![]() U nas wszystko w porządku, karmię piersią Sara w 3 tygodnie przybrała kilo , na szczepieniu 8 wrzesnia ważyła 4700 prawie. Z buźką juz ok, dostaje fenistil 3 razy dziennie no i ja ograniczam do minimum mleko i nabiał nie raz pozwole sobie na lody , jogurt ![]() Teraz jescze Bastuś chory angina ropna , dwa razy dziennie zastrzyki i tez teraz Marcin druga zmiana trzeba sobie radzić, ehh Tęskni mi się za wami, mam nadzieje że pamietacie mnie jeszcze ![]() Pozdrawiam Was bardzo gorąco a maluszki wszystkie ściskam i całuję ![]() ![]()
#4822 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Choć ostatnio mąż przespał i musiałam odwalać całą robotę sama ale zalewam mleko, zmieniam pieluchę, mleko gotowe, karmię, odbijam, odkładam i wywalam pieluchę a potem wywalam swoje dupsko do góry i śpię dalej ![]() Cytat:
![]() Możesz podawać swoje mleko z butli.. jak pokarmu będzie mało to dokarmiać mm. Nic w tym złego. Więź podczas karmienia jest... kocham jak mój synek uśmiecha się do mnie ciumkając smoczek. Podejrzewam, że przy kolejnym dziecku - jeśli mi się przytrafi - wcale nie będę próbowała karmić cycem tylko odrazu mm. Dla mnie jest to mimo pozorów mega wygodne, szybkie i praktyczne. Synek je 10 minut i wiem ile zjadł, czy jest najedzony i kiedy wypadnie kolejne karmienie... przy cycku mógłby wisieć jak co niektórym dziewczynom całymi dniami i nie byłoby pewności czy je czy się bawi czy dojadł czy jeszcze nie.. Cytat:
![]() ![]() Już ja tam wiem, że to wasza sprawka ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie zajde bo po 3 dziecku robia tak zeby juz nie miec dzieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Musialabys to bys klepala. Ja cwiczylam zadlawienie i resustytacje na fantomach niemowlakach i chyba latwiej z takim szkrabem niz doroslym. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oj ja z tz tez ciezko mam, ciagle wietrze zdrade i mowie mu tylko aby sie wyprowadzil, bo my z Maja sobie rade damy same i on ma placic alimenty. Ciagle mi smutno jest i czuje sie taka sama mimo ze tz mi pomaga, ogarnia cale mieszkanie, robi zakupy, jezdzi mi po karmi, kupuje nowe ciuszki i podziwia figure po porodzie a i ochote na sex ma ciagle, wiec nie mam powodow do narzekania, ale mi i tak ciagle jest zle i dziwne to jest, bo ja bym chcialabyc sama z Maja tylko, nie rozumiem tego w ogole ![]() Co do rzeczy, ktore byly zbedne to rozek nigdy nie użyty, niedrapki 1 para by starczyla na raz, za duzo body z krotkim rekawem teraz ma, bo noc to zakladam pajaca a w dzien spodenki i body z dlugim rekawem w domu a na wyjscie bluze jeszcze, skarpetek tez ma za duzo, bo rajstopki zakladam juz albo polspiochy. Dziewczyny , ktore lubia Nexta fajne tu mozna dostac ciuszki i taniej niz w sklepie i allegro Wiecie co mam coraz mniej czasu na wizaz a coraz wiecej piszecie i nia mam jak nadrobic ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Rozeznanie
|
hej mamsie....
kochanie moje spi, a ja zaczynam nas pakowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dlugo by gadac. zawsze miala problem z alko i jej maz tez. najpierw kolo 1 zasneli przy stole a jak ich odprowadzili do pokoju to zaczela sie jazda. awantura wyzwiska rekoczyny. zdemolowali pokoj. trojka ich dzieci przerazona i placzaca. najpierw zostal wykopany jej maz i latal wokol sali w samych spodniach a ona ledwo trzymajaca sie na nogach wszystkich przekonywala ze jest trzezwa i nic zlego nie zrobila. damian byl tak wkur. ze sie na koniec poplakal a ja razem z nim ![]() ![]() taaa mialam do wczoraj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Rozeznanie
|
aniaa--damianowi wodeczka zaszkodzila .........?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Entertete - oddawaj sen! Dzieć znowu wstał o 5.00 ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=PEEUFqE8JZE
Mój Mis robi postępy w podnoszeniu główki!!!!W końcu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.