Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;) - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-27, 23:48   #1231
tobiaszowa
Zadomowienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Natura to moja miłość
Wpadłam dzisiaj , dorwałam parę lakierów, korektor, podkład, jedwab do włosów i błyszczyk. Dobrze , że TŻ znosi moje wybieranie i zastanawianie się, bo inaczej chyba by wykitował tam. Chociaż on się już trochę zna, wysyłałam go już po wiele rzeczy ( cienie, błyszczyki, pudry) i zawsze dobrze wybierał, to pewnie przez te wycieczki ze mną
Jutro nowa gazetka będzie, też upatrzyłam kilka rzeczy więc powtórzymy wizytę.
Haha czytam początek twojej wiadomości i myśle sobie czy przypadkiem nie skopiowałaś niechcący mojej wiadomości
widzę,że obydwie dorwałyśmy parę lakierów korektor oraz błyszczyk

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Ja w dzisiejszych czasach nie odważyłabym się iść na rynek na sylwester...od razu kojarzy mi się to z bandą jakiś agresorów,którzy szukają zaczpeki itp

Zresztą moim zdaniem co to za przyjemność w sylwestra stać na jakimś mrozie wśród pijanego tłumu,gdzie ciągle są jakieś przepychanki,krzyki itp...
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 23:58   #1232
Cocaine essence
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
Haha czytam początek twojej wiadomości i myśle sobie czy przypadkiem nie skopiowałaś niechcący mojej wiadomości

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Ja w dzisiejszych czasach nie odważyłabym się iść na rynek na sylwester...od razu kojarzy mi się to z bandą jakiś agresorów,którzy szukają zaczpeki itp

Zresztą moim zdaniem co to za przyjemność w sylwestra stać na jakimś mrozie wśród pijanego tłumu,gdzie ciągle są jakieś przepychanki,krzyki itp...
Jutro nowe promocje- szykuj się
Kupię sobie chyba sztuczne rzęsy na Sylwestra ( promocja- 50%)

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

A i wygrałam na aukcji fajne spodnie, cena śmieszna 19,50 + przesyłka.
Nie wiem jakim cudem, bo wczoraj ot tak w nie kliknęłam, ale moje maximum wygrało i proszę
Teraz czaję się na bluzę od tego sprzedawcy, o 12.40 jutro kończy się aukcja, trzymać kciuki żeby nikt mnie nie przebił

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 00:09   #1233
sweetish
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o ten Rynek to hmm, nie mam pojecia jak jest na takich imprezach. Nigdy nie byłam, stad pytanie.
W krk będzie fajna muza.. chętnie bym sie wybrała. No ale skoro mowicie, ze jest tak niebezpiecznie .... sama nie wiem

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 00:13   #1234
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Ja jak do tej pory zdecydowanie uwielbiam Rimmel Lasting Finish, o ten: klik! i jest o niebo lepszy od niemal trzy razy droższego Revlon. Generalnie mnie bardzo rozczarował - słabe krycie, szybko się ściera, naprawdę odradziłabym. Może wersja dla tłustej cery jest lepsza, ale ta dla suchej - porażkowa.
Ja mam Revlon do cery tłustej i jestem totalnie niezadowolona, nie mogę go skończyć. Zużyłam chyba 1/5 butelki. I właśnie nie mam pojęcia skąd opinia o nim, że ma mocne krycie. Kiedyś z braku laku kupiłam jakiś podkład nawilżający firmy Krzak i ładniej przykrył niedoskonałości niż ten cement za 60 zł. masakra jakaś...

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
Co do podkładów to ja swój ulubiony Toleriane z La roche possay mam już ponad rok i nie mogę go skończyć, a używam codziennie. Chyba zacznę się nim cała smarować

