Buciki ślubne - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-02, 15:24   #2851
lena_mi
Zakorzenienie

Dot.: Buciki ślubne

Cytat:
Napisane przez Kaja83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, czy któraś z Was zna może sklep http://something-blue.pl/Buty-slubne2/ ??? Spodobały mi się tam buty, a jest to tylko sklep internetowy, opinii też jak na lekarstwo ;(

zamawiałam tam buciki nigdzie nie mogłam znaleźc zabudowanych w kolorze fuksji, a oni farbują wybrane buty na dowolny kolor. Efektu jeszcze nie widziałam, ale mam nadzieję, że wyjdą tak jak chciałam.

p.s przymierzałam te buciki- byłam u właścicielki

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-02-02 o 15:25
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 17:50   #2852
Kaja83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
zamawiałam tam buciki nigdzie nie mogłam znaleźc zabudowanych w kolorze fuksji, a oni farbują wybrane buty na dowolny kolor. Efektu jeszcze nie widziałam, ale mam nadzieję, że wyjdą tak jak chciałam.

p.s przymierzałam te buciki- byłam u właścicielki
lena_mi, a na żywo te butki też są tak ładne jak na zdjęciu??
znalazłam też sklep na allegro, Pani ma same pozytywne opinie, więc jest wiarygodna.
Koniecznie daj znać jak odbierzesz buty jak wyszły. Chyba też się pokuszę na któreś bo naprawdę mi się podobają
Kaja83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 19:21   #2853
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
lena_mi, a na żywo te butki też są tak ładne jak na zdjęciu??
znalazłam też sklep na allegro, Pani ma same pozytywne opinie, więc jest wiarygodna.
Koniecznie daj znać jak odbierzesz buty jak wyszły. Chyba też się pokuszę na któreś bo naprawdę mi się podobają
są b. ładne i porządnie wykonane, no ale nie widziałam wszystkich, a tylko 2 pary a daleko mieszkasz - może pojedź? które Ci się najbardziej podobają?
Stary 2011-02-02, 20:09   #2854
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Kaja, z nieba mi spadłaś z tą stronką! Dwa dni temu przeglądając jakąś zagraniczny sklep internetowy zapamiętałam sobie kilka modeli, które wpadły mi w oko. Ale przez internet w życiu nie kupie butów. A tu proszę- okazuje się, że klika z tych upatrzonych przeze mnie modeli można dostać w Polsce. A tak się składa, że ja akurat w Wawie mieszkam, więc Marki mam o rzut beretem stąd
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 20:18   #2855
Kaja83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
są b. ładne i porządnie wykonane, no ale nie widziałam wszystkich, a tylko 2 pary a daleko mieszkasz - może pojedź? które Ci się najbardziej podobają?
no właśnie mieszkam z Krakowa, a podobają mi się:
http://something-blue.pl/Buty-slubne...rine-827-.html

http://something-blue.pl/Buty-slubne2/Izzie-229.html

http://something-blue.pl/Buty-slubne2/Gwen-518.html

Sukienkę mam w kolorze ivory i w takim kolorze też chciałabym zamówić, nie wiesz czy jeśli zamówie w tym kolorze to można zwrócić lub wymienic?
Stary 2011-02-02, 20:28   #2856
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Z ich strony internetowej:
Cytat:
Buty i torebki wybarwione na kolor inny niż biały lub z palety śmieankowych/ecru nie podlegają wymianie, dlatego mocno zalecamy wcześniejszy zakup i przymiarkę butów w standardowym kolorze, aby mieć pewność, że wybrany rozmiar jest prawidłowy
Ivory zalicza się do kolorów z "palety śmietankowych/ecru", więc myślę, że będziesz mogła oddać

Ja się chyba za szybko ucieszyłam... Nie spojrzałam wcześniej na wysokości obcasów. Chciałabym się zmieścić tak w 6-7 cm, a akurat w tych wybranych przeze mnie modelach wszystkie mają 8-10cm...
Stary 2011-02-02, 20:33   #2857
Kaja83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość

Ivory zalicza się do kolorów z "palety śmietankowych/ecru", więc myślę, że będziesz mogła oddać

Ja się chyba za szybko ucieszyłam... Nie spojrzałam wcześniej na wysokości obcasów. Chciałabym się zmieścić tak w 6-7 cm, a akurat w tych wybranych przeze mnie modelach wszystkie mają 8-10cm...

Mmedeah88, ale sa też na niższych obcasach np te
http://something-blue.pl/Buty-slubne...pic/Honey.html - bardzo ładnie i elegancko wyglądaja na modelce

zresztą jak mieszkasz blisko to faktycznie warto podjechać i zobaczyć, jednak jak coś przymierzysz to zupełnie inaczej, a ja będę czekać na info na forum czy warto

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 20:39   #2858
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Kaja, z nieba mi spadłaś z tą stronką! Dwa dni temu przeglądając jakąś zagraniczny sklep internetowy zapamiętałam sobie kilka modeli, które wpadły mi w oko. Ale przez internet w życiu nie kupie butów. A tu proszę- okazuje się, że klika z tych upatrzonych przeze mnie modeli można dostać w Polsce. A tak się składa, że ja akurat w Wawie mieszkam, więc Marki mam o rzut beretem stąd
ta Pani sprowadza te buciki, więc niewykluczone że wcześnie patrzyłaś na strony z których ona właśnie zamawia
zanim powstała jej stronka, którą załączyła Kaja - klientkom wysyłała właśnie angielskie strony i stamtąd kazała wybierac

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
no właśnie mieszkam z Krakowa, a podobają mi się:
http://something-blue.pl/Buty-slubne...rine-827-.html

Sukienkę mam w kolorze ivory i w takim kolorze też chciałabym zamówić, nie wiesz czy jeśli zamówie w tym kolorze to można zwrócić lub wymienic?
jeśli zamawia się ufarbowane to nie można zwracac. Ale nie wiem czy w przypadku ivory też jak jest. Najlepiej napisac maila i wszystkiego sie "wywiedziec" - ja pisałam z nią dośc długo zanim pojechałam i kupiłam

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:

o właśnie to samo miałam przytoczyc odnośnie koloru

a wysokie są niestety. Moje też;/ choc jak przymierzałam były wyogodne bardzo, ale wiadomo, że tak naprawdę okazuje się to po kilku przynajmniej godzinach,...

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-02-02 o 20:40
Stary 2011-02-02, 20:40   #2859
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Kaja, te zupełnie odpadają Nie uznaję czubów, a poza tym chcę mieć sandałki- podobają mi się akurat te same, co Tobie

Kusząca jest możliwość farbowania tych butów. Ja bym chciała czekoladowy brąz lub stare złoto

lena_mi, mówisz, że sprowadza? A nie wiesz, na jakiej zasadzie to działa? Jak już sobie zażyczymy sprowadzenie jakiegoś modelu, to czy możemy zrezygnować z zakupu po przymierzeniu?

Edytowane przez Mmedeah88
Czas edycji: 2011-02-02 o 20:47
Stary 2011-02-02, 21:16   #2860
Kaja83
Raczkowanie

Zgodnie z ustawą z 2 III 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz.U. nr 22, poz. 271 z późn. zm.) jeśli towar nie był używany i pozbawiony fabrycznego opakowania lub w żaden inny sposób zniszczony lub wykorzystany można go zwrócić bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty odebrania przesyłki

czyli można zwrócić do 10 dni pod warunkiem że się to zgłosiło i nie używało butów

lena_mi pochwal się prosze swoimi butkami)
najlepiej zdjęcie na żywo
Stary 2011-02-03, 06:43   #2861
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Zgodnie z ustawą z 2 III 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz.U. nr 22, poz. 271 z późn. zm.) jeśli towar nie był używany i pozbawiony fabrycznego opakowania lub w żaden inny sposób zniszczony lub wykorzystany można go zwrócić bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty odebrania przesyłki

czyli można zwrócić do 10 dni pod warunkiem że się to zgłosiło i nie używało butów

lena_mi pochwal się prosze swoimi butkami)
najlepiej zdjęcie na żywo

Ale jeśli farbujesz - jest to zamówienie specjalne, nie dziwię się że nie godzą się na zwroty, skoro kolor dobierasz sama JAk przyjdą buciki to się pochwalę, czekam na nie z niecierpliwością!
A model to Merlot - całkowicie kryte, bo wysokie bez palców mnie obcierają
http://something-blue.pl/Buty-slubne...ek/Merlot.html
Obawiam się tylko trochę, że sa za wysokie, choc często chodzę w szpilkach ,to jednak wesele jest bardziej wyczerpujące
Zamówiłam sobie jeszcze na allegro, śliczne, niższe, tyle że peep toe, ale o dziwo wygodne najwyżej będą na zmianę
http://allegro.pl/show_item.php?item=1435987056
Ostatecznie kupię jeszcze inne, bo buty uwielbiam

