|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Cytat:
Kamilka cudna jak zwykleCytat:
Już powinien działać |
||
|
|
|
#3392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dzis rano zauważyłam szósty ząbek ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- ile razy dziennie i w jakich ilością Wasze pociechy teraz jedzą mleko? Ja daje Wojtkowi 3 razy po 150 ml i nie wiem czy to dużo czy mało?
|
|
#3393 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() najpierw idę pogłosować ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Ditu zagłosowane gocha u Ciebie nie umię głosować bo trzeba być na facebooku a ja tego nie mam Zeberko u Ciebie była dziś raz jak byłam niezalogowana i mi powiedział że muszę się zalogować więc po zalogowaniu było już napisane że głos jest zaliczony więc nie wiem czy to dzisiejszy głos już zaliczyło czy jak ![]() i jeszcze u kogoś też mi tak wyszło ale teraz zapomniałam kto to był już wiem lucky u ciebie tez mi pokazało że głos już został zaliczony gocha moja w sumie też je tak 3razy po 150-180ml mleczka i w między czasie jakiś wafelek, jogurcik, chlebuś i troszeńke obiadku ale to tak wszystko dziubie jak kurka więc bardzo mało tego je
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2011-01-12 o 12:05 |
|
|
|
#3394 |
|
Zadomowienie
|
witam mamusie
![]() my już się rozpakowaliśmy i aklimatyzacja pełną parą nastąpiła ![]() Lenka zachwycona morzem i mewami - biega za nimi, a na tarasie skrzeczy bo myśli ze do niej przylecą słodkie to!z dnia na dzień uczy się czegoś nowego, pokazywać, naśladować ![]() potrafi się obudzić o 3 w nocy i chce oglądać autka - pokazuje na okno i robi brum brum ... wszystko fajno, ale o 3 rano ??? jemy prawie wszytsko - choć na owocki i deserki jesteśmy ostatnio obrażone, jedyne co jest warte uwagi to ananas z puszki i jagody którymi można się zawodowo upaćkać ![]() z obiadków mięcho, ruskie pierogi i jajo z sosem koperkowym - ooootak! poza tym... Lenka uwielbia naśladować to co ja robię czyli razem myjemy podłoge, okna... wieszamy pranie ( mała uwielbia wywlekać i przynosić mi ciuszki z pralki) serdecznie was pozdrawiamy !!! |
|
|
|
#3395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo podobacie mi się na ostatnim zdjęciu Brawo za postępy... |
||
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, bo to może byc tak, że tylko raz mozna zagłosować albo po upływie 24 h. Ale jeszcze tego nie rozszyfrowałam, bo dodawałam zdjęcie wieczorem późniejszym
![]() Xpressja jak miło Was widzieć! Cudnie wyglądacie |
|
|
|
#3397 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gocha, ja ostatnio rozmawiałam z moim lekarzem o diecie małej, bo ona wcale nie je mleczka tylko kaszki 1-2 dziennie i pytałam czu to aby nie za mało i lekarz mi powiedział, że małej to w zupełności wystarcza, tym bardziej, że ma aż 6 urozmaiconch posiłków w ciągu dnia ![]() a tu jest fajny artykuł o rozszerzaniu diety: http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...t=21&width=120 Cytat:
![]() Cytat:
może jak się do końca ogarniesz to wrzucisz nam trochę fotek nowego mieszkanka i morza... foteczki Lenki![]() moja Olcia też uwielbia nosić pranie i suche i mokre ![]() i podobnie jak Andre ma straszną radochę i bez końca bawi się w a kuku )dzię rano byłyśmy w szpitalu na badaniach kontrolnych.. jeszcze 2h i będą wyniki.. mam nadzieję, że już jest dobrze dziękujemy z głosy w konkursie i mamusie, które jeszcze nie głosowały prosimy o klik |
|||
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wyniki Ja już wcześniej zagłosowałam ![]() A ja próbuję zabrać się do pracy. Mam trochę rzeczy do zrobienia na komputerze, ale mi się nie chce Dziś mam wolne - odpoczywam po tych wariackich dniach w pracy i kolejnymi kilkoma które przede mną...
|
|
|
|
|
#3399 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sunko ach ta tesciowa Dobrze ze Lenke juz brzusio nie boliCytat:
Karenina co to za prezent od tzta? pochwal sie? ![]() Gucia stoo lat i duzo zdrowka dla Sandruniu i brawa za kroczki ![]() Cytat:
Cytat:
** ale sliczne dziewuchy jestescie zazdroszcze tego morza tak bliziutko.. ale wy pewnie jeszcze troche stesknicie sie za wroo :P
|
|
#3400 |
|
Przyczajenie
|
Witam, nie wiem czy zaproszenie elalank do forumjest aktualne
![]() no i miałam napisać coś o sobie i synku i d..a gargamel wstałmoże wieczorem znajdę chwilę
|
|
|
|
#3401 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Zaraz napisze ![]() Cytat:
Ola trzymaj sie, bo padniesz ze smiechu jak ci powiem co zrobilam - wlasnie sprawdzilam tego sms'sa i wiesz gdzie go wyslalam? Na twoj numer domowy... ![]() No to super, oby takich kolacyjek jak najwiecej Jak dzisiaj Sandrunia? Mam nadzieje, ze lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
Suuuuper! ![]() Cytat:
Hej Lenka juz taka slodka kobietka sie zrobila... Cytat:
Moj pediatra tez tak powiedzial...André pije mleko tylko przed spaniem i czasami kolo 21...w dzien nie i lekarz powiedzial, ze ma juz na tyle urozmaicona diete, ze nie jest to problemem... ![]() No, dopiero zaczelam wiec nie zapeszajmy... ![]() Dzien doberek moje dziecie jak wstalo dzisiaj o 7.30 to poszlo spac dopiero kolo 13... ![]() I ogolnie to bardzo bym sie cieszyla, ze nie potrzeba mu juz porannej drzemki, bo w koncu moglibysmy normalnie chodzic na zajecia w przedszkolu od 9 do 12 a nie w kawalkach jak do tej pory...ale do tej 13 taaaaaka maruda mu sie wlaczyla....boszzzzzzzzz. ...tylko na kolanach, tylko to, co on chce, nic nie mozna zabrac, powiedziec, nawet popatrzec inaczej bo od razu syrena...pewnie zeby, ale ja sie wypisuje normalnie........ ![]() Ehhhh....na pocieszenie dostalam wczoraj ten prezent od malza - okazalo sie, ze to kurtka! Ostatnio mignela mi na wystawie na miescie, ale nawet nie przymierzalam, bo pamietalam, ze te akurat sa masakrycznie drogie a wczoraj malz przywiozl mi...dwa rozne modele i mam sobie jeden wybrac do jutra... Powiem wam, ze jestem w dylemacie i to podwojnym - po pierwsze to spory wydatek, ale glupio mi powiedziec, ze jej nie chce, kiedy wiadomo, ze chce... ![]() No i...nie wiem, ktora mam wybrac...obie maja taki sam fason i kolor - czekolada, dlugosc - zakrywaja pupe i maja pasek. Jedna jest bardziej "sportowa" a druga ma przy kolnierzu wstawke z delikatnego kozuszka (ale nie takiego futrzastego, bo takiego nie znosze...) i jest sliczna, ale ta wstawka powoduje, ze gora jest nieco bardziej "wieksza" optycznie podczas gdy ta bardziej "sportowa" lezy idealnie...i co?? ![]()
|
|
#3402 |
|
Rozeznanie
|
Kareninka, skoro Ty nie możesz się zdecydować to może niech Twój tz wybierze tę w której mu się bardziej podobasz
pomijam, że zapewne najbardziej podobasz mu się bez kurtki
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że chyba tylko raz można głosować... to marne szanse, że się utrzymam w 50tce
ale spróbować można...Karenina wziełabym tą co lepiej leży choć sugestia Lucky najabrdziej do mnie przemawia |
|
|
|
#3406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aleeeeeeeee wy jestescie..... Zanim jasnie ksiaze se obudzil to przymierzylam tak z 10 razy kazda i w tej "sportowej" raza mnie totalnie kieszenie z przodu...jakos tak w niej to tylko w gory bym chyba poszla a nie na miasto.... wiec chyba raczej ta z kozuszkiem.... i tak ogladalam z kazdej strony i tez lezy idealnie wlasciwie...
|
|
#3407 | |
|
Zadomowienie
|
heloł heloł
![]() Lucky- ale dałaś z tymi pająkami! fuuuuuuuuj teraz będę miała schizę jak będę kupować banany. Karenina- widać brzuch po dobrym obiedzie ale Ty masz fajnego męża! mój to nawet mi na rocznicę nic nie kupił ![]() Kamilla- to daj koniecznie znać co z tą koszulką. Miałabym prezent z głowy ![]() Cytat:
Idę dziś z koleżanką na kolejne spotkanie Świadoma Mama (www.swiadomamama.pl)
Edytowane przez elalank Czas edycji: 2011-02-24 o 22:28 |
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasami żałuję, że nie mieszkam w mieście - np teraz jak przeczytałam, że idziecie na to spotkanie ![]() I ładnie prosimy o 5 gwiazdek - link w podpisie |
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Karenina skoro obie leżą super ale wiesz, że sportową byś pare arzy tylko ubrała i są drogie
To dla mnie wybór jasny |
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby Wam sie dobrze mieszkało i zaglądaj częściej
|
|
#3411 |
|
BAN stały
|
zapraszam do głosowania
![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-807978.html |
|
|
|
#3412 |
|
Zadomowienie
|
Wpadnie nie wiadomo skad, wklei link i pojdzie. Juz poglosowalam jaaaasne
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż trzeba się cieszyć, że nie powysyłała na priv zaproszeń, bo tego bym nie ścierpiała
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3414 |
|
Zadomowienie
|
moje dzieckonauczylo sie pic z gwinta ostatnio i wode mineralna pije tylko i wylacznie z gwinta
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3416 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to super fajnie jakby moja się nauczyła pić inaczej niż ze smoczka![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- [QUOTE=xpressja;24323863]witam mamusie ![]() my już się rozpakowaliśmy i aklimatyzacja pełną parą nastąpiła ![]() Lenka zachwycona morzem i mewami - biega za nimi, a na tarasie skrzeczy bo myśli ze do niej przylecą słodkie to!z dnia na dzień uczy się czegoś nowego, pokazywać, naśladować ![]() potrafi się obudzić o 3 w nocy i chce oglądać autka - pokazuje na okno i robi brum brum ... wszystko fajno, ale o 3 rano ??? jemy prawie wszytsko - choć na owocki i deserki jesteśmy ostatnio obrażone, jedyne co jest warte uwagi to ananas z puszki i jagody którymi można się zawodowo upaćkać ![]() z obiadków mięcho, ruskie pierogi i jajo z sosem koperkowym - ooootak! Piękne widoki zazdrościć![]() Lenka to śliczna dziewczynka ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
Jak wyniki ![]() zagłosowane |
||
|
|
|
#3417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napewno dobrze wybrałaś ![]() Dobrego masz męża
|
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Karenina
![]() Zdjecia Kamilki i Lenki cudne A z Sandra juz dzis bylo lepiej, chociaz nadal niewiele je, ale przynajmniej pochrupala kilka krakersow i wody troche wypila. No i temperatury juz nie ma. Najwazniejsze w tym jest to, ze sie dobrze czuje na tyle, ze skora do psot i zabaw jest. A do zlopbka chodzimy juz od poniedzalku. Agusia, a na Zołzę nie zagłosowałaś ![]()
|
#3419 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3420 |
|
Rozeznanie
|
Moje dziecię zasnęło dzisiaj bez smoczka
Mleko pije 2 razy dziennie, rano i wieczorem po ok. 150 ml Tż ma dzisiaj wyjście z kolegami na piwo więc mam czas dla siebie, cisza spokój jak nigdy ![]() Ela fajne te spotkania? To może moją siostrę namówię żeby się wybrała, tylko że ona w Chybach mieszka i nie wiem czy będzie jej się chciało jechać ![]() Xpressja fanie, że już się zaklimatyzowaliście |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

Kamilka cudna jak zwykle

Bardzo podobacie mi się na ostatnim zdjęciu 

Dobrze ze Lenke juz brzusio nie boli
** ale sliczne dziewuchy jestescie