|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
|
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3724 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć Chudzinki
![]() Z okazji naszego święta życzę Wam dużych spadków ![]() ![]() U mnie dzisiaj waga pokazała o 0,4 kg mniej niż wczoraj, już nieco mniej niż ostatni wzrost ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wolę murzyńską niż płaską, jeśli mam być szczera ![]() Cytat:
![]() Też sobie coś takiego chyba sprawię, na lodówkę ![]() Zastanawiam się, do jakiego ciałka swoją głowę przyczepić ![]() Cytat:
![]() Zgłoś to na policję, przecież to nie dziki zachód żeby z wiatrówką ![]() Mój małż ma dzisiaj urlop, jak wróciłam z roboty, to w domku lśniło i miałam zupkę jarzynową, chudziutką bez zabielania, specjalnie dla mnie zrobił ![]() No i kwiatuszki dostałam, słodyczami mnie nie kusił, bo wie jakie to ważne dla mnie, żeby w końcu schudnąć, kochany ![]() Mroziku widzisz, jak Cię Twój mężczyzna potrafi pozytywnie zaskoczyć ![]() Fajny z niego gość ![]() W robocie dzisiaj kwiatuszek, plus jakieś kosmetyki od szefa wszystkie dostałyśmy ![]() Były też czekoladki i lizaki, ale udało mi się nie liznąć nic ![]() Dziewczyny, chciałabym coś ćwiczyć, bo mnie nosi ostatnio. Troszkę jeżdżę na rowerku stacjonarnym, bo przygotowuję się do sezonu, ale myślałam o jakimś Brazilian Butt Lift albo 30 days shred ( przeglądam ostatnio dział fitness) Mogę na Dukanie, czy raczej nie ? ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3725 |
Wtajemniczenie
|
Olka-wow
![]() ![]() ja właśnie wydrukowałam 110 slajdów ![]()
#3726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja akurat wcielam nalesniki z nutelka ![]() ![]()
![]() |
#3727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale z tego co wiem,inne laski ćwiczą.. Ja też bym chciała zacząć,ale nie mam czasu i jakoś mi się ...nie chce ![]() Nawet maszerować ostatnio przestałam...Pewnie dlatego waga stoi. Nie ma bata! Dzisiaj maszeruję przed snem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3728 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jakoś nie pomaga ![]() Ja nie myślę o jakichś super obciążających ćwiczeń, ale np. 20 km na rowerku + jakieś 30 minut ćwiczeń, to chyba nie jest bardzo dużo ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do waszej rozmowy o pupach to też jestem za murzyńskimi ![]() Ja jestem poszkodowana,ponieważ mam krótkie nóżki i szeroką płaską pupę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno nie jest tak źle, jak to przedstawiasz ![]() A co do rzeźbienia tyłu, to ja właśnie czytałam wątek na fitnessie o brazil butt lift i podobno fajnie te ćwiczenia zaokrąglają tyłeczek. Ja mam odstający ale dużo go za dużo ![]() Poza tym z wiekiem trochę opadł, więc muszę coś tym zrobić, a sam Dukan na pewno nie da rady ![]()
![]() |
#3732 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Wszystkiego najpiękniejszego z okazji naszego święta ![]() Jak mnie dzisiaj pan w almie zaskoczył, stoję sobie wybiram produkty i podchodzi do mnie przemiły pan z obsługi, wita się, składa życzenia w imieniu almy i wręcza mi ślicznego tulipanka ![]() Zrobiłam właśnie protosałatkę, pierwszy raz od udewrzeniówki i zastanawiam się czemu ja jej nie robiłam.. przecież jest taka pyszna, a zniknęła z mojego menu... ![]() ![]()
#3733 | |||||
Szara Eminencja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byliśmy na policji. Pan pokiwał głową, powiedział, że trzeba to zgosić do dzielnicowego. Kazał jutro do niego zadzwonić. Zabieram psa do domu jak tylko sie da, ale to bernardyn i jest mu gorąco w domu , a za dom skąd uciekał nawet nosa już nie wychyla... Co ciekawe 10 lat temu inny sąsiad strzelał w mojego trzeciego psa wiatrówką, poszliśmy zapytać co to ma być to stwierdził, że strzela we wrony ![]() ![]() Cytat:
Mi też ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Brombusia, możesz spróbować ćwiczeń, ale uważaj i patrz na reakcję organizmu bo może Ci być słabo na przykład. Jak ja dzisiaj tak sobie połaziłam dość intensywnie, to po powrocie do domu trochę mi było słabo przez kilka chwil
![]() Ja na Twoim miejscu wolałabym na tym rowerku pojeździć chociaż 40 minut bez przerwy na średnim tempie (około 60% tętna maksymalnego), bo przy zbyt intensywnym tłuszcz się nie spala. Przez pierwsze kilkanaście minut ćwiczeń też jeszcze nie rusza spalanie tłuszczu, więc najlepiej jest poćwiczyć dłużej a średnio intensywnie, kiedy celem jest spalanie zapasów. |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
Lexie ja właśnie jeżdżę w średnim tempie, jakieś 20-25 km/h
![]() A o ćwiczeniach to myślałam, żeby robić jakieś zestawy takie 25 minutowe, może nawet nie codziennie ale co drugi dzień. I zacząć bardzo ostrożnie, bo już dawno nie ćwiczyłam ![]() I na basen muszę się w końcu wybrać, wstyd się przyznać ale ostatni raz pływałam na basenie jakiś miesiąc przed porodem, potem zaabsorbowana dzieckiem nie miałam czasu, a jeszcze później wróciłam do pracy i jakoś tak zeszło ![]()
#3737 | ||
Zakorzenienie
|
witam kochane wieczorkiem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jeszcze tacy faceci nie do końca wyginęli ![]() szkoda że mój romantyczny nie jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Zadomowienie
|
Mój tez na co dzień nie jest,ale dzisiaj też dał popis
![]() ![]() Widzę Wy już wszystkie śpicie ![]() ![]() ![]() Chudnięcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3739 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Rozeznanie
|
Ja jeszcze nie śpię :P ale też mykam zaraz spać, w końcu trzeba wstać o 4
![]()
#3741 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
Rozeznanie
|
no niestety, czego sie nie robi dla przyjemności studiowania...
![]() ale jeszcze tylko do lipca, damy radę ![]()
#3743 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się już naumiałam i idę spać ![]() ![]() Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3745 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() U mnie dzis 64 dukajacy dzien ![]() Waga spadła o cały wzrost więc jestem w pukncie wyjscia czyli 80,8 kg ![]() Wskoczylam tylko na chwile poniewaz nie za dobrze sie dzis czuje ![]() wstałam z łóżka i zaraz w tym samym tempie spowrotem sie położyłam...zrobilo mi sie ciemno przed oczyma jakies dziwne mroczki i czulam jakbym gdzies spadała...masakra! Dawno dawno nie mialam nic podobnego... Zaraz zrobie sobie jakies sniadanko konkretne i wypije pyszna herbatke to pewnie powinno byc lepiej ![]() Co do wczorajszego dnia to dostałam kwiaty od mojego meza i na tym sie skonczyla sie romantycznosc tego dnia hehe ![]() ale to i tak lepiej niz na Walentynki bo tam to dostalam wielkie NIC! hehhe Ktos wyzej pisał o protosałatce - tez sobie zrobie dzisiaj bo straszna mnie ochota na nia naszła ![]() ![]()
05.01.2011 r. - Start z Dukanem ![]() Faza II - trwa... BYŁO: 97,2 KG ![]() JEST: 73,8KG ![]() ![]() ![]() BĘDZIE: 65 KG ![]() Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-03-09 o 05:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja dostałam kartę podarunkową do rossmanna ![]() a waga od dwóch dni obraziła się na mnie.. ![]() a Ty się kuruj, bo do pracy przecież musisz iść ![]() ![]() w ogóle to dzień dobry chudziunki!! ![]()
Dukan od 20.01.2011 "Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"... Edytowane przez extravagance86 Czas edycji: 2011-03-09 o 06:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Zakorzenienie
|
cześć chudzinki
![]() moja waga chyba też się na mnie nie obraziła, ale ja również na nią... ![]() miałam poczekać do sobty z ważeniem ale stanęłam dziś - i co wielka D..A znowu 66,30 ![]() ![]() ![]() moja waga zawsze oscylowała w granicach 65 kg i chyba teraz nie chce już spaść poniżej tej granicy - nic tylko sie załamać, dlatego dziś świadomie zgrzeszę przynajmniej jak będzie wzrost to będę wiedziała dlaczego...zjem dziś lody - i to nie dukanowe mam to gdzieś - człowiek się trzyma, duka bez grzechów a tu waga robi sobie jaja, więc zlejcie mnie jak chcecie ale z premedytacją dziś zgrzeszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3748 |
Rozeznanie
|
wlasnie smaze kotleciki z miesa wolowego i troszke tluszczu sie wytopilo...
![]() to dobrze czy zle??
#3749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyno o tej porze smażyć kotlety ![]() ![]() biegnę zaprowadzić małego do przedszkola, idę odebrać moje okularki i może kupię sobie na poprawę nastroju buty? Znalazłam takie które mi się podobają, i popatrzę za spodniami - bo przydałyby się nowe ![]() Edytowane przez basia_ww Czas edycji: 2011-03-09 o 06:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a mala jeszcze spala wiec wzialam sie za przygotowanie obiadu... Usmazyłam kotleciki, wrzucilam do pudeleczka pozniej dorobie sosik czosnkowy i bede miala obiadek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.