Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-18, 12:08   #3751
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Nie chcę ich kręcić bo u mnie taki efekt długo się nie trzyma, a jeśli chodzi o doczepiane włosy to a) ostatnio spotkałam się z dużą krytyką, jeśli chodzi o doczepiane włosy, nie chcę żeby inny mówili, że jestem sztuczna itp ale jeśli chodzi o mnie, to nic nie mam do dziewczyn z doczepianymi włosami i b) mam falowanie włosy i gdybym dokupiła sobie clipy kręcone lub nawet falowanie, to nie wiem czy dobrze by mi się "wtopiły" w moje naturalne fale Bo przecież te clipy mogą być falowane inaczej niż moje

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Oo no też jestem ciekawa, bo jakoś na dniach planowałam zrobić tam zakupy kwiatuszek10031989 co dla siebie zamawiasz? Bo ja koniecznie muszę sobie kupić puder bambusowy z jedwabiem + do tego puder diamentowy i mleczko jedwabne do włosów
Ale czytałam, że szybko wysyłają
a) ja mówie o clipach b) mi się wydaje, że jeśli clipy są naturalne to mozna je krecic chociaż nie jestem tego pewna. Na stałe nie przedłużyłabym włosów bo bałabym się o swoje, że mi się osłabią, pod uwagę biorę tylko clipy, ale obecnie mój kolor włosów jest nieokreślony, więc nie mam szans na dopasowanie odcienia

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 12:09   #3752
jennifer777
Wtajemniczenie

DZIEWCZYNY SZYBKIE PYTANIE ODNOŚNIE RADICALU!

Producent pisze, ze wmasować w skóre głowy, czyli na konce juz nie kładę i nakladac na suche/osuszone włosy i nie spłukiwać, one nie bedą po nim tłuste?
btw radical pachnie choinką, az mi się świat zachciało

Edytowane przez jennifer777
Czas edycji: 2010-09-18 o 12:12
jennifer777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 12:15   #3753
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY SZYBKIE PYTANIE ODNOŚNIE RADICALU!

Producent pisze, ze wmasować w skóre głowy, czyli na konce juz nie kładę i nakladac na suche/osuszone włosy i nie spłukiwać, one nie bedą po nim tłuste?
btw radical pachnie choinką, az mi się świat zachciało
tak na skóre głowy
nakładałam na suchą skórę głowy - tak jak mówiłam, nie polubiłam radicalu bo pomimo ze przed chwilą umyłam włosy to po całkowitym wyschnięciu wyglądały jak nieświeże

Stary 2010-09-18, 12:32   #3754
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

buahhot ja też mówię o clipach, bo to najszybszy i najtańszy sposób na przedłużenie Może je sobie kupię, ale to 'kiedyś tam' bo teraz mam sporo wydatków związanych z remontem mojego pokoju (uwielbiam to) i oczywiście z zakupami kosmetyków ciągle mi ich mało

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 12:38   #3755
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot ja też mówię o clipach, bo to najszybszy i najtańszy sposób na przedłużenie Może je sobie kupię, ale to 'kiedyś tam' bo teraz mam sporo wydatków związanych z remontem mojego pokoju (uwielbiam to) i oczywiście z zakupami kosmetyków ciągle mi ich mało
haha skąd ja to znam ja też "może kiedyś" kupie clipy, ale to jeszcze jest do przemyślenia

Stary 2010-09-18, 13:46   #3756
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Oo no też jestem ciekawa, bo jakoś na dniach planowałam zrobić tam zakupy kwiatuszek10031989 co dla siebie zamawiasz? Bo ja koniecznie muszę sobie kupić puder bambusowy z jedwabiem + do tego puder diamentowy i mleczko jedwabne do włosów
Ale czytałam, że szybko wysyłają
Ja zamówiłam olej kokosowy i hydrolat oczarowy bo dużo pozytywnych opinii o nim słyszałam. Już się nie mogę doczekać swojej przesyłki i wypróbowania tych skarbów natury A ten puder co chcesz zamówić to matujący jest?
Cytat:
http://www.youtube.com/user/JLovesMa.../1/c9AwXqAAGVQ
uwielbiam ją, Boze jest przezabawna! tu akurat pokazuje swoja torebke i zawartosc
Niesamowita jest ta dziewczyna taka wygadana i zabawnasuper mój wykładowca z kultury Amerykańskiej( Amerykanin) ma identyczny sposób mówienia na wykładach i powiem Wam szczerze że uwielbiam go słuchać jedyny wykład który nigdy mi się nie nudził On jeszcze w dodatku naśladuje nie raz Jimmiego Carreya i naprawdę można się nieźle naśmiać dlaczego wszyscy wykładowcy nie są tacy zabawni? eh...
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 13:58   #3757
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:

uuu ja juz zdrowieje, ale masakra czerwony nos i ból głowy wrrrr, szybciego powrotu do zdrowia!
dziękuję bardzo!

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dzień Dobry !

Coldplay - biedactwo Kuruj się kochana i szybko wracaj do zdrówka Ja od siebie powiem, że mi baardzo pomogło chodzenie po domu ubrana jak na Syberię+szalik, gorące herbatki, płukanie gardła roztworami : solnym i szałwiowym , branie Grypoleku i picie musujących tabletek z witaminami

Ojj nie wiedziałam.. Wiesz, w sumie z drugiej strony to też mogę powiedzieć, że to nawet i dobrze, że zachorowałam, bo po takich rzeczach człowiek o wiele bardziej docenia życie, zdrowie i to co ma i staje się o wiele wrażliwszy na krzywdę innych i pragnie wszystkim pomóc Ooo też masz oświadczenie woli? Super Nad szpikiem też się kiedyś zastanowię, tylko ciekawe czy bym się do tego nadawała ?

Tobie też dziękuję
Kochane jesteście
A jak już jesteśmy tak przy temacie przebytych kiedyś chorób to ja 5 lat temu też nabawiłam się poważnej choroby i niestety ale ze skutkami męczę się do dziś

Cytat:
Dziewczyny ja chcę takie włosy Nigdy nie będę miała takich, bo moje są cienkie, nie układają się tak fajnie i nigdy nie osiągnę takiej długości
Ooo co ja bym dała za takie
Cudowne, niestety moje są takie jak Twoje - też cienkie i w ogóle układają się jak im się spodoba.. :/... poza tym przy takiej długości to pewnie miałabym oklapnięte na maksa :/

Cytat:
Dziewczyny, a moze zrobimy liste kosmetykow, ktore uwazamy za absolutne hity? takie kwc w pigułce, ale tylko pielęgnacja co Wy na to?
Ja zaczęłabym od włosów bo jestem totalną włosomaniaczką;d

Jestem za!

No i pięknie, jeszcze przed chwilą miałam prawie 39 st.
Ja to tak zawsze, mały katar i od razu gorączka 38-39 stopni
Piję właśnie malinową herbatkę

A, i napisałam coś do Was w klubie, jeśli możecie mi jakoś pomóc to bardzo proszę
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 14:04   #3758
ekomonika
Zakorzenienie

Znalazłam dzisiaj taki fajny artykuł
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 14:15   #3759
agusiownik
Zakorzenienie

większe spamowanie planuję na jutro, bo będzie wolne, a dzisiaj do pracy na 17
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 14:20   #3760
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
Shadii - ja mam to samoo!! Ciągle się dopatruję czego by się tu jeszcze pozbyć i z tą twarzą, to prawie na lustro zawsze włażę, naprawdę ! byleby odkryć jeszcze jakieś małe niespodzianki, których w sumie nie widać, ale mnie doprowadzają do szału(oczywiście po usunięciu tych większych,widocznych) .... Teraz i tak jest lepiej, bo zaczyna coś działać w końcu ta kuracja od derm. , wiadomo nie jest jeszcze pięknie, ale już zaczynam widzieć znaczące poprawy Ale i tak czasami się nie mogę powstrzymać i na nic tłumaczenie samej sobie, że jak wycisnę, to potem będę mieć okropną rankę i ślad, które trudniej wyleczyć niż prychola , no ale rozum swoje a ręce swoje
Także będziemy się teraz wzajemnie pilnować! I na początek x2 - dla Ciebie i samej siebie !
(...)
Dzięki będziemy się "wspierać". Ja muszę z tym skończyć, brzydką mam cerę przez to dzisiaj
Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Dziewczyny, po ilu dniach mniej więcej przychodzą wam produkty z allegro. ?
Po 3 roboczych.

Cześć
byłam na zakupach, kupiłam sobie kurtkę i bieliznę wypatrzyłam też cudowne butki, w czwartek po nie idę, bo dzisiaj już nie było mojego rozmiaru.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 14:30   #3761
ekomonika
Zakorzenienie

Shadii - pokaż łowy !
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 14:44   #3762
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam olej kokosowy i hydrolat oczarowy bo dużo pozytywnych opinii o nim słyszałam. Już się nie mogę doczekać swojej przesyłki i wypróbowania tych skarbów natury A ten puder co chcesz zamówić to matujący jest?
Tak i ma jeszcze kilka innych fajnych właściwości

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 14:45   #3763
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

hej dziewczyny ja tylko na chwilę, potem będę was nadrabiać, bo skrobiecie i skrobiecie ;p

dziś były wielkie zakupy za niewielkie pieniądze.
chusteczki velvet cytrynowe w pudełeczku
płatki kosmetyczne
zmywacz do paznokci
maszynki do golenia
myjka szara
iii... tam tam tam tam!
niebieski lakier wibo

+ dwie bluzki ^^

teraz lecę, bo mój uczeń na korki przyszedł miłego weekendu!

Cytat:
hanamici Widze, że nie tylko my mamy takie "problemy" Może się nie doceniamy?
myślę, że coś w tym jest ;p

candycotton - masz rację, ważne żeby czuć się z sobą dobrze, a nie przejmować się konwenansami ;p

Edytowane przez hanamici
Czas edycji: 2010-09-18 o 14:50
hanamici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 14:54   #3764
angelwithoutsoul
Raczkowanie

W końcu was nadrobiłam !
Dzisiaj myłam autko z moim Tżtem i jestem wyczerpana

buahhot śliczny naszyjnik a sukienke na wesele już masz?

Coldplay Jakaś Ty śliczna Dziewczyny jak bd dziennie wchodzić na wasze profile i oglądać wasze zdjęcia to popadne w depresje

buahhot i Czekoladowa1 Ja nosze clipy i jestem bardzo z nich zadowolona Mam tak dużo tych włosów, są takie śliczne i idealnie proste

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 15:01   #3765
Talullah
Wtajemniczenie

Witam Piekne Panie

Buuu, nie moge Was nadrobic normalnie... Ale po egzaminie przeczytam wszystko od deski do deski

U mnie wczoraj byl:
prysznic z syrenka
depilacja lydek depilatorem
serum na biust
mocno nawilzajacy balsam na reszte ciala
lorys snake oil na wlosy
krem nawilzajacy na buzie

czyli taka podstawa

Zdrowo sie nie odzywiam bo - pizza, red bull i kawa

Co do pobierania szpiku - teraz pobiera sie u dawcy krew, w bardzo wyjatkowych przypadkach szpik wiec to nie boli - ale tego sie juz prawie w ogole nie robi Lub ewentualnie mozna poprosic o zestaw do pobrania wymazu z policzka - jednak stacje krwiodawstwa preferuja pobranie po prostu probki krwi. I jezeli jest zgodnosc to dopiero prosi sie taka osobe o zgloszenie do szpitala na 1-2 dni, sa one na zwolnieniu lekarskim jako 100% platnosci (moze to interesuje te ktore pracuja) szpik jest pobierany podczas operacji, anestezjolog usypia, 2 lekarzy i pielegniarka pobieraja szpik do 3 butelek, jest go dosc duzo. Pacjent spi, wiec nic nie czuje, jedynie po przebudzeniu moze odczuwac niewielki bol. Szpik jest nastepnie preparowany a potem podlaczany jak kroplowka do wklucia centralnego - tak wyglada jego przeszczep.

Bylam przy pobieraniu szpiku gdy pracowalam na onkologii dzieciecej - brat oddawal dla brata

Ja jestem zarejestrowana jako krwiodawca, mam rzadka grupe

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
Apropo gładkich zębów to ja mam gładziutkie po BP

dzisiejsze spamowanie:
8 minutes abs
hh 20 min
manicure
siedzenie z odżywką na włosach
BP 1 godzina
peeling cukrowy (jak mi niesamowicie podnosi morale i samopoczucie gładka skóra )
spora warstwa kremu na buzię
wazelina: rzęsy, brwi, stopy, łokcie
masło z Inglota na skórki
balsamowanie ciała

Za klon zbanowanego już użytkownika, to jest już jej 3 konto.
A ja mam pytanie - co daje wazelina na rzesy?

Cytat:
!! Ja, po ukończeniu 18 roku życia będę oddawać krew, i do tego dam taką deklarację mojej rodzinie, że po mojej śmierci moje narządy mogą być użyte przy różnego rodzaju transplantacjach
Ja jestem bardzo wrażliwa na krzywdę innych ludzi, zwłaszcza tych bezbronnych i takich, którzy nie przyczynili się do losu takiego , jaki ich spotkał..Zwłaszcza, że sama przeszłam poważną chorobę i wtedy ktoś mi pomógł i dzięki niemu jestem zdrowa i żyję i nie odpłacę się mu chyba do końca życia!
I od tamtej pory mam ogromną potrzebę pomagania innym - zapisuję się na wyjazdy do Domów Dziecka - organizowanie paczek, zawiezienie im i to co najważniejsze - spędzenie z nimi czasu Do tego raz na pół roku muszę jeździć na ogólne,szczegółowe badania do kliniki do Wrocławia, ale na szczęście nie muszę leżeć tam parę dni, tylko robią mi to w 1 dzień,od samiutkiego rana do wieczora, ale to odbywa się praktycznie dosłownie obok dziecięcego oddziału onkologicznego - i ja w przerwach między badaniami chodzę do tych dzieciaków, siedzę z nimi, rozmawiam, wygłupiam się, bawię i po tych wizytach zawsze wychodząc dziękuję Bogu, że jestem zdrowa i podziwiam te dzieciaki za to, jakie są , jak walczą z uśmiechem na ustach,jakie są inteligentne, mądre, dojrzałe, kochane..Je trzeba po prostu poznać, spędzić z nimi czas, a wtedy zobaczy się o czym ja mówię.. Biorę też udział w różnych akcjach charytatywnych itd.itp i za każdym razem dziękuję za osoby, które bezinteresownie pomagają innym -tak jak Ty Kochana - i że jest ich coraz więcej !!
Przepraszam, za tyle tekstu... Ale musiałam to napisać, jakoś tak po prostu, z serca na klawiaturę przelać..
Nie musisz nikogo informowac - niestety w polsce nadal wiele osob nie wie jak dziala oddanie narzadow.

Ludzie glownie mysla ze musza zglosic ze chca - jest na odwrot - jezeli za zycia sie nie zglosi ze nie chce sie oddac swoich narzadow po smierci - lekarz moze je pobrac. Oczywiscie z grzecznosi pyta sie rodzine ale prawnie nie ma ona tak naprawde nic do powiedzenia.

Ja mam w portfelu specjalny kartonik obok prawa jazdy - oswiadczenie woli - ze prosze moja rodzine o uszanowanie mojej decyzji czyli tego ze nie zglosilam sprzeciwu za zycia, to jest tam tak ladnie ujete w slowa

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-09-18 o 15:32
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 15:27   #3766
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
haha skąd ja to znam ja też "może kiedyś" kupie clipy, ale to jeszcze jest do przemyślenia
haha podobnie
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Niesamowita jest ta dziewczyna taka wygadana i zabawnasuper mój wykładowca z kultury Amerykańskiej( Amerykanin) ma identyczny sposób mówienia na wykładach i powiem Wam szczerze że uwielbiam go słuchać jedyny wykład który nigdy mi się nie nudził On jeszcze w dodatku naśladuje nie raz Jimmiego Carreya i naprawdę można się nieźle naśmiać dlaczego wszyscy wykładowcy nie są tacy zabawni? eh...
a gdzie studiujesz jesli mozna spytać, ja ją sobie włączam na poprawę humoru:P

dziewczyny! zrobiłam sobie dzisiaj maseczke z zółtka, nafty, oliwy z oliwek, olejku rycynowego miodu i cytryny- tak jak poleciła mi ciocia- ale rewelacja!!! włosy sa sypkie, błyszczące jednym slowem bomba! polecam wszystkim+ do tego szampon seboradin z zen szeniem, radical jutro rano bo wieczorem wychodze i chce miec w miare swieze

Edytowane przez jennifer777
Czas edycji: 2010-09-18 o 15:29
jennifer777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 16:02   #3767
_Alessandra
Zakorzenienie

Ja dziewczynki dosłownie na momencik, bo mi właśnie Tż zasnął - bidulek dostał gorączki 37 i...przysnął.. ale znając jego to za chwilę się obudzi

Dzisiejsze spamowanie:
- herbata z gorzką pomarańczą i garcinia cambogia
- czerwona herbata
będzie:
- zielona i czerwona przed snem

włosy:
- odżywka na objętość zostawiona na godzinę
- pianka na objętość
- spray termoochronny
- wyprostowałam w końcu

twarz:
- peeling
- maseczka oczyszczająca
- pomalowałam rzęsy tą nową(dla mnie ) metodą z tego linku z YT i są cudowne jak u laleczki
będzie:
- krem nawilżający od derm.
- staranny make-up twarzy
- i znów krem nawilżający od derm. tyle, że na noc
- maść nagietkowa i brevoxyl punktowo na noc
- wazelina kokosowa na noc na usta
- tabletki na cerę

ciało:
- masaż Syrenką
- hojnie nałożony balsam nawilżający
- krem do stóp i rąk
będzie:
- jeszcze raz balsam nawilżający i krem do stóp i rąk na noc

Tak, dzisiaj doszłam do wniosku, że muszę w końcu się wziąć za siebie i już mi się humorek poprawił

Może jutro to nie, ale w poniedziałek na pewno muszę kupić zieloną herbatę bo mi się skończyła a ja ją taak uwielbiam no i w końcu ten olej rycynowy na rzęsy bo mi się tamten rozlał

Potem Was nadrobię, ale to nie wiem o której godzinie, bo na 20 idziemy z Tż'em do mojego brata i jego dziewczyny na taką jakby posiadówę - będą jeszcze ich znajomi( w sumie , to nasi też, bo ja większość z nich znam od małego, jak mi się po domu szwendali z moim starszym bratem a Tż poznał ich ponad rok temu ) - no i jest w planach też oglądanie walki pudziana - wiecie, z damskiego grona, to będę tylko ja, właśnie dziewczyna mojego brata(razem mieszkają) , i dziewczyna jednego ze znajomych a reszta same chłopy, więc Tv musi tej nocy być obowiązkowo włączone No, ale od czego jest kuchnia, drinki i plotkowanie

Udanej soboty Piękności !!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 16:09   #3768
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość

Coldplay Jakaś Ty śliczna Dziewczyny jak bd dziennie wchodzić na wasze profile i oglądać wasze zdjęcia to popadne w depresje
dziękuję ślicznie, ale jestem na 100% pewna że nie masz zadnych powodów do wpadania w depresję
Stary 2010-09-18, 18:10   #3769
Coldplay
Wtajemniczenie

a co tu taka cisza?
Stary 2010-09-18, 18:33   #3770
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość

Aa, zapomniałabym.
Zrobiłam zdjęcie tym butom co to je niedawno kupiłam .
Na żywo podobają mi się bardziej ale cóż
bitki śliczne i Ty tez masz piękne oczy !
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
hej, takiego beznadziejnego dnia dawno nie miałam, jestem taka wkurzona że masakra i nawet nie pytajcie dlaczego

judus
proszę

i dzięki temu kremikowi nie stosujesz podkładu
mam nadzieję że już lepiej
dzięki za baty ale nawet narazie nie mam czasu nie na tyle dobry to on nie jest ale ten z lekkim podkladem kiedys stosowalam i nie potrzebowalam podkladu musze przyznać

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Cześć czy mogę się do was przyłączyć ?? czytam wasz wątek od niedawna i bardzo mnie motywujecie też bardzo lubię dbać o siebie i testowac nowe kosmetyki ;D zauważyłam że piszecie o Białej Perle, też ją uzywam już od ponad miesiąca ale niestety nie widzę żadnej różnicy . Bardzo mnie zainteresowała maseczka z aspiryny więc muszę też ją wypróbować ;D jutro pójdę kupić, bo niestety nie posiadam w swojej apteczce, gdyz nie mogę brać aspiryny, ale mojej buzi może nie zaszkodzi
można można witaj
Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Coś czuję, ze wkrótce dołącze do waszego grona.
dołączaj śmiało
o matko Was nadrobić
ja tez zaraz lecę z TŻ do znajomych na walkę...
SPAmowanie dopiero po powrocie będzie ale takie porządne bo normalnie sama jestem zła na siebie za te lenistwo ale nie wyrabiam z czasem normalnie
miłego wieczoru
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 18:44   #3771
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość

witamy witamy
masz jakieś swoje triki urodowe?

Alessandra wracaj do zdrowia
Nie sądzę żebym czymś was zaskoczyła bo póki co to wy mnie zaskakujecie tyle znacie różnych trików, ale mogę napisać co ja używam na codzień
Oczywiście codziennie delikatny makijaż, puder głównie zimą, kiedy jestem blada i przed okresem kiedy coś wyskoczy Ale tusz obowiązkowo i błyszczyk. Włosy mam kręcone i suche dlatego muszę używać odżywek wygładzającycyh po których mam ładne loki i na szczęście mogę myć je nawet co 3 dni rzadko prostuje, bo mi się nie chce zresztą i tak szybko mi się puszą i jest marny efekt :/ dwa razy w tygodniu peeling albo kawowy albo korundem, którego równiez używam do twarzy, miały zniknąć wągry ale niestety ale i tak ładnie wygładza buzie. Od niedawna używam gąbki syrena bo od was się od niej dowiedziałam robiłam masaże bańkami żeby pozbyc się cellulitu, ale chyba gra nie warta świeczki bo efekt jest krótkotrwały trzeba by robić cały czas a zaczęły pojawiac się żyłki :/ Raczej jestem zwolenniczką zdrowego trybu życia, duzo owoców, warzyw, soki świeże, nałogowo piję herbate zielona, czerwoną i białą. Od niedawna piję drożdzę ( zaczęłam pić na inne dolegliwości które były związane z brakiem wit. B ale przeczytałam że są dobre tez na skóre i włosy )Niedługo chcę zrobić kurację z cytryn oszczyszczająca organizm z toksyn, ale póki co cytryny są strasznie drogie więc poczekam jeszcze trochę. Zle się czuję kiedy mam nogi i pachy nie ogolone więc staram się zawsze mieć gładziutkie nózki no i jestem zwolenniczką zadbanych dłoni, często maluję na różne kolory, wczoraj zaszalałam i mam niebieskie pazurki jak cos jeszcze mi się przypomni to napiszę
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 19:27   #3772
ramoncia217
Wtajemniczenie

W końcu nadrobiłam
Ja zaraz idę się Spamować będzie_
maseczka na rozszerzone pory
masaż syrenka
depilacja ciała
krem na twarz szyję i dekolt odżywczy
krem na łapki
'maść z wit A na pazurki
zielona herbatka
serum anty na cellulit z eveline

i to wszystko
Stary 2010-09-18, 19:39   #3773
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
bitki śliczne i Ty tez masz piękne oczy !
dziękuję

cieszę się że "bitki" się podobają, heh
Stary 2010-09-18, 20:02   #3774
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
W końcu was nadrobiłam !
Dzisiaj myłam autko z moim Tżtem i jestem wyczerpana

buahhot śliczny naszyjnik a sukienke na wesele już masz?

buahhot i Czekoladowa1 Ja nosze clipy i jestem bardzo z nich zadowolona Mam tak dużo tych włosów, są takie śliczne i idealnie proste
tak, mam już sukienkę
a możesz pokazać się w clipach? i gdzie je kupiłaś?

cieszę się dziewczyny, że naszyjnik się podoba

Stary 2010-09-18, 20:41   #3775
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
a co tu taka cisza?
Ale to dobrze znaczy ze ludzie maja zycie poza internetem i cos w weekend robia a nie siedza przed kompem
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 20:46   #3776
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Ale to dobrze znaczy ze ludzie maja zycie poza internetem i cos w weekend robia a nie siedza przed kompem
Bo siedzą przed telewizorem i oglądają Mam talent
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 20:51   #3777
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Bo siedzą przed telewizorem i oglądają Mam talent

Hehe
Stary 2010-09-18, 20:52   #3778
ramoncia217
Wtajemniczenie

albo się SPAmują

Edytowane przez ramoncia217
Czas edycji: 2010-09-18 o 20:53
ramoncia217 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 21:11   #3779
Marzeniatko
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
byłam dzisiaj w raju, mogłam iść na zakupy trochę teraz mocniej kaszlę, ale cały czas na tabletkach to się trzymam

Talullah ja po stosowaniu wazeliny na rzęsy mam je (tak mi się wydaje ) grubsze i nie wypadają mi przy demakijażu, bo czasami zostawała mi z jedna, dwie na waciku

Cytat:
Dziewczyny ja chcę takie włosy Nigdy nie będę miała takich, bo moje są cienkie, nie układają się tak fajnie i nigdy nie osiągnę takiej długości

Cytat:
Dziewczyny, a moze zrobimy liste kosmetykow, ktore uwazamy za absolutne hity? takie kwc w pigułce, ale tylko pielęgnacja co Wy na to?
Ja zaczęłabym od włosów bo jestem totalną włosomaniaczką;d
bardzo dobry pomysł

nie było mnie cały dzień, spodziewałam się mega nadrabiania,a tu... marne 1,5 strony dziewczyny, co jest?!

ja dzisiaj z ćwiczeń:
8 minutes buns
8 minutes arms
25 min hh

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-18, 21:16   #3780
Talullah
Wtajemniczenie

Chcialam sie pochwalic ze kupilam dzis dwupak farby garniera plus tusz do rzes mabylline za 14.99 w biedronce

Wzielam braz, myslalam tez nad ciemnym brazem ale moglby wyjsc za ciemny, wpadajacy w czarny. Ostatnio robilam castingiem braz (a wczesniej ciemna czekolada ktora jednak mi sie nie podoba bo wpada w rudy) i jest super. Kiedys tez mialam na glowie garniera i bylam zadowolona wiec za ta cene sie nie zastanawialam nawet
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości