|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() widzę,że obydwie dorwałyśmy parę lakierów korektor oraz błyszczyk ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Ja w dzisiejszych czasach nie odważyłabym się iść na rynek na sylwester...od razu kojarzy mi się to z bandą jakiś agresorów,którzy szukają zaczpeki itp Zresztą moim zdaniem co to za przyjemność w sylwestra stać na jakimś mrozie wśród pijanego tłumu,gdzie ciągle są jakieś przepychanki,krzyki itp... |
|
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() Kupię sobie chyba sztuczne rzęsy na Sylwestra ( promocja- 50% )---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- A i wygrałam na aukcji fajne spodnie, cena śmieszna 19,50 + przesyłka. Nie wiem jakim cudem, bo wczoraj ot tak w nie kliknęłam, ale moje maximum wygrało i proszę ![]() Teraz czaję się na bluzę od tego sprzedawcy, o 12.40 jutro kończy się aukcja, trzymać kciuki żeby nikt mnie nie przebił
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o ten Rynek to hmm, nie mam pojecia jak jest na takich imprezach. Nigdy nie byłam, stad pytanie.
W krk będzie fajna muza.. chętnie bym sie wybrała. No ale skoro mowicie, ze jest tak niebezpiecznie .... sama nie wiem
|
|
|
|
#1234 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. masakra jakaś...Cytat:
.Ale u mnie to się pojawia też problem taki, że mam naprawdę białą cerę i nawet najjaśniejszy Ivory z Revlonu jest dla mnie za ciemny . Dlatego idealnym rozwiązaniem są dla mnie podkłady mineralne, gdzie odcieni jest np. 70 parę .Odnośnie filmu - również polecam Cytat:
. Cytat:
, tylko najbiedniejszy jest mój tż (od razu leci klapnąć sobie na krzeselko na którym czasem pani makijażystka malujepo raz kolejny obejrzałam własnie film Hooligans i nie mogę się nadziwić głupocie tych facetów
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie było jakiejś totalnej popijawy, ale Sylwester to jednak inna impreza. W sumie butelką po szampanie czy fajerwerkiem to można dostać i przed własnym blokiem jak ma się dostać . ![]() Uważałabym tylko na kieszonkowców, bo dla nich to świetna okazja do kradzieży , szczególnie o północy, kiedy nawet obcy podchodzą składać życzenia. Poza tym jeżeli bym się wybierała to standardowo- z grupką znajomych, wtedy żaden pijany czy podejrzany typ nie będzie tak natarczywy i niebezpieczny.
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, fajne sa te pudry... Ale cena mnie powala...
|
|
|
|
#1237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprzedam samochód marki VW Gwiazda - sedan, 1.9 diesel, 200 KM, niski przebieg, nie bita, solidne zderzaki, duży bagażnik, sprawne ssanie, pełna elektronika, automatyczna skrzynia biegów, idealna do szybkiej jazdy, dochodzi w 3 sekundy (do setki ). Wady: nie ma hamulców.---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
Nie ma to jak solidny Suv http://gizmopassion.com/wp-content/u...udi-suv-q5.jpg
Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2010-12-28 o 09:38 |
||
|
|
|
#1238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale najlepsze jest to,że jak wyjdę na słońce czy solarium to mnie bierze słońce i mogę być brązowa a zazwyczaj osoby z taką karnacją się za bardzo nie mogą opalić ,albo się opalają na różowo :P Z tym podkladem to faktycznie ciężko coś dla siebie wybrać
|
|
|
|
|
#1239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Polubiłam ją gdzieś w połowie liceum, a wcześniej to miałam kompleksy z tego powodu i chodziłam trochę na solarium . Teraz od solarki z daleka, uwielbiam swoją 'szlachetną' bladość . Wyróżniam się z tłumu:PAle mam podobnie jak Ty, gdy się opalę to może nie na brązowo, ale taki fajny złoto-brązowy kolorek jest Nafi, one są po prostu rewelacyjne .Lecę zaraz na ciuchland
|
|
#1240 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz mamy teraz drugie audii a maz oglada co jakis czas noweCytat:
![]() Cytat:
a ja mysle zeby kupic mezowi takie skurzane wojskowe opinacze na zime![]() Cytat:
a zwlaszcza w zimie i na jesien , pozatym moja skora nienawidzi slonca wiec wybieram takie kremy do twarzy zeby mialy filtry wiec w lecie tez jestem jasna
|
||||
|
|
|
#1241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wychodze ciemniej(tzn jak czlowiek ) tylko w pomieszczeniach na zewnatrz widac moja bladosc zwlaszcza jesli jest uzyta lampa wtedy odrozniam sie bardzo a pozatym zdj robie przewaznie z osobami o ciemniejszej karnacji |
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem blada, ale wcale mi to nie przeszkadza - obrzydza mnie sztuczna pomarańczowa opalenizna prosto z solarium
![]() Latem opalam się na ładny złoty brąz, więc nie narzekam ![]() Laski, polecam pompki - niesamowicie spinają cyce ![]() Ja robię wersję babską - nogi i biodra na kanapie, a reszta w dół siup Że nie wspomnę, jak wysiłek poprawia humor
Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2010-12-28 o 11:08 |
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez naturalnie jestem raczej blada, ale nie lubie tej bladosci, najlepiej czuje sie latem pieknie opalona. Solarium? dlaczego nie
nawet z tż chodze, bo on tez lubi oczywiscie nie kupujemy karnetow i nie opalamy sie nalogowo, ale np. teraz przed sylwesterem mamy zamiar isc 3 razy na 10 minut i styknie![]() ja wczoraj bylam z tż w aquaparku - och co za ulga porzadnie sie poruszac po sytych swietach dzis mam zakwasy ale od razu lepiej sie czuje jutro chyba znow wyskoczymy poplywac
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-12-28 o 11:20 |
|
|
|
#1245 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam i ja do bladych
Nigdy w życiu nie byłam na solarium i raczej się nie wybieram. Zresztą z moim zimowym typem urody lepiej wyglądam z taką porcelanową, mleczną cerą. A opalać się nie lubię bo mnie zaraz głowa boli, aczkolwiek słońce szybko mnie "łapie" na brąz. Kremy z filtrem 100 i jakoś daję radę![]() Red ja z toleriane mam odcień 11 i akurat dobrze się sprawuje, ale wiem o czym mówisz. Kiedyś używałam takiego fajnego podkładu z maybelline-pure make up, ale wycofali najjaśniejszy odcień bo się nie sprzedawał Tak samo z różami-wszędzie jakieś świńskie różowe kolory, a ja szukam brzoskwiniowych, morelowych odcieni, bo w takim normalnym wyglądałabym jak clown.
|
|
|
|
#1246 | |||
|
Zadomowienie
|
Hejcia
ja dzisiaj znów byłam na mieście i kupiłam sobie kolejne lakiery obudziła się we mnie jakaś mała obsesja :P---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() Ale oczywiście jest mnóstwo dziewczyn/kobiet,które umieją się opalać w solarium i wyglądają ślicznie. A zazwyczaj takie pomarańczowe ryjce to mają jasne tlenione blondynki,które myślą ,że są sexowne ![]() Fajnie być opalonym ale ze smaczkiem :P ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() Aczkolwiek ja nie mam nic przeciwko i w przyszłym roku przed studniówkami spróbuję Go namówić co by zdjęcia były bardzo fajne ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
Naprawdę ciężko dobrać do jasnej buźki fajny,zdrowy,delikatny róż Niestety w moim otoczeniu mnóstwo lasek,które nie umieją ani dobrać koloru ani się tym umalować.... ![]() ah te różowe poliki aż na całą twarz
|
|||
|
|
|
#1247 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś chciałam zadać szyku na jakiejś imprezie, i poszłam na 5 minuty na najsłabsze lampy. Tak mnie spaliło, że miałam twarz czerwoną jak burak przez 3 dni |
|
|
|
|
#1248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najpierw 4,6 i można wskakwiać na 10:PAczkolwiek moim zdaniem trzy razy po 10 minut to duuuużo i ja już na pewno byłabym opalona,zwłaszcza jeśli chodzi o takie opalanie raz na dwa dni :P Ale mi szkoda skóry na solaria Wiadomo,że czasami można iść ,np przed jakąś okazją ale jakoś bez emocji do tego podchodzę ![]() Pamiętam jak na wesele z TŻ szłam w wakacje to tak myślałam,że jejku na solarium,bo jakto bez a uważam ,że zbędne to było mimo,że byłam z dwa lub trzy razy
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Copyraptor
|
Pewnie jakbym przygotowała, to tak
|
|
|
|
#1250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1251 |
|
Zadomowienie
|
Solarium jeszcze przy braniu tabletek anty to istny masochizm na skórę.
Mój TŻ chyba by na zawał padł jakbym mu zaproponowała solarium Nie wiem ile tam się minut siedzi, ale pamiętam te czerwone buźki dziewczyn z LO przed 100dniówką, śmiesznie wyglądały ![]() tobiaszowa- ja jestem nałogową lakieromaniaczką już jakiś rok czasu, odkąd mam długie paznokcie. Dobrze, że lakiery nie są takie drogie więc myślę, że można sobie pozwolić na tego typu szaleństwo
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja z solarium na co dzień nie korzystam, ale przed jakimś weselem wyskoczę z 2 czy 3 razy My chodzimy u nas na rynek w sylwestra popatrzeć na fajerwerki. Ale w tamtym roku już nie było za wesoło, dzieci latają same z petardami no masakra.. Ja się petard boję, nigdy w życiu nie miałam w ręce.. W tym roku nie pójdziemy, wyjdziemy na schody i popatrzymy ..
|
#1253 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój tz strasznie nie lubił jak byłam po solarium (ze wzgledu na moje zdrowie i wygląd), dla niego najładniejsza jestem teraz zimą - totalnie blada .Cytat:
, ale podkład sam w sobie był bardzo fajny. Teraz w ogóle go chyba nie ma w Polsce . Mój tak samo Dziewczyny, ja też kocham lakiery do paznokci, mam kolekcje ok 48 lakierów . Prawie codziennie zmieniam kolor pazurów, bo nie mogę dłużej wytrzymać z tym samym .Wróciłam własśnie z lumpeksów - wydałam nieco ponad 30 zł a kupiłam 9 sweterków ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja właśnie wróciłam od Tżta. Pisałyście o solarium, ja się ostatnio poparzyłam i schodzi mi skóra. :/
|
#1255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jakie kolory Cię kręcą? ![]() Bo mnie teraz takie kolorowe,aczkolwiek chłodne,np jasny fiolet,łosoś,taki jasny brąz...no fajne,fajne
|
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Podobnie jak wiekszosc z Was nie lubie solarium. Bylam kilka razy, zawsze wychodzilam czerwona jak burak i te wizyty nie kojarza mi sie dobrze. Poza tym ten zapach skory...Fuj!!
Lakiery do paznokci uweilbiam, szczegolnie zdecydowane, soczyste kolory! ![]() Cytat:
![]() Powiedz mi jeszcze (pomecze Cie troche ) - jak dobralas swoj odcien? Przeraza mnie ta ilosc! Gubie sie jak mam 3-4 do wyboru, a co dopiero ponad 90 ![]() Aaaa i na ile starcza Ci jedno opakowanie? Poza tym jestem pod wrazeniem zakupow i tego, ze chce Ci sie prawie codziennie malowac paznokcie
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-12-28 o 15:49 |
|
|
|
|
#1257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
48??? ooo WOW! gdzie Ty to kobieto trzymasz?![]() Ja mam takich tylko moich póki co sześć sztuk,bo dopiero co włączyła mi się mała obsesyjka na duperelki,gadżety,dodatki ![]() Tak to zawsze malowałam paznokcie na dwa kolory-czerwony i brązowy,które miałyśmy razem z mamą ![]() Ale teraz wole różne kolory ![]() W ogóle wczoraj kupilam sobie taki biały,jakby perłowy no ale pomalowałam paznokcie i nie wiem taki babciny mi się wydawał :/ może fajniej będzie wyglądal na dłuższe pazurki. Polecam osobiście lakiery z essence- tanie a naprawdę na moich paznokciach prezentują się fajnie-bez smug,no i jedna warstwa jest oksy ![]() Ja lubię kolor skóry TŻ-też dośc jasna nawet fajnie to wygląda do czarnych włosów i brązowych oczu
Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-28 o 15:53 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1258 |
|
Copyraptor
|
Ja odkąd kupiłam sobie puder bambusowy z BU to już nie chcę żadnego innego
leczy mi twarz, świetnie i na długo matowi, nie widać go zupełnie na twarzy...rewelacja Tylko nie jest kryjący, więc jeżeli ktoś szuka kryjącego, to nie dla niego. Ja nie używam żadnych fluidów ani niczego innego, więc dla mnie ideał |
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem zadowolona z pudru bambusowego. Moza na skorze niesprawiajacej problemow wyglada ok, ale ja po kilku godzinach (z moja tlusta cera) swiece sie po nim jak zarowka.
|
|
|
|
#1260 |
|
Copyraptor
|
Ja mam raczej tłustą cerę, i bambusowy daje radę przez 4-6h. Więcej nie wymagam, cudów nie ma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

.... sama nie wiem
. masakra jakaś...
.
. Dlatego idealnym rozwiązaniem są dla mnie podkłady mineralne, gdzie odcieni jest np. 70 parę

a ja mysle zeby kupic mezowi takie skurzane wojskowe opinacze na zime

ooo WOW! gdzie Ty to kobieto trzymasz?