![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() dodam tylko ze ułatwiłaś mi zadanie - otóż pogrubienie a to wiele zmienia - na lepsze poza tym nie ma żadnego szpitala teraz z Tobą wewnatrz - nie ma - DO YOU UNDERSTAND THAT ?????????????? na zarcie szpitalne nawet nei spojrzałam - spokojnie mozna jeśc swoje - szpital sie cieszy raz jak byłam daleko i nie miał mi kto przywozić to prosiłam siostry coby mi kupiły "na zewnątrz" jakieś gorące kubi zupki inne bajery raz przebrałam sie uciekłam na zewnątrz na miasto zrobiłam zakupy i wróciąłm na salę jak gdyby nigdy nic ![]() staruszki mnie nie wydały bo robiłąm im kawę a te w srednim wieku - kupiłam im fajki - tak to był szpital ze w sklepiku przyszpitalnym prawie nie było nic - dlatego nie byłam na to przygotowana i był czynny do 15stej to takie ewenementa - w Wawie tak nie ma na pewno więc to są niewiarygodne anegdotki dla znajomych Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-03 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najgorsze jest to, że te myśli powracają co jakiś czas od baaardzo dawna, kilku lat Cytat:
![]() a spać chadzam zazwyczaj 2-3 z drobnymi wyjątkami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() bo tak jak się głębiej zastanowić to jest beznadziejnie i nic się nie zmienia, to nie życie, to wegetacja już kiedyś chciałam odejść, czemu ja wtedy tego nie zrobiłam, zmarnowałam kolejne pięć lat ![]() i wtedy miałam lepsze perspektywy, a teraz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | ||
Zakorzenienie
|
Kochana
![]() Cytat:
![]() ![]() No! i pan doktor powiedział, że jedną pigułkę mam brać do 6go tyg. ciąży- jakby ciąża była dla niego oczywista Cytat:
![]()
![]() |
#2645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mógłby być na miejscu jaki ? Cytat:
ja jak zwykle nie mam podstaw do porad - ale z obserwacji i szczerych rozmów z przyjaciółkami - wychodzi ze takie stany przemykają każdej z nich, tak juz jesteśmy skonstruowani ze zazwyczaj czegoś brakuje - z tym chopem tego, z tamtym tamtego i tak w sumie nie wiadomo co by było w tych rzekomo "lepszych perspektywach", nie jesteśmy w stanie przewidzieć z góry jak tak na prawdę ułozy nam sie z tym co nam sie zdaje że lepiej się ułoży ale to wszystko marność - cytując Red ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż świetny jest, a i tak Mu zaproponowałam wielkim głosem rozwód już ze 3 razy ![]() Natomiast żałuję, że się wcześniej nie rozwiodłam z byłym- jak już długo po rozwodzie rozmawialiśmy "Jak mogłam się za ciebie wyjść za mąż???" "To jeszcze nic- jak ja się mogłem z Tobą ożenić!" ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2647 | |
Nindżopesz
|
O matko, nie jestem w stanie sobie wyobrazić czym grożą staruszki pod prysznicem? Moje mam wrażenie w ogóle się nie myły, byłam jedyną osobą w tym lodowatym przybytku wodnych rozkoszy.
Cytat:
Ad. 2 to jest dla mnie wielka zagadka co oni robią ze szczękami, że tak ciągle cmokają i mlaszczą? Ale w przeciągu 15 lat dorobiłam się zatyczek do uszu ![]() Ad. 3 popieram Rachell. Ale ale wolę nic nie radzić w takich sytuacjach ![]() Chciałabym też dodać "ino chyżo" ale nie znajduję kontekstu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
grozi wypollizowaniem
|
Flo..a czemu ty sie chcesz rozwiedywac? zn czy poód jakis wazny jest czy tak przez ogolny roz****....ja tam nie wiem..ale jakbym miala 8 stopni w kuchni to bym chłopa zabic chciala nie mowiac juz o rozwodzie
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- flo-doczytałam...a czy cos robisz zeby sie odwegetowac?
#2649 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() właśnie od tej pociesznej wymiany zdań się zaczęło, bo znowu ![]() ![]() Cytat:
![]() podejrzewam, że z podniecenia, aż przebierasz nogami ![]() Cytat:
![]() ale, pragnienia i marzenia to siła napędowa rozwoju, gdybyśmy nie mieli marzeń, chęci poprawy swojego bytu, to do dziś mieszkalibyśmy w jaskiniach. I mnie o to chodzi, ta stagnacja i bierność mnie wykańcza, może sama bez przytłoczenia przez P. miałabym w sobie więcej "życia" i bym się nie zadręczała wizją własnej przyszłości
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
Ju masz rację, niemniej chciałam załatwić to już w marcu, no ale dupa...
Rachell, niestety, Poznań nie ma dla mnie oferty w tym zakresie ![]() Flo, ja się zgadzam z Rachell. Na związkach i małżeństwach i sprawach okołopodobnych znam się jak świnia na gwiazdach, ale w jaki sposób P. Cię przytłacza? |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no a wracając do powagi tematu - skoro tak mówisz to pewnie masz na myśli opcje awykonalne przy P. - cokolwiek to jest - ale czy nie można tego jakoś zrealizować, siebie, marzeń mimo P. ? pytam bo wiesz ja moze kiedyś powiem TAK, komuś, ale cały czas naiwnie lub nie, święcie jestem przekonana że zrobię co chcę jak chcę i żadem P. ani W. ani inny chop mnie w tym nie zblokuje, a ze moze występować jako przeszkadzajka, nie ułatwiać rozwoju to jasna sprawa - mało który chłop ściąga niebo do kobiecych stóp lub pomaga w rozwoju , no mało który - choc znam zatem nei zdziwię sie ajk facet nie będzie widział świata moimi oczyma, nie zdziwię się ze mi nie "pomoże, nie ułatwi " rozwoju - ale mimo to zrobię po swojemu - czasem ludzie sie koncentrują na swojej wizji życia w sensie on se dłubie w garażu a ona lata na delegacje ale to nei zawsze jest źle - so nie ? za bardzo rozwinęłam temat widze to dobra rozumiem - ma być partnerstwo - a on nie partneruje ino ma stagnacyjną wizję - rozczarowywuje - niewiadomo po czemu tak robi - mieliscie isc do rpzodu jako team a tu dupa tak? ehhh - zeliwnym rondlem, żeliwnym rondlem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-03 o 22:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A zresztą praca nic nie zmieni w tym, co chciałabym, aby się zmieniło, wiem, bo już to przechodziłam. co jeszcze odwegetowuje oprócz pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
grozi wypollizowaniem
|
z tą pracą to tez tak róznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sama nie wiem co odwegetowuje-wg mnie to cos od wewnątrz człowieka co trzeba pobudzic, co daje kopa do dzialania i zycia....dobra ide spac bo chyab gupio gadam ![]()
#2654 | |
Zakorzenienie
|
to zależy co byś ściała ?
bo jeśli nie o pracę idzie, to ? finalizacja remontu - tzn jej brak - daje Ci w kość od dawna - pamiętam jak po odwiedzinach znajomych czułas wściekłość i ból ze wy w miejscu - normalne, zupełnei normalne odczucie - ale może masz tak radykalny od surowego stanu remont, którego nie da się zrobić w rok i juz? moze to zło konieczne - zeby był bal? ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
moze cel, pęd za czymś - gonienie króliczka ? ja kcem takom roboteęęęęęęęęę ![]() ja lubie rozmawiac tylko dlatego ze lubię - w pracy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-03 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie o rozwój mi chodzi, ani o ograniczanie, ja przy P. nie widzę po prostu normalnej, szczęśliwej starości. Bo on żyje teraz, teraz pracuje, teraz zarabia, teraz jeździ na wakacje, teraz kupuje samochody, terazremontuje nie swój dom. Nic na przyszłość, nic, żeby osiągnąć jakąś stabilizację, bezpieczeństwo i na nic mi moje szkoły, kursy, praca itp. ja nie mam poczucia bezpieczeństa, a on tego nie rozumie. A wszelkie rozmowy o przyszłości kończą się stwierdzeniem, że jak ON dożyje 50-ki to i tak będzie dobrze, a jak umrze wcześniej to zostanę młodą!!! piękną wdową. Zero odpowiedzialności, tylko obecne zabawki, to wyniósł z domu Ogłaszam koniec tematu ![]() ![]() ![]() sama mam dość ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
Flo, na odchodne - gadałaś z nim o tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Do usług ![]() ![]() Myśl, myśl, bo jutro jest już dziś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ad 2 bold Odnosząc się do pierwszego, chciałabyś, aby zmiana w Twoim życiu polegała na odejściu od P.? Ad 3 bold Wtedy zostałaś, bo ... nieistotne co, zostałaś. Nie patrz tak całkowicie na perspektywy, bo wracać będziesz do punktu 1 .... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie w liceum nauczycielka od polskiego prawie zawsze odnosiła wszystko i wszystkich do obrazu Williama Blake'a "Bóg stwarzający wszechświat". A jak koleżanka chciała zabłysnąć na maturze ustnej i również porównała coś do Blake'a i jego obrazu, to wtedy nauczycielka jej powiedziała " No w tym przypadku to akurat nie pasuje za bardzo ![]() Cytat:
![]() Ostatnio natrafiam na piosenki, których b.dawno nie słyszałam (tak mi winamp wybiera ![]() ![]() Justynko ( bo mi Cię nie zacytowało ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-03 o 23:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dobrze, co sądzicie o pifie o tej porze mój jadłospis dzisiejszy rano ok. 10 Kawa z mlekiem 0,5% 10-13 1,5 l. napój dietetyczny 13 ponczek 1/2 szt. + kawa z mlekiem 0,5% 16 kanapka: 1 kawałek chleba ziarnistego cieńko posmarowany majo i jeden plaster sera żółtego, pomidor 18 ponczek 1/2 szt. kefir mały 21 łyżka tatata z cebulą w międzyczasie 1,5 l napoju dietetycznego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
Flo, jak piwo bez cukru i odchudzające z bioflawonoidami i kwasem siarkowym VI, to jestem za
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te nauczycielki serio no, ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, to powiedział, że szybko umrze, więc będę miała święty spokój Cytat:
ad2. to jest na chwilę obecną (z mojego punktu widzenia) jedyna szansa na zmianę ad3. wiem, że wracam i to mnie przeraża Cytat:
![]() Cytat:
![]() ogłaszam drugi raz koniec tematu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
Skoro koniec tematu, to na biało
![]() Poczucie bezpieczeństwa wg mnie ma się w sobie, P. pracuje, a nie obija się, remont cię wykańcza- bo on ponad ludzkie siły, w firmie lepiej idzie, a przede wszystkich kochasz P- i to jest naj waż niej sze! ![]() Mężczyźni mają swoje marzenia- u nas stateczek Mania na topie ![]() U nas tylko W. pracuję, żyje z teatru - a raz jest, raz nie ma, odłożonego nie mamy nic, w perspektywie co prawda mieszkanie w Lublinie, ale ono pójdzie na to, żebyśmy jakoś mieszkali na większej powierzchni, w perspektywie tylko dom moich rodziców- więc, można powiedzieć, że żyjemy z dnia na dzień, ale Wojtek mnie nauczył, że nie ma nic na zawsze i trzeba, aby być szczęśliwym bezwarunkowo. Mam jakieś oparcie w rodzicach- nie zginiemy. Ja w ogóle nie myślę o tym, żeby coś szło do przodu- poza malowaniem. Ale gdybym miała permanetny remont, to wątpię, czy obyłoby się bez wizyty u psychiatry. ![]()
#2664 |
Zakorzenienie
|
Flo, tak czy siak, trzymam za Ciebie/Was kciuki
![]() Spałam 3 godziny i teraz mi się nie chce... ![]() Kupiłam se za krótkie leginsy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i przepraszam.... powaga tematu wymaga powagi ![]() ![]() Hmm, no, ale to dobrze.... nie? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Teraz zostanę zlinczowana, ale co tam, nie pierwszy raz jestem za, a nawet przeciw ![]() ![]() W wielu miejscach zgadzam się z Twoim P.... Z tą różnicą, że ja czasem myślę o przyszłości, tylko może mniej intensywniej niż Ty ![]() Jakbym czytała Maję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co , tłusty czwartek był ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a leginsy za krótkie to albo kozak, albo tak ma być, tym bardziej, że nogi masz do ziemi, a na takich to dobrze wygląda ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ejmen. ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Się śmiej, ale ja naprawdę nie rozumiem, jak można nie umieć obierać warzyw zwykłym nożykiem ![]() ![]() Ale nie chodzi mi o żydowskie pączki ![]() Krzychu I. niech się pier***i ![]() Cytat:
![]() Dieta źle na Cię działa ![]() Cytat:
![]() Zobaczysz... doigrasz się... spełni się suaaa wróżba... przyjadę do Was ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I w łazienkach często leżą zwłoki na szpitalnych łóżkach (takie szybkie myju-myju i ostateczna zmiana odzienia), więc lepiej wsadź najpierw głowę w drzwi i wybadaj teren, aby nie denąć przypadkiem przy umywalce (zaglądając pod prześcieradło i krzycząc "A kuku!", bo odzewu nie będzie ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Tak fogle to mi raczej przez dzisiejszy bar do śmiechu nie jest, ech... ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-03-04 o 00:03 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Krzywe nogi - dobre nogi
![]() Flo, może nie refleksja, tylko zmęczenie? Wyjazd W. przesunięty- będziemy w Gdyni 23-27 III- to lepiej, bo cieplej. Teraz W. śpi, to już mogę powiedzieć, że byłam u fryzjera- podciął mi grzywkę i ciut boki, żeby pasowało, i kurde- pasuje!!! ![]() To była moja nagroda po ginie. Decyzja podjęta- kupuję Stellę- jest bardziej wyrazista, a każde z moich 5ciu mydełek ma inny styl. Zrobiłam szkic do obrazka art deco ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
![]() Gryx!!! Spotkamy się w grupie Dolnej? Ostatnia szansa
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.