![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 17
#92 |
Rozeznanie
|
Ja nie polecam z serii SSS kremu do rąk "Diamentowa poświata" niezbyt nawilża, a gdy się "wchłonie" zostawia takie dziwne wrażenie na dłoniach, tak jakby brokat był i daje to odczucie suchych dłoni, ale pachnie ładnie.
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perpetual to delikatny, naturalny odcień. Po nałozeniu na usta prawie go nie widać. Jak wróce jutro wczesniej z roboty to strzele fote bo przy sztucznym świetle kolor nie wychodzi na zdjęciu.
![]() |
#94 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Ja jedyny krem do rąk z Avonu jaki lubiłam,to taki kieeedyś był,oże weteranki pamiętają ![]() ![]() ![]() ps.zmieniam kolejny raz awatar,i proszę nie krytykować już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
ja wlasnie zlozylam zamowienie, baardzo duzo zoltych kropek m.in. przy zestawie pur blanca, nowym sprayu odbudowujacym AT i piance matowa perfekcja. ciekawe jak to bedzie na fakturze ;/
#97 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze lubię różowy sss. Avatar piękny ![]()
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() żeby nie było off topu ![]() z sss klientki zazwyczaj zamawiały perłowy jakiś do rąk napiszcie proszę (bo składam zamówienie) coś o okularach owen ![]()
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy ![]() 22 grudzień 2o12r -kochamy ![]() _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
http://www.facebook.com/notes/avon-p...50146768750628
ale już po konkursie ![]() a tu http://www.facebook.com/notes/avon-p...pp_23744633048 konkurs metamorfozy Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-02-15 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba jutro wyskrobię maila .... Cytat:
![]() ![]() teraz jest super, bo Twój ![]() a więc paczkę dziś dostałam ![]() ![]() a więc wrażenia: - paletka 6 cieni do powiek - super ![]() ![]() ![]() ![]() jutro zrobię sobie nimi makijaż do pracy ![]() - rozgrzewająca maseczka clearskin proffesional - rozgrzewająca to ona jest tylko przez pierwsze 2 sekundy ![]() ![]() - ampułki z PS sake i ryż - wydajne; pół ampułki na raz to byłoby dla mnie zdecydowanie za dużo; ładnie wygładziła buźkę, ale po minucie z takiej super mięciutkiej skórki zrobiła się taka troszkę suchawa i szorstka w dotyku; musiałam więc coś na nią nałożyć, nałożyłam więc seum nawilżające solutions; - krem pod oczy PS sake i ryż - fajny; wydajny i on zostawił gładziutką skórę pod oczami ![]() po całym zabiegu na twarzy - demakijaż, zmycie tonikiem, maseczka rozgrzewająca, amułki i serum - buźka mięciutka i miła w dotyku ![]() jutro zospoczynam system dermabrazji ![]() aha i biżu dla mojej mamy - moon shimmer - bardzo ładna ![]() jak pokazałam mężowi ile tym razem miałam kosmtyków dla sibie to się zdziwił, bo niezła ilośc leżała na mojej kupce ![]() ![]() edit: używała któraś z Was tą nową maseczkę w peelingiem PS sake i ryż? bo już dziś nie nakłądałam, bo za dużo by tego było ![]() ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-02-15 o 20:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Piękny avatar ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() podoba mi się kolor perpetual pink lub everlasting nude.. i tak się zastanawiam... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() CzekoladowyMus dzięki za info w sprawie perfum ![]() ![]() Sarunieczka piękne zdjęcie ![]() Aaa, w końcu mi się przypomniało żeby am napisać ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie moge otworzyc faktury, dzwonilam do warszawy a tam pani powiedziala ze nikt nic nie zglaszał
![]() Edytowane przez alytjow Czas edycji: 2011-02-15 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Mi się ten portfel zbytnio nie podoba.. za miękki jest
![]() nowa woda RW.. dla mnie jest taka sobie (nie to co In Bloom ![]() ![]() Fajnie że w 6 jest nowa seria Naturals z cytryną .. właśnie czekałam na to ![]() A i muszę pochwalić że odzyskałam wszystkie moje klientki ( a to wszystko dzięki Cinusiowej ![]() ![]() ![]()
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dylemat, chciałam wziąć Ungaro Fever ale, że z opustu wyjdzie mi jakieś 60zł a moje zakupy są za 150zł to nie wiem czy sobie nie darować, bo muszę oszczędzać na wyjazd
![]()
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-02-15 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Hello, ledwo was nadgoniłam, a nie było mnie parę godzin.... No w takim tempie to zaraz wskoczymy na kolejny numer wątku.
I żeby nie było, czy te olejki dwufazowe z sss nie zostawiają tłustego filtru? Jak się wchłaniają?
#110 |
Zakorzenienie
|
Moje same wiedzą, że one są w pakietach po 5zł za 5 szt(nie wnikam skąd) i jak chcą duże ilości to płacą(same chętnie chcą) więc nie ma problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() a w jaki to magiczny sposób? ![]() ja mam w sumie stałe klientki i raczej nigdzie nie uciekają, ale mogłyby więcej zamawiać i wszystkie co katalog ![]() ![]()
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuuuuuuję<3 pani z avonu zadzwoniła do mnie sama, wszystko załatwione ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
patrysina
|
Zgadza się w ofercie było zdjęcie całej torby Maja czyli środek i 2 boki, zamawiałam w pierwszy dzień nowego katalogu ale omyłkowo zrobiłam zamówienie na termin regularny, jak się później okazało na szczęście bo jak tylko zauważyłam wczoraj że zmienili zdjęcie w ISO zadzwoniłam do nich i anulowałam całe zamówienie i złożyłam nowe już na kuriera, a nie da się ukryć że zostałabym bez sensu z 4 bokami torby maja bo zamówiłam w ilość szt 2 (poza tym jak na same boki to cena wogóle nie jest okazyjna wręcz przeciwnie)
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() co do naszyjników Slip Into powinni mieć tyle naszyjników co i wód ![]() ja na szczęście dostałam 5 wód i 5 naszyjników ![]() czasem lepiej zamawiać gdy katalog się zaczyna ![]() edit: Wiele osób narzekało że Slip Into się nie podobają itp a dla mnie zapach przypadł do gustu ![]() ![]() Aha ,a nowe Perceive Dew przypominaja mi zapach Pur Blanca Blossom :p Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-02-15 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a z tymi naszyjnikami to faktycznie lipa, co niektórzy skuszą się na wodę z powodu naszyjnika, a tu zonk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw do kotła i na ogień... ![]() potem kilka tajemnych modłów nad gotującym się wywarem z czarownic ![]() Następnie rozgotowane zwłoki przedziurkować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.