Wszystko o Avonie - część 17 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-15, 19:54   #91
KaasiaaK
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 17

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
zapach jest do tego zielonego olejku
dziękuję po raz kolejny
Stary 2011-02-15, 19:55   #92
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Cytat:
Napisane przez natalia5892 Pokaż wiadomość
a jak myślicie,opłaca się bardziej zamowić któryś(który>?) z kremów do rąk za 4,9 zł,czy może z serii SSS za 8,90 zł?? chodzi mi o to,żeby nie zostawiaj lepiącej się warstwy i ładnie nawilżał.
Ja nie polecam z serii SSS kremu do rąk "Diamentowa poświata" niezbyt nawilża, a gdy się "wchłonie" zostawia takie dziwne wrażenie na dłoniach, tak jakby brokat był i daje to odczucie suchych dłoni, ale pachnie ładnie.

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 20:01   #93
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Tak,na pewno dla klientki,bo już nawet o tym całkiem zapomniałam...ale niestety nie pamiętam jak wyglądał

Perpetual to delikatny, naturalny odcień. Po nałozeniu na usta prawie go nie widać. Jak wróce jutro wczesniej z roboty to strzele fote bo przy sztucznym świetle kolor nie wychodzi na zdjęciu.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 20:08   #94
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
a jak myślicie,opłaca się bardziej zamowić któryś(który>?) z kremów do rąk za 4,9 zł,czy może z serii SSS za 8,90 zł?? chodzi mi o to,żeby nie zostawiaj lepiącej się warstwy i ładnie nawilżał.
U mnie sporo dziewczyn zamawia krem do rąk SSS "dotyk jedwabiu" ale w trójce go nie widzę w ofercie...a lubią go bardzo

Ja jedyny krem do rąk z Avonu jaki lubiłam,to taki kieeedyś był,oże weteranki pamiętają w żółtej tubce,hmm...z mniszkiem chyba,tak pachniał skoszoną trawą marzę żeby powrócił

ps.zmieniam kolejny raz awatar,i proszę nie krytykować już
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 20:16   #95
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Perpetual to delikatny, naturalny odcień. Po nałozeniu na usta prawie go nie widać. Jak wróce jutro wczesniej z roboty to strzele fote bo przy sztucznym świetle kolor nie wychodzi na zdjęciu.
Byłabym Ci bardzo wdzięczna
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 20:23   #96
emza
Rozeznanie

ja wlasnie zlozylam zamowienie, baardzo duzo zoltych kropek m.in. przy zestawie pur blanca, nowym sprayu odbudowujacym AT i piance matowa perfekcja. ciekawe jak to bedzie na fakturze ;/

Licencjonowana Kosmetolog

Studia magisterskie:

1. Kosmetologia PUM
2. technologia chemiczna ZUT
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 20:23   #97
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Mi kiedyś sami odblokowali zatrzymane zamówienie jak tylko kasa doszła więc już jestem przeczulona
No ja poczekałam 1-2 dni, nic z tym nie zrobili to puściłam zamówienie raz jeszcze
Cytat:
Ja jedyny krem do rąk z Avonu jaki lubiłam,to taki kieeedyś był,oże weteranki pamiętają w żółtej tubce,hmm...z mniszkiem chyba,tak pachniał skoszoną trawą marzę żeby powrócił

O, ja pamiętam ten z mniszkiem, super był
jeszcze lubię różowy sss.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-15, 20:24   #98
CzekoladowyMus
Zadomowienie

Cytat:
U mnie sporo dziewczyn zamawia krem do rąk SSS "dotyk jedwabiu" ale w trójce go nie widzę w ofercie...a lubią go bardzo

żeby nie było off topu ..
z sss klientki zazwyczaj zamawiały perłowy jakiś do rąk

napiszcie proszę (bo składam zamówienie) coś o okularach owen

http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH

KOTY TO MIĘSOŻERCY!!!
-czytaj skład karmy
CzekoladowyMus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 20:34   #99
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość

A ja nie mogę tego znaleźć, możesz mnie jakoś naprowadzić ??
http://www.facebook.com/notes/avon-p...50146768750628

ale już po konkursie

a tu
http://www.facebook.com/notes/avon-p...pp_23744633048
konkurs metamorfozy

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-02-15 o 20:37
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 20:36   #100
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
nie było mnie tu kilka dni i już nie dam rady nadrobić wątku ale przeleciałam tak z grubsza i się nieźle wkurzyłam na avon! tak namieszali z tymi cieniami onyx lustre, że przebili siebie samych! pisali juz wcześniej poprawkę, że w AM jest błąd i ja wg tych nowych wytycznych zamówiłam cienie, które miały być brązowo-beżowe a teraz czytam, że oni zrobili kolejną poprawkę i wychodzi na to, że przyjdą te drugie! oni przeczą sami sobie! jak przyjdzie paczka to zadzwonię z awanturą, nic mnie to nie obchodzi ale maja mi wysłać te prawidłowe na swój koszt skoro nie mogą się zdecydować, ktore są które i co chwila podają błędne informacje!
no niestety ..... dzięki ich mylnym opisom wysłanym w pierwszym e-mailu zamówiłam nie ten odcień, co chciałam i jestem mega niezadowolona
chyba jutro wyskrobię maila ....

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
nie ma czego, staram się nie szaleć żebym nie musiała dopłacać do faktury ...no ale i tym razem się nie udało
mi też nie dużo muszę dopłacić

Cytat:
teraz jest super, bo Twój

a więc paczkę dziś dostałam sms przyszedł po 19stej, ale wysłałam męża

a więc wrażenia:
- paletka 6 cieni do powiek - super kolorki śliczne stwierdziłam, że więcej cieni mi nie potrzeba, a mam ich zarąbiście dużo są na delikatny jak i na mocny makijaż - wg mnie udany zakup
jutro zrobię sobie nimi makijaż do pracy
- rozgrzewająca maseczka clearskin proffesional - rozgrzewająca to ona jest tylko przez pierwsze 2 sekundy potem już poprostu mazidło na buźce zostało ... czy oczyściła pory ... wydaje mi się, ze tak, ale może to siła sugestii
- ampułki z PS sake i ryż - wydajne; pół ampułki na raz to byłoby dla mnie zdecydowanie za dużo; ładnie wygładziła buźkę, ale po minucie z takiej super mięciutkiej skórki zrobiła się taka troszkę suchawa i szorstka w dotyku; musiałam więc coś na nią nałożyć, nałożyłam więc seum nawilżające solutions;
- krem pod oczy PS sake i ryż - fajny; wydajny i on zostawił gładziutką skórę pod oczami

po całym zabiegu na twarzy - demakijaż, zmycie tonikiem, maseczka rozgrzewająca, amułki i serum - buźka mięciutka i miła w dotyku

jutro zospoczynam system dermabrazji

aha i biżu dla mojej mamy - moon shimmer - bardzo ładna

jak pokazałam mężowi ile tym razem miałam kosmtyków dla sibie to się zdziwił, bo niezła ilośc leżała na mojej kupce padło tylko pytanie - a ty tego wogóle używasz? ...

edit:
używała któraś z Was tą nową maseczkę w peelingiem PS sake i ryż? bo już dziś nie nakłądałam, bo za dużo by tego było ten peeling to niby jak działa drobinki czy cuś??

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-02-15 o 20:45
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 20:42   #101
melisska
Rozeznanie

Cytat:

Ja pamiętam Ulubieniec mój i mojej mamy. Do tej pory go wspominamy. Super był -zapach i działanie.

Piękny avatar

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Dziewczyny mam do Was pytanie. Własnie wertowałam netto do K4 i tam jest cień wygładzający anew za 9.9 Co o nim powiecie? Na KWC są sprzeczne opinie wiec juz sama nie wiem. Miała któraś z Was to mazidełko? Ładne kolory są?
Miałam kiedyś zielony - ładny był , taki kolor kiwi. Trochę zbierał się w załamaniu powieki ale trwały był i ładnie pokrywał kolorem powiekę
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-15, 20:45   #102
mmmww777
Raczkowanie

Cytat:
ja miałam ten sss diamentowy i zawiodłam się - zostawiał takie niewiadomo co na dłoniach i musiałam od razu iść je zmywać, ja lubię AC glicerynowy, a jak mam okropne ręce to ratuję się z masłem shea planet spa, lub AC silikonowy;

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Tak, to ta

Sarunieczka, wiem, że kiedyś wrzucałaś na katalogowy zdjęcie supertrwałego błyszczyku Perpetual Pink, ale je wcięło Jeśli się nie mylę, to był dla klientki... Pamiętasz go może jeszcze? Ładny był?
Teraz mam Neverending Nude, ale zastanawiam się nad małą zmianą
Cytat:
a czy te błyszczyki są takie lepkie, klejące, czy są treściwe, a jaki mają smak? bo kiedyś się skusiłam na kolor, ale smak miał okropny, aż drapało mnie w gardle i go nie używam już.. a pieniądze wydane
podoba mi się kolor perpetual pink lub everlasting nude.. i tak się zastanawiam...
mmmww777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 20:53   #103
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
dianuseeek mogę prosić jutro o zdjęcia ? sama się zastanawiam czy go brać...
okej, postaram się jutro zrobić, ale dopiero po południu jak mamuśka z pracy wróci

Cytat:
Napisane przez mmmww777 Pokaż wiadomość
ja miałam ten sss diamentowy i zawiodłam się - zostawiał takie niewiadomo co na dłoniach i musiałam od razu iść je zmywać, ja lubię AC glicerynowy, a jak mam okropne ręce to ratuję się z masłem shea planet spa, lub AC silikonowy;
Ja używam glicerynowego AC i jest okej

CzekoladowyMus dzięki za info w sprawie perfum przyślą mi nowe

Sarunieczka piękne zdjęcie

Aaa, w końcu mi się przypomniało żeby am napisać w AM 03 takiego byka strzelili w opisie nut Slip Into 'czarna poŻeczka' jak tak można?
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 20:58   #104
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

ja tez nie moge otworzyc faktury, dzwonilam do warszawy a tam pani powiedziala ze nikt nic nie zglaszał, okropne, mowila ze moja fakture ona otwiera bez problemu, a ja nie!!!! Ale dowiedzialam sie ze w brakach jest naszyjnik do wody Slip into..., super nowosc i juz nie ma, jak ja w oczy spojrze klientka???

Edytowane przez alytjow
Czas edycji: 2011-02-15 o 21:01
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 20:59   #105
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmww777 Pokaż wiadomość

a czy te błyszczyki są takie lepkie, klejące, czy są treściwe, a jaki mają smak? bo kiedyś się skusiłam na kolor, ale smak miał okropny, aż drapało mnie w gardle i go nie używam już.. a pieniądze wydane
podoba mi się kolor perpetual pink lub everlasting nude.. i tak się zastanawiam...
Błyszczyk klei sie bo to przeciez trwałe musi być. Po pewnym czasie pozostawia taką warstwe jakby gumy na wargachmi sie to nie podoba i to ostatni błyszczyk z serii długotrwałych. Kiedys miałam z loreala glamshine 8H i to samo było że gumowaty po pewnym czasie no ale taki musi być jak ma sie trzymać na ustach. Smak hmmm jakiś takiś owocowo cośtam chemicznego bez słodyczy. Jak mogę cos doradzić to lepiej zamowić sobie ten z serii powiekszający usta. Moja kolezanka jest wielbicielką wszystkich jego odcieni.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-15, 21:02   #106
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Hm A co myślicie o torebce i portfelu Kayleigh ze str 12-13??
Mi się ten portfel zbytnio nie podoba.. za miękki jest
nowa woda RW.. dla mnie jest taka sobie (nie to co In Bloom) kojarzy mi się troszeczkę z JF Holiday ale JFH jest o wiele ładnieje i trwalsze

Fajnie że w 6 jest nowa seria Naturals z cytryną .. właśnie czekałam na to

A i muszę pochwalić że odzyskałam wszystkie moje klientki ( a to wszystko dzięki Cinusiowej)

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:04   #107
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Błyszczyk klei sie bo to przeciez trwałe musi być. Po pewnym czasie pozostawia taką warstwe jakby gumy na wargachmi sie to nie podoba i to ostatni błyszczyk z serii długotrwałych. Kiedys miałam z loreala glamshine 8H i to samo było że gumowaty po pewnym czasie no ale taki musi być jak ma sie trzymać na ustach. Smak hmmm jakiś takiś owocowo cośtam chemicznego bez słodyczy. Jak mogę cos doradzić to lepiej zamowić sobie ten z serii powiekszający usta. Moja kolezanka jest wielbicielką wszystkich jego odcieni.
A ja nie mogę używać tych powiększających Wcale mnie nie mrowią tylko szczypią aż do bólu, a jak go zetrę to usta są piekące i całe czerwone Mam tak nie tylko z naszymi...
Stary 2011-02-15, 21:05   #108
Meitsa
Zakorzenienie

A ja mam dylemat, chciałam wziąć Ungaro Fever ale, że z opustu wyjdzie mi jakieś 60zł a moje zakupy są za 150zł to nie wiem czy sobie nie darować, bo muszę oszczędzać na wyjazd I też mam drugi dylemat bo mam bazę 450zł, ale dobijać 50zł żeby dostać niecałe 30 więcej...?

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające

Edytowane przez Meitsa
Czas edycji: 2011-02-15 o 21:21
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:08   #109
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Hello, ledwo was nadgoniłam, a nie było mnie parę godzin.... No w takim tempie to zaraz wskoczymy na kolejny numer wątku.
I żeby nie było, czy te olejki dwufazowe z sss nie zostawiają tłustego filtru? Jak się wchłaniają?

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-15, 21:09   #110
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
To moje koleżanki chciały być "mądrzejsze" chciały zamówić po 30! próbek Today i przelać sobie do swoich buteleczek pffff oczywiście nie idę na takie rzeczy
Moje same wiedzą, że one są w pakietach po 5zł za 5 szt(nie wnikam skąd) i jak chcą duże ilości to płacą(same chętnie chcą) więc nie ma problemu.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:22   #111
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
ja tez nie moge otworzyc faktury, dzwonilam do warszawy a tam pani powiedziala ze nikt nic nie zglaszał, okropne, mowila ze moja fakture ona otwiera bez problemu, a ja nie!!!! Ale dowiedzialam sie ze w brakach jest naszyjnik do wody Slip into..., super nowosc i juz nie ma, jak ja w oczy spojrze klientka???
ja pier......... masakra ... śmiech na sali!!! już sama nie wiem, jak to skomentować

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość

A i muszę pochwalić że odzyskałam wszystkie moje klientki ( a to wszystko dzięki Cinusiowej)

a w jaki to magiczny sposób?
ja mam w sumie stałe klientki i raczej nigdzie nie uciekają, ale mogłyby więcej zamawiać i wszystkie co katalog

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:25   #112
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
Ale dowiedzialam sie ze w brakach jest naszyjnik do wody Slip into..., super nowosc i juz nie ma, jak ja w oczy spojrze klientka???
Słucham!? Jak się teraz cieszę, że nikt nie wziął tej wody bo specjalnie na naszyjnik kusiłam. Ładnie bym oczami świeciła, tym bardziej, że to facetom polecałam na Dzień Kobiet. Wkurzyłam się znowu

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:27   #113
Anulusek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jeśli zamówienie jest wstrzymane lub odrzucone to możesz je reaktywować tylko telefonicznie, a jeśli nie chcesz dzwonić to musisz złożyć od nowa, raz tak miałam wpłaciłam za późno i kasa nie zdążyła dojść
Cytat:
Można tylko nie wysyłaj zamówienia drugi raz bo Ci zdublują Zadzwoń i powiedz ze chcesz reaktywować zatrzymane zamówienie.
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Może złożyć je jeszcze raz, nie zdublują się. Tego co jest odrzucone nie wyślą bez jej reaktywacji.
Anulusek, ja tak kiedyś zrobiłam, że jeszcze raz wszystko wklepałam i poszło. Przyszło tylko to jedno zamówienie oczywiście

dziękuuuuuuję<3
pani z avonu zadzwoniła do mnie sama, wszystko załatwione
Stary 2011-02-15, 21:35   #114
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Słucham!? Jak się teraz cieszę, że nikt nie wziął tej wody bo specjalnie na naszyjnik kusiłam. Ładnie bym oczami świeciła, tym bardziej, że to facetom polecałam na Dzień Kobiet. Wkurzyłam się znowu
Rozbrajają mnie
Stary 2011-02-15, 21:43   #115
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Dziewczyny wcześniej pisały, że to zestaw 3 toreb. Chyba, że ja coś źle przeczytałam, a to możliwe bo chora jestem
Zgadza się w ofercie było zdjęcie całej torby Maja czyli środek i 2 boki, zamawiałam w pierwszy dzień nowego katalogu ale omyłkowo zrobiłam zamówienie na termin regularny, jak się później okazało na szczęście bo jak tylko zauważyłam wczoraj że zmienili zdjęcie w ISO zadzwoniłam do nich i anulowałam całe zamówienie i złożyłam nowe już na kuriera, a nie da się ukryć że zostałabym bez sensu z 4 bokami torby maja bo zamówiłam w ilość szt 2 (poza tym jak na same boki to cena wogóle nie jest okazyjna wręcz przeciwnie)
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:46   #116
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość

Aaa, w końcu mi się przypomniało żeby am napisać w AM 03 takiego byka strzelili w opisie nut Slip Into 'czarna poŻeczka' jak tak można?
a co do błędów to u mnie w katalogu nr 4 na str15 przy opisie do musu do ciała napisali : "Luksusiowy

co do naszyjników Slip Into powinni mieć tyle naszyjników co i wód
ja na szczęście dostałam 5 wód i 5 naszyjników
czasem lepiej zamawiać gdy katalog się zaczyna

edit: Wiele osób narzekało że Slip Into się nie podobają itp
a dla mnie zapach przypadł do gustu i dość długo się utrzymuje

Aha ,a nowe Perceive Dew przypominaja mi zapach Pur Blanca Blossom :p

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-02-15 o 21:53
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:55   #117
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
a co do błędów to u mnie w katalogu nr 4 na str15 przy opisie do musu do ciała napisali : "Luksusiowy

co do naszyjników Slip Into powinni mieć tyle naszyjników co i wód
ja na szczęście dostałam 5 wód i 5 naszyjników
czasem lepiej zamawiać gdy katalog się zaczyna

edit: Wiele osób narzekało że Slip Into się nie podobają itp
a dla mnie zapach przypadł do gustu i dość długo się utrzymuje
też mam "luksusiowy"racz ej wszyscy tak mają
a z tymi naszyjnikami to faktycznie lipa, co niektórzy skuszą się na wodę z powodu naszyjnika, a tu zonk
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:57   #118
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

a w jaki to magiczny sposób?
ja mam w sumie stałe klientki i raczej nigdzie nie uciekają, ale mogłyby więcej zamawiać i wszystkie co katalog
Jest taki jeden magiczny sposób:

Najpierw do kotła i na ogień...
potem kilka tajemnych modłów nad
gotującym się wywarem z czarownic
Następnie rozgotowane zwłoki przedziurkować

Stary 2011-02-15, 21:58   #119
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Jest taki jeden magiczny sposób:

Najpierw do kotła i na ogień...
potem kilka tajemnych modłów nad
gotującym się wywarem z czarownic
Następnie rozgotowane zwłoki przedziurkować

a fuj.... makabryczne
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:59   #120
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
a fuj.... makabryczne
ale jakże skuteczne
Ktoś jeszcze chętny odzyskać klientki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości