DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-09, 13:16   #3781
asiapoznan111
Raczkowanie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )

Ech, muszę Wam podziękować Dziewczyny-mimo, że niewiele się odzywałam na forum to jesteście dla mnie mega wsparciem! Dzieki wieelkie! ;*
Przechodzę na faze 3, mam 57kg, przy wzroście 177cm to wg tabel nawet za mało, ale zdaje się, że mam kości pneumatyczne:P
Dziekuje raz jeszcze, bedę nadal do Was zaglądać!
Stary 2011-03-09, 13:31   #3782
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez asiapoznan111 Pokaż wiadomość
Ech, muszę Wam podziękować Dziewczyny-mimo, że niewiele się odzywałam na forum to jesteście dla mnie mega wsparciem! Dzieki wieelkie! ;*
Przechodzę na faze 3, mam 57kg, przy wzroście 177cm to wg tabel nawet za mało, ale zdaje się, że mam kości pneumatyczne:P
Dziekuje raz jeszcze, bedę nadal do Was zaglądać!
Fajnie, że osiągnęłaś swój cel

Poćwiczyłam trochę Mokra jestem jak szczur Ale ćwiczenia nawet fajne. Na początek wzięłam niezbyt długi program na cel a i tak się zmachałam.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 13:31   #3783
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Widziałam tą książkę, nawet mam w pdfie gdyby, któraś z Was chciała. Są ciekawe pomysły i takie... dla Polaków Kupować jej nie kupię (tak jak naszą Biblię) ale warto przeglądać, żeby nudę z kuchni wygonić.

Choć przyznam Wam się, że ja mało korzystam z przepisów - albo lecę na pałę i improwizuję albo robię standardy
ja tez poprosze ;]

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 13:33   #3784
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez modliszka87 Pokaż wiadomość
ja tez poprosze ;]
Ok 18 jak dotrę do domciu po "ciężkim" dniu w pracy

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 13:34   #3785
wilczyka
Przyczajenie

Dziewczyny.....potrzebuje pomocy..... moja silna wola poszła sobie gdzieś w dal....A tak mi dobrze szło...

Zeżarłam sajgonkę,troche surówki i mam wyrzuty sumienia....
Najgorsze,ze straciłam motywacje...
zaczyna mi wszystko "zwisac"-czy schudne,czy nie....
Ratunku!!!
wilczyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 13:43   #3786
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
cześć
jak wy możecie z własnej woli wstawać przed 9 ja tu widze od 5.30!!!!! ja idąc na zajęcia na 8, wstaję o 6.30, ledwo się wyrabiam zawsze, ale nie mogę wcześniej wstać
o to tak jak ja - dla mnie i tak wstanie przed 7 to wyczyn a potem faktycznie speed mam niesamowity wszystkie poranne czynności już mam tak dopracowane żeby czasu na nic nie tracić

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Oglądałam się dziś w lustrze krytycznym okiem... I powiedzcie mi, czy nie zrobiły się Wam rozstępy? Bo ja po prawej stronie nie wiadomo skąd mam kilka rozstępów, co jest trochę dziwne, skoro chudnę a nie tyję. Na dodatek mam je tylko z jednej strony Denerwują mnie, bo są czerwone i je widać, wrrr.
Same rozstępy to mam w poważaniu, ale kiedy zjaśnieją Na mojej jaśniuteńkiej skórze i tak ich wtedy za bardzo nie widać, trzeba się przyglądać żeby je dostrzec. Ale takie czerwone są wkurzające
póki rozstępy są czerwone to łatwiej się ich pozbyć - smaruj jakimś specjalnym balsamem. polecam serum z Eveline na rozstępy

a teraz wam pomarudze bo mam paskudny dzień
po primo - z porcelanką mam problem od dłuższego czasu, prawie tydzień nic, nie chce z xenną przesadzić :/
po secundo - okres mi się spóźnia, dziś 32 dzień, PMS jest a @ ni widu
miałam legginsy dziś na sobie pierwszy raz i podziurawiły się na szwie - nowe były i takie w sam raz na mnie więc to nie dlatego że musiały się naprężać na mojej grubej dupce
spuchnięta jestem co widzę po kostkach i nadgarstkach
zrobił mi się wielki pęcherz na spodzie pięty i boli tak że ledwo chodzę
dziś koleżanki z grupy z zachwytem zauważyły jak schudła.... nasza koleżanka że mocno, że jej spodnie wiszą. a ja? dochodzę do wniosku że pewno nic nie widać w takim razie owszem ciuchy mi wisieć nie będą bo większość mam z elastycznych tkanin ale fałdki po znikały, boczki - tak mi się wydawało
i jutro zajęcia mam z najgorszym facetem na katedrze
a teraz czekam co jeszcze się zdarzy w tym 'cudownym' dniu
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 13:54   #3787
beate5454
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
o to tak jak ja - dla mnie i tak wstanie przed 7 to wyczyn a potem faktycznie speed mam niesamowity wszystkie poranne czynności już mam tak dopracowane żeby czasu na nic nie tracić

póki rozstępy są czerwone to łatwiej się ich pozbyć - smaruj jakimś specjalnym balsamem. polecam serum z Eveline na rozstępy

po primo - z porcelanką mam problem od dłuższego czasu, prawie tydzień nic, nie chce z xenną przesadzić :/
miałam legginsy dziś na sobie pierwszy raz i podziurawiły się na szwie - nowe były i takie w sam raz na mnie więc to nie dlatego że musiały się naprężać na mojej grubej dupce
dziś koleżanki z grupy z zachwytem zauważyły jak schudła.... nasza koleżanka że mocno, że jej spodnie wiszą. a ja? dochodzę do wniosku że pewno nic nie widać w takim razie owszem ciuchy mi wisieć nie będą bo większość mam z elastycznych tkanin ale fałdki po znikały, boczki - tak mi się wydawało
nie martw sie ...glowa do goray , wazne ze ty to widzisz
Mnie na razei tