![]() |
#631 | |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-09 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To jest dopiero moj pierwszy Amłaż ![]() ![]() ![]() A bo mnie tutaj denerwuja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
BAN stały
|
![]() Musiałam się zerwać z zajęć, żeby przyjąć majstra od spłuczki, bo tylko teraz mógł, a później to dopiero w poniedziałek ![]() ![]() Dobra, naprawił i nawet nie zabuliłam tyle, ile za zamek ostatnio. ![]() Spadam z powrotem na wykład. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Eee no co Ty gryxa się boisz
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Dziecię ma zapalenie oskrzeli,jestem uziemiona do wtorku co najmniej ![]() I pełno śniegu napadało,a ja nie lubię zimy ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chociaż będziesz w domu- nie cieszysz się?
![]() |
#639 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() To ide zajrzec na Mazidla. Kupilam absyntowa lyzke i szklanke dla TZta! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Sama nie wiem,ma to swoje plusy i minusy ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
BAN stały
|
Red, będziesz zamawiać coś z mazideł?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 | ||
BAN stały
|
I know, Bejbe
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja?! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Łojezu! ![]() Popsułem, to i własnoręcznie naprawię ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justynko: Trzymamy kciukole ![]() Florencjo: Jesteś "Wielka" ![]() ----------------------- Ja do ustów używam lip balmy z Lusha i Carmex i jak narazie daja radę. Do rynców na razie mam jakis krem LRP. Działa super tylko mnie denerwuje różany zapach.
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() A to chyba, że tak ![]() ![]() ![]() Teziak no to się ciesz, dr Gryx Cię będzie naprawiał, czy raczej Ci będzie naprawiał ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-09 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Dzięki! Ale ja jestem coraz bardziej zdezorientowana w temacie rozmnażania- wierzyć testom owu czy nie, i w ogóle mam mnóstwo pytań do ginekologa ad. różnych tematów, a ginekologa nie mam!
Proszenie o radę na forum to krok w stronę całkowitego zamotania, na dodatek pokłóciłam się z W., bo sugerował, że nie działam tak, jak trzeba w tym temacie i pewne rzeczy już dawno powinnam wiedzieć- a ja tylko zawierzyłam tym testom owu i nic więcej nie robiłam... w ogóle nie wyobrażam sobie, żebym w takim stanie miała ochotę na cokolwiek więcej, niż zasadzić Mu kopa w d... to by mnie calkiem usatysfakcjonowało
#647 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To był jeden z trzech razów w mojej "karierze" kiedy o mało co nie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja przed chwilą widziałam na Open.fm reklamę gumy do żucia z feromonami ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-12-09 o 11:53 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
![]() zapadało mnie na amen w pacierzu ![]() ![]()
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję ale cieszę się że sie macher "uwinął" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 | |
Zakorzenienie
|
Irvinga "Hotel New Hampshire"
no przy książce jakoś nie umiem - ewentualnie ciasteczka to była zemsta sardynek z zaświatów Cytat:
również miłego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
|
Pozostałe to pierwsze zajęcia na anatomii z mięskiem - konską kończyną piersiową konkretnie, ale to tylko lekkie nudności były, i pierwsza sekcja na anatomii patologicznej, piesek był cały zielony i wzdęty w środku, pachniał tak, że naprawdę rozglądałam sie za wiaderkiem.
Przy parwowirozowym piesku się zmieniałysmy z koleżanką, jak jednej haft podchodził do gardła to do akcji wkraczała druga ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Nindżopesz
|
Ju, ale dlaczego po prostu nie wyluzujecie z wyliczeniami i testami i nie sprobujecie ten teges (na delfina
![]() Kupilismy prezent dla tesciowej i mamy pomysla na prezent dla tescia! ![]() Melk, zajrzalam na mazidla i zgluplam, obawiam sie, ze za duzy wybor jak dla mnie... Chyba, ze potrafisz polecic cos z ich produktow co byloby odpowiednikiem serum z wit. C? I czy ichni olej kokosowy to ten sam co w BU? Bo BU tak strasznie chwala... A, i jeszcze ktory ichni puder jest rownie fajny co bambusowy z BU? Tysiac pytan ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-12-09 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
|
Cytat:
![]() Stres, że to MUSI być dziś, bo tak test powiedział nie sprzyja ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
grozi wypollizowaniem
|
pomalowalismy jedna ściane w pokoju- wyglada teraz jak w piwnicy
![]() no i nie wiem co zrobic...bo farba wyszła jednak troche inna niz na wzorniku-i nie chodzi o sposób padania swiatła-mam wzornik w domu i se przykładam do pomalowanego-no inny jezd i jusz-mial byc ciepły jest zimny nie potrafie wybrac koloru-po rostu w ncs nie ma takiego jak mi potzreba ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-09 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#659 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale monitorowanie by nie zaszkodziło- przy okazji badania, bo mamy swoje lata ![]()
![]() |
#660 | |
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.