|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Dobry!
sweet, wiesz moze tragedii nie ma ad dla wlasnego lepszego samopoczucia chcialabym troche zrzucic ![]() coca, nooo tesciowej pomysl :-D ale to jej mieszkanie, jej zasady, zreszta ja tam rzadko sypiam wiec obleci mnie w sumie to, no ale wiem wiem parodia troszke w 48 metrowym mieszkanku, w dodatku maja takie harmonijkowe drzwi wiec nic nie zagluszaja przeciez :-D honey, ten putin tez spal mi ciagle na kolanach, u nikogo innego nie chcial, stwierdzilam ze na takich udziskach to ma miekko :-D no to ja odgrzewam sobie golabki, dzisiaj leniuchuje, a jutro jadewna jakies lowy, moze buty sobie jakies znajde na sylwka, do natury wskocze po kosmetyki itp. odchamie sie troche ![]() buziaki kobietki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
red wszystkiego najlepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Stawiam wszystkim kolejkę na dobry początek dnia ![]()
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-12-27 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Wtajemniczenie
|
Red i ja dołączam się do życzeń
![]() Spełnienia wszystkich marzeń i samych magicznych chwil ![]() Witam po świętach ![]() Też się objadłam, nacieszyłam, podenerwowałam, pokłóciłam, popłakałam itp ![]() Miłego dnia ![]()
#1177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Dziewczyny, chwalcie się co dostałyście do Mikołaja ![]() Ja chyba byłam w tym roku bardzo grzeczna, bo dostałam same wspaniałości zarówno na urodziny jak i święta ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
Jejku Red, ale gapa ze mnie!!! Wszystkie skladaja zyczenia, ja sie na nie patrze i NIC!
Spoznione, ale szczere - wszystkiego dobrego!! ![]() Moja rodzina poszla w tym roku na latwizne (w sumie im sie nie dziwie, bo ja zawsze marudze jesli chodzi o prezenty; jak juz sobie cos wybiore, to nie moga tego znalezc w mojej miescince :P) i dali mi dosc spora sume pieniedzy, za ktora m.in. moze w koncu kupie sobie buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Raczkowanie
|
Red, wszystkiego NAJ!
![]()
#1180 |
Zakorzenienie
|
Red ode mnie rowniez wszystkiego najlepszego!!!
#1181 |
Copyraptor
|
I jeszcze ode mnie życzenia! Wszystkiego naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I dziękuję za życzenia ![]() ![]() Dziękuję bardzo bardzo dziewczyny ![]() ![]() Za chwile wpada do mnie przyjaciółka na urodzinowe winko ![]()
![]() |
#1183 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() ![]() Byłam również z mamcią na zakupach. Kupiłam sobie słodkie kapcie -króliczki niebieskie ![]() oraz lekko mówiąc przyszalałam w naturze kupując parę lakierów,cieni,korektor,b łyszczyk ![]() Niebawem będę jadła frytki a później z bratem i mamą oglądamy Incepcję,którą dziś wypożyczyłam. Dzień jak na razie jest fajny,zobaczymy co przyniesie później :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
Co do prezentow to szalenstwa u mnie nie bylo: od tzta lyzwy, od rodzicow i babci pieniazki, od dziadkow tez pewnie kase dostane i slodycze
![]() Jutro pojade na zakupy i sie obkupie w naturze (sama nie wiem dlaczego nigdy tam nie wchodzilam tylko do rossmanna lub superpharm, a fajne rzeczy tam sa, naprawde), moze znajde jakies bolerko w cekinach chociaz no i moze buty jakies do sukienki. Red a co tam wspanialego dostalas? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy ja wiem czy bez szaleństwa,moim zdaniem fajne prezenty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczko, opowiadalam mojemu tztowi o twoim piesku i obiecalam mu ze jak bede zarabiac to mu kupie buldoga francuskiego lub angielskiego :-D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe ![]() Będzie baaaardzo zadowolony ![]() Serio, jak nie kochać tą małą istotkę, jak ona taka słodka ![]() Odbyłam z nią dzisiaj pierwszy spacer na smyczy, bo ona tak to przy nodze chodzi ale za daleko nie chciała iść bo jej zimno w łapki było i tylko chciała ,żeby ją wziąć na ręce..
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja jestem totalnie rozleniwiona, rano zrobiłam poświąteczne porządki, a teraz gniję -.- Nie chce mi się tyłka ruszyć, ale zaczęłam robić pompki bo w styczniu planuję powrót na ścianki ![]() Jeszcze tyyyle dni do Sylwestra ![]() ![]() Co do prezentów, dla mnie w tym roku nie miały znaczenia - liczyła się jedynie obecność (i nieobecność) ludzi, których kocham. Mimo uprzedzeń Święta zaliczam do udanych, zebrałam masę pochwał za to, że wszystko przygotowałam ![]() A jeśli koniecznie chcecie wiedzieć, dostałam pieniądze, bieliznę, słodycze, sukienkę i buty (zestaw Wam znany, wybrany wcześniej z myślą o Sylwestrze ![]() ![]() ![]() Idę zrobić kolejną serię pompek, a potem może obejrzę Love Actually, bo wczoraj zaczęłam przed snem. A, tak w kwestii snów - śniło mi się, że Babcia mnie zaatakowała, rzuciła we mnie talerzem a potem groziła nożem i chciałam zawołać Tatę śpiącego w pokoju obok. I obudziłam się krzycząc "Tatooo!" jak małe dziecko ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Red wszystkiego najlepszego !
![]()
#1190 |
Zadomowienie
|
Oglądała któraś z Was film pt "Wciąż ją kocham"?
jestem ciekawa opinii ![]() I w ogóle możecie mi polecić jakieś fajne horrory,takie naprawdę straszne,ale nie mające za dużo wspólnego z sensacją,czyli pistolety itp ? ![]() Bardziej uciekanie przed kimś,wiecie taka nieskomplikowana fabuła,która jednak może wystraszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A wczoraj oglądałam z TŻtem "Jutro będzie futro" fajna komedia ![]() Polecam też we środę "Afera poniżej zera" z Jasonem Londonem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
Tobiaszowa, no właśnie
![]() Wizaż coś nawala chyba, bo nie mogę cytować... |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | |
Wtajemniczenie
|
perfumy, zestaw z The Body Shop, kosmetyki od przyjaciółki, wino, słodycze, szpilki, suszarkę taką wypasioną, piżamkę, torbę, portfel, dezodorant, szczotkę do włosów porządną, pieniążki...uffff
![]() Cytat:
![]() Dla mnie najlepszy jest mineralny z pixie cosmetics - uwielbiam go! ![]() Dziękuję Kochana ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-12-27 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zadomowienie
|
No trochę muli wizaż dzisiaj :P
jeeeeeeeejku,co za nuda -_- TŻ jeszcze chory,tak więc jutro z samego rana zamiast na trening wkradnie się do mnie ![]() Lubię jak ktoś zapełnia moje poranki :P ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- A dla mnie najlepszy puder to Loreal match minerals,używam go już bardzo długo i nie zamierzam poprzestać ![]() ![]() A fluidów wcale nie używam jakoś nie lubię ![]() Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-27 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zadomowienie
|
Witam po świętach
![]() Red spóźnione życzenia wszystkiego naj ![]() Ode mnie TŻ dopiero dziś pojechał, ogólnie bardzo miło spędziliśmy czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U
Lubię ta piosenke i ten teledysk i uważam, że Megan Fox jest meeeega sexy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.