![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
![]() Ale naprodukowali ![]() Będzie co czytać po powrocie. ![]() ![]()
#1653 |
Zakorzenienie
|
Wojtek polecial na casting, przedtem musialam mu pomóc wybrać najpiekniejsze majty
![]()
#1654 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Bosheee jak mi sie czasem chce... Martini... Grzanca galicyjskiego... Sheridana zurawinowego... Miodowej nalewki babuni... Stroha z likierem mietowym... Trojniaka, dwojniaka... i innych. ![]() ![]() Imiona na H sa ZUE! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Zakorzenienie
|
Hejka=) Umarty dzisiaj jestem
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Nindżopesz
|
BTW przez Was znowu slucham SA i zaprawde powiadam Wam End of this chapter i The power of one rzadza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
u jakiej Marty?
![]() edit: teraz pół Baru będzie słuchać Sonaty albo Ariego... a kto go znalazł? ![]() Maja kusicielka ![]() Idę na czym dziś pachniesz kusić Jasperem ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-14 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | |
BAN stały
|
Cytat:
a właśnie, ten Sheridan biało-czerwony to była jakaś limited edition czy można go jeszcze normalnie kupić? bo mama mnie ostatnio pytała, jaki likierek nam kupić na święta i myślałam, że może to co to jest dwójniak i trójniak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
miody pitne
![]() nom ![]() marzenie pedofila ![]()
#1661 |
Zakorzenienie
|
Co do imion- staropolska wersja Justyny to Jewdocha
![]()
![]() |
#1662 |
Nindżopesz
|
Podobno limitowanka ale z tego co TZ powiada ciagle gdzies jest w sklepach. A smaczek wyborny - slodkie mleczko i kwaskowa zurawina czy co to tam jest. Smakuje mi duzo bardziej od zwyklego kawowego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Wpisz tu zomzing
|
mniut
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- znaczy: Eudokia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
![]() mi w jakimś bzdecie na fejsie wyszło, że po staropolskiemu powinnam zwać się Jutrowoj. Pasuje - jutro woj, pojutrze woj... ![]() Zabawne... o wiele lepiej idzie mi kuszenie babek wirtualnymi chłopakmy niż chuopów sobą... chyba cuś ze mną nie ten teges ![]() ![]()
#1665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() no jestem zdolna do uczuc wyższych ![]() hi Betty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za żywy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Porzebuję porady... Znacie jakąś firmę, markę, fotelową? Potrzebny fotel ze skóry do sypialni, w bardzo nowoczesnym stylu, bardzo wygodny, taki spory co by mozna sie na nim wygodnie usadowić i film jakiś obejrzeć.. Moze byc diablo drogi. I takie male nowoczesne ustrojstwo do przedpokoju na tel i gazety czy klucze, coś w stylu komody tylko tez takie mocno nowoczesne.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |||||
BAN stały
|
Betty, Hecate
![]() Cytat:
![]() Łeee, to jeszcze nie tak źle z Wami ![]() Taaaaak!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A wiesz, że bym się nadał? ![]() Ale wówczas puchłbym pewnie... i puchł... i puchł... i bum! ![]() Aaaaaa! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A w ruskim nie ma przypadkiem imienia Jewdokia? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Hejka.
Nic mi się nie chce.. Nawet robić jeść.. nic.. i w ogóle siłą woli tylko powstrzymuję mega-doła.. Z weselszych rzeczy, walka ze stylistką dopiero jutro ale już dziś miałam "przyjemność" widzieć mocno przybrązowione koleżanki ![]() mam nadzieję że 14 lepszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie wpadłam na kocie imię razem z tłumaczeniem - Carrington, bo cały czarny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i zdrówka życzę ![]() Cytat:
![]() a chociaż ze 2 centy z tych 25 dostałaś? ![]() Cytat:
![]() Zelda dajcie, Zelda! ![]() Ale o chłopakowych też myślicie? Cytat:
![]() ![]() nie daję się modom i trendom i zakusom kusicielek ![]() mniody ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- jak odetkać zatkane ucho???? :Cry: ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie Arie, tylko Ari Koivunen - zdolny chłopok ![]() zalezy czym zatkało - jak woskiem, to przepłukac trza ![]() Żadna jeszcze wielbicielka Ariego nie wspomniała, że chłopię spiewa w zespole Amoral ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=oXoy-Ei6ZKM zwłaszcza tych gitarzystów bym... ![]() edit: chociaż ich wczesniejsza ostrzejsza tffórczośc była bardziej metalowo-majowa ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xcSWY...eature=related ex-wokalista też ![]() edit2: jeah, finntrollowy fejs odżył! ![]() ![]() Choć dzisiejsza fota rozebranego owłosionego perkusisty wywołuje u mnie odruch ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-14 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1674 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
najlepiej sie przejdz do jakiegos ekskluzif salonu meblowego i polukaj. mnie sie baardzo podoba fotel Imola Bo concept ![]() jest on tez diablo drogi
![]() |
#1675 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
na niedoszłego doła zapodałam Grechutę
to kiepsko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziwnie tak jak pół świata się nie słyszy.... Cytat:
![]() fakt, diablo droga
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
Kameno, jak zatkało Ci woszczyną, to zawsze możesz iść na przepłukanie do lekarza
![]() Można tez samemu w domu, ale ja się tak kiedyś 2 dni bawiłam, aż wypłukało mi wreszcie syf ![]() troche metalowego grania from Switzerland - nawet znośnie chłopaki grają ![]() I wyglądają ![]() http://www.youtube.com/watch?v=WlATT...eature=related Ale już wyżej na ten śnieg wleźć nie mogli?? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-14 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, to na Ch są złe np Chu*nia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tzn które? ![]() ![]() ![]() No ja wiem, że nawet do uczuć najwyższych, ale chodzi mi o to, że Ty takiej muzyki słuchasz ![]() ![]() Ps Mojej mamie parę lat temu bardzo spodobała się piosenka Swanheart Nightwisha i chciała jej słuchać ![]() Hmm, który byłby najlepszy do .... jazdy ![]() Bejbe nie smutkuj się ![]() Katar mam większy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-14 o 19:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | |
Zakorzenienie
|
![]() nooo ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
może sobie jakoś poradzę.. już drugi raz mam tak, poprzednio chyba samo jakoś przeszło.. no właśnie staram się nie smutkować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() aj, oderwać się muszę od neta na chwile i do kuchni się zagonić.. ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
e, moje odkrycie roku to był Finntroll
![]() ![]() ![]() od tego zaczęła się moja wielka miłosć... do folk metalu ![]() A potem i blacka (dzięki ich blekowym zapędom ![]() a ta od razu przelatywać zaczyna ![]() Kameno - jaramy się chłopakiem, który parę lat temu wygrał idola w Finlandii i ma cudny głos ![]() Tego jeszcze chyba nie było - Ari śpiewa Terasbetoni lepiej od samego betoniaka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mgNg_MJFLQM A tu oryginał - dżizas, jak ten facet wyje na początku zwrotki! zaraz popuszczę ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4FMa1Fy0Nd8
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-14 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.