![]() |
#2851 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buciki ślubne
Cytat:
zamawiałam tam buciki ![]() p.s przymierzałam te buciki- byłam u właścicielki Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2011-02-02 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
znalazłam też sklep na allegro, Pani ma same pozytywne opinie, więc jest wiarygodna. Koniecznie daj znać jak odbierzesz buty jak wyszły. Chyba też się pokuszę na któreś bo naprawdę mi się podobają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Wtajemniczenie
|
Kaja, z nieba mi spadłaś z tą stronką! Dwa dni temu przeglądając jakąś zagraniczny sklep internetowy zapamiętałam sobie kilka modeli, które wpadły mi w oko. Ale przez internet w życiu nie kupie butów. A tu proszę- okazuje się, że klika z tych upatrzonych przeze mnie modeli można dostać w Polsce. A tak się składa, że ja akurat w Wawie mieszkam, więc Marki mam o rzut beretem stąd
![]()
#2855 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://something-blue.pl/Buty-slubne...rine-827-.html http://something-blue.pl/Buty-slubne2/Izzie-229.html http://something-blue.pl/Buty-slubne2/Gwen-518.html Sukienkę mam w kolorze ivory i w takim kolorze też chciałabym zamówić, nie wiesz czy jeśli zamówie w tym kolorze to można zwrócić lub wymienic? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |
Wtajemniczenie
|
Z ich strony internetowej:
Cytat:
![]() Ja się chyba za szybko ucieszyłam... Nie spojrzałam wcześniej na wysokości obcasów. Chciałabym się zmieścić tak w 6-7 cm, a akurat w tych wybranych przeze mnie modelach wszystkie mają 8-10cm...
![]() |
#2857 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mmedeah88, ale sa też na niższych obcasach np te http://something-blue.pl/Buty-slubne...pic/Honey.html - bardzo ładnie i elegancko wyglądaja na modelce zresztą jak mieszkasz blisko to faktycznie warto podjechać i zobaczyć, jednak jak coś przymierzysz to zupełnie inaczej, a ja będę czekać na info na forum czy warto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zanim powstała jej stronka, którą załączyła Kaja - klientkom wysyłała właśnie angielskie strony i stamtąd kazała wybierac ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() a wysokie są niestety. Moje też;/ choc jak przymierzałam były wyogodne bardzo, ale wiadomo, że tak naprawdę okazuje się to po kilku przynajmniej godzinach,... Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2011-02-02 o 20:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Wtajemniczenie
|
Kaja, te zupełnie odpadają
![]() ![]() http://something-blue.pl/Buty-slubne2/Izzie-229.html http://something-blue.pl/Buty-slubne2/Gwen-518.html Kusząca jest możliwość farbowania tych butów. Ja bym chciała czekoladowy brąz lub stare złoto ![]() lena_mi, mówisz, że sprowadza? A nie wiesz, na jakiej zasadzie to działa? Jak już sobie zażyczymy sprowadzenie jakiegoś modelu, to czy możemy zrezygnować z zakupu po przymierzeniu?
więc daj mi spać o życiu milcz to potwór zły, wysysa szpik Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2011-02-02 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Raczkowanie
|
Zgodnie z ustawą z 2 III 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz.U. nr 22, poz. 271 z późn. zm.) jeśli towar nie był używany i pozbawiony fabrycznego opakowania lub w żaden inny sposób zniszczony lub wykorzystany można go zwrócić bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty odebrania przesyłki
czyli można zwrócić do 10 dni pod warunkiem że się to zgłosiło i nie używało butów ![]() lena_mi pochwal się prosze swoimi butkami ![]() najlepiej zdjęcie na żywo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli farbujesz - jest to zamówienie specjalne, nie dziwię się że nie godzą się na zwroty, skoro kolor dobierasz sama ![]() ![]() A model to Merlot - całkowicie kryte, bo wysokie bez palców mnie obcierają ![]() http://something-blue.pl/Buty-slubne...ek/Merlot.html Obawiam się tylko trochę, że sa za wysokie, choc często chodzę w szpilkach ,to jednak wesele jest bardziej wyczerpujące ![]() Zamówiłam sobie jeszcze na allegro, śliczne, niższe, tyle że peep toe, ale o dziwo wygodne ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=1435987056 Ostatecznie kupię jeszcze inne, bo buty uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2011-02-03 o 06:44 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 |
Raczkowanie
|
Ta pani ma sporo tych butów "na stanie" (moje akurat były i to w każdym interesującym mnie rozmiarze (zawsze przymierzam 38 i 39 bo różnie to bywa), więc najpierw przymierzyłam a potem zamówiłam
![]() ![]() lena_mi obie pary bardzo ładne ![]() ja wolałabym coś niższego 7-8 cm, bo w wyższych nie chodzę. Twoje buty są w standardowym kolorze ivory(śmietankowy) więc może zamówiłabym jakieś które są już w tym kolorze po prostu, wówczas gdyby nie pasowały mogłabym zwrócić lub wymienić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wolałabym coś niższego 7-8 cm, bo w wyższych nie chodzę. Twoje buty są w standardowym kolorze ivory(śmietankowy) więc może zamówiłabym jakieś które są już w tym kolorze po prostu, wówczas gdyby nie pasowały mogłabym zwrócić lub wymienić.[/QUOTE] Te z allegro są dość niskie (napisane jest że 8,5 ale nie wydaje mi się by tyle miały, muszę zmierzyć), a z something blue przymierzałam te Merloty w kolorze śmietankowym, ale zamówiłam fuksję i czekam ![]() Napisz maila do tej kobitki i podpytaj jak to z tymi zwrotami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Przyczajenie
|
Z nieba mi spdłyście z tym sklepem,buty super!!! Już uptrzyłam kilka modeli...
Dzięki ![]() Edytowane przez LANSBABY Czas edycji: 2011-02-03 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do butów, które polecacie to są bardzo drogie. Myślę, że w sklepie www.buty-slubne.net mozna znalezc cos dla siebie za cene do 160 zł. Z tego co wiem maja nawet buty w skorze naturalnej. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie przeszkadza Wam, ze te buty maja ciemniejsza podeszwe niz material wierzchnii ?? Jak bedziecie klekac w kosciele to spod pieknej bialej lub ecru sukni bedzie widac tylko ta brzydka ciemna podeszwe. Ja osobiscie tego nienawidze. ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
Ja zdecydowanie polecam wkładkę ze skóry naturalnej! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Bo w ogóle butów ślubnych jest mało i nie wiem dlaczego
![]()
#2871 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ślub mam w kwietniu wiec wszelkiego rodzaju sandałki albo odkryte odpadają...pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Wtajemniczenie
|
i były jeszcze takie z okrągłym noskiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Wtajemniczenie
|
jasne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Wtajemniczenie
|
kurcze musze przyznać że nie zwróciłam uwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Przyczajenie
|
a ja wam powiem tak: jak mam wydać ponad 200 zł za buty ślubne białe lub ecrue,ktorych nigdy więcej do niczego nie założe bo nie ukrywajmy- taka jest prawda, to wolę (co zreszta uczyniłam) kupić kolorowe, które potem moge założyć do większości ciuchów. Dobiera sie wtedy wiązanke pod kolor i heyah
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.