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Cytat:
Kaja, te zupełnie odpadają Nie uznaję czubów, a poza tym chcę mieć sandałki- podobają mi się akurat te same, co Tobie

Kusząca jest możliwość farbowania tych butów. Ja bym chciała czekoladowy brąz lub stare złoto

lena_mi, mówisz, że sprowadza? A nie wiesz, na jakiej zasadzie to działa? Jak już sobie zażyczymy sprowadzenie jakiegoś modelu, to czy możemy zrezygnować z zakupu po przymierzeniu?
Ta pani ma sporo tych butów "na stanie" (moje akurat były i to w każdym interesującym mnie rozmiarze (zawsze przymierzam 38 i 39 bo różnie to bywa), więc najpierw przymierzyłam a potem zamówiłam Ale jeśli zamawia się takie których ona nie ma u siebie, a nie są farbowane na żądany kolor, to przypuszczam że można zrezygnować. Najlepiej się zapytać właścicielki

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-02-03 o 06:44

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 07:54   #2862
Kaja83
Raczkowanie

Ta pani ma sporo tych butów "na stanie" (moje akurat były i to w każdym interesującym mnie rozmiarze (zawsze przymierzam 38 i 39 bo różnie to bywa), więc najpierw przymierzyłam a potem zamówiłam Ale jeśli zamawia się takie których ona nie ma u siebie, a nie są farbowane na żądany kolor, to przypuszczam że można zrezygnować. Najlepiej się zapytać właścicielki[/QUOTE]

lena_mi obie pary bardzo ładne
ja wolałabym coś niższego 7-8 cm, bo w wyższych nie chodzę.
Twoje buty są w standardowym kolorze ivory(śmietankowy) więc może zamówiłabym jakieś które są już w tym kolorze po prostu, wówczas gdyby nie pasowały mogłabym zwrócić lub wymienić.
Stary 2011-02-03, 08:41   #2863
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Ta pani ma sporo tych butów "na stanie" (moje akurat były i to w każdym interesującym mnie rozmiarze (zawsze przymierzam 38 i 39 bo różnie to bywa), więc najpierw przymierzyłam a potem zamówiłam Ale jeśli zamawia się takie których ona nie ma u siebie, a nie są farbowane na żądany kolor, to przypuszczam że można zrezygnować. Najlepiej się zapytać właścicielki
lena_mi obie pary bardzo ładne
ja wolałabym coś niższego 7-8 cm, bo w wyższych nie chodzę.
Twoje buty są w standardowym kolorze ivory(śmietankowy) więc może zamówiłabym jakieś które są już w tym kolorze po prostu, wówczas gdyby nie pasowały mogłabym zwrócić lub wymienić.[/QUOTE]

Te z allegro są dość niskie (napisane jest że 8,5 ale nie wydaje mi się by tyle miały, muszę zmierzyć), a z something blue przymierzałam te Merloty w kolorze śmietankowym, ale zamówiłam fuksję i czekam))
Napisz maila do tej kobitki i podpytaj jak to z tymi zwrotami
Stary 2011-02-03, 21:07   #2864
LANSBABY
Przyczajenie

Z nieba mi spdłyście z tym sklepem,buty super!!! Już uptrzyłam kilka modeli...
Dzięki

Edytowane przez LANSBABY
Czas edycji: 2011-02-03 o 21:09
LANSBABY jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 09:14   #2865
Gosia_wrocek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Gosia_wrocek Pokaż wiadomość
Hej,

Ja kupowałam buciki przez Internet. Trochę się obawiałam o rozmiar, ale było wszystko ok.
Buty firmy Growikar polecam bardzo wygodne.
Kupowałam w sklepie www.buty-slubne.net

Czekam na opinie
Niestety nie mam swoich zdjęć butków - slub brałam w Meksyku i nie przywoziłam ich do Polski.

Co do butów, które polecacie to są bardzo drogie.
Myślę, że w sklepie www.buty-slubne.net mozna znalezc cos dla siebie za cene do 160 zł. Z tego co wiem maja nawet buty w skorze naturalnej.

Pozdrawiam
Gosia_wrocek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-04, 11:42   #2866
Gosia_wrocek
Przyczajenie

Cytat:
Hej dziewczyny, czy któraś z Was zna może sklep??? Spodobały mi się tam buty, a jest to tylko sklep internetowy, opinii też jak na lekarstwo ;(
Hej,

Nie przeszkadza Wam, ze te buty maja ciemniejsza podeszwe niz material wierzchnii ??
Jak bedziecie klekac w kosciele to spod pieknej bialej lub ecru sukni bedzie widac tylko ta brzydka ciemna podeszwe.
Ja osobiscie tego nienawidze.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Hej,

Nie przeszkadza Wam, ze te buty http://something-blue.pl/Buty-slubne2/Izzie-229.html
maja ciemniejsza podeszwe niz material wierzchnii ??
Jak bedziecie klekac w kosciele to spod pieknej bialej lub ecru sukni bedzie widac tylko ta brzydka ciemna podeszwe.
Aha jeszcze jedna uwaga - myślę, że dość ważna. Buty mają wkładkę ze skóry ekologicznej!!! Będziecie szaleć w tych butach całą noc i chcecie płacić 300 zł za buty ze sztuczną wkładką ?? Szkoda stóp, ale to Wasz wybór.
Ja zdecydowanie polecam wkładkę ze skóry naturalnej!
Gosia_wrocek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 12:14   #2867
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,

Nie przeszkadza Wam, ze te buty maja ciemniejsza podeszwe niz material wierzchnii ??

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Aha jeszcze jedna uwaga - myślę, że dość ważna. Buty mają wkładkę ze skóry ekologicznej!!! Będziecie szaleć w tych butach całą noc i chcecie płacić 300 zł za buty ze sztuczną wkładką ?? Szkoda stóp, ale to Wasz wybór.
Ja zdecydowanie polecam wkładkę ze skóry naturalnej!
moje mają wkładkę skóry naturalnej, zwracałam na to uwagę decydując się. a buty będą w kolorze, więc biała podeszwa głupio by wyglądała, poza tym nie jest taka ciemna.
Stary 2011-02-05, 12:33   #2868
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Cytat:
Niestety nie mam swoich zdjęć butków - slub brałam w Meksyku i nie przywoziłam ich do Polski.

Co do butów, które polecacie to są bardzo drogie.
Myślę, że w sklepie www.buty-slubne.net mozna znalezc cos dla siebie za cene do 160 zł. Z tego co wiem maja nawet buty w skorze naturalnej.

Pozdrawiam
Szczerze, gdybym znalazła dla siebie ładne buty do ślubu za 160 zł, brałabym bez zastanowienia. Tyle, że nie znalazłam. Na najbardziej znanych stronach ( bialebuty.com.pl , butyslubne.com.pl, bustyslubne.net ) nie znalazłam ani jednej pary butów, które odpowiadałyby moim oczekiwaniom. Pewnie, że można znaleźć "coś", ale ja wolę znaleźć "coś wow".
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 12:57   #2869
amandi84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey Pokaż wiadomość
Szczerze, gdybym znalazła dla siebie ładne buty do ślubu za 160 zł, brałabym bez zastanowienia. Tyle, że nie znalazłam. Na najbardziej znanych stronach ( bialebuty.com.pl , butyslubne.com.pl, bustyslubne.net ) nie znalazłam ani jednej pary butów, które odpowiadałyby moim oczekiwaniom. Pewnie, że można znaleźć "coś", ale ja wolę znaleźć "coś wow".
Mam tak samo.. Poza tym prędzej kupię kolorowe buty z jakiejś nowej kolekcji niż brzydkie białe. Niestety, ale trudno znaleźć ładne buty ślubne poniżej 300zł..
http://www.pmiska.pl
amandi84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-05, 13:31   #2870
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Bo w ogóle butów ślubnych jest mało i nie wiem dlaczego

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 13:51   #2871
muminek82
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny to prawda ślubnych fajnych butów jest mało,a jesli już jakieś są to zazwyczaj mają wysoką cene,dla mnie kupowanie takich butów na jeden raz to przegięcie dlatego wybrałam zwykłe białe szpilki tj.na zdjęciu tylko moje mają jasną podeszwe i jasny flek i tak prawie ich nie będzie widać z pod sukienki a zapłaciłam za nie 69zł.
ślub mam w kwietniu wiec wszelkiego rodzaju sandałki albo odkryte odpadają...pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg białe buty.jpg (20,4 KB, 49 załadowań)
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 16:35   #2872
boska latynoska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny to prawda ślubnych fajnych butów jest mało,a jesli już jakieś są to zazwyczaj mają wysoką cene,dla mnie kupowanie takich butów na jeden raz to przegięcie dlatego wybrałam zwykłe białe szpilki tj.na zdjęciu tylko moje mają jasną podeszwe i jasny flek i tak prawie ich nie będzie widać z pod sukienki a zapłaciłam za nie 69zł.
ślub mam w kwietniu wiec wszelkiego rodzaju sandałki albo odkryte odpadają...pozdrawiam
Właśnie takich butów szukam Jak możesz, to napisz gdzie kupiłaś i jak wysoki mają obcas?
boska latynoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 17:46   #2873
muminek82
Wtajemniczenie

obcas 10cm są bardzo wygodne!a kupiłam je w deichmannie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-05, 17:57   #2874
muminek82
Wtajemniczenie

i były jeszcze takie z okrągłym noskiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg białe buty1.jpg (18,8 KB, 31 załadowań)
Stary 2011-02-05, 20:11   #2875
boska latynoska
Zadomowienie

Cytat:
obcas 10cm są bardzo wygodne!a kupiłam je w deichmannie
A możesz mi jeszcze napisać z jakiego one są materiału, bo na tym zdjeciu dobrze nie widać? Kiedy je kupowałaś teraz, czy może są z jakiejś poprzedniej kolekcji?
Stary 2011-02-05, 20:22   #2876
muminek82
Wtajemniczenie

jasne te moje są z białej satyny kupiłam je w zeszłym tygodniu, na stronie internetowej są w kolekcji białych do ślubu,deichmanny we wszystkich sklepach maja to samo wiec u Ciebie tez będą!pozdrawiam
Stary 2011-02-05, 22:33   #2877
boska latynoska
Zadomowienie

Cytat:
jasne te moje są z białej satyny kupiłam je w zeszłym tygodniu, na stronie internetowej są w kolekcji białych do ślubu,deichmanny we wszystkich sklepach maja to samo wiec u Ciebie tez będą!pozdrawiam
Dzieki za informacjew takim razie musze wybrać sie do deichmanna. Czy pamiętasz może czy one były tylko w kolorze czystej bieli? Bo moja suknia jest ivory.
Stary 2011-02-05, 22:42   #2878
muminek82
Wtajemniczenie

kurcze musze przyznać że nie zwróciłam uwagi najlepiej się tam wybrać i zobaczyć je na żywo materiał kolor itp. życzę udanego zakupu!
Stary 2011-02-05, 23:25   #2879
irinka7
Przyczajenie

a ja wam powiem tak: jak mam wydać ponad 200 zł za buty ślubne białe lub ecrue,ktorych nigdy więcej do niczego nie założe bo nie ukrywajmy- taka jest prawda, to wolę (co zreszta uczyniłam) kupić kolorowe, które potem moge założyć do większości ciuchów. Dobiera sie wtedy wiązanke pod kolor i heyah . A juz zupełnie nie wyobrażam sobie kupowania w interecie, bo każda firma, każda kolekcja i rodzaj buta ma swoją rozmiarówke, nawet głupie 1/2 rozmiaru potrafi stanowić kolosalna różnicę. Polecam dziewczyny jednak pochodzić po sklepach obówniczych, teraz na wiosnę beda nowe kolekcję. Jeśli ktos mieszka w Warszawie lub w okolicy polecam serdecznie Maximus, hala D i E, masa butów do wyboru, oczywiście kolorowych, ale teraz jest moda na odcienie naturalne więc naprawde jest w czym wybrać powodzenia
irinka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 09:02   #2880
boska latynoska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irinka7 Pokaż wiadomość
a ja wam powiem tak: jak mam wydać ponad 200 zł za buty ślubne białe lub ecrue,ktorych nigdy więcej do niczego nie założe bo nie ukrywajmy- taka jest prawda, to wolę (co zreszta uczyniłam) kupić kolorowe, które potem moge założyć do większości ciuchów. Dobiera sie wtedy wiązanke pod kolor i heyah . A juz zupełnie nie wyobrażam sobie kupowania w interecie, bo każda firma, każda kolekcja i rodzaj buta ma swoją rozmiarówke, nawet głupie 1/2 rozmiaru potrafi stanowić kolosalna różnicę. Polecam dziewczyny jednak pochodzić po sklepach obówniczych, teraz na wiosnę beda nowe kolekcję. Jeśli ktos mieszka w Warszawie lub w okolicy polecam serdecznie Maximus, hala D i E, masa butów do wyboru, oczywiście kolorowych, ale teraz jest moda na odcienie naturalne więc naprawde jest w czym wybrać powodzenia
Niestety nie do każdej sukni pasują kolorowe buty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości