Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-17, 21:05   #3691
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Już jestem po BP, język mi zdrętwiał. Jeszcze godzinka i będę po 10 godzinach wybielania
super, efekty są widoczne?

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
aa kupiłam dziś ten naszyjnik na wesele
jedno zdjęcie w świetle dziennym, drugie w sztucznym. Wiecie, ma takie delikatne te kryształki o średnicy 1,5mm i jest ruchomy, nie sztywny

edit: przepraszam za post pod postem, myślałam, że się połączy
śliczny

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Cześć czy mogę się do was przyłączyć ?? czytam wasz wątek od niedawna i bardzo mnie motywujecie też bardzo lubię dbać o siebie i testowac nowe kosmetyki ;D zauważyłam że piszecie o Białej Perle, też ją uzywam już od ponad miesiąca ale niestety nie widzę żadnej różnicy . Bardzo mnie zainteresowała maseczka z aspiryny więc muszę też ją wypróbować ;D jutro pójdę kupić, bo niestety nie posiadam w swojej apteczce, gdyz nie mogę brać aspiryny, ale mojej buzi może nie zaszkodzi
witamy

zaraz 8 min buns
a potem podstawa
Stary 2010-09-17, 21:07   #3692
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
hmm u mnie dostaje sie za 4.4 350zł
Cytat:
u mnie jest od 4,0 no ale na 4 trzeba zapracować
Ministerstwo daje pieniążki to korzystam
I tak trzymaj
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 21:32   #3693
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

i poćwiczone

jeszcze peeling kawowy dzisiaj.
No i dobranoc.
Stary 2010-09-17, 21:33   #3694
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

A ja już po SPAmowanku Coldplay dziękuję za miłe słowa, trochę mnie podniosły na duchu

Dziś było:
Balsamowanie ciała, peeling buzi, dekoltu i dłoni, maseczkowanie twarzy i włosów, wcieranie olejku w paznokcie i skórki, kremowanie dłoni, nawilżanie stóp+skarpetki pielęgnacyjne na noc, kremowanie twarzy, regulacja brwi.

No chyba niczego nie pominęłam Po takiej pielęgnacji od razu czuję się piękniejsza

Aaa i chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że keratyna zmyła mi się z włosów po tygodniu, a robiłam wszystko zgodnie z instrukcją i pielęgnację też taką jaka powinna być i ! Jedyny plus to taki, że po tej keratynie mam teraz włosy w lepszym stanie niż z tą keratyną na głowie Są piękne, nawilżone, lśniące i zdrowe

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 21:38   #3695
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Ja troszkę odżyłam to już wybyłam na kawkę z przyjaciółką na miasto, bo był pewien problem do obgadania, a gdzie jest problem tam jest pocieszyciel Marzenka

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
może chce któraś 5ml Escady Magnetism ?? :P
ja!

Cytat:
Hej
Niedawno wstałam
Prawie mi wczoraj wyskoczyła opryszczka, uratowałam się Carmexem i Sonolem, mam nadzieję, że już się nie pojawi... taką maleńką mam.
Ponadto wyskoczył mi pryszcz, ale tylko jeden, więc go olewam
Straciłam motywację do BP, pomocy....
czemu straciłaś motywacje? myślę, że nawet jak nie widać efektów na razie (albo po prostu Ty ich nie widzisz ) to warto dalej próbować, przecież nie wymaga to od nas żadnego wysiłku nakładki w pyszczek i bielimy się
motywacja? czerwona pomadka i białe zęby!

Cytat:
Już jestem po BP, język mi zdrętwiał. Jeszcze godzinka i będę po 10 godzinach wybielania
Ja w sumie nie wiem ile już godzin, nie liczyłam ale używam BP od 2 września, od 30 min do ponad godziny dziennie i efekty w sumie już widać, ale ja nie miałam żółtych zębów tylko bardziej takie.. szarawe? i są znacznie jaśniejsze, chociaż śnieżnobiała biel to to jeszcze nie jest

Cytat:
aa kupiłam dziś ten naszyjnik na wesele
jedno zdjęcie w świetle dziennym, drugie w sztucznym. Wiecie, ma takie delikatne te kryształki o średnicy 1,5mm i jest ruchomy, nie sztywny

edit: przepraszam za post pod postem, myślałam, że się połączy
bardzo fajny ten naszyjnik, taki subtelny
a posty się nie połączyły, bo do drugiego postu dodałaś załączniki

Cytat:
Cześć czy mogę się do was przyłączyć ?? czytam wasz wątek od niedawna i bardzo mnie motywujecie też bardzo lubię dbać o siebie i testowac nowe kosmetyki ;D zauważyłam że piszecie o Białej Perle, też ją uzywam już od ponad miesiąca ale niestety nie widzę żadnej różnicy . Bardzo mnie zainteresowała maseczka z aspiryny więc muszę też ją wypróbować ;D jutro pójdę kupić, bo niestety nie posiadam w swojej apteczce, gdyz nie mogę brać aspiryny, ale mojej buzi może nie zaszkodzi
witamy witamy
masz jakieś swoje triki urodowe?

Alessandra wracaj do zdrowia

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 22:01   #3696
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny ja po dzisiejszym SPA..

Długa relaksująca kąpiel
peeling kawowy..
mycie włosów odżywką z garniera
masaż syrenką
balsamik na ciało
maska fryzjerska nałożona na noc
krem na dłonie
krem na twarz..

Ja też się czaje na tą pastę do zębów co o niej pisałyście.. Na pewno kupie, chociaż wybielania to nie potrzebuję, ale chciała bym odświeżyć kolor,na razie mam colgete wybielająca i jestem z niej zadowolona, a jak się zużyje to kupię tamtą..
Stary 2010-09-17, 22:08   #3697
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Piękności
Tak miałam ochotę, żeby zrobić sobie jakieś dzisiaj porządne SPAmowanie, ale dalej nie dam rady, kompletnie...Znaczy gardełko mniej już boli (płukanki roztworami : solnym i szałwiowym bleeeh - przepraszam, ale tak właśnie się po nich czuję ehehe ), ale czasami jeszcze piecze i katar dalej , ale gorączka mi spadła i łeb nie boli, to najważniejsze, tylko osłabiona jestem, więc wiecie ze spamowania wielkiego nici .... Ale jeszcze Was nadrobię
Ogólnie dzisiejsze popołudnie i wieczór spędziłam na wspólnym kurowaniu się z Tż'em ( zaraził się ode mnie wczoraj bidulek..) przy graniu w wyścigi rajdowe , oglądaniu kabaretów i jedzeniu pizzy Także lenistwo, lenistwo i jeszcze raz lenistwoo...

Aktualnie siedzę sobie z szalikiem na szyji, peelingiem enzymatycznym na buźce(no musiałam coś na nią dać, ale już nie miałam co - maseczki już się prawie pokończyły, zresztą ile ja je nakładać będę, i tak patrzę - oo enzymatyczny stoi no to hop na twarz ) popijając czerwoną herbatę z cytrynką I zaczynam Was nadrabiać

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 22:12   #3698
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

No dobra jeszcze nie poszłam spać już leżałam w łóżku, ale jakoś werwy dostałam nasmarowałam właśnie stópki maścią z wit. A i założyłam skarpetki... mam nadzieję że się nawilżą porządnie bo ostatnio je zaniedbałam i są strasznie szorstkie

kochane jak długo zazwyczaj czekacie na przesyłkę z BU? niby pisze ze max. 5 dni roboczych(wtedy by przyszła dopiero w piątek) ale już się nie mogę doczekać i mam taką cichą nadzieję że jednak szybciej przyjdzie...

Jutro kupię aspirynę i wypróbuję tą zachwalaną maseczkę oby mi tylko nie zaszkodziła...
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 22:17   #3699
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja po dzisiejszym SPA..

Długa relaksująca kąpiel
peeling kawowy..
mycie włosów odżywką z garniera
masaż syrenką
balsamik na ciało
maska fryzjerska nałożona na noc
krem na dłonie
krem na twarz..

Ja też się czaje na tą pastę do zębów co o niej pisałyście.. Na pewno kupie, chociaż wybielania to nie potrzebuję, ale chciała bym odświeżyć kolor,na razie mam colgete wybielająca i jestem z niej zadowolona, a jak się zużyje to kupię tamtą..
ja miałam ta paste i ząbki były bardzo po niej gładkie ale żeby jakaś poprawa w wyglądzie to nie. Ale ja mam specyficzne i trudne uzębienie
Stary 2010-09-17, 22:30   #3700
angelinmyheart
Zakorzenienie

Uff... nadrobiłam Was. Choć muszę przyznać, że nie wszystko czytałam. Jutro i pojutrze też mnie nie będzie w domu przez cały dzień przez prace. Dzisiaj byłam na szkoleniu co Wam kiedyś pisałam, że dostałam pracę. I ta barmanka mi powiedziała, że to jeszcze nic pewnego... . ;| W ogóle nie dość, że wszystko za nią robiłam przez prawie 5h to, jak na chwilę chciałam siąść, bo nie było ruchu. To ona do mnie "to teraz szklanki umyj...", a ona za ten czas siedziała sobie. Ja ciągle stałam, a po 3h powiedziała mi, że mogę sobie wsiąść krzesło. I dostałam chyba z ponad 20 zł. napiwku, który ona włożyła do kasy i sama sobie weźmie..., ale nie będę się tam kłócić o tyle. Ale ogólnie fajnie tam jest i mam nadzieje, że dostanę to pracę na 100%. Choć z dwa szkolenia jeszcze będę miała i bym zaczynała dopiero 28. Nie wiem jeszcze ile będę dostawać, a ta barmanka nie chciała mi powiedzieć ile ma za godzinę, więc zapytam się szefowej przy okazji.

Strawberry_Baby wiecie może czemu dostała bana stałego?

angelwithoutsoul dziękuje za radę! Spróbujemy, bo mi nic na mój nos nie chce pomagać.

Coldplay świetne buty! Mam podobne. Jaka ty śliczna na tym zdjęciu i znów mam kompleksy.

candycotton dobrze wiedzieć, że paski mają taki sam skład. Kiedyś używałam pasków i chcę do nich powrócić, albo to BP, bo tyle Was ją wychwala.

buahhot ładny kupiłaś ten naszyjnik.

morelka1987 Witam!

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 22:33   #3701
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
ja miałam ta paste i ząbki były bardzo po niej gładkie ale żeby jakaś poprawa w wyglądzie to nie. Ale ja mam specyficzne i trudne uzębienie
Apropo gładkich zębów to ja mam gładziutkie po BP

dzisiejsze spamowanie:
8 minutes abs
hh 20 min
manicure
siedzenie z odżywką na włosach
BP 1 godzina
peeling cukrowy (jak mi niesamowicie podnosi morale i samopoczucie gładka skóra )
spora warstwa kremu na buzię
wazelina: rzęsy, brwi, stopy, łokcie
masło z Inglota na skórki
balsamowanie ciała

Cytat:
Strawberry_Baby wiecie może czemu dostała bana stałego?
Za klon zbanowanego już użytkownika, to jest już jej 3 konto.

B L O G

Edytowane przez Marzeniatko
Czas edycji: 2010-09-17 o 22:34

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 22:35   #3702
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
(...)-

Aaa Dziewczyny dodałam fotkę do albumu. Taka najaktualniejsza, ale głupią minę zrobiłam także się nie smiejcie .
Ooooo czuję się brzydka

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
super, efekty są widoczne?
Już chyba trochę tak
Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
(...)
czemu straciłaś motywacje? myślę, że nawet jak nie widać efektów na razie (albo po prostu Ty ich nie widzisz ) to warto dalej próbować, przecież nie wymaga to od nas żadnego wysiłku nakładki w pyszczek i bielimy się
motywacja? czerwona pomadka i białe zęby!

Ja w sumie nie wiem ile już godzin, nie liczyłam ale używam BP od 2 września, od 30 min do ponad godziny dziennie i efekty w sumie już widać, ale ja nie miałam żółtych zębów tylko bardziej takie.. szarawe? i są znacznie jaśniejsze, chociaż śnieżnobiała biel to to jeszcze nie jest
(...)
Już ponownie złapałam motywację

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 22:36   #3703
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Za klon zbanowanego już użytkownika, to jest już jej 3 konto.
To dużo ich już miała.
Kurcze ciągle mnie kusicie tą BP. Jak tylko będę miała czas to po nią pobiegnę do apteki. Już doczekać się nie mogę.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-17, 22:38   #3704
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
To dużo ich już miała.
Kurcze ciągle mnie kusicie tą BP. Jak tylko będę miała czas to po nią pobiegnę do apteki. Już doczekać się nie mogę.
I bardzo dobrze! Mnie BP też Wy skusiłyście i wcale nie żałuje, ale potrzebna jest systematyczność i cierpliwość, żeby się nie zrazić

B L O G

Stary 2010-09-17, 22:40   #3705
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
I bardzo dobrze! Mnie BP też Wy skusiłyście i wcale nie żałuje, ale potrzebna jest systematyczność i cierpliwość, żeby się nie zrazić
A szybko widziałaś efekty? I ciężko daje, czy robi, bo nie wiem te nakładki?

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-17, 22:43   #3706
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Nakładki sobie formujesz na kształt zębów Na początku jest ciężko, potem już się człowiek przyzwyczaja

Stary 2010-09-17, 22:45   #3707
buahhot
Marcelover ♥♥♥

I ja jestem w końcu po spamowaniu
za mną: masaż syrenką, balsam, maska na włosy, peeling dłoni (dzięki Czekoladowej mi sie przypomniało ), maska miętowa na twarz i zaraz nakładam BP

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 22:47   #3708
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka
a ja stwierdziłam że zrobię coś dobrego i pożytecznego i właśnie rejestruję się w bazie dawców szpiku
!! Ja, po ukończeniu 18 roku życia będę oddawać krew, i do tego dam taką deklarację mojej rodzinie, że po mojej śmierci moje narządy mogą być użyte przy różnego rodzaju transplantacjach
Ja jestem bardzo wrażliwa na krzywdę innych ludzi, zwłaszcza tych bezbronnych i takich, którzy nie przyczynili się do losu takiego , jaki ich spotkał..Zwłaszcza, że sama przeszłam poważną chorobę i wtedy ktoś mi pomógł i dzięki niemu jestem zdrowa i żyję i nie odpłacę się mu chyba do końca życia!
I od tamtej pory mam ogromną potrzebę pomagania innym - zapisuję się na wyjazdy do Domów Dziecka - organizowanie paczek, zawiezienie im i to co najważniejsze - spędzenie z nimi czasu Do tego raz na pół roku muszę jeździć na ogólne,szczegółowe badania do kliniki do Wrocławia, ale na szczęście nie muszę leżeć tam parę dni, tylko robią mi to w 1 dzień,od samiutkiego rana do wieczora, ale to odbywa się praktycznie dosłownie obok dziecięcego oddziału onkologicznego - i ja w przerwach między badaniami chodzę do tych dzieciaków, siedzę z nimi, rozmawiam, wygłupiam się, bawię i po tych wizytach zawsze wychodząc dziękuję Bogu, że jestem zdrowa i podziwiam te dzieciaki za to, jakie są , jak walczą z uśmiechem na ustach,jakie są inteligentne, mądre, dojrzałe, kochane..Je trzeba po prostu poznać, spędzić z nimi czas, a wtedy zobaczy się o czym ja mówię.. Biorę też udział w różnych akcjach charytatywnych itd.itp i za każdym razem dziękuję za osoby, które bezinteresownie pomagają innym -tak jak Ty Kochana - i że jest ich coraz więcej !!
Przepraszam, za tyle tekstu... Ale musiałam to napisać, jakoś tak po prostu, z serca na klawiaturę przelać..

Coldplay - fajniutkie buciki ! Ja ostatnio takie przymierzałam, ale cóż ja wyglądam w nich zdecydowanie tragicznie
aaa i ładniuutka jesteś !!

buahhot - super świecidełko i na pewno ślicznie będzie wyglądać na szyji !

morelka1987 - witaj

Cytat:
Napisane przez czekoladowa1
Mam ostatnio dosyć często dni paszteta
I ja również... Także już jest nas 2 A dlaczemuż tak się czujesz??

kwiatuszku pozazdrościć teściowej !!

Marzeniatko - dziękuję

Dzisiejsze spamowanie:
- czerwona herbata z cytrynką x2
- płukanie gardła roztworami : solnym i szałwiowym < bleeeeh....>
- całe popołudnie i wieczór spędzone z grubym szalikiem - i noc również będzie z nim

włosy:
- nie prostowałam w ogóle

twarz:
- filtr 50
- baaardzo oszczędny makijaż, ze względu na poranny brak czasu i siły, czyli tylko szybko podkład i puder i zalotka i koniec.
- aktualnie peeling enzymatyczny
będzie (na noc) :
- krem nawilżający od derm.
- retinoid
- gruba warstwa kremu bambino na okolice nosa (przesuszone i baardzo podrażnione od smarkania...)
- wazelina kokosowa na usta
- tabletki na cerę

ciało:

- masaż Syrenką
- balsam nawilżający
- krem do stóp i rąk

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-17, 22:49   #3709
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Po jakimś tygodniu już widziałam, że się delikatnie rozjaśniają. Instrukcja obsługi jest na opakowaniu, więc z tym nie ma co się martwi masz 2 tubki żelu, 3 nakładki, strzykawkę, opakowanie na używane nakładki (swoją drogą, czuję sie jak babcia wyjmująca szczęki ). Nakładki formujesz sobie zgodnie z instrukcją na opakowaniu, nakładasz na nie po 0,5 ml żelu (wciskasz go do strzykawki, na której masz miarkę, więc odmierzanie odpowiedniej ilości nie stanowi problemu) i wkładasz do pyszczka i siedzisz sobie z tym, minimum 30 minut. Dołączona do opakowania jest również skala bieli, ale ja kompletnie nie potrafiłam na niej odnaleźć mojego obecnego koloru Producent zapewnia, że po 10-14 dniach stosowania zęby wybielają się o 2-3 tony, ale myślę, że to bardzo indywidualna kwestia.

B L O G

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-17, 22:50   #3710
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
[...]peeling dłoni (dzięki Czekoladowej mi sie przypomniało ), maska miętowa na twarz[...]
A czym peelingujecie rączki ? Jakimś specjalnym kosmetykiem , czy macie jakieś sprawdzone domowe sposoby?
Aaa i zainteresowałaś mnie bardzo tą maską miętową - mogłabyś podać dokładną jej nazwę, bądź linka do niej? Znaczy, jeśli to gotowy kosmetyk, bo jeśli robiony własnoręcznie to prosiłabym o przepis

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-17, 22:53   #3711
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
A czym peelingujecie rączki ? Jakimś specjalnym kosmetykiem , czy macie jakieś sprawdzone domowe sposoby?
Aaa i zainteresowałaś mnie bardzo tą maską miętową - mogłabyś podać dokładną jej nazwę, bądź linka do niej? Znaczy, jeśli to gotowy kosmetyk, bo jeśli robiony własnoręcznie to prosiłabym o przepis
Ja może jestem totalnie niereformowalna, ale u mnie peeling dłoni polega na tym, że... myję ręce normalnie jak zawsze, następnie sypię sobie na dłonie jakieś 2, 3 łyżeczki cukru, szoruje (no może nie, aż tak brutalnie), tzn. trę nim o dłonie i spłukuje cukier z dłoni, później krem nawilżający i jestem bardzo zadowolona

B L O G

Stary 2010-09-17, 22:56   #3712
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
do dłoni użyłam tego peelingu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...rdzo-mocny.htm
używam przede wszystkim go do buzi, ale do rąk też się zdarza
a maska miętowa to ta (zachwalana na yt ) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...lep-Masque.htm ale w innej szacie graficznej o takiej http://www.naturalne-kosmetyki.pl/mi...ep-masque.html
póki co testuje bo używam jej dopiero 3ci raz

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-09-17 o 22:57
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 22:56   #3713
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Po jakimś tygodniu już widziałam, że się delikatnie rozjaśniają. Instrukcja obsługi jest na opakowaniu, więc z tym nie ma co się martwi masz 2 tubki żelu, 3 nakładki, strzykawkę, opakowanie na używane nakładki (swoją drogą, czuję sie jak babcia wyjmująca szczęki ). Nakładki formujesz sobie zgodnie z instrukcją na opakowaniu, nakładasz na nie po 0,5 ml żelu (wciskasz go do strzykawki, na której masz miarkę, więc odmierzanie odpowiedniej ilości nie stanowi problemu) i wkładasz do pyszczka i siedzisz sobie z tym, minimum 30 minut. Dołączona do opakowania jest również skala bieli, ale ja kompletnie nie potrafiłam na niej odnaleźć mojego obecnego koloru Producent zapewnia, że po 10-14 dniach stosowania zęby wybielają się o 2-3 tony, ale myślę, że to bardzo indywidualna kwestia.
Strzykawkę????? Czemu nie dostałam? Nie było w opakowaniu!! może dlatego, że już dawno kupowałam to pudełko BP? Muszę prosto z tubki nakładać

Napisałam coś w klubie, zobaczcie i przepraszam, że się wcięłam w trwającą tam już rozmowę

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-09-17 o 22:58
Stary 2010-09-17, 22:59   #3714
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Strzykawkę????? Czemu nie dostałam? Nie było w opakowaniu!! może dlatego, że już dawno kupowałam to pudełko BP? Muszę prosto z tubki nakładać

Napisałam coś w klubie, zobaczcie i przepraszam, że się wcięłam w trwającą tam już rozmowę
Możliwe.. ja kupowałam na początku września i strzykawka była w zestawie

B L O G

Stary 2010-09-17, 23:01   #3715
angelinmyheart
Zakorzenienie

Shadii Dzięki. Znając moją zdolność to pewnie coś znów zrobię nie tak i nakładki nie będą pasować.
Przedwczoraj nałożyłam Waxa przed umyciem włosów, a nie po. Strasznie czasem roztrzepana jestem.

_Alessandra zero dni paszteta. jesteś taka ładna, że nie jedna dziewczyna Ci zadrości. i to samo dla czekoladowa1 dwie piękności.

Marzeniatko dziękuje za tak dokładne wyjaśnienie na pewno mi się przyda! Trochę mnie to przeraża. Szczególnie ta strzykawka groźnie brzmi. Nawet, jak mam tylko nią dawać środek do nakładek. Teraz to może jednak paski kupię.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-17, 23:02   #3716
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Możliwe.. ja kupowałam na początku września i strzykawka była w zestawie
Ja z rok temu czyli jest to logiczne niedługo i tak mi się tubka kończy, więc będę miała strzykawkę
strasznie bolą mnie zęby, nawet przy oddychaniu, kiedy wdycham powietrze, za długo pewnie trzymałam BP, więc już nie będę dziś powtarzać, jutro sobie powybielam.

Stary 2010-09-17, 23:14   #3717
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Shadii Dzięki. Znając moją zdolność to pewnie coś znów zrobię nie tak i nakładki nie będą pasować.
Przedwczoraj nałożyłam Waxa przed umyciem włosów, a nie po. Strasznie czasem roztrzepana jestem.

_Alessandra zero dni paszteta. jesteś taka ładna, że nie jedna dziewczyna Ci zadrości. i to samo dla czekoladowa1 dwie piękności.

Marzeniatko dziękuje za tak dokładne wyjaśnienie na pewno mi się przyda! Trochę mnie to przeraża. Szczególnie ta strzykawka groźnie brzmi. Nawet, jak mam tylko nią dawać środek do nakładek. Teraz to może jednak paski kupię.
Ale to taka plastikowa, spokojnie ona naprawdę ułatwia

B L O G

Stary 2010-09-17, 23:19   #3718
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale to taka plastikowa, spokojnie ona naprawdę ułatwia
Ja potwierdzam, że ułatwia, chociaż nawet jej nie mam czasem po prostu za dużo żelu mi się wyciśnie, albo za grubo, albo ogólnie coś nie tak strzykawka dobra rzecz.

Stary 2010-09-17, 23:24   #3719
angelinmyheart
Zakorzenienie

No dobra. Skoro tak twierdzicie to spróbuje! Ciekawość u mnie zwyciężyła, bo jestem ciekawa efektów.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-17, 23:27   #3720
ramoncia217
Wtajemniczenie

A ja myślę jak by tu jeszcze o siebie zadbać przez weekend..

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości