|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
[QUOTE=blondi1985;25131740]
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie on z nią nigdy nie był. Tylko kiedyś bardzo się o nią starał. Taka młodzieńcza miłość, a teraz się przyjaźnią... . Jak tylko się spotkamy to muszę z nim o tym pogadać.
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Wtajemniczenie
|
angelinmyheart moim zdaniem to też przesada, nie wyobrażam sobie tego u siebie
![]() ![]() Chyba zdecyduję się na linię lotniczą Wizz Air bo samoloty mi się podobają ![]() ![]()
#1595 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() edit: też wizzair'em Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-02-16 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() A jakich uzywasz kosmetyków? chodzi mi szczególnie o podkład, puder ![]() ![]() Ja nie jestem na diecie, lubię wyjść gdzieś od czasu do czasu ale to chyba jak zmienię faceta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
a twój nie lubi wychodzić ??? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
Właśnie Was nadrabiam bo wczoraj już nie miałam kiedy wejść bo jednak jak mi się oko na chwilę zamkneło to obudziłam się o 23, poszłam się umyć i dalej spać
![]() Jakis mam taki zły dzień dziś, a dodatkowo usłyszałam od babci, że mam ćwiczyć bo mam za grube uda ![]()
![]() |
#1599 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za taki miłe przywitanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | ||
Zakorzenienie
|
Witam nowe koleżanki
![]() Alessandra dziękuję za życzenia, kochana jesteś ![]() ![]() Cate ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tillavanilla dziękuję za życzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do Tż - jak się poznawaliśmy to lubił ![]() ![]() A co do tych słów, to dziękuję ![]() ![]() Ech.... naprawdę ja już mam dość życia i to coraz bardziej.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
Caate wspominałaś, że masz biały cień z Vipery. A możesz powiedzieć który? Ten matowy czy ten perłowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1604 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() E.J. Nie przejmuj sie takim gadaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Zakorzenienie
|
buahhot dziękuję
![]() No nic, pójdę, poczytam coś, może mi to trochę poprawi humor ![]() ![]() ![]() Aha!! Kluska20 cześć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1606 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eh chyba nigdy Was nie nadrobię... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak chodzi o izotretynoine doustna, bralam przez pol roku izotek i tretinex na zmiane. informacji na ten temat jest duzo, to obszerny temat bardzo... chodze do lekarza od dobrych 5 lat, w koncu zmienilam derme i powiedziala ze dla mnie jedynym wyjsciem jest wlasnie izo, mialam czas zeby sie zastanowic bo leczenie jest bardzo kosztowne a ja nie pracowalam wtedy. ale zdecydowalam sie, bylo ciezko ale jestem mega zadowolona, mam piekna cere! pozostaly tylko blizny, zaskorniki, rozszerzone pory, ale to przy przyplywie gotowki zlikwiduje za pomoca kwasow i mikrodermabrazji. Skutkow ubocznych jest masa przy takim leczeniu, kazdy przechodzi inaczej.. m. in.: -Lek wykazuje działanie teratogenne, a więc zastosowany w ciąży może spowodować wystąpienie bardzo ciężkich wad rozwojowych u dziecka. Dlatego niezbędne jest stosowanie skutecznej antykoncepcji przez 1 miesiąc poprzedzający rozpoczęcie leczenia, przez cały okres przyjmowania leku oraz 4 tygodnie po zakończeniu terapii (do całkowitego wyeliminowania leku i jego metabolitów). Kobiety są zobowiązane do comiesięcznego wykonywania testów ciążowych i przedstawiania ich wyników podczas wizyty u dermatologa. -Najczęstsze działania niepożądane izotretynoiny dotyczą skóry i błon śluzowych. U 96% pacjentów występuje zapalenie czerwieni warg. Przez wielu specjalistów uważane jest ono za swoisty marker powodzenia terapii. Brak tego objawu może świadczyć o zbyt niskiej dawce przyjmowanej przez pacjenta. -Podczas przyjmowania izotretynoiny dochodzi do zmniejszenia produkcji łez i zmiany w ich składzie chemicznym, w związku z czym pojawia się suchość spojówek. Dlatego każdemu pacjentowi leczonemu izotretynoiną zaleca się stosowanie sztucznych łez.Sporadycznie podczas stosowania doustnej izotretynoiny może dochodzić do zaburzeń widzenia zmierzchowego (tzw.kurzej ślepoty) i barwnego. -U 1 na 200 pacjentów leczonych doustną izotretynoiną może dojść do silnego bólu głowy połączonego z zaburzeniami widzenia lub nudnościami. -U 25% pacjentów dochodzi do wzrostu poziomu trójglicerydów (TG) i/lub cholesterolu, najczęściej w okresie pierwszych 2 mies. terapii. Powyższe zaburzenia mają charakter odwracalny i dotyczą głównie osób z nadwagą oraz tych, które miały podwyższone wartości przed rozpoczęciem leczenia. Rzadko wzrost poziomu cholesterolu i trójglicerydów przekracza 2-krotnie górną granicę normy. ja mialam bardzo wysoki zly cholesterol mimo iz jestem szczupla- musiala zrezygnowac ze smazonych potraw, z fast foodow, jedynie gotowane mieso itp... Zalecenia dietetyczne w przypadku wzrostu poziomu trójglicerydów / cholesterolu:
"podczas przyjmowania izotretynoiny skóra dodatkowo powinna być zabezpieczona fotoprotektorem, gdyż jest bardziej skłonna do podrażnień i poparzeń."musialam sie smarowac filtrami caly czas. Ale i tak ciesze sie ze przez to przeszlam i dalam rady bo bez tego nigdy nie pozbylabym sie mojej szpetnej cery... naprawde, mam zdjecia z przed kuracji-po prostu masakra! mozna sie wystraszyc.. ale to juz za mna i mam nadzieje ze juz nigdy nie wroci. To tyle co mi sie przypomnialo, bo skonczylam kuracje pol roku temu ![]() chyba niedlugo zaczne praktyki wiec moge znowu nie miec czasu na wizaz, ale wroce na pewno ![]() Kluska piekne buty!!! moj tez jak mi kiedys kupowal buty to sie wahal bo wlasnie mialam w nich od niego odejsc ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-02-16 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Wtajemniczenie
|
chce wszystkie buty z załączników
![]() ![]() ![]()
#1611 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() jesteś doradcą zawodowym tzn? gdzie pracujesz jesli można spytać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Zadomowienie
|
moje łupy dzisiejsze
![]()
#1614 |
Zakorzenienie
|
Hej piękne
![]() ![]() ![]() Musze się pochwalić, nie myłam wczoraj głowy i jakoś przeżyłam, chociaż czułam się fatalnie :P poza tym zakupiłam dwie takie frotki - aksamitki, którymi będę je następnym razem spinać. Kluska20, chocolattes; cześć ![]() Kluska20 piękne buty ![]() tillavanilla na razie pomysł cięcia znikł, postaram się zrobić wszystko żeby były w lepszej kondycji ![]() ![]() zielone_oko koniecznie pochwal sie nową fryzurką ![]() E.J nie przejmuj się gadaniem babci ![]() caate na mokro nie można rozczesywać włosów? zawsze tak robiłam i widzę że kolejny błąd... tylko co w takim razie z nimi zrobić po umyciu? i jak i czym je wysuszyć? Wydaje mi się że gdybym nie rozczesała, po wyschnięciu każdy byłby w inną stronę... angelinmyheart ja bym sobie zdecydowanie na takie coś nie pozwoliła ![]() ![]() Shadii tzn, ja zawsze słyszałam że włosy powinno się myć tyle ile potrzebują, ja swoje przyzwyczaiłam do codziennego mycia, bo kolejnego dnia sa juz takie nieświeże. No ale w ostatnim czasie zauważyłam że zbyt częstym właśnie oczyszczaniem, przesuszyłam je ![]() ![]() Kitka oj to wypasione masz to hh ![]() ![]() ![]()
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie ze jeszcze nigdzie nie pracuje, bo dopiero koncze studia na tym kierunku- pedagogika socjalna z doradztwem zawodowym. I nie szukam pracy na stale bo chyba sie bede wyprowadzala po slubie... Ale nie wiem czy chce pracowac w tym zawodzie... chyba pojde na jakas administracje czy cos bo to jest bardziej dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1616 |
Zadomowienie
|
E.J nie przejmuj sie wygladasz rewelacyjnie
![]() angelmyheart ja bym nigdy w zyciu na cos takiego nie pozwolila!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! ja na swoich oficjalnych zareczynach mialam taka treme ze szok i moj Tz tez ![]()
#1617 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() I ja sobie chyba też żele na stopach na wiosnę i wakacje zrobię ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1618 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() hmm ja też myślę o administracji u siebie w mieście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Zadomowienie
|
angelinmyheart moim zdaniem nie ma przyjazni pomiedzy mezczyzna a kobieta!! ja tez mialam pzryjaciela i jak zaczelam byc z moim meżęm obecnym zerwalam ta przyjazn bo byl zazdrosny i ja go rozumiem, bo wiem ze skrycie moj przyjaciel mnie kochal ale nie chcial sie do tego przyznac....ja go kochalam jak brata a mojego obecnego męża jak faceta ale musialam wybrac albo przyjazn albo zwiazek z moim mężęm i zerwalam ta przyjazn. Moj mąż byl o niego zazdrosny bardzo, pozatym dziewczyna mojego przyjaciela o mnie byla zazdrosna i dla dobra naszych zwiazkow zerwalismy przyjazn
![]() ![]()
#1620 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.