|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 17
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie polecam z serii SSS kremu do rąk "Diamentowa poświata" niezbyt nawilża, a gdy się "wchłonie" zostawia takie dziwne wrażenie na dłoniach, tak jakby brokat był i daje to odczucie suchych dłoni, ale pachnie ładnie.
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perpetual to delikatny, naturalny odcień. Po nałozeniu na usta prawie go nie widać. Jak wróce jutro wczesniej z roboty to strzele fote bo przy sztucznym świetle kolor nie wychodzi na zdjęciu.
|
|
#94 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Ja jedyny krem do rąk z Avonu jaki lubiłam,to taki kieeedyś był,oże weteranki pamiętają w żółtej tubce,hmm...z mniszkiem chyba,tak pachniał skoszoną trawą ps.zmieniam kolejny raz awatar,i proszę nie krytykować już
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
ja wlasnie zlozylam zamowienie, baardzo duzo zoltych kropek m.in. przy zestawie pur blanca, nowym sprayu odbudowujacym AT i piance matowa perfekcja. ciekawe jak to bedzie na fakturze ;/
|
#97 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze lubię różowy sss. Avatar piękny
|
|
#98 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() żeby nie było off topu ..z sss klientki zazwyczaj zamawiały perłowy jakiś do rąk napiszcie proszę (bo składam zamówienie) coś o okularach owen
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy 22 grudzień 2o12r -kochamy _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy |
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.facebook.com/notes/avon-p...50146768750628
ale już po konkursie ![]() a tu http://www.facebook.com/notes/avon-p...pp_23744633048 konkurs metamorfozy Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-02-15 o 21:37 |
|
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba jutro wyskrobię maila .... Cytat:
dużo muszę dopłacić ![]() teraz jest super, bo Twój a więc paczkę dziś dostałam ![]() a więc wrażenia: - paletka 6 cieni do powiek - super są na delikatny jak i na mocny makijaż - wg mnie udany zakup ![]() jutro zrobię sobie nimi makijaż do pracy - rozgrzewająca maseczka clearskin proffesional - rozgrzewająca to ona jest tylko przez pierwsze 2 sekundy potem już poprostu mazidło na buźce zostało ... czy oczyściła pory ... wydaje mi się, ze tak, ale może to siła sugestii ![]() - ampułki z PS sake i ryż - wydajne; pół ampułki na raz to byłoby dla mnie zdecydowanie za dużo; ładnie wygładziła buźkę, ale po minucie z takiej super mięciutkiej skórki zrobiła się taka troszkę suchawa i szorstka w dotyku; musiałam więc coś na nią nałożyć, nałożyłam więc seum nawilżające solutions; - krem pod oczy PS sake i ryż - fajny; wydajny i on zostawił gładziutką skórę pod oczami po całym zabiegu na twarzy - demakijaż, zmycie tonikiem, maseczka rozgrzewająca, amułki i serum - buźka mięciutka i miła w dotyku jutro zospoczynam system dermabrazji aha i biżu dla mojej mamy - moon shimmer - bardzo ładna jak pokazałam mężowi ile tym razem miałam kosmtyków dla sibie to się zdziwił, bo niezła ilośc leżała na mojej kupce padło tylko pytanie - a ty tego wogóle używasz? ... edit: używała któraś z Was tą nową maseczkę w peelingiem PS sake i ryż? bo już dziś nie nakłądałam, bo za dużo by tego było ten peeling to niby jak działa drobinki czy cuś??
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-02-15 o 21:45 |
||
|
|
|
#101 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piękny avatar ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#102 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
podoba mi się kolor perpetual pink lub everlasting nude.. i tak się zastanawiam... |
|||
|
|
|
#103 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
CzekoladowyMus dzięki za info w sprawie perfum Sarunieczka piękne zdjęcie ![]() Aaa, w końcu mi się przypomniało żeby am napisać w AM 03 takiego byka strzelili
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie moge otworzyc faktury, dzwonilam do warszawy a tam pani powiedziala ze nikt nic nie zglaszał
, okropne, mowila ze moja fakture ona otwiera bez problemu, a ja nie!!!! Ale dowiedzialam sie ze w brakach jest naszyjnik do wody Slip into..., super nowosc i juz nie ma, jak ja w oczy spojrze klientka???
Edytowane przez alytjow Czas edycji: 2011-02-15 o 22:01 |
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie to nie podoba i to ostatni błyszczyk z serii długotrwałych. Kiedys miałam z loreala glamshine 8H i to samo było że gumowaty po pewnym czasie no ale taki musi być jak ma sie trzymać na ustach. Smak hmmm jakiś takiś owocowo cośtam chemicznego bez słodyczy. Jak mogę cos doradzić to lepiej zamowić sobie ten z serii powiekszający usta. Moja kolezanka jest wielbicielką wszystkich jego odcieni.
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Mi się ten portfel zbytnio nie podoba.. za miękki jest
nowa woda RW.. dla mnie jest taka sobie (nie to co In Bloom Fajnie że w 6 jest nowa seria Naturals z cytryną .. właśnie czekałam na to A i muszę pochwalić że odzyskałam wszystkie moje klientki ( a to wszystko dzięki Cinusiowej
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak nie tylko z naszymi...
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dylemat, chciałam wziąć Ungaro Fever ale, że z opustu wyjdzie mi jakieś 60zł a moje zakupy są za 150zł to nie wiem czy sobie nie darować, bo muszę oszczędzać na wyjazd
I też mam drugi dylemat bo mam bazę 450zł, ale dobijać 50zł żeby dostać niecałe 30 więcej...?
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-02-15 o 22:21 |
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Hello, ledwo was nadgoniłam, a nie było mnie parę godzin.... No w takim tempie to zaraz wskoczymy na kolejny numer wątku.
I żeby nie było, czy te olejki dwufazowe z sss nie zostawiają tłustego filtru? Jak się wchłaniają?
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Moje same wiedzą, że one są w pakietach po 5zł za 5 szt(nie wnikam skąd) i jak chcą duże ilości to płacą(same chętnie chcą) więc nie ma problemu.
|
|
|
|
#111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() a w jaki to magiczny sposób? ![]() ja mam w sumie stałe klientki i raczej nigdzie nie uciekają, ale mogłyby więcej zamawiać i wszystkie co katalog ![]()
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#113 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuuuuuuję<3 pani z avonu zadzwoniła do mnie sama, wszystko załatwione
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#115 |
|
patrysina
|
Zgadza się w ofercie było zdjęcie całej torby Maja czyli środek i 2 boki, zamawiałam w pierwszy dzień nowego katalogu ale omyłkowo zrobiłam zamówienie na termin regularny, jak się później okazało na szczęście bo jak tylko zauważyłam wczoraj że zmienili zdjęcie w ISO zadzwoniłam do nich i anulowałam całe zamówienie i złożyłam nowe już na kuriera, a nie da się ukryć że zostałabym bez sensu z 4 bokami torby maja bo zamówiłam w ilość szt 2 (poza tym jak na same boki to cena wogóle nie jest okazyjna wręcz przeciwnie)
|
|
|
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do naszyjników Slip Into powinni mieć tyle naszyjników co i wód ![]() ja na szczęście dostałam 5 wód i 5 naszyjników ![]() czasem lepiej zamawiać gdy katalog się zaczyna edit: Wiele osób narzekało że Slip Into się nie podobają itp a dla mnie zapach przypadł do gustu ![]() Aha ,a nowe Perceive Dew przypominaja mi zapach Pur Blanca Blossom :p Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-02-15 o 22:53 |
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
racz ej wszyscy tak mają![]() a z tymi naszyjnikami to faktycznie lipa, co niektórzy skuszą się na wodę z powodu naszyjnika, a tu zonk |
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw do kotła i na ogień... ![]() potem kilka tajemnych modłów nad gotującym się wywarem z czarownic ![]() Następnie rozgotowane zwłoki przedziurkować
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

w żółtej tubce,hmm...z mniszkiem chyba,tak pachniał skoszoną trawą

..

tak namieszali z tymi cieniami onyx lustre, że przebili siebie samych! pisali juz wcześniej poprawkę, że w AM jest błąd i ja wg tych nowych wytycznych zamówiłam cienie, które miały być brązowo-beżowe a teraz czytam, że oni zrobili kolejną poprawkę i wychodzi na to, że przyjdą te drugie! oni przeczą sami sobie! jak przyjdzie paczka to zadzwonię z awanturą, nic mnie to nie obchodzi ale maja mi wysłać te prawidłowe na swój koszt skoro nie mogą się zdecydować, ktore są które i co chwila podają błędne informacje!
...no ale i tym razem się nie udało

, okropne, mowila ze moja fakture ona otwiera bez problemu, a ja nie!!!! Ale dowiedzialam sie ze w brakach jest naszyjnik do wody Slip into..., super nowosc i juz nie ma, jak ja w oczy spojrze klientka???