![]() |
#1561 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Piszę co trzeba zrobić ze ścianą:
Trzeba rozkuć mocniej żeby była ta dziura szersza,dobrze oczyścić żeby już się nic nie odłupywało. Potem trzeba zagruntować dobrym gruntem ,najlepiej cekol GS83. Potem trzeba zalepić i do tego celu : albo gips budowlany -tylko trzeba po trochu i czekać aż wyschnie żeby nie było jednorazowo grubej warstwy właśnie w celu nierozpękania ponownego, albo Goldband firmy Knauf ( my właśnie Goldbandem łataliśmy) Trza dobrze napychać tą dziurę, żeby nie zostało pustych miejsc we środku. A potem jak już wyschnie wygładzić jeśli jest nierówno i gładziować i kuniec ![]() U nas tak robione i nic nie pęka nigdzie. maaały ![]() Ano remoncimy ,mebelki w sumie zwyczajne.. niewielkie modułki, bo u nas jest tak że na jednej scianie jest okno i drzwi balkonowe i jeszcze na drugiej ścianie okno. mamy w sumie mało miejsca na meble, są w kolorze śliwa wallis ,kanapa dwukolorowa ,jeden kolor ecru drugi ciemniejszy,nie wiem jak go nazwać a właściwie to już zapomniałam jak wygląda ![]() no i ta wielka zabudowa z lustrami i stół i krzesła też śliwa wallis w zasadzie to wenge plus śliwa na wszystkim . niejednolite takie.
![]() |
#1562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mi cały czas goownem jedzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Nindżopesz
|
Nie, bialo-kawowa jakby. A imie juz bylobo bo przygarnieta z kociej fundacji , chcialam przerobic na jakas Pantere (coby do Behcia pasowalo) ale w koncu zostala Maja.
![]() ![]() Ba, bo nie zdaze ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
ale ta koopa była na pięterku ![]() ![]() to już bym wolała żeby Fany nakoopała, psia koopa nie wania ![]()
![]() |
#1566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To straszny grubas z niego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Za karę lub w nagrodę dawaj swoje propozycje imion dla Redsikowego dziecka ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
i takowoj robię
![]() wredne odśnieżanie ![]() branoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
Rozterkoooooo nie kupuj
a teraz napisze po czemu o ile mnie znów nie wywali otóż lampke nr 2 mamy brązową w salonie pikna ale kosztowała w OBI 29,90 zł jesli kcesz ja do sypialni to ona daje taki półmrok tylko na randki rozbierane - książki przy tym nie poczytasz my mamy fajną z biedronki na dotyk różne natężenia światła - poszukaj moze w allu na dotyk to się do sypialni nadaje bardziej no chyba że zależy ci na stajlu to nr 2 ma stajl - my mamy wenge Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-13 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() noooo ![]() ale ja takich lubię ![]() się zgadza, dobrze karmionego psa nie śmiarda prawie wcale, Micielka mogę przynieśc na miting w celu testów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Wpisz tu zomzing
|
nie kcem
![]() widać jako nieposiadaciel pieska wąchałam działania odbytne piesków niezbyt wporz karmionych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 | ||
Zakorzenienie
|
to dlatego nei widać go na zdjęciach szczęściara farciara kurde bele fany musi być taki chuop duuugi
Cytat:
dzięki, ja jednak od niego odstaję Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- oł noł ![]() fuuuuuuuj |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Nindżopesz
|
Tylko to moze smierdziec gorzej niz kocie
![]() Ide spac, pa. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z dwojga ![]() kurcze zalatuje i zalatuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a gdzie masz monajtor? ![]() Cytat:
kurde-TZ juz napchał gipsa w dziure ![]() ![]() ![]() w sumie to jest łączenie płyt chyba nie? a płyty sie ruszają ![]() ![]() a salon to masz duuuzy! ja to mam mały 5,1X 3,1 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- edit-poszłam opiepszyc małża ze żle dziure obrobił,a on mi mowi ze własnie ją zagruntował przed napchaniem ![]() ![]()
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
![]() czym Ty go karmisz ![]() ![]() kolorowych ![]()
![]() |
#1579 |
grozi wypollizowaniem
|
rozterko-ja mam zamiar miec łazienke w takiej kolorystyce jak Twoja sypialnia
![]()
#1580 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też kciałam na ksionszki w pokoju,duuuuuużo półek,ale przeniesłam się z tym pomysłem gdzie indziej,chociaż kto wie jk to się zakończy. Poza tym w zasdzie to samo mamy mieć
![]() |
#1581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chcesz mieć dokładnie ten kolor co go mają w Benjamin to kurde chyba trza się szarpnąć - ostatecznie na tapety i inne też sie wydaje kase to i na malowanie można jak to jest TO - ile wam to litrów pożre - w bloku chyba tragedii nie ma - tanio nie jest ale moze dobrze w razie odlewki farby zapraszam na PW kurde a tamci od wzornika jakiejś wizji lokalnej nie mogą zrobić coby reklamacje uznać - w sensie że ten kolor to nie ten tylko uwaga moja ciemna siwo szara nie wapda na zywo w beż - jest siwa jedynie a na ten gips co to pisze Skarb - też sie wyda no tak kosztuje remont akuart ten dokładnie model jeździłąm kupować ale nie pytajcie mię bo ja tylko jeździłąm z listą zakupów od panów macherów i śmiali się ze mnie w hurtowniach budowlanych z cyklu " o ta dziewczynka zaś po gips przyjechała - majstrowie źle obliczyli ilosć i byłam tam 3 razy jednego dnia " tylko że sprzedawcy w hurtowni myśleli że to ja taka lewa jestem ze nie wiem ile mi gipsu trza - boże a już myślałam ze wyparłam tamten remont "maminy" z pamięci - mama remont organizowała sobie salooonu ale w czasie kiedy pracownikom pasowało ona miała wycieczkę w Rzymie - oczywiście remont okazał sie takim Monty pajtonem ze nie wiedziałąm czy sie kiedyś z tego obudzę gips był na sufit ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- no nie? za zasłoną albo w ksztalcie lusterka ![]() te lampki som za drogie na alledrogo normalnie chodzom po max 40 zeta ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- no włąśnie dzieś mi migło że dobranoc ?????? no to kolorowych papa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
to nie ja to Red poszł hasiu
![]() oglądam foty z wakacji iiiiiiii, włosy mi urosły ze 7-8 cm ![]()
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Ja dopiero wstalem...O 14 sie zwolnilem z pracy z powodu przyjecia lekow ktore momentalnie rozwalily mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
Usypiam na siedząco i mam zatkany nos
![]() Jak się za minutę ten 13 XII nie skończy, to nie wiem co mu zrobię ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Nieeee, to Flo ma śfira ![]() Cytat:
![]() I nie będzie, musisz sama od nowa załadować... ![]() To wsadź w kurtkę ![]() Paski! ![]() Dziś czytałam o polskiej Tapmadl i bardzo mnie zafrapował fakt, że jest ode mnie wyższa 20 cm, waży raptem 5 (PIĘĆ) kg więcej i ma więcej cm w biodrach i talii niż ja. To ma sens w ogóle ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-12-13 o 23:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
chciałam Was uraczyc fotką chudego P. ale nie znalazłam nic ciekawego
![]()
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
Się dziś okaże
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba powiem Wam dobranoc ![]() Albo się jeszcze zastanowię ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc ja czytałam na ten temat dosyć sprytnie wytłumaczony artykuł - medycznie poparty badaniami ale moze mi łatwo kit wciś bo się nie znam na medycynie i uwierzę w beleco |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.