|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
[QUOTE=blondi1985;25131740]
Cytat:
|
|
|
#1592 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
no kurde, po co mu to? może zapytaj swojego Tżta dlaczego spotyka się (mając Ciebie) ze swoją ex miłością? czego szuka u niej? mam nadzieję, że nie tęskni?
|
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie on z nią nigdy nie był. Tylko kiedyś bardzo się o nią starał. Taka młodzieńcza miłość, a teraz się przyjaźnią... . Jak tylko się spotkamy to muszę z nim o tym pogadać.
|
|
|
#1594 |
|
Wtajemniczenie
|
angelinmyheart moim zdaniem to też przesada, nie wyobrażam sobie tego u siebie
koniecznie z nim pogadaj, u mnie koleś już miałby przesrane ![]() Chyba zdecyduję się na linię lotniczą Wizz Air bo samoloty mi się podobają w tej chwili bilety są za 796 zł dla dwóch osób w obie strony. Nie wiem czy to dużo czy mało aa i możecie mi jeszcze powiedzieć co to są te opłaty transakcyjne?
|
#1595 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() edit: też wizzair'em Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-02-16 o 16:12 |
|
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
A jakich uzywasz kosmetyków? chodzi mi szczególnie o podkład, puder jakie mozesz polecić? ![]() Ja nie jestem na diecie, lubię wyjść gdzieś od czasu do czasu ale to chyba jak zmienię faceta
|
|
|
#1597 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a twój nie lubi wychodzić ???
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Was nadrabiam bo wczoraj już nie miałam kiedy wejść bo jednak jak mi się oko na chwilę zamkneło to obudziłam się o 23, poszłam się umyć i dalej spać
![]() Jakis mam taki zły dzień dziś, a dodatkowo usłyszałam od babci, że mam ćwiczyć bo mam za grube uda
|
|
#1599 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za taki miłe przywitanie
Nie mam dzisiaj humoru,jestem taka zła,że mam ochotę gryźć ściany ale to dłuuuuga historia i może kiedyś Wam o tym opowiem Raczej nie chciałabym nic w sobie zmienić.Podobam się sobie taka jaka jestem.Może jestem dziwna ale nie widzę w sobie(w wyglądzie) aż takich niedoskonałości,które chciałabym usunąć/zmienić.No może chciałabym mieć bielsze zęby ale próbowałam już pasków Crest,Blend-a-med i Białej Perły i wszystko przynosiło mierne rezultaty a na wybielanie w gabinecie dentystycznym zwyczajnie mnie nie stać To te:http://www.stylowebutki.pl/products/...my-bezowe.html
|
|
|
|
#1601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe koleżanki
Alessandra dziękuję za życzenia, kochana jesteś Cate współczuję i rozumiem mnie to czeka za parę dni ![]() Cytat:
tak nagle ma coś dla niego, pffff utrzymują aż taki kontakt czy co? Tillavanilla dziękuję za życzenia Cytat:
dla mnie nie ma kasy by jakoś czas ze mną spędzić a dla innej ma, co to ma być?! ![]() Co do Tż - jak się poznawaliśmy to lubił ja wiem, że nie ma kasy ale kurczę... mógłby pomyśleć zrobić jak kiedyś jakiejś sałatki zrobić albo jakoś wygospodarować choćby 20 zł. ![]() A co do tych słów, to dziękuję Ech.... naprawdę ja już mam dość życia i to coraz bardziej....
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Caate wspominałaś, że masz biały cień z Vipery. A możesz powiedzieć który? Ten matowy czy ten perłowy?
|
|
|
|
#1603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z resztą ja to bym połowę butów wykupiła na tej stronie
|
|
#1604 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
wygodne są? ![]() E.J. Nie przejmuj sie takim gadaniem |
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot dziękuję
No nic, pójdę, poczytam coś, może mi to trochę poprawi humor o i jeszcze dobrej kawki sobie zrobię Miałam się zając ang. ale nie mam weny ![]() Aha!! Kluska20 cześć Ładne buty, a Tż odważny że Ci kupił podobno jak facet kupi kobiecie buty to ona w nich od niego odejdzie u mnie się sprawdziło kiedyś, ale nie chcę Cię straszyć, tak mi się jakoś skojarzyło
|
|
#1606 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eh chyba nigdy Was nie nadrobię... ![]() |
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak chodzi o izotretynoine doustna, bralam przez pol roku izotek i tretinex na zmiane. informacji na ten temat jest duzo, to obszerny temat bardzo... chodze do lekarza od dobrych 5 lat, w koncu zmienilam derme i powiedziala ze dla mnie jedynym wyjsciem jest wlasnie izo, mialam czas zeby sie zastanowic bo leczenie jest bardzo kosztowne a ja nie pracowalam wtedy. ale zdecydowalam sie, bylo ciezko ale jestem mega zadowolona, mam piekna cere! pozostaly tylko blizny, zaskorniki, rozszerzone pory, ale to przy przyplywie gotowki zlikwiduje za pomoca kwasow i mikrodermabrazji. Skutkow ubocznych jest masa przy takim leczeniu, kazdy przechodzi inaczej.. m. in.: -Lek wykazuje działanie teratogenne, a więc zastosowany w ciąży może spowodować wystąpienie bardzo ciężkich wad rozwojowych u dziecka. Dlatego niezbędne jest stosowanie skutecznej antykoncepcji przez 1 miesiąc poprzedzający rozpoczęcie leczenia, przez cały okres przyjmowania leku oraz 4 tygodnie po zakończeniu terapii (do całkowitego wyeliminowania leku i jego metabolitów). Kobiety są zobowiązane do comiesięcznego wykonywania testów ciążowych i przedstawiania ich wyników podczas wizyty u dermatologa. -Najczęstsze działania niepożądane izotretynoiny dotyczą skóry i błon śluzowych. U 96% pacjentów występuje zapalenie czerwieni warg. Przez wielu specjalistów uważane jest ono za swoisty marker powodzenia terapii. Brak tego objawu może świadczyć o zbyt niskiej dawce przyjmowanej przez pacjenta. -Podczas przyjmowania izotretynoiny dochodzi do zmniejszenia produkcji łez i zmiany w ich składzie chemicznym, w związku z czym pojawia się suchość spojówek. Dlatego każdemu pacjentowi leczonemu izotretynoiną zaleca się stosowanie sztucznych łez.Sporadycznie podczas stosowania doustnej izotretynoiny może dochodzić do zaburzeń widzenia zmierzchowego (tzw.kurzej ślepoty) i barwnego. -U 1 na 200 pacjentów leczonych doustną izotretynoiną może dojść do silnego bólu głowy połączonego z zaburzeniami widzenia lub nudnościami. -U 25% pacjentów dochodzi do wzrostu poziomu trójglicerydów (TG) i/lub cholesterolu, najczęściej w okresie pierwszych 2 mies. terapii. Powyższe zaburzenia mają charakter odwracalny i dotyczą głównie osób z nadwagą oraz tych, które miały podwyższone wartości przed rozpoczęciem leczenia. Rzadko wzrost poziomu cholesterolu i trójglicerydów przekracza 2-krotnie górną granicę normy. ja mialam bardzo wysoki zly cholesterol mimo iz jestem szczupla- musiala zrezygnowac ze smazonych potraw, z fast foodow, jedynie gotowane mieso itp... Zalecenia dietetyczne w przypadku wzrostu poziomu trójglicerydów / cholesterolu:
"podczas przyjmowania izotretynoiny skóra dodatkowo powinna być zabezpieczona fotoprotektorem, gdyż jest bardziej skłonna do podrażnień i poparzeń."musialam sie smarowac filtrami caly czas. Ale i tak ciesze sie ze przez to przeszlam i dalam rady bo bez tego nigdy nie pozbylabym sie mojej szpetnej cery... naprawde, mam zdjecia z przed kuracji-po prostu masakra! mozna sie wystraszyc.. ale to juz za mna i mam nadzieje ze juz nigdy nie wroci. To tyle co mi sie przypomnialo, bo skonczylam kuracje pol roku temu ![]() chyba niedlugo zaczne praktyki wiec moge znowu nie miec czasu na wizaz, ale wroce na pewno jutro jade na rozmowe do szkolnego osrodka kariery(jestem doradca zawodowym) i tam chyba odbede miesiac praktyk.Kluska piekne buty!!! moj tez jak mi kiedys kupowal buty to sie wahal bo wlasnie mialam w nich od niego odejsc a znamy juz date slubu wiec poki co sie nie sprawdza ...
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-02-16 o 17:39 |
|
|
|
|
#1610 |
|
Wtajemniczenie
|
chce wszystkie buty z załączników
|
#1611 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale czego się nie robi dla pieknej cery, poza tym masz śliczną buzię jesteś doradcą zawodowym tzn? gdzie pracujesz jesli można spytać?
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Zadomowienie
|
moje łupy dzisiejsze
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
Ja juz po zajęciach, do książek tez już zajrzałam...O kolejne zaliczenia do przodu , jutro natomiast następne dwa... anatomia i fizjoterapia Musze się pochwalić, nie myłam wczoraj głowy i jakoś przeżyłam, chociaż czułam się fatalnie :P poza tym zakupiłam dwie takie frotki - aksamitki, którymi będę je następnym razem spinać. Kluska20, chocolattes; cześć Kluska20 piękne buty tillavanilla na razie pomysł cięcia znikł, postaram się zrobić wszystko żeby były w lepszej kondycji a co do hh ja nie umiem nim kręcić :p tzn mam ten zwykły i porażka ![]() zielone_oko koniecznie pochwal sie nową fryzurką a juz wiesz co będziesz robić?E.J nie przejmuj się gadaniem babci caate na mokro nie można rozczesywać włosów? zawsze tak robiłam i widzę że kolejny błąd... tylko co w takim razie z nimi zrobić po umyciu? i jak i czym je wysuszyć? Wydaje mi się że gdybym nie rozczesała, po wyschnięciu każdy byłby w inną stronę... angelinmyheart ja bym sobie zdecydowanie na takie coś nie pozwoliła nie wiem randka? no bo jak to nazwać? tym bardziej jeśli piszesz że kiedyś bardzo mu na niej zależało... jak on by się czuł w takiej sytuacji? słow mi brakuje... nie pozwalaj sobie na takie traktowanie ![]() Shadii tzn, ja zawsze słyszałam że włosy powinno się myć tyle ile potrzebują, ja swoje przyzwyczaiłam do codziennego mycia, bo kolejnego dnia sa juz takie nieświeże. No ale w ostatnim czasie zauważyłam że zbyt częstym właśnie oczyszczaniem, przesuszyłam je dostałam łupieżu, głowa mnie swędzi, no i skóra nawet łuszczy mi się delikatnie nad czołem, na lini włosów... więc po prostu przedobrzyłam ![]() Kitka oj to wypasione masz to hh kiedyś sobie takie fundnę najpierw muszę swoją listę wprawić w posiadanie, zaraz zabieram się za spisywanie
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie ze jeszcze nigdzie nie pracuje, bo dopiero koncze studia na tym kierunku- pedagogika socjalna z doradztwem zawodowym. I nie szukam pracy na stale bo chyba sie bede wyprowadzala po slubie... Ale nie wiem czy chce pracowac w tym zawodzie... chyba pojde na jakas administracje czy cos bo to jest bardziej dla mnie
|
|
#1616 |
|
Zadomowienie
|
E.J nie przejmuj sie wygladasz rewelacyjnie
![]() angelmyheart ja bym nigdy w zyciu na cos takiego nie pozwolila!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! ja na swoich oficjalnych zareczynach mialam taka treme ze szok i moj Tz tez
|
|
#1617 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A butki cudneI ja sobie chyba też żele na stopach na wiosnę i wakacje zrobię
|
||||
|
|
|
#1618 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
bo często mówisz, że do pracy idziesz ;p albo mi się coś pomyliło ![]() hmm ja też myślę o administracji u siebie w mieście ale na 100%pewna nie jestem
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
angelinmyheart moim zdaniem nie ma przyjazni pomiedzy mezczyzna a kobieta!! ja tez mialam pzryjaciela i jak zaczelam byc z moim meżęm obecnym zerwalam ta przyjazn bo byl zazdrosny i ja go rozumiem, bo wiem ze skrycie moj przyjaciel mnie kochal ale nie chcial sie do tego przyznac....ja go kochalam jak brata a mojego obecnego męża jak faceta ale musialam wybrac albo przyjazn albo zwiazek z moim mężęm i zerwalam ta przyjazn. Moj mąż byl o niego zazdrosny bardzo, pozatym dziewczyna mojego przyjaciela o mnie byla zazdrosna i dla dobra naszych zwiazkow zerwalismy przyjazn
i nie rozmawialam z nim juz chyba 5 lat i dobrze ze tak wyszlo
|
|
#1620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

Rozumiem, że nie chcesz się z nim kłucić ale z tym to już trochę przesada.

koniecznie z nim pogadaj, u mnie koleś już miałby przesrane 

jakie mozesz polecić?

współczuję i rozumiem 

z resztą ja to bym połowę butów wykupiła na tej stronie