|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
wielbyciele mojej kumpeli dopowiedzieli sobie do mojej wypowiedzi, że mam jakieś pikantne historie w zanadrzu, to ich nabajerowałam, a jak już wszyscy czekali w podnieceniu na historię, to orzekłam, że gawędy nie będzie, bo już idę spać
A że "cierpliwość jest cnotą" to niech czekają i umacniają się w cnocie Chłopy, pff
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-08 o 22:34 |
|
|
|
#572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hecate Cytat:
![]() Cytat:
właśnie? jak to? a ja właśnie chciałam upolować ![]() Oglądam seriale. Jakiś dziś długi dzień był. Za to owocny całkiem to teraz mogę się zajmować nicnierobieniem
|
|||
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Boze zdycham dzisiaj
Jade do dermatologa na konsultacje Dopycha m sie wlasnie czekolada A ja niedawno kupilem Amłaża uzywanego:br zydal:Ja mam Neutrogene krem do rak intesywne wchlanianie czy jakos tak w niebieskiej tubce dla mnie krem musi sie szybko wchlaniac i nie pozostawiac po sobie tlustych filmowA wlasnie zapomnialem Hecate przywitac;P ![]() Eenax wspolczuje
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2010-12-08 o 22:38 |
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niniejszym podpisana oświadczam że posiadam obywatelstwo polskie. podpis i tyle przyjęli nie zatrudnili ale pod kątem formalnym im się zgadzało |
|
|
|
|
#575 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Pa pa ide spać.
Zachowujcie się tylko (nie)grzecznie bym miała co jutro czytać.
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
doszło do tego, ze 2 nieznających się facetów dogryza se na fejsie który ma być bardziej cnotliwy i nawołują się do wspólnego oporu, jak dogryzam facetom. Jak to niektórymi łatwo pokierować...
Pa Robaczki moje
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ochote komus przypier**lic
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#579 |
|
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze chyba nie
ale tak profilaktycznie moglbym sie odstresowac.Chyba trzeba sie wybrac do lasu i spuscic troche powietrza z pluc darciem ryja itp
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#581 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
A gdziesz tam znowu
wcale sie nie relaksuje
|
|
|
#583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hecate! Nikt nie jest tak ifil jak Sałata, nikt Cytat:
, więc zmuszona byłam rozejrzeć się za "ekonomiczną wersją alternatywną" TEN jest równie fajny - nie jest stricte do rąk, ale poprzedniej zimy uratował mi dłonie )
|
|||
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Łu mnie tyż
W ogóle dziś cały dzień taka ciapa, może wiosna idzie ![]() Ale nie to, że nam tutaj? ![]() ![]() Coś dziś żółwie tempo w barze, jak nigdy ![]() Jak wchodzę do baru to zamiast czech stron, mam czy posty do nadrobienia Flo gdzie jesteś? No pochwal się ile tej kasy naliczyłaś w skarbonce
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#585 |
|
|
TAK!!!
|
|
|
#586 |
|
Nindżopesz
|
Co to jest WO?
I a propos kremow, stosowal ktos ten krem Neutrogeny formula norweska? |
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a coś do ust wiecznie pocharatanych - lepszego niż Tisane i Oeparol widziałaś? odkrył ktoś bo to moja bolączka zussamenn z dłońmi neverending story |
|
|
|
|
#588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wysokie Obcasy
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#589 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale zalało tylko czy wyrzygało też ![]() joł, czas najwyższy poznac zimowe królestwo ![]() Cytat:
to chyba najgłupsze przysłowie jakie znam ![]() Cytat:
więcej jeszcze więcej Cytat:
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zdechlak do sześcianu
![]() idę pod prysznic, może postawi nie na nogi Spoora 469 zł z groszem dużo jedzonka dla potrzebujących
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, jeśli Wojtek jutro nie załatwi niezbędnych spraw w Lublinie i będzie wracał, tak, jak zamierzał, w piątek, to nici z rozmnażania
Jest bardzo maleńka szansa, że mu się uda- a więc trzymajcie WSZYSTKO za to. No nic, trzeba wrzucić na luz- co ma być, to będzie.
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Flo 508 zł ?
O już doczytałam ile , gratulacje - piękna kwota i piękny gest
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-09 o 00:00 |
|
|
|
#594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w tym miesiącu nie patrzyłam w kalendarz , co będzie to będzie, czyli pewnie nic ale za Ciebie i W. Cytat:
dalej dostaję ![]()
|
|
|
#595 | |||||
|
BAN stały
|
Biedne dzieci
Cytat:
Pfff, zwolennicy bezstresowego wychowania mnie pouczać będą Za dużo czasu ze służbą zdrowia ![]() Cytat:
za Was ![]() Ke?! Jeśli to prawda jest ( ), to koniecznie flachę zakupić muszę, chociaż z zasady nie wracam drugi raz do tego samego zapachu, poza Opium oczywiście ![]() Cytat:
Calendula cośtam Cytat:
Teziak, wybacz, alem ostatnio zalatany i rzucam komórką, gdzie popadnie ![]() Cytat:
![]() A o rękawiczkach suyshaua? ![]() --- Ale fajny film na TCM oglądałem wieczorem (a w sumie to ostatnie pół godz.) Audrey Hepburn w "Doczekać zmroku", i taka mnie konkluzja naszła, że teraz się już takich filmów nie robi - wszystko jest wielkie, efektowne i rozdmuchane, budżet w miliony $ i efekty najefektywniejsze z możliwych, ale gdzieś po drodze się chyba sens tego wszystkiego rozmywa, zatraca, i powstaje jakaś taka tania papka, której i ja daję się niekiedy porwać, ale na końcu pozostaje i tak jakiś, nie tyle niesmak, co ogłupienie Uwielbiam dialogi ze starych filmów, zazwyczaj mało słów, ale jaka siła przekazu Albo jestem zgredliwym konserwatystą, albo faktycznie urodziłem się 100 lat za późno ![]() Ogólnie naszły mnie (snofu, a tak fajnie było bez nich) egzystencjalne przemyślenia
|
|||||
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę go jak biegnie z peronu nie śmiejem się, bo to powaga temat zadziwia mnie jak czasem prozaiczne zadanie zmienia sie w logistyczną gimnastykę pajęczyna czynników - a cel zacny Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-09 o 00:14 |
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też oglądałam ten film, trochę mi przeszkadzało, że co Tato zobaczył Audrey na ekranie, wzdychał "jakie chude nożyny" albo 'jakie biedne nożyny" albo 'jakie krzywe nożyny"
![]() Ale to nic w porównaniu z moim dziadkiem, który w kinie bez przerwy trącał mnie energicznie łokciem i teatralnym szeptem mówił, co teraz "ten ów" zrobi ("o! zaraz go zastrzeli!")
|
#598 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tam też się złapać mogę, będzie tak, yyy, tematycznie |
||||
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i se myśle jakim cudem widzisz się w tamtych czasach, zleksza barbażyńskich Gryx - Viking - Zdobywca Szalony dzięki za Carmex - miałam - i bez szału, wolę te moje gluty oeparolowe |
|
|
|
|
#600 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie rób, bo jeszcze będziesz żałować
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

Wygladam wiosny!

Jade do dermatologa na konsultacje
Dopycha m sie wlasnie czekolada
A ja niedawno kupilem Amłaża

wcale sie nie relaksuje
, więc zmuszona byłam rozejrzeć się za "ekonomiczną wersją alternatywną" 
czy wyrzygało też

Jeśli to prawda jest (