Aa i polecam Wam fajny film "Złap mnie jeśli potrafisz". Bardzo pozytywny, z DiCaprio w roli głównej i opowiadający autentyczną historię pewnego faceta.
Z http://www.filmweb.pl/Zlap.Mnie.Jesli.Potrafisz : Film jest oparty na prawdziwej historii Franka Abagnale'a, najmłodszej osoby w historii, która znalazła się na liście najbardziej poszukiwanych przestępców FBI. Frank Abagnale nie był zwykłym złodziejem, nie włamywał się do domów i nie kradł kosztowności. Jego specjalnością stały się banki, linie lotnicze. Frank dokonał wszystkich swoich fałszerstw w przeciągu pięciu lat, zarobił ponad 2,5 mln $ we wszystkich stanach Ameryki i w 26 krajach. W ciągu swojej złodziejskiej "kariery" Frank wieloktotnie wcielał się w przedstawicieli różnych profesji - był pilotem linii lotniczych Pan-Am, lekarzem, profesorem Uniwersytetu a nawet asystentem prokuratora generalnego.
Ten podkład z LRP jest naprawdę niezły, miałam swojego czasu sporo próbek i również byłam zadowolona.
Ale u mnie to się pojawia też problem taki, że mam naprawdę białą cerę i nawet najjaśniejszy Ivory z Revlonu jest dla mnie za ciemny. Dlatego idealnym rozwiązaniem są dla mnie podkłady mineralne, gdzie odcieni jest np. 70 parę.
Odnośnie filmu - również polecam.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Tak z ciekawosci - ktory podklad z pixie uzywasz? I gdzie sie w niego zaopatrujesz?
Zamawiam na allegro ten korygujący i jestem naprawdę zachwycona - cera bardzo mi się poprawiła odkąd maluję się minerałami. i do tego ten niesamowity efekt rewelacyjnego krycia a zarazem naturalnego wyglądu (zero maski) .

Cytat:
Natura to moja miłość
Wpadłam dzisiaj , dorwałam parę lakierów, korektor, podkład, jedwab do włosów i błyszczyk. Dobrze , że TŻ znosi moje wybieranie i zastanawianie się, bo inaczej chyba by wykitował tam. Chociaż on się już trochę zna, wysyłałam go już po wiele rzeczy ( cienie, błyszczyki, pudry) i zawsze dobrze wybierał, to pewnie przez te wycieczki ze mną
Oj tak, zarównie z Natury jak i Rossmanna to ja mogę nie wychodzić, tylko najbiedniejszy jest mój tż (od razu leci klapnąć sobie na krzeselko na którym czasem pani makijażystka maluje).

po raz kolejny obejrzałam własnie film Hooligans i nie mogę się nadziwić głupocie tych facetów.
Stary 2010-12-28, 00:21   #1235
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o ten Rynek to hmm, nie mam pojecia jak jest na takich imprezach. Nigdy nie byłam, stad pytanie.
W krk będzie fajna muza.. chętnie bym sie wybrała. No ale skoro mowicie, ze jest tak niebezpiecznie .... sama nie wiem
Nie wiem jak w Krk , ale u mnie w Lbn to całkiem znośnie jest na takich imprezach. Chodziłam na koncerty różne - w zimie i w lecie, różnie to było z publiką, ale na taki Happysad, Europe ( ci od final countdown) czy chociażby Dodę z Boys-ami przychodziło sporo ludzi w różnym wieku. U nas scena była przed zamkiem, najlepiej było się pod nią nie pchać jeżeli chciało się mieć całe nogi i oczy, bo wiadomo, ludzie skaczą, śpiewają, wyją itd, ale już dalej, na schodach, koło bramy czy na murkach spokojnie i miło było posiedzieć z piwkiem w ręku , widok na scenę świetny ( od schodów scena była niżej i na wprost, więc wszystko widać też).
Nie było jakiejś totalnej popijawy, ale Sylwester to jednak inna impreza.
W sumie butelką po szampanie czy fajerwerkiem to można dostać i przed własnym blokiem jak ma się dostać .
Uważałabym tylko na kieszonkowców, bo dla nich to świetna okazja do kradzieży , szczególnie o północy, kiedy nawet obcy podchodzą składać życzenia.
Poza tym jeżeli bym się wybierała to standardowo- z grupką znajomych, wtedy żaden pijany czy podejrzany typ nie będzie tak natarczywy i niebezpieczny.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:15   #1236
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Zamawiam na allegro ten korygujący i jestem naprawdę zachwycona - cera bardzo mi się poprawiła odkąd maluję się minerałami. i do tego ten niesamowity efekt rewelacyjnego krycia a zarazem naturalnego wyglądu (zero maski) .
Kurcze, fajne sa te pudry... Ale cena mnie powala...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:37   #1237
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Szatan, a jak wszystko jeszcze jest dobrze naoliwione. w sensie nasmarowane to kamikadze boski wiatr nie ma przebacz
Tak, dobre smarowanie jest ważne

Sprzedam samochód marki VW Gwiazda - sedan, 1.9 diesel, 200 KM, niski przebieg, nie bita, solidne zderzaki, duży bagażnik, sprawne ssanie, pełna elektronika, automatyczna skrzynia biegów, idealna do szybkiej jazdy, dochodzi w 3 sekundy (do setki ). Wady: nie ma hamulców.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez mmalinowa Pokaż wiadomość
co prawda paroletni ale II - padaj

ja mam fioła konkretnie na punkcie Audic, a już Q7 to
Audiczki są piękne, znacznie bardziej mi się podobają niż większość BMW. I biją na głowę Mercedesa, zdecydowanie. Ale takim BMW nie pogardziłabym: http://www.bmwtalk.org/wp-content/up.../01/bmw_x6.jpg
Nie ma to jak solidny Suv http://gizmopassion.com/wp-content/u...udi-suv-q5.jpg

Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2010-12-28 o 09:38
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 09:59   #1238
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam Revlon do cery tłustej i jestem totalnie niezadowolona, nie mogę go skończyć. Zużyłam chyba 1/5 butelki. I właśnie nie mam pojęcia skąd opinia o nim, że ma mocne krycie. Kiedyś z braku laku kupiłam jakiś podkład nawilżający firmy Krzak i ładniej przykrył niedoskonałości niż ten cement za 60 zł. masakra jakaś...

Ten podkład z LRP jest naprawdę niezły, miałam swojego czasu sporo próbek i również byłam zadowolona.
Ale u mnie to się pojawia też problem taki, że mam naprawdę białą cerę i nawet najjaśniejszy Ivory z Revlonu jest dla mnie za ciemny. Dlatego idealnym rozwiązaniem są dla mnie podkłady mineralne, gdzie odcieni jest np. 70 parę.
Odnośnie filmu - również polecam.

Oj tak, zarównie z Natury jak i Rossmanna to ja mogę nie wychodzić, tylko najbiedniejszy jest mój tż (od razu leci klapnąć sobie na krzeselko na którym czasem pani makijażystka maluje).

po raz kolejny obejrzałam własnie film Hooligans i nie mogę się nadziwić głupocie tych facetów.
Też jestem bledziutka bardzo :P kiedyś mi to przeszkadzało a teraz lubię jasną,promienną,"czystą" twarz i ciało
Ale najlepsze jest to,że jak wyjdę na słońce czy solarium to mnie bierze słońce i mogę być brązowa a zazwyczaj osoby z taką karnacją się za bardzo nie mogą opalić ,albo się opalają na różowo :P
Z tym podkladem to faktycznie ciężko coś dla siebie wybrać
Stary 2010-12-28, 10:06   #1239
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Też jestem bledziutka bardzo :P kiedyś mi to przeszkadzało a teraz lubię jasną,promienną,"czystą" twarz i ciało
Ale najlepsze jest to,że jak wyjdę na słońce czy solarium to mnie bierze słońce i mogę być brązowa a zazwyczaj osoby z taką karnacją się za bardzo nie mogą opalić ,albo się opalają na różowo :P
Z tym podkladem to faktycznie ciężko coś dla siebie wybrać
Ja też lubię swoją cerę aktualnie . Polubiłam ją gdzieś w połowie liceum, a wcześniej to miałam kompleksy z tego powodu i chodziłam trochę na solarium. Teraz od solarki z daleka, uwielbiam swoją 'szlachetną' bladość. Wyróżniam się z tłumu:P
Ale mam podobnie jak Ty, gdy się opalę to może nie na brązowo, ale taki fajny złoto-brązowy kolorek jest.
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Kurcze, fajne sa te pudry... Ale cena mnie powala...
Nafi, one są po prostu rewelacyjne. Testowałam już mase tego gówienka i nigdy nie osiągnęłam takiego efektu, ostatnie pieniądze wydałabym na ten podkład (mam na mysli, że już wolałabym zaoszczędzić na czymś innym). A cera zdecydowanie sie poprawiła, rzadziej wypryski wyskakują, mniej się przetłuszcza.

Lecę zaraz na ciuchland.
Stary 2010-12-28, 10:16   #1240
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmalinowa Pokaż wiadomość
co prawda paroletni ale II - padaj

ja mam fioła konkretnie na punkcie Audic, a już Q7 to
jestes jak moj maz juz mamy teraz drugie audii a maz oglada co jakis czas nowe

Cytat:

tez tego nie lubie
Cytat:
Jutro nowe promocje- szykuj się
Kupię sobie chyba sztuczne rzęsy na Sylwestra ( promocja- 50%)

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

A i wygrałam na aukcji fajne spodnie, cena śmieszna 19,50 + przesyłka.
Nie wiem jakim cudem, bo wczoraj ot tak w nie kliknęłam, ale moje maximum wygrało i proszę
Teraz czaję się na bluzę od tego sprzedawcy, o 12.40 jutro kończy się aukcja, trzymać kciuki żeby nikt mnie nie przebił
a ja mysle zeby kupic mezowi takie skurzane wojskowe opinacze na zime

Cytat:
Ja też lubię swoją cerę aktualnie . Polubiłam ją gdzieś w połowie liceum, a wcześniej to miałam kompleksy z tego powodu i chodziłam trochę na solarium. Teraz od solarki z daleka, uwielbiam swoją 'szlachetną' bladość. Wyróżniam się z tłumu:P
Ale mam podobnie jak Ty, gdy się opalę to może nie na brązowo, ale taki fajny złoto-brązowy kolorek jest.

Nafi, one są po prostu rewelacyjne. Testowałam już mase tego gówienka i nigdy nie osiągnęłam takiego efektu, ostatnie pieniądze wydałabym na ten podkład (mam na mysli, że już wolałabym zaoszczędzić na czymś innym). A cera zdecydowanie sie poprawiła, rzadziej wypryski wyskakują, mniej się przetłuszcza.

Lecę zaraz na ciuchland.
ja tak samo ale jak kiedys zobaczylam sie na zdj ze znajomymi to sie przerazilam, wygladam jak trup a zwlaszcza w zimie i na jesien, pozatym moja skora nienawidzi slonca wiec wybieram takie kremy do twarzy zeby mialy filtry wiec w lecie tez jestem jasna
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:26   #1241
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
jestes jak moj maz juz mamy teraz drugie audii a maz oglada co jakis czas nowe

tez tego nie lubie

a ja mysle zeby kupic mezowi takie skurzane wojskowe opinacze na zime

ja tak samo ale jak kiedys zobaczylam sie na zdj ze znajomymi to sie przerazilam, wygladam jak trup
a zwlaszcza w zimie i na jesien, pozatym moja skora nienawidzi slonca wiec wybieram takie kremy do twarzy zeby mialy filtry wiec w lecie tez jestem jasna
A to ja wychodzę normalnie,a może i nawet ciemniej niż w rzeczywistości

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 10:39   #1242
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
A to ja wychodzę normalnie,a może i nawet ciemniej niż w rzeczywistości
zazdroszcze
ja wychodze ciemniej(tzn jak czlowiek) tylko w pomieszczeniach na zewnatrz widac moja bladosc zwlaszcza jesli jest uzyta lampa wtedy odrozniam sie bardzo a pozatym zdj robie przewaznie z osobami o ciemniejszej karnacji
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 11:05   #1243
szatanica1989
Zakorzenienie

Ja też jestem blada, ale wcale mi to nie przeszkadza - obrzydza mnie sztuczna pomarańczowa opalenizna prosto z solarium
Latem opalam się na ładny złoty brąz, więc nie narzekam

Laski, polecam pompki - niesamowicie spinają cyce
Ja robię wersję babską - nogi i biodra na kanapie, a reszta w dół siup Że nie wspomnę, jak wysiłek poprawia humor

Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2010-12-28 o 11:08
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 11:19   #1244
kamila2006
Zakorzenienie

ja tez naturalnie jestem raczej blada, ale nie lubie tej bladosci, najlepiej czuje sie latem pieknie opalona. Solarium? dlaczego nie nawet z tż chodze, bo on tez lubi oczywiscie nie kupujemy karnetow i nie opalamy sie nalogowo, ale np. teraz przed sylwesterem mamy zamiar isc 3 razy na 10 minut i styknie

ja wczoraj bylam z tż w aquaparku - och co za ulga porzadnie sie poruszac po sytych swietach dzis mam zakwasy ale od razu lepiej sie czuje jutro chyba znow wyskoczymy poplywac

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-12-28 o 11:20
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 12:15   #1245
Parvanti
Zadomowienie

Dołączam i ja do bladych Nigdy w życiu nie byłam na solarium i raczej się nie wybieram. Zresztą z moim zimowym typem urody lepiej wyglądam z taką porcelanową, mleczną cerą. A opalać się nie lubię bo mnie zaraz głowa boli, aczkolwiek słońce szybko mnie "łapie" na brąz. Kremy z filtrem 100 i jakoś daję radę

Red ja z toleriane mam odcień 11 i akurat dobrze się sprawuje, ale wiem o czym mówisz. Kiedyś używałam takiego fajnego podkładu z maybelline-pure make up, ale wycofali najjaśniejszy odcień bo się nie sprzedawał Tak samo z różami-wszędzie jakieś świńskie różowe kolory, a ja szukam brzoskwiniowych, morelowych odcieni, bo w takim normalnym wyglądałabym jak clown.
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 13:53   #1246
tobiaszowa
Zadomowienie

Hejcia ja dzisiaj znów byłam na mieście i kupiłam sobie kolejne lakiery obudziła się we mnie jakaś mała obsesja :P

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Ja też jestem blada, ale wcale mi to nie przeszkadza - obrzydza mnie sztuczna pomarańczowa opalenizna prosto z solarium
Latem opalam się na ładny złoty brąz, więc nie narzekam

Laski, polecam pompki - niesamowicie spinają cyce
Ja robię wersję babską - nogi i biodra na kanapie, a reszta w dół siup Że nie wspomnę, jak wysiłek poprawia humor
Też nienawidzę sztucznej opalenizny a na to tonę fluidu,fuuuuuj
Ale oczywiście jest mnóstwo dziewczyn/kobiet,które umieją się opalać w solarium i wyglądają ślicznie.
A zazwyczaj takie pomarańczowe ryjce to mają jasne tlenione blondynki,które myślą ,że są sexowne
Fajnie być opalonym ale ze smaczkiem :P

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
ja tez naturalnie jestem raczej blada, ale nie lubie tej bladosci, najlepiej czuje sie latem pieknie opalona. Solarium? dlaczego nie nawet z tż chodze, bo on tez lubi oczywiscie nie kupujemy karnetow i nie opalamy sie nalogowo, ale np. teraz przed sylwesterem mamy zamiar isc 3 razy na 10 minut i styknie

ja wczoraj bylam z tż w aquaparku - och co za ulga porzadnie sie poruszac po sytych swietach dzis mam zakwasy ale od razu lepiej sie czuje jutro chyba znow wyskoczymy poplywac
A mój TŻ nie da się namówić na solarium,mówi,że wiecie niemęskie itp
Aczkolwiek ja nie mam nic przeciwko i w przyszłym roku przed studniówkami spróbuję Go namówić co by zdjęcia były bardzo fajne

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Dołączam i ja do bladych Nigdy w życiu nie byłam na solarium i raczej się nie wybieram. Zresztą z moim zimowym typem urody lepiej wyglądam z taką porcelanową, mleczną cerą. A opalać się nie lubię bo mnie zaraz głowa boli, aczkolwiek słońce szybko mnie "łapie" na brąz. Kremy z filtrem 100 i jakoś daję radę

Red ja z toleriane mam odcień 11 i akurat dobrze się sprawuje, ale wiem o czym mówisz. Kiedyś używałam takiego fajnego podkładu z maybelline-pure make up, ale wycofali najjaśniejszy odcień bo się nie sprzedawał Tak samo z różami-wszędzie jakieś świńskie różowe kolory, a ja szukam brzoskwiniowych, morelowych odcieni, bo w takim normalnym wyglądałabym jak clown.
Masakra z tymi różami
Naprawdę ciężko dobrać do jasnej buźki fajny,zdrowy,delikatny róż
Niestety w moim otoczeniu mnóstwo lasek,które nie umieją ani dobrać koloru ani się tym umalować....
ah te różowe poliki aż na całą twarz
Stary 2010-12-28, 13:55   #1247
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:

10 minut? I to trzy razy?

Ja kiedyś chciałam zadać szyku na jakiejś imprezie, i poszłam na 5 minuty na najsłabsze lampy. Tak mnie spaliło, że miałam twarz czerwoną jak burak przez 3 dni nigdy więcej. Po 10 minutach chociaż raz to by ze mnie skwarka została, podziwiam.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 14:04   #1248
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
10 minut? I to trzy razy?

Ja kiedyś chciałam zadać szyku na jakiejś imprezie, i poszłam na 5 minuty na najsłabsze lampy. Tak mnie spaliło, że miałam twarz czerwoną jak burak przez 3 dni nigdy więcej. Po 10 minutach chociaż raz to by ze mnie skwarka została, podziwiam.
Coś Ty,jakbyś przygotowała skórę na taki zastrzyk sztucznego słońca to byłoby ok najpierw 4,6 i można wskakwiać na 10:P
Aczkolwiek moim zdaniem trzy razy po 10 minut to duuuużo i ja już na pewno byłabym opalona,zwłaszcza jeśli chodzi o takie opalanie raz na dwa dni :P
Ale mi szkoda skóry na solaria Wiadomo,że czasami można iść ,np przed jakąś okazją ale jakoś bez emocji do tego podchodzę

Pamiętam jak na wesele z TŻ szłam w wakacje to tak myślałam,że jejku na solarium,bo jakto bez a uważam ,że zbędne to było mimo,że byłam z dwa lub trzy razy
Stary 2010-12-28, 14:10   #1249
cholernarejestracja
Copyraptor

Pewnie jakbym przygotowała, to tak mnie tam solarium nie leży jednak, za bardzo szkodzi skórze...najbardziej to mi się podoba to, że tak ciepło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 14:14   #1250
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Pewnie jakbym przygotowała, to tak mnie tam solarium nie leży jednak, za bardzo szkodzi skórze...najbardziej to mi się podoba to, że tak ciepło
Dokładnie strasznie szkoda skóry...teraz to w miarę "lajtowo",bo człowiek młody ale później już taka skóra nieciekawie wygląda
Stary 2010-12-28, 14:35   #1251
Parvanti
Zadomowienie

Solarium jeszcze przy braniu tabletek anty to istny masochizm na skórę.

Mój TŻ chyba by na zawał padł jakbym mu zaproponowała solarium

Nie wiem ile tam się minut siedzi, ale pamiętam te czerwone buźki dziewczyn z LO przed 100dniówką, śmiesznie wyglądały

tobiaszowa- ja jestem nałogową lakieromaniaczką już jakiś rok czasu, odkąd mam długie paznokcie. Dobrze, że lakiery nie są takie drogie więc myślę, że można sobie pozwolić na tego typu szaleństwo
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 14:37   #1252
zielone_oko
Zakorzenienie

Cześć

Ja z solarium na co dzień nie korzystam, ale przed jakimś weselem wyskoczę z 2 czy 3 razy

My chodzimy u nas na rynek w sylwestra popatrzeć na fajerwerki. Ale w tamtym roku już nie było za wesoło, dzieci latają same z petardami no masakra.. Ja się petard boję, nigdy w życiu nie miałam w ręce.. W tym roku nie pójdziemy, wyjdziemy na schody i popatrzymy ..
Stary 2010-12-28, 15:16   #1253
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja zrezygnowałam całkowicie z solarium po tym jak naczytałam się o tragicznym połączeniu solarium + tabletki anty. Teraz nie chodzę wcale, to kwestia zaakceptowania siebie w 100% w moim przypadku.
Mój tz strasznie nie lubił jak byłam po solarium (ze wzgledu na moje zdrowie i wygląd), dla niego najładniejsza jestem teraz zimą - totalnie blada.
Cytat:
To dla mnie ten odcien z Pure Make upu był za ciemny, ale podkład sam w sobie był bardzo fajny. Teraz w ogóle go chyba nie ma w Polsce.

Cytat:
Mój tak samo, w ogóle ja bym się ze swojego śmiała, gdyby poszedł na solarium i to jeszcze zimą:P.

Dziewczyny, ja też kocham lakiery do paznokci, mam kolekcje ok 48 lakierów. Prawie codziennie zmieniam kolor pazurów, bo nie mogę dłużej wytrzymać z tym samym .

Wróciłam własśnie z lumpeksów - wydałam nieco ponad 30 zł a kupiłam 9 sweterków
Stary 2010-12-28, 15:36   #1254
oh Mandy
Zakorzenienie

Witam
Ja właśnie wróciłam od Tżta.

Pisałyście o solarium, ja się ostatnio poparzyłam i schodzi mi skóra. :/
Stary 2010-12-28, 15:47   #1255
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Solarium jeszcze przy braniu tabletek anty to istny masochizm na skórę.

Nie wiem ile tam się minut siedzi, ale pamiętam te czerwone buźki dziewczyn z LO przed 100dniówką, śmiesznie wyglądały

tobiaszowa- ja jestem nałogową lakieromaniaczką już jakiś rok czasu, odkąd mam długie paznokcie. Dobrze, że lakiery nie są takie drogie więc myślę, że można sobie pozwolić na tego typu szaleństwo
Ile sztuk masz mniej więcej?
I jakie kolory Cię kręcą?
Bo mnie teraz takie kolorowe,aczkolwiek chłodne,np jasny fiolet,łosoś,taki jasny brąz...no fajne,fajne
Stary 2010-12-28, 15:47   #1256
nafiyqa
Zakorzenienie

Podobnie jak wiekszosc z Was nie lubie solarium. Bylam kilka razy, zawsze wychodzilam czerwona jak burak i te wizyty nie kojarza mi sie dobrze. Poza tym ten zapach skory...Fuj!!

Lakiery do paznokci uweilbiam, szczegolnie zdecydowane, soczyste kolory!

Cytat:

Ja tez jestem pudernica od dawna, a mimo to wciaz szukam czegos, co by mnie zadowolilo
Powiedz mi jeszcze (pomecze Cie troche ) - jak dobralas swoj odcien? Przeraza mnie ta ilosc! Gubie sie jak mam 3-4 do wyboru, a co dopiero ponad 90
Aaaa i na ile starcza Ci jedno opakowanie?

Poza tym jestem pod wrazeniem zakupow i tego, ze chce Ci sie prawie codziennie malowac paznokcie

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2010-12-28 o 15:49
Stary 2010-12-28, 15:51   #1257
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Ja zrezygnowałam całkowicie z solarium po tym jak naczytałam się o tragicznym połączeniu solarium + tabletki anty. Teraz nie chodzę wcale, to kwestia zaakceptowania siebie w 100% w moim przypadku.
Mój tz strasznie nie lubił jak byłam po solarium (ze wzgledu na moje zdrowie i wygląd), dla niego najładniejsza jestem teraz zimą - totalnie blada.

To dla mnie ten odcien z Pure Make upu był za ciemny, ale podkład sam w sobie był bardzo fajny. Teraz w ogóle go chyba nie ma w Polsce.

Mój tak samo, w ogóle ja bym się ze swojego śmiała, gdyby poszedł na solarium i to jeszcze zimą:P.

Dziewczyny, ja też kocham lakiery do paznokci, mam kolekcje ok 48 lakierów. Prawie codziennie zmieniam kolor pazurów, bo nie mogę dłużej wytrzymać z tym samym .

Wróciłam własśnie z lumpeksów - wydałam nieco ponad 30 zł a kupiłam 9 sweterków

48???ooo WOW! gdzie Ty to kobieto trzymasz?
Ja mam takich tylko moich póki co sześć sztuk,bo dopiero co włączyła mi się mała obsesyjka na duperelki,gadżety,dodatki
Tak to zawsze malowałam paznokcie na dwa kolory-czerwony i brązowy,które miałyśmy razem z mamą
Ale teraz wole różne kolory

W ogóle wczoraj kupilam sobie taki biały,jakby perłowy no ale pomalowałam paznokcie i nie wiem taki babciny mi się wydawał :/ może fajniej będzie wyglądal na dłuższe pazurki.

Polecam osobiście lakiery z essence- tanie a naprawdę na moich paznokciach prezentują się fajnie-bez smug,no i jedna warstwa jest oksy

Ja lubię kolor skóry TŻ-też dośc jasna nawet fajnie to wygląda do czarnych włosów i brązowych oczu

Edytowane przez tobiaszowa
Czas edycji: 2010-12-28 o 15:53

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 15:52   #1258
cholernarejestracja
Copyraptor

Ja odkąd kupiłam sobie puder bambusowy z BU to już nie chcę żadnego innego leczy mi twarz, świetnie i na długo matowi, nie widać go zupełnie na twarzy...rewelacja

Tylko nie jest kryjący, więc jeżeli ktoś szuka kryjącego, to nie dla niego. Ja nie używam żadnych fluidów ani niczego innego, więc dla mnie ideał
Stary 2010-12-28, 15:55   #1259
nafiyqa
Zakorzenienie

Ja nie jestem zadowolona z pudru bambusowego. Moza na skorze niesprawiajacej problemow wyglada ok, ale ja po kilku godzinach (z moja tlusta cera) swiece sie po nim jak zarowka.

Stary 2010-12-28, 16:01   #1260
cholernarejestracja
Copyraptor

Ja mam raczej tłustą cerę, i bambusowy daje radę przez 4-6h. Więcej nie wymagam, cudów nie ma
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości