|
|
#631 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-09 o 14:44 |
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
majo pelno gipsowej robotyTo jest dopiero moj pierwszy Amłaż ![]() ![]() A bo mnie tutaj denerwuja Niejaki Gryszard![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#633 |
|
BAN stały
|
Musiałam się zerwać z zajęć, żeby przyjąć majstra od spłuczki, bo tylko teraz mógł, a później to dopiero w poniedziałek (na szczęście nic nie rzygało, niczego nie zalalo - po prostu nie działała )Dobra, naprawił i nawet nie zabuliłam tyle, ile za zamek ostatnio. Spadam z powrotem na wykład.
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Eee no co Ty gryxa się boisz
On nie groźny jest Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#636 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Dziecię ma zapalenie oskrzeli,jestem uziemiona do wtorku co najmniej I pełno śniegu napadało,a ja nie lubię zimy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
gryx widzisz coś narobił Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chociaż będziesz w domu- nie cieszysz się?
|
|
#639 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() To ide zajrzec na Mazidla. Kupilam absyntowa lyzke i szklanke dla TZta! |
|
|
|
|
#640 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sama nie wiem,ma to swoje plusy i minusy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#641 |
|
BAN stały
|
Red, będziesz zamawiać coś z mazideł?
Czy z BU? Jak z mazideł, to możemy połączyć zamowienia, hę? bo też się czaję.
|
|
|
|
#642 | ||
|
BAN stały
|
I know, Bejbe
![]() Cytat:
Niedziela, g. 23:00, pukam tajnym kodem w drzwi ![]() Ja?! Jam jest czysty jak Wisła w dolnym biegu Cytat:
![]() Łojezu! Popsułem, to i własnoręcznie naprawię |
||
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justynko: Trzymamy kciukole Florencjo: Jesteś "Wielka" ----------------------- Ja do ustów używam lip balmy z Lusha i Carmex i jak narazie daja radę. Do rynców na razie mam jakis krem LRP. Działa super tylko mnie denerwuje różany zapach.
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A to chyba, że tak A może Ty specjalnie chciałeś popsuć, żeby móc potem własnymi ręcami naprawić? ![]() Teziak no to się ciesz, dr Gryx Cię będzie naprawiał, czy raczej Ci będzie naprawiał ![]() ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-09 o 12:32 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki! Ale ja jestem coraz bardziej zdezorientowana w temacie rozmnażania- wierzyć testom owu czy nie, i w ogóle mam mnóstwo pytań do ginekologa ad. różnych tematów, a ginekologa nie mam!
Proszenie o radę na forum to krok w stronę całkowitego zamotania, na dodatek pokłóciłam się z W., bo sugerował, że nie działam tak, jak trzeba w tym temacie i pewne rzeczy już dawno powinnam wiedzieć- a ja tylko zawierzyłam tym testom owu i nic więcej nie robiłam... w ogóle nie wyobrażam sobie, żebym w takim stanie miała ochotę na cokolwiek więcej, niż zasadzić Mu kopa w d... to by mnie calkiem usatysfakcjonowało
|
#647 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To był jeden z trzech razów w mojej "karierze" kiedy o mało co nie ![]() Cytat:
![]() A ja przed chwilą widziałam na Open.fm reklamę gumy do żucia z feromonami
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-12-09 o 12:53 |
||||||
|
|
|
#648 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
zapadało mnie na amen w pacierzu
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję ale cieszę się że sie macher "uwinął" |
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#652 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#653 |
|
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Irvinga "Hotel New Hampshire"
no przy książce jakoś nie umiem - ewentualnie ciasteczka to była zemsta sardynek z zaświatów Cytat:
również miłego |
|
|
|
|
#655 |
|
|
Pozostałe to pierwsze zajęcia na anatomii z mięskiem - konską kończyną piersiową konkretnie, ale to tylko lekkie nudności były, i pierwsza sekcja na anatomii patologicznej, piesek był cały zielony i wzdęty w środku, pachniał tak, że naprawdę rozglądałam sie za wiaderkiem.
Przy parwowirozowym piesku się zmieniałysmy z koleżanką, jak jednej haft podchodził do gardła to do akcji wkraczała druga
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#656 |
|
Nindżopesz
|
Ju, ale dlaczego po prostu nie wyluzujecie z wyliczeniami i testami i nie sprobujecie ten teges (na delfina
) w przeciagu powiedzmy dwoch tygodni codziennie/co drugi dzien zaleznie od sil i checi? Kupilismy prezent dla tesciowej i mamy pomysla na prezent dla tescia! Melk, zajrzalam na mazidla i zgluplam, obawiam sie, ze za duzy wybor jak dla mnie... Chyba, ze potrafisz polecic cos z ich produktow co byloby odpowiednikiem serum z wit. C? I czy ichni olej kokosowy to ten sam co w BU? Bo BU tak strasznie chwala... A, i jeszcze ktory ichni puder jest rownie fajny co bambusowy z BU? Tysiac pytan
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-12-09 o 13:34 |
|
|
|
#657 | |
|
|
Cytat:
Stres, że to MUSI być dziś, bo tak test powiedział nie sprzyja
|
|
|
|
#658 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pomalowalismy jedna ściane w pokoju- wyglada teraz jak w piwnicy
,no i nie wiem co zrobic...bo farba wyszła jednak troche inna niz na wzorniku-i nie chodzi o sposób padania swiatła-mam wzornik w domu i se przykładam do pomalowanego-no inny jezd i jusz-mial byc ciepły jest zimny nie potrafie wybrac koloru-po rostu w ncs nie ma takiego jak mi potzreba
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-09 o 13:38 |
|
|
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale monitorowanie by nie zaszkodziło- przy okazji badania, bo mamy swoje lata
|
|
#660 | |
|
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

majo pelno gipsowej roboty

(na szczęście nic nie rzygało, niczego nie zalalo - po prostu nie działała
)

+ jedwab proszek (2gr.) z mazideł 
Czy z BU? Jak z mazideł, to możemy połączyć zamowienia, hę? bo też się czaję.

a plastiki pokroju damskiego Rush produkują nazad