|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Cytat:
![]() Kupiłam sobie cień Mac Scene, jest świetny, czemu taki niepopularny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w złotych w Mac pracuje jedna świetna dziewczyna - ma ciemne długie włosy, grzywkę i tatuaże. Bardzo kompetentna, umie doradzić i sympatyczna. Jest jeszcze jedna, taka wysoka, szczupła blondynka, która wręcz sprawia, że jak wchodzę do sklepu to mam ochotę z niego natychmiast wyjść - bardzo księżniczkowata pani, która myśli, że na usługach u niej jest klient a nie odwrotnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
BAN stały
|
Wszystkie te niunie w drogeriach/perfumeriach/supereksklusif są takie, że bez kija nie podchodź.
Człowiek na wejściu powinien zacząć machać kartą kredytową lub pliczkiem czeków, żeby poczuł się jak nie-intruz. Ale z drugiej strony gdyby nie takie jak ja, to by niuńki pracy nie miały, więc łaski nie robią ![]() PS. tyle jest wątków na Wizażu o niefajnych ekspedientach w Sephorach, Douglasach, drogieriach zwykłych i nigdy nie zauważyłam, żeby wypowiedziała się właśnie jakaś ekspedientka... Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2011-02-08 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3095 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a z blondyną sie ostatnio ścięłam, mhm, przyjemniusia jest, taka królewna z drewna, ze szok. nieby nic nie robi, no ale właśnie- nic nie robi i jak kiedyś zapytałam jaki cień ma na oczach to poweidziała: "eee, no taki brązowawo- pomarańczowy". Aha, git, pffff. hahhaha czekam az otworzą maca w gal moku- bo to pod moim oknem ![]() a kusić będę- sable jest boski! ja mam brazowe oczy i bardzo fajnie wygląda, bardzo, choć taki zwyklak z niego na pierwszy rzut oka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a da się sable do któregoś cienia przyrównać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 | |
Blond forever!
|
Cytat:
![]() W ogóle co za posucha z filmikami - ja rozumiem, że prawie wszystkie kręcą w weekend, ale mogłyby jakoś wrzucać w tygodniu, a nie że ja w poniedziałek nadrabiam zaległości z weekendu, a od wtorku ciszaaaaa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3098 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a brunetka mogła być przy kasie, hmmmm ![]() no to jest taki satin taupe, tylko cieplejszy, jaśniejszy, brązowiejszy, ciut fioletowiejszy jakby- no opis wg mnie świetny! nic tylko kupować! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Raczkowanie
|
Co do nazwiska to uwazam, ze "zalezy jak lezy..";p jezeli jestesmy juz "znani" pod nim np. jako lekarz, prawnik etc. to bym na pewno nie zmieniala, w kazdym innym przypadku bez wachania, gdyz nie jestem jakos super przywiazana. Co do dwuczlonowych stanowczo mi sie nie podoba. Nie dosc ze potwornie dlugie to jeszcze w przyszlosci gdyby takie "dwuczlonowe" dzieci chcialy sie pobrac to moglo by z tego wyjsc np. Anna Kowalska-Nowak-Wiśniewska-Babućko. Bezsens;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Raczkowanie
|
słuchajcie, gdzie kupujecie zwykle biale topy/t-shirty ale takie, ktore przetrwają trochę więcej niż 3 prania?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
Tenn, moi rodzice to jak rodzice, akurat oni starają się być postępowi i są bardziej tolerancyjny i wyrozumiali od mojego brata.
Naprawdę. Babcia jedna prawie 90 lat, ona to już w ogóle jest hej do przodu, jak Boga kocham ![]() Bo jak to było z bratem, klasyka gatunku - ona w ciąży, oni bez mieszkania, ale szczęśliwi bo did będzie. No to ślub, kościelny z pocałowaniem ręki wielkiego dostojnego księżulka i różne takie. Szok nr 1.; nie planuję brać kościelnego szok nr 2.; nazwisko dwuczłonowe mimo że nie jestem znaną panią doktor szok nr 3.; nie wiem czy wyprawimy wesele jeżeli kiedykolwiek przyjdzie nam ślubować szok nr 4.; jak wezmę ślub nie-w-ciąży to będę jednym z nielicznych przypadków w rodzinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o dziwo jakieś topy z camaieu mam, które mi się kilka lat nie zmechaciły.... A czy wg ciebie produkty toni&guy nie pachną jak gucci rush? ja mam jakiś detox shampoo- i to jest identyczny zapach! Edytowane przez Fiodoria Czas edycji: 2011-02-08 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3104 |
Zakorzenienie
|
Macie rację z tymi babkami w drogeriach. Ja zawsze czuję się jak złodziej jak wchodzę do Sephory czy Douglasa. Pomijam fakt, że często dzięki Wizażowi, YT i zwykłej ciekawości mam większą wiedzę niż panie, które tam pracują ( niedawno w Douglasie chciano mi wcisnąć jakiś kiepski produkt, pamiętam,że na KWC miał średnią na poziomie piwnicy- wszystkie opinie na nie, a babka standardowy tekst " nasi wizażyści na tym pracują"
![]() ![]()
#3105 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Chociaż ostatnio w G. Kazimierz w sephorze była strasznie miła dziewczyna. Aż się zdziwiłam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 |
Zakorzenienie
|
#3107 |
Zakorzenienie
|
Poważnie to działa!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3108 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Guzik prawda,nie ma swobody w tej kwestii. ![]() Czasami przechodzą dziwniejsze imiona,ale to droga przez urzędniczą mękę.Z tego co się orientuję ,to łatwiej mają małżeństwa mieszane. Jak już jakieś anglosaskie imię to zazwyczaj w polskiej pisowni-i stąd mamy-Kewinów,Brajanów,Dżesiki, Dylanów,Dżenifer.Moja kuzynka chciała synka nazwać Raul i nie pozwolili. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Kolekcja oryginałów ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Zakorzenienie
|
W Ameryce masz pełną swobodę, imię Amber jest dość popularne, to czemu nie Joy.
A Raul to ładne imię :d ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Eudejmonia śmiem twierdzić że nierzetelny artykuł na średniego szczebla portalu trochę nijak ma się do rzeczywistości w urzędach. Ba, nawet szajajaba założyła kilka godzin temu temat o Urban Legends w artykułach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
ale Nam się offtop zrobił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Zakorzenienie
|
No nie przeczę, znam kilka dziewcząt o wymienionych imionach
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Korektory essence inglot sensique dermacol my sicret to tytuł filmiku digital, to ja źle myślę czy ona? |
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Zadomowienie
|
przejrzałam właśnie bloga dulcecandy i zrobiłam taką minę
![]() ![]() ![]()
#3117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wzięłaś pod uwagę tego,że to mogą być dzieci ze związków mieszanych kulturowo,wystarczy,że jedno z rodziców jest obcokrajowcem i od razu inna gadka w urzędzie. ![]() Zresztą w tym artykule są wymienione imiona nadawane dosłownie w ilości 1 czy 2 sztuk na całą Polskę,na jakieś 300.000 czy 400.000 tysięcy urodzeń(nie wiem dokładnie,nie interesuje się demografią). ![]() Cytat:
![]() Mam kolegę Amerykanina o imieniu Promise. ![]() Nie dla wrocławskich urzędników. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Zakorzenienie
|
Ej... digital w filmiku o lady gadze nie wygląda ani trochę jak lady gaga, raczej jak emmm hmmm
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.