|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
b) mi się wydaje, że jeśli clipy są naturalne to mozna je krecic chociaż nie jestem tego pewna. Na stałe nie przedłużyłabym włosów bo bałabym się o swoje, że mi się osłabią, pod uwagę biorę tylko clipy, ale obecnie mój kolor włosów jest nieokreślony, więc nie mam szans na dopasowanie odcienia
|
|
|
|
|
#3752 |
|
Wtajemniczenie
|
DZIEWCZYNY SZYBKIE PYTANIE ODNOŚNIE RADICALU!
Producent pisze, ze wmasować w skóre głowy, czyli na konce juz nie kładę i nakladac na suche/osuszone włosy i nie spłukiwać, one nie bedą po nim tłuste?btw radical pachnie choinką, az mi się świat zachciało
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2010-09-18 o 13:12 |
|
|
|
#3753 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() nakładałam na suchą skórę głowy - tak jak mówiłam, nie polubiłam radicalu bo pomimo ze przed chwilą umyłam włosy to po całkowitym wyschnięciu wyglądały jak nieświeże |
|
|
|
|
#3754 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot ja też mówię o clipach, bo to najszybszy i najtańszy sposób na przedłużenie
Może je sobie kupię, ale to 'kiedyś tam' bo teraz mam sporo wydatków związanych z remontem mojego pokoju (uwielbiam to
|
#3755 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ja też "może kiedyś" kupie clipy, ale to jeszcze jest do przemyślenia
|
|
|
|
|
#3756 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ten puder co chcesz zamówić to matujący jest?Cytat:
taka wygadana i zabawna super mój wykładowca z kultury Amerykańskiej( Amerykanin) ma identyczny sposób mówienia na wykładach i powiem Wam szczerze że uwielbiam go słuchać jedyny wykład który nigdy mi się nie nudził eh...
|
||
|
|
|
#3757 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tobie też dziękuję ![]() Kochane jesteście ![]() A jak już jesteśmy tak przy temacie przebytych kiedyś chorób to ja 5 lat temu też nabawiłam się poważnej choroby i niestety ale ze skutkami męczę się do dziś ![]() Cytat:
Cudowne, niestety moje są takie jak Twoje - też cienkie i w ogóle układają się jak im się spodoba.. :/... poza tym przy takiej długości to pewnie miałabym oklapnięte na maksa :/ Cytat:
Jestem za! ![]() No i pięknie, jeszcze przed chwilą miałam prawie 39 st. ![]() Ja to tak zawsze, mały katar i od razu gorączka 38-39 stopni Piję właśnie malinową herbatkę A, i napisałam coś do Was w klubie, jeśli możecie mi jakoś pomóc to bardzo proszę
|
||||
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
większe spamowanie planuję na jutro, bo będzie wolne, a dzisiaj do pracy na 17
|
|
|
|
#3760 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będziemy się "wspierać". Ja muszę z tym skończyć, brzydką mam cerę przez to dzisiaj Cytat:
Cześć byłam na zakupach, kupiłam sobie kurtkę i bieliznę wypatrzyłam też cudowne butki, w czwartek po nie idę, bo dzisiaj już nie było mojego rozmiaru.
|
||
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Shadii - pokaż łowy !
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3763 | |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
ja tylko na chwilę, potem będę was nadrabiać, bo skrobiecie i skrobiecie ;pdziś były wielkie zakupy za niewielkie pieniądze. chusteczki velvet cytrynowe w pudełeczku płatki kosmetyczne zmywacz do paznokci maszynki do golenia myjka szara iii... tam tam tam tam! niebieski lakier wibo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + dwie bluzki ^^ teraz lecę, bo mój uczeń na korki przyszedł miłego weekendu!Cytat:
candycotton - masz rację, ważne żeby czuć się z sobą dobrze, a nie przejmować się konwenansami ;p
Edytowane przez hanamici Czas edycji: 2010-09-18 o 15:50 |
|
|
|
|
#3764 |
|
Raczkowanie
|
W końcu was nadrobiłam !
![]() Dzisiaj myłam autko z moim Tżtem i jestem wyczerpana ![]() buahhot śliczny naszyjnik a sukienke na wesele już masz?Coldplay Jakaś Ty śliczna ![]() buahhot i Czekoladowa1 Ja nosze clipy i jestem bardzo z nich zadowolona Mam tak dużo tych włosów, są takie śliczne i idealnie proste
|
|
#3765 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam Piekne Panie
![]() Buuu, nie moge Was nadrobic normalnie... Ale po egzaminie przeczytam wszystko od deski do deski ![]() U mnie wczoraj byl: prysznic z syrenka depilacja lydek depilatorem serum na biust mocno nawilzajacy balsam na reszte ciala lorys snake oil na wlosy krem nawilzajacy na buzie czyli taka podstawa ![]() Zdrowo sie nie odzywiam bo - pizza, red bull i kawa ![]() Co do pobierania szpiku - teraz pobiera sie u dawcy krew, w bardzo wyjatkowych przypadkach szpik wiec to nie boli - ale tego sie juz prawie w ogole nie robi Lub ewentualnie mozna poprosic o zestaw do pobrania wymazu z policzka - jednak stacje krwiodawstwa preferuja pobranie po prostu probki krwi. I jezeli jest zgodnosc to dopiero prosi sie taka osobe o zgloszenie do szpitala na 1-2 dni, sa one na zwolnieniu lekarskim jako 100% platnosci (moze to interesuje te ktore pracuja) szpik jest pobierany podczas operacji, anestezjolog usypia, 2 lekarzy i pielegniarka pobieraja szpik do 3 butelek, jest go dosc duzo. Pacjent spi, wiec nic nie czuje, jedynie po przebudzeniu moze odczuwac niewielki bol. Szpik jest nastepnie preparowany a potem podlaczany jak kroplowka do wklucia centralnego - tak wyglada jego przeszczep.Bylam przy pobieraniu szpiku gdy pracowalam na onkologii dzieciecej - brat oddawal dla brata ![]() Ja jestem zarejestrowana jako krwiodawca, mam rzadka grupe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ludzie glownie mysla ze musza zglosic ze chca - jest na odwrot - jezeli za zycia sie nie zglosi ze nie chce sie oddac swoich narzadow po smierci - lekarz moze je pobrac. Oczywiscie z grzecznosi pyta sie rodzine ale prawnie nie ma ona tak naprawde nic do powiedzenia. Ja mam w portfelu specjalny kartonik obok prawa jazdy - oswiadczenie woli - ze prosze moja rodzine o uszanowanie mojej decyzji czyli tego ze nie zglosilam sprzeciwu za zycia, to jest tam tak ladnie ujete w slowa
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-09-18 o 16:32 |
||
|
|
|
#3766 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny! zrobiłam sobie dzisiaj maseczke z zółtka, nafty, oliwy z oliwek, olejku rycynowego miodu i cytryny- tak jak poleciła mi ciocia- ale rewelacja!!! włosy sa sypkie, błyszczące jednym slowem bomba! polecam wszystkim+ do tego szampon seboradin z zen szeniem, radical jutro rano bo wieczorem wychodze i chce miec w miare swieze
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2010-09-18 o 16:29 |
||
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziewczynki dosłownie na momencik, bo mi właśnie Tż zasnął - bidulek dostał gorączki 37 i...przysnął.. ale znając jego to za chwilę się obudzi
![]() Dzisiejsze spamowanie: - herbata z gorzką pomarańczą i garcinia cambogia - czerwona herbata będzie: - zielona i czerwona przed snem włosy: - odżywka na objętość zostawiona na godzinę - pianka na objętość - spray termoochronny - wyprostowałam w końcu ![]() twarz: - peeling - maseczka oczyszczająca - pomalowałam rzęsy tą nową(dla mnie ) metodą z tego linku z YT i są cudowne jak u laleczki będzie: - krem nawilżający od derm. - staranny make-up twarzy - i znów krem nawilżający od derm. tyle, że na noc - maść nagietkowa i brevoxyl punktowo na noc - wazelina kokosowa na noc na usta - tabletki na cerę ciało: - masaż Syrenką - hojnie nałożony balsam nawilżający - krem do stóp i rąk będzie: - jeszcze raz balsam nawilżający i krem do stóp i rąk na noc Tak, dzisiaj doszłam do wniosku, że muszę w końcu się wziąć za siebie i już mi się humorek poprawił Może jutro to nie, ale w poniedziałek na pewno muszę kupić zieloną herbatę bo mi się skończyła a ja ją taak uwielbiam no i w końcu ten olej rycynowy na rzęsy bo mi się tamten rozlał ![]() Potem Was nadrobię, ale to nie wiem o której godzinie, bo na 20 idziemy z Tż'em do mojego brata i jego dziewczyny na taką jakby posiadówę - będą jeszcze ich znajomi( w sumie , to nasi też, bo ja większość z nich znam od małego, jak mi się po domu szwendali z moim starszym bratem a Tż poznał ich ponad rok temu ) - no i jest w planach też oglądanie walki pudziana - wiecie, z damskiego grona, to będę tylko ja, właśnie dziewczyna mojego brata(razem mieszkają) , i dziewczyna jednego ze znajomych a reszta same chłopy, więc Tv musi tej nocy być obowiązkowo włączone No, ale od czego jest kuchnia, drinki i plotkowanie ![]() ![]() Udanej soboty Piękności !!
|
|
#3768 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3769 |
|
Wtajemniczenie
|
a co tu taka cisza?
![]() |
|
|
|
#3770 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzięki za baty ale nawet narazie nie mam czasu nie na tyle dobry to on nie jest ale ten z lekkim podkladem kiedys stosowalam i nie potrzebowalam podkladu musze przyznać ![]() Cytat:
witaj dołączaj śmiało ![]() o matko Was nadrobić ja tez zaraz lecę z TŻ do znajomych na walkę... SPAmowanie dopiero po powrocie będzie ale takie porządne bo normalnie sama jestem zła na siebie za te lenistwo ale nie wyrabiam z czasem normalnie miłego wieczoru
|
|
#3771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle znacie różnych trików, ale mogę napisać co ja używam na codzień ![]() Oczywiście codziennie delikatny makijaż, puder głównie zimą, kiedy jestem blada i przed okresem kiedy coś wyskoczy Ale tusz obowiązkowo i błyszczyk. Włosy mam kręcone i suche dlatego muszę używać odżywek wygładzającycyh po których mam ładne loki i na szczęście mogę myć je nawet co 3 dni rzadko prostuje, bo mi się nie chce zresztą i tak szybko mi się puszą i jest marny efekt :/ dwa razy w tygodniu peeling albo kawowy albo korundem, którego równiez używam do twarzy, miały zniknąć wągry ale niestety ale i tak ładnie wygładza buzie. Od niedawna używam gąbki syrena bo od was się od niej dowiedziałam robiłam masaże bańkami żeby pozbyc się cellulitu, ale chyba gra nie warta świeczki bo efekt jest krótkotrwały trzeba by robić cały czas a zaczęły pojawiac się żyłki :/ Raczej jestem zwolenniczką zdrowego trybu życia, duzo owoców, warzyw, soki świeże, nałogowo piję herbate zielona, czerwoną i białą. Od niedawna piję drożdzę ( zaczęłam pić na inne dolegliwości które były związane z brakiem wit. B ale przeczytałam że są dobre tez na skóre i włosy )Niedługo chcę zrobić kurację z cytryn oszczyszczająca organizm z toksyn, ale póki co cytryny są strasznie drogie więc poczekam jeszcze trochę. Zle się czuję kiedy mam nogi i pachy nie ogolone więc staram się zawsze mieć gładziutkie nózki no i jestem zwolenniczką zadbanych dłoni, często maluję na różne kolory, wczoraj zaszalałam i mam niebieskie pazurki jak cos jeszcze mi się przypomni to napiszę
|
|
|
|
|
#3772 |
|
Wtajemniczenie
|
W końcu nadrobiłam
Ja zaraz idę się Spamować będzie_ maseczka na rozszerzone pory masaż syrenka depilacja ciała krem na twarz szyję i dekolt odżywczy krem na łapki 'maść z wit A na pazurki zielona herbatka serum anty na cellulit z eveline i to wszystko
|
#3773 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3774 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a możesz pokazać się w clipach? i gdzie je kupiłaś? ![]() cieszę się dziewczyny, że naszyjnik się podoba
|
|
|
|
|
#3775 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3776 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3777 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3778 |
|
Wtajemniczenie
|
albo się SPAmują
Dbam o włosy i zapuszczam Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2010-09-18 o 21:53 |
|
|
|
#3779 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() byłam dzisiaj w raju, mogłam iść na zakupy trochę teraz mocniej kaszlę, ale cały czas na tabletkach to się trzymam![]() Talullah ja po stosowaniu wazeliny na rzęsy mam je (tak mi się wydaje ) grubsze i nie wypadają mi przy demakijażu, bo czasami zostawała mi z jedna, dwie na wacikuCytat:
![]() Cytat:
![]() nie było mnie cały dzień, spodziewałam się mega nadrabiania,a tu... marne 1,5 strony dziewczyny, co jest?! ![]() ja dzisiaj z ćwiczeń: 8 minutes buns 8 minutes arms 25 min hh |
||
|
|
|
#3780 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcialam sie pochwalic ze kupilam dzis dwupak farby garniera plus tusz do rzes mabylline za 14.99 w biedronce
![]() Wzielam braz, myslalam tez nad ciemnym brazem ale moglby wyjsc za ciemny, wpadajacy w czarny. Ostatnio robilam castingiem braz (a wczesniej ciemna czekolada ktora jednak mi sie nie podoba bo wpada w rudy) i jest super. Kiedys tez mialam na glowie garniera i bylam zadowolona wiec za ta cene sie nie zastanawialam nawet
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

ale jeśli chodzi o mnie, to nic nie mam do dziewczyn z doczepianymi włosami i b) mam falowanie włosy i gdybym dokupiła sobie clipy kręcone lub nawet falowanie, to nie wiem czy dobrze by mi się "wtopiły" w moje naturalne fale
Bo przecież te clipy mogą być falowane inaczej niż moje 
kwiatuszek10031989 co dla siebie zamawiasz?
b) mi się wydaje, że jeśli clipy są naturalne to mozna je krecic 

x2 - dla Ciebie i samej siebie ! 

(jak mi niesamowicie podnosi morale i samopoczucie gładka skóra 
a ja ją taak uwielbiam
no i w końcu ten olej rycynowy na rzęsy 
Was nadrobić