Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 17:44   #4801
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

bajka - nio to tak jak ja chcem mazde 6 ale jak zawsze wszystko rozbija sie o kase Moj TZ ma prace na miejscu wiec ja spokojnie moge wziasc auto no ale wieksze by sie przydalo a ja mieszkanie chcem wykupic to za grosze wziasc kredyt kupic wieksze a to wynajac by kredyt sie splacal zobaczymy
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 18:02   #4802
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
bajka - nio to tak jak ja chcem mazde 6 ale jak zawsze wszystko rozbija sie o kase Moj TZ ma prace na miejscu wiec ja spokojnie moge wziasc auto no ale wieksze by sie przydalo a ja mieszkanie chcem wykupic to za grosze wziasc kredyt kupic wieksze a to wynajac by kredyt sie splacal zobaczymy
no moj maz neistety jezdzi do pracy do innego miasta wiec musimy miec dwa auta ktore malo pala ja potrzebuje kombi zeby bez problemu wpakowac wozek do auta. my mieszkanie tez mamy do wukypu, wygralismy sprawe w sadzie i teraz czekamy na podpisanie umowy najmu. za 5 lat sprzedamy, kupimy cos wiekszego jak da rade no i moze wtedy pomysle o drugim dziecku, bo narazie mi nie spieszno... tez mysle ze nastapi to za jakies 6 lat, bede jeszcze przed 30 wiec luzik

a moje dziecko wyje... nie wiem o co jej chodzi. wrocilysmy ze spaceru, opedzlowala 90 ml i ryczy... jesc wiecej nie chce bo sie odpycha od butli... zaraz ja bede kapac wiec mam nadzieje ze sie uspokoi i zasnie normalnie
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 18:03   #4803
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

co do autka my teraz musimy kupic drugi samochod bo moj maz zmienil prace i auto sluzbowe idzie sie bujac wlasnie myslimy o bmw tylko rocznokowo mlodszej od tej ktora dostalas no i w kombi podoba mi sie tylko boje sie napraw i kosztow z tym zwiazanych
ale jak dozbieramy wiecej kasy to raczej zdecydujemy sie na mazde 6 w kombiaku. chyba ze cos innego strzeli nam do glowy hehe.
my mielismy trojke w kombi ale z 2004 i sprzedalismy bo nie dosc ze sie psula to nie moglismy sie zmiescic z rzeczami na wyjazd. wozek zajmowal pol bagaznika . wiec jesli sie zdecydujecie to raczej polecam piatke

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny.
Smutno mi dzisiaj
nie miej wyrzutow sumienia. to nie jest twoje widzi mi sie. nie wiem czy zagladalas ale ja polecam bloga

http://butelkowy.blox.pl/html

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
no moj maz neistety jezdzi do pracy do innego miasta wiec musimy miec dwa auta ktore malo pala ja potrzebuje kombi zeby bez problemu wpakowac wozek do auta. my mieszkanie tez mamy do wukypu, wygralismy sprawe w sadzie i teraz czekamy na podpisanie umowy najmu. za 5 lat sprzedamy, kupimy cos wiekszego jak da rade no i moze wtedy pomysle o drugim dziecku, bo narazie mi nie spieszno... tez mysle ze nastapi to za jakies 6 lat, bede jeszcze przed 30 wiec luzik
laa za 6 lat to ja bede miec 33
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 18:28   #4804
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
my mielismy trojke w kombi ale z 2004 i sprzedalismy bo nie dosc ze sie psula to nie moglismy sie zmiescic z rzeczami na wyjazd. wozek zajmowal pol bagaznika . wiec jesli sie zdecydujecie to raczej polecam piatke

nie miej wyrzutow sumienia. to nie jest twoje widzi mi sie. nie wiem czy zagladalas ale ja polecam bloga

http://butelkowy.blox.pl/html

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

ja 28 heh, masakra
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 18:39   #4805
karolcia228
Zakorzenienie

ja za 6 lat bede miec 30lat

TZ wykapal mala, ubral ja ja nakarmilam i zasypia w lozeczku Ide pojezdzic rowerkiem bede za 30minut

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-09-17 o 19:07
Stary 2010-09-17, 19:07   #4806
entertete
Rozeznanie

Siala jak dziś mi prześpi tyle to przyznam się do winy a tak to nieeeee

justynacz80 mi pomógł baaardzo blog, który zalinkowała aniaa, jest trochę wojowniczy, ale się puknęłam w łeb jak poczytałamI teraz już na tyle jestem pewna siebie i tego, ze nie robią źle, że mogę się spokojnie odszczeknąc jak mi kto spróbuje co powiedzieć na temat tego, że powinnam piersią.

A swoją drogą to teraz sobie nie wyobrażam jak mogłabym karmić piersią (karmilam tydzień tylko samą, potem do miesiąca mieszanie), Butelka jest dla mnie super wygodna, szybka (wiem, że możecie się dziwić) i przewidywalna generalnie, że będę mieć problem kiedyś przy drugim dziecku.
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 19:27   #4807
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
za jakies 6 lat, bede jeszcze przed 30 wiec luzik
Cytat:
Cytat:
ja 28 heh, masakra
Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
ja za 6 lat bede miec 30lat
szczawiki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 19:54   #4808
karolcia228
Zakorzenienie

Piatkowy wieczor i oczywiscie w TV nic nie ma

Stary 2010-09-17, 20:08   #4809
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
Cześc dziewczyny.
Smutno mi dzisiaj
Byłam w tej poradni laktacyjnej...
Justynacz ja mam ten sam problem z karmieniem piersia. Moje dziecko wcale nie placze ,a zaczyna sie masakra jak karmie go piersia czyli cos co powinno byc dla niego najprzyjmniejsze.Histeria i odlaczanie sie co chwila od piersi zaczyna sie po 7-10 minutach ,zawsze tak samo. Dlatego ja przewaznie karmie butla (odciagam swoje mleko) no i w nocy nie ma histerii ,ale wtedy jest zaspany. A pomogla ta nowa pozycja?

Tu w No jest straszny nacisk na karmienie piersia. W koncu tutaj najwazniejsza natura ,te sprawy. I chyba 90% kobitek karmi piersia,ale tutaj odrazu po porodzie radza jak karmic piersia ,pielegniarki co chwile przybiegaja z pomoca ,sa poradnie laktacyjne w kazej przychodni ,moze i ja udam sie po porade.

Tak pisalyscie o swoich tz. Ja tez mam problem ze swoim i ciagle mnie drazni. W sumie nie wiem dlaczego.

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 20:13   #4810
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Witam
Ja się dzisiaj kiepsko czuję, chyba jakieś choróbsko nas dopada, tzn mnie i mojego M..
\
Zdrowka!

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Nie znam nowej wagi. Za tydzień mamy kontrolę i przy okazji usg bioderek. Tydzień temu było 3350.
My we wtorek mamy sie zglosic do poradni preluksacyjnej.

Kiedy planujesz szczepic?

Cytat:
ja sldycze tez pochlaniam a od Pawelkow toffi jestem juz chyba uzalezniona

Cytat:
A tak naprwadę myślę, że to dlatego, że podałam jej ze dwa razy herbatkę rumiankową i ona już nie chce się męczyć z piersią. Smoczek też pewnie swoje zrobił...
Nie wierze, ze to dlatego ...

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
szczawiki
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 20:25   #4811
itakasia
Zakorzenienie

vette
jadasz gotowane jajka? a Jana juz spi ze ty dzis z nami?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 20:31   #4812
justynacz80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Justynacz ja mam ten sam problem z karmieniem piersia. Moje dziecko wcale nie placze ,a zaczyna sie masakra jak karmie go piersia czyli cos co powinno byc dla niego najprzyjmniejsze.Histeria i odlaczanie sie co chwila od piersi zaczyna sie po 7-10 minutach ,zawsze tak samo. Dlatego ja przewaznie karmie butla (odciagam swoje mleko) no i w nocy nie ma histerii ,ale wtedy jest zaspany. A pomogla ta nowa pozycja?.
U mnie też noce są ok i to mnie bardzo cieszy. Masz szczęście, że "działa" na Ciebie laktator. Ja odciągałam dzisiaj z 4-5 razy i udało mi się nazbierać 130 ml przez cały dzień. Dzisiaj zrobiłam tak, że najpierw dawałam jej possać pierś, później to co odciągnęłam do tej pory, a na wieczór mm. U mnie histeria przy piersi zaczyna się koło południa.

Pozycja nic nie dała. Odkryłam za to, że je spokojniej, gdy jednocześnie obok odciągam i furczy jej laktator Ale za to je ssie leniwie i zaraz ją ten dzwięk usypia.

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
\

Nie wierze, ze to dlatego ...
Może i nie, ale jakiś powód musi być, bo jeszcze ok. tydzień temu wszystko było ok. Sam pokarm nie jest problemem, bo odciągniety smakuje.

Aniaa, dzięki za link. Faktycznie krzepiacy
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 20:35   #4813
vette
Zadomowienie

Cytat:
vette
jadasz gotowane jajka? a Jana juz spi ze ty dzis z nami?
i gotowane i jajecznice

spala, a teraz je paskuda jestem bo karmie i zagladam na wizaz, pierwszy raz mi sie to zdarza, wczesniej poswiecalam sie w 100% i tworzylam wiez
Stary 2010-09-17, 20:41   #4814
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
U mnie też noce są ok i to mnie bardzo cieszy. Masz szczęście, że "działa" na Ciebie laktator. Ja odciągałam dzisiaj z 4-5 razy i udało mi się nazbierać 130 ml przez cały dzień. Dzisiaj zrobiłam tak, że najpierw dawałam jej possać pierś, później to co odciągnęłam do tej pory, a na wieczór mm. U mnie histeria przy piersi zaczyna się koło południa.

Pozycja nic nie dała. Odkryłam za to, że je spokojniej, gdy jednocześnie obok odciągam i furczy jej laktator Ale za to je ssie leniwie i zaraz ją ten dzwięk usypia.

Może i nie, ale jakiś powód musi być, bo jeszcze ok. tydzień temu wszystko było ok. Sam pokarm nie jest problemem, bo odciągniety smakuje.
Mi sie wydaje ,ze mojemu wolniej leci i dlatego tak sie irytuje. Jak nagle mleko przyspieszy to ssnie normalnie i za cholere sie nie odlaczy,a w nocy je na pol spiaco ,wiec mu nie przeszkadza jak leci. Ja dawalam nie raz butle modyfikowanego na noc (myslalam ,ze bedzie dluzej spal,naiwna )i nie mialam wyrzotow. Zreszta ja te histerie tez jakos znosilam na mnie to nie dziala, ale jego mi szkoda ,ze tak sie meczyl.

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 20:44   #4815
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Justynacz ja karmię piersią i butelką. W butelce podaje moje mleko lub ewentualnie Bebilon. Mały ja z butelki w nocy i jak gdzies jesteśmy poza domem. Nie ma problemów z jedzeniem z piersi, tak więc nie martw sie , ze dwukrotne podanie butli zniechęciło mała do piersi. Polecam Ci butelki TT, mają smoczki zbliżone kształtem do sutka.

vette jak wróce do domu to poprosze Cie o jakieś zestawy ćwiczeń na brzuch, bo nie mogę na niego patrzeć
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 20:50   #4816
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
i gotowane i jajecznice
jutro musze sprobowac ponownie gotowanego, jajecznica tez ok
Stary 2010-09-17, 20:56   #4817
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

Aniaa, dzięki za link. Faktycznie krzepiacy
mnie tym linkiem obdarzyla Basia84 na samym poczatku mojej drogi z karmieniem za co jestem jej dozgonnie wdzieczna

pomoglo tez ze moja mama ktora wtedy u nas byla wcale nie naciskala na karmienie piersia. wiele razy probowalysmy przystawic malego ale on nie chcial sie dossac i koniec

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

wow jaka frekfencja
Ten wątek obecnie przeglądają: 20 (18 użytkowników i 2 gości)
Stary 2010-09-17, 21:02   #4818
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość

vette jak wróce do domu to poprosze Cie o jakieś zestawy ćwiczeń na brzuch, bo nie mogę na niego patrzeć
no moja droga my tu wszystkie skaczemy na skakance zeby zrzucic z brzucha
zadne tam zestawy cwiczen...no chyba, ze 8 minutowki z youtube

Cytat:
jutro musze sprobowac ponownie gotowanego, jajecznica tez ok
ponownie? a cos bylo nie tak wczesniej?
Stary 2010-09-17, 21:08   #4819
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
cos bylo. ale kompletnie nie pamietam co

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 21:11   #4820
aniaa22
Zakorzenienie

uciekam spac mamusie. milego wieczorku i przespanych nocek

dobranoc
Stary 2010-09-17, 21:17   #4821
eleonoremio
Rozeznanie

Witajcie, az głupio mi coś pisać po tak długiej nieobecności na forum. Obawiam się że dalej tak będzie. Cały dzień mam wypełniony aż po brzegi Nie mam czasu na neta za bardzo a jak już to tylko na chwilę.

U nas wszystko w porządku, karmię piersią Sara w 3 tygodnie przybrała kilo , na szczepieniu 8 wrzesnia ważyła 4700 prawie. Z buźką juz ok, dostaje fenistil 3 razy dziennie no i ja ograniczam do minimum mleko i nabiał nie raz pozwole sobie na lody , jogurt

Teraz jescze Bastuś chory angina ropna , dwa razy dziennie zastrzyki i tez teraz Marcin druga zmiana trzeba sobie radzić, ehh
Tęskni mi się za wami, mam nadzieje że pamietacie mnie jeszcze

Pozdrawiam Was bardzo gorąco a maluszki wszystkie ściskam i całuję
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 21:22   #4822
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FraniaPirania Pokaż wiadomość
zazdroszcze dziewczyna ktorym wychodza ciasta,
mnie najlepiej wychodza wlosy z glowy, dziury w zebach i Ernest nawet dosc sprawnie wyszedl
ostatnio robilam tiramisu tam jest ciasto w proszku gotowe, tylko zmiksowac z woda, to ofkors nie wyroslo i byl zakalec
Ja lubię zakalec
Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
ania mieszkanie zawsze mozna zmienic a planujecie wogole kiedys w przyszlosci 2 dziecko? ja tam moge rodzic bo i tak bede miala cesarke, jak sie raz mialo to juz tutaj nie pozwalaja rodzic naturalnie i jest limit 3 dzieci, nam starczy 2.
Łooo jak to limit? A co jak zajdziesz w ciążę po raz czwarty?!
Cytat:
u nas jest tak samo, oboje wstajemy do malej tylko u nas maz przewija, ja robie butle i karmie.
U nas identycznie
Choć ostatnio mąż przespał i musiałam odwalać całą robotę sama ale zalewam mleko, zmieniam pieluchę, mleko gotowe, karmię, odbijam, odkładam i wywalam pieluchę a potem wywalam swoje dupsko do góry i śpię dalej
Cytat:
Dziewczyny, karmiące mm jak sobie radzicie z tą powszechną nagonką na karmienie mm? Ja mam wrażenie, że wszyscy patrzą na mnie jak na przestępcę, gdy wspomnę o mm. I wzbudzają poczucie winy.

Wyżaliłam się, trochę mi lepiej, bo wiem, że zrozumiecie
Kochana.. dla swojego dzieciątka jesteś aniołem, matką doskonałą, Ty jesteś jego Bogiem.. i nie ważne czy dajesz pierś czy butlę. Przy butli również dostaje to co niezbędne do prawidłowego rozwoju.. a kwestia mniejszej odporności to jak dla mnie baaaaardzo naciągana sprawa ale zaraz pewnie mnie tu obrzucą "piersiowe" pomidorami
Możesz podawać swoje mleko z butli.. jak pokarmu będzie mało to dokarmiać mm. Nic w tym złego. Więź podczas karmienia jest... kocham jak mój synek uśmiecha się do mnie ciumkając smoczek.
Podejrzewam, że przy kolejnym dziecku - jeśli mi się przytrafi - wcale nie będę próbowała karmić cycem tylko odrazu mm.
Dla mnie jest to mimo pozorów mega wygodne, szybkie i praktyczne. Synek je 10 minut i wiem ile zjadł, czy jest najedzony i kiedy wypadnie kolejne karmienie... przy cycku mógłby wisieć jak co niektórym dziewczynom całymi dniami i nie byłoby pewności czy je czy się bawi czy dojadł czy jeszcze nie..
Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
Siala jak dziś mi prześpi tyle to przyznam się do winy a tak to nieeeee

A swoją drogą to teraz sobie nie wyobrażam jak mogłabym karmić piersią (karmilam tydzień tylko samą, potem do miesiąca mieszanie), Butelka jest dla mnie super wygodna, szybka (wiem, że możecie się dziwić) i przewidywalna generalnie, że będę mieć problem kiedyś przy drugim dziecku.
Nooo twój niech śpi ale i niech mojemu da pospać a nie sen mi bezczelnie z dziecka kradniesz
Już ja tam wiem, że to wasza sprawka

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 22:30   #4823
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
no moja droga my tu wszystkie skaczemy na skakance zeby zrzucic z brzucha
zadne tam zestawy cwiczen...no chyba, ze 8 minutowki z youtube

Tylko gdzie ja bede skakac na tej skakance? Mam bardzo małe mieszkanie. Ale spróbuje na sucho bez i wtedy sie zgłosze do Ciebie ok? A te zestawy z YT jak mam szukac?
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 23:07   #4824
Basia84
Rozeznanie

Cytat:
mnie tym linkiem obdarzyla Basia84 na samym poczatku mojej drogi z karmieniem za co jestem jej dozgonnie wdzieczna
[COLOR="Silver"]
alez nie ma za co. ja tez bardzo chcialam karmic piersia, nawet mialam plany ze min przez pol roku ale wyszlo jak wyszlo. ja na ten blog nie wie wiem jak trafilam ale tez mi bardzo pomogl.

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość

Łooo jak to limit? A co jak zajdziesz w ciążę po raz czwarty?!
nie zajde bo po 3 dziecku robia tak zeby juz nie miec dzieci zaden lekarz nie wezmie odpowiedzialnosci jakby sie cos pozniej stalo a tutaj sa bardzo przezorni, ldatego tez nie mozna rodzic SN jak sie kiedys mialo CC bo sie boja ze macica peknie i takie tam.
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 00:47   #4825
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
witam! ja mam dzisiaj wolne wiec troszke sie nudze i nagrywam filmiki nasze poranne pogaduszki http://picasaweb.google.com/basiapio...67355809525250
Oscar jest swietny!
Cytat:

a nie pamieta juz jak rok temu ta siostra zepsula nam wesele

zobaczcie
http://www.ekorodzice.pl/pierwsza-po...0,534,794.html

nie wyobrazam sobie tak uderzac miska...
Co zrobila?
Musialabys to bys klepala. Ja cwiczylam zadlawienie i resustytacje na fantomach niemowlakach i chyba latwiej z takim szkrabem niz doroslym.
Cytat:
bmw takie tylko ze grafitowe
ale masz fajnego meza i fajne to bmw, przypomina mi pewnego chlopca z wakacji
Cytat:
A tak naprwadę myślę, że to dlatego, że podałam jej ze dwa razy herbatkę rumiankową i ona już nie chce się męczyć z piersią. Smoczek też pewnie swoje zrobił...
a probowalas przez nakladki karmic? Moja golego sutka nawet nie polize , ale z nakladka to chetnie ciagnie i czasem jej daje possac jak mnie najdzie ochota a smoka ma prawie caly czas w dziobku no i odciaganym mlekiem karmie w 99%

Oj ja z tz tez ciezko mam, ciagle wietrze zdrade i mowie mu tylko aby sie wyprowadzil, bo my z Maja sobie rade damy same i on ma placic alimenty. Ciagle mi smutno jest i czuje sie taka sama mimo ze tz mi pomaga, ogarnia cale mieszkanie, robi zakupy, jezdzi mi po karmi, kupuje nowe ciuszki i podziwia figure po porodzie a i ochote na sex ma ciagle, wiec nie mam powodow do narzekania, ale mi i tak ciagle jest zle i dziwne to jest, bo ja bym chcialabyc sama z Maja tylko, nie rozumiem tego w ogole

Co do rzeczy, ktore byly zbedne to rozek nigdy nie użyty, niedrapki 1 para by starczyla na raz, za duzo body z krotkim rekawem teraz ma, bo noc to zakladam pajaca a w dzien spodenki i body z dlugim rekawem w domu a na wyjscie bluze jeszcze, skarpetek tez ma za duzo, bo rajstopki zakladam juz albo polspiochy.

Dziewczyny , ktore lubia Nexta fajne tu mozna dostac ciuszki i taniej niz w sklepie i allegro

Wiecie co mam coraz mniej czasu na wizaz a coraz wiecej piszecie i nia mam jak nadrobic

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 06:56   #4826
Xawmeli
Rozeznanie

hej mamsie....
kochanie moje spi, a ja zaczynam nas pakowac
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 08:12   #4827
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Witajcie, az głupio mi coś pisać po tak długiej nieobecności na forum. Obawiam się że dalej tak będzie. Cały dzień mam wypełniony aż po brzegi Nie mam czasu na neta za bardzo a jak już to tylko na chwilę.

U nas wszystko w porządku, karmię piersią Sara w 3 tygodnie przybrała kilo , na szczepieniu 8 wrzesnia ważyła 4700 prawie. Z buźką juz ok, dostaje fenistil 3 razy dziennie no i ja ograniczam do minimum mleko i nabiał nie raz pozwole sobie na lody , jogurt

Teraz jescze Bastuś chory angina ropna , dwa razy dziennie zastrzyki i tez teraz Marcin druga zmiana trzeba sobie radzić, ehh
Tęskni mi się za wami, mam nadzieje że pamietacie mnie jeszcze

Pozdrawiam Was bardzo gorąco a maluszki wszystkie ściskam i całuję
witaj fajnie ze choc chwilke znalazlas dla nas. pewnie ze pamietamy . ciesze sie ze z malutka wszystko ok i tak ladnie przybiera mam nadzieje ze Bastus szybko wyzdrowieje

Cytat:
nie zajde bo po 3 dziecku robia tak zeby juz nie miec dzieci zaden lekarz nie wezmie odpowiedzialnosci jakby sie cos pozniej stalo a tutaj sa bardzo przezorni, ldatego tez nie mozna rodzic SN jak sie kiedys mialo CC bo sie boja ze macica peknie i takie tam.
mija kolezanka z pracy miala 3 cesarki w pl i tez jej cos tam zrobili ze juz nie moze zajsc w ciaze

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Co zrobila?
dlugo by gadac. zawsze miala problem z alko i jej maz tez. najpierw kolo 1 zasneli przy stole a jak ich odprowadzili do pokoju to zaczela sie jazda. awantura wyzwiska rekoczyny. zdemolowali pokoj. trojka ich dzieci przerazona i placzaca. najpierw zostal wykopany jej maz i latal wokol sali w samych spodniach a ona ledwo trzymajaca sie na nogach wszystkich przekonywala ze jest trzezwa i nic zlego nie zrobila. damian byl tak wkur. ze sie na koniec poplakal a ja razem z nim to tak w duzym skrocie. po tym wszystkim jakos juz nie mielismy checi na zabawe i tak cudownie dla nas skonczylo sie nasze wesele

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
ale masz fajnego meza
taaa mialam do wczoraj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 08:30   #4828
Xawmeli
Rozeznanie

aniaa--damianowi wodeczka zaszkodzila .........?
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 09:35   #4829
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
A nie biorą pod uwagę, że kobieta może chcieć jeszcze kiedyś zajść w ciążę, np w innym kraju? Oni to tak na stałe "blokują" ?

Entertete - oddawaj sen! Dzieć znowu wstał o 5.00

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 09:52   #4830
Linka24
Wtajemniczenie

http://www.youtube.com/watch?v=PEEUFqE8JZE

Mój Mis robi postępy w podnoszeniu główki!!!!W końcu...
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości