|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Wtajemniczenie
|
DZIEWCZYNY SZYBKIE PYTANIE ODNOŚNIE RADICALU!
Producent pisze, ze wmasować w skóre głowy, czyli na konce juz nie kładę ![]() btw radical pachnie choinką, az mi się świat zachciało ![]()
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2010-09-18 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() nakładałam na suchą skórę głowy - tak jak mówiłam, nie polubiłam radicalu bo pomimo ze przed chwilą umyłam włosy to po całkowitym wyschnięciu wyglądały jak nieświeże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Wtajemniczenie
|
buahhot ja też mówię o clipach, bo to najszybszy i najtańszy sposób na przedłużenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3755 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3756 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3757 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tobie też dziękuję ![]() Kochane jesteście ![]() A jak już jesteśmy tak przy temacie przebytych kiedyś chorób to ja 5 lat temu też nabawiłam się poważnej choroby i niestety ale ze skutkami męczę się do dziś ![]() Cytat:
![]() Cudowne, niestety moje są takie jak Twoje - też cienkie i w ogóle układają się jak im się spodoba.. :/... poza tym przy takiej długości to pewnie miałabym oklapnięte na maksa :/ Cytat:
Jestem za! ![]() No i pięknie, jeszcze przed chwilą miałam prawie 39 st. ![]() Ja to tak zawsze, mały katar i od razu gorączka 38-39 stopni ![]() Piję właśnie malinową herbatkę ![]() A, i napisałam coś do Was w klubie, jeśli możecie mi jakoś pomóc to bardzo proszę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Zakorzenienie
|
większe spamowanie planuję na jutro, bo będzie wolne, a dzisiaj do pracy na 17
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cześć ![]() byłam na zakupach, kupiłam sobie kurtkę i bieliznę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Zakorzenienie
|
Shadii - pokaż łowy !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3763 | |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() dziś były wielkie zakupy za niewielkie pieniądze. chusteczki velvet cytrynowe w pudełeczku płatki kosmetyczne zmywacz do paznokci maszynki do golenia myjka szara iii... tam tam tam tam! niebieski lakier wibo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + dwie bluzki ^^ teraz lecę, bo mój uczeń na korki przyszedł ![]() ![]() ![]() Cytat:
candycotton - masz rację, ważne żeby czuć się z sobą dobrze, a nie przejmować się konwenansami ;p
Edytowane przez hanamici Czas edycji: 2010-09-18 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Raczkowanie
|
W końcu was nadrobiłam !
![]() Dzisiaj myłam autko z moim Tżtem i jestem wyczerpana ![]() buahhot śliczny naszyjnik ![]() Coldplay Jakaś Ty śliczna ![]() ![]() ![]() buahhot i Czekoladowa1 Ja nosze clipy i jestem bardzo z nich zadowolona ![]() ![]()
![]() |
#3765 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam Piekne Panie
![]() Buuu, nie moge Was nadrobic normalnie... Ale po egzaminie przeczytam wszystko od deski do deski ![]() U mnie wczoraj byl: prysznic z syrenka depilacja lydek depilatorem serum na biust mocno nawilzajacy balsam na reszte ciala lorys snake oil na wlosy krem nawilzajacy na buzie czyli taka podstawa ![]() Zdrowo sie nie odzywiam bo - pizza, red bull i kawa ![]() Co do pobierania szpiku - teraz pobiera sie u dawcy krew, w bardzo wyjatkowych przypadkach szpik wiec to nie boli - ale tego sie juz prawie w ogole nie robi ![]() Bylam przy pobieraniu szpiku gdy pracowalam na onkologii dzieciecej - brat oddawal dla brata ![]() Ja jestem zarejestrowana jako krwiodawca, mam rzadka grupe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ludzie glownie mysla ze musza zglosic ze chca - jest na odwrot - jezeli za zycia sie nie zglosi ze nie chce sie oddac swoich narzadow po smierci - lekarz moze je pobrac. Oczywiscie z grzecznosi pyta sie rodzine ale prawnie nie ma ona tak naprawde nic do powiedzenia. Ja mam w portfelu specjalny kartonik obok prawa jazdy - oswiadczenie woli - ze prosze moja rodzine o uszanowanie mojej decyzji czyli tego ze nie zglosilam sprzeciwu za zycia, to jest tam tak ladnie ujete w slowa ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-09-18 o 15:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3766 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny! zrobiłam sobie dzisiaj maseczke z zółtka, nafty, oliwy z oliwek, olejku rycynowego miodu i cytryny- tak jak poleciła mi ciocia- ale rewelacja!!! włosy sa sypkie, błyszczące jednym slowem bomba! polecam wszystkim+ do tego szampon seboradin z zen szeniem, radical jutro rano bo wieczorem wychodze i chce miec w miare swieze ![]()
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2010-09-18 o 15:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Zakorzenienie
|
Ja dziewczynki dosłownie na momencik, bo mi właśnie Tż zasnął - bidulek dostał gorączki 37 i...przysnął.. ale znając jego to za chwilę się obudzi
![]() Dzisiejsze spamowanie: - herbata z gorzką pomarańczą i garcinia cambogia - czerwona herbata będzie: - zielona i czerwona przed snem włosy: - odżywka na objętość zostawiona na godzinę - pianka na objętość - spray termoochronny - wyprostowałam w końcu ![]() twarz: - peeling - maseczka oczyszczająca - pomalowałam rzęsy tą nową(dla mnie ![]() ![]() będzie: - krem nawilżający od derm. - staranny make-up twarzy - i znów krem nawilżający od derm. tyle, że na noc - maść nagietkowa i brevoxyl punktowo na noc - wazelina kokosowa na noc na usta - tabletki na cerę ciało: - masaż Syrenką - hojnie nałożony balsam nawilżający - krem do stóp i rąk będzie: - jeszcze raz balsam nawilżający i krem do stóp i rąk na noc Tak, dzisiaj doszłam do wniosku, że muszę w końcu się wziąć za siebie i już mi się humorek poprawił ![]() ![]() Może jutro to nie, ale w poniedziałek na pewno muszę kupić zieloną herbatę bo mi się skończyła ![]() ![]() ![]() ![]() Potem Was nadrobię, ale to nie wiem o której godzinie, bo na 20 idziemy z Tż'em do mojego brata i jego dziewczyny na taką jakby posiadówę - będą jeszcze ich znajomi( w sumie , to nasi też, bo ja większość z nich znam od małego, jak mi się po domu szwendali z moim starszym bratem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Udanej soboty Piękności !! ![]()
![]() |
#3768 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Wtajemniczenie
|
a co tu taka cisza?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki za baty ale nawet narazie nie mam czasu nie na tyle dobry to on nie jest ale ten z lekkim podkladem kiedys stosowalam i nie potrzebowalam podkladu musze przyznać ![]() Cytat:
![]() ![]() dołączaj śmiało ![]() o matko ![]() ![]() ja tez zaraz lecę z TŻ do znajomych na walkę... SPAmowanie dopiero po powrocie będzie ale takie porządne bo normalnie sama jestem zła na siebie za te lenistwo ale nie wyrabiam z czasem normalnie miłego wieczoru ![]()
![]() |
#3771 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście codziennie delikatny makijaż, puder głównie zimą, kiedy jestem blada i przed okresem kiedy coś wyskoczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 |
Wtajemniczenie
|
W końcu nadrobiłam
Ja zaraz idę się Spamować będzie_ maseczka na rozszerzone pory masaż syrenka depilacja ciała krem na twarz szyję i dekolt odżywczy krem na łapki 'maść z wit A na pazurki zielona herbatka serum anty na cellulit z eveline i to wszystko
#3773 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3774 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a możesz pokazać się w clipach? i gdzie je kupiłaś? ![]() cieszę się dziewczyny, że naszyjnik się podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3778 |
Wtajemniczenie
|
albo się SPAmują
![]()
![]() Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2010-09-18 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 | ||
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() byłam dzisiaj w raju, mogłam iść na zakupy ![]() ![]() Talullah ja po stosowaniu wazeliny na rzęsy mam je (tak mi się wydaje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie było mnie cały dzień, spodziewałam się mega nadrabiania,a tu... marne 1,5 strony ![]() ![]() ja dzisiaj z ćwiczeń: 8 minutes buns 8 minutes arms 25 min hh |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
Wtajemniczenie
|
Chcialam sie pochwalic ze kupilam dzis dwupak farby garniera plus tusz do rzes mabylline za 14.99 w biedronce
![]() Wzielam braz, myslalam tez nad ciemnym brazem ale moglby wyjsc za ciemny, wpadajacy w czarny. Ostatnio robilam castingiem braz (a wczesniej ciemna czekolada ktora jednak mi sie nie podoba bo wpada w rudy) i jest super. Kiedys tez mialam na glowie garniera i bylam zadowolona wiec za ta cene sie nie zastanawialam nawet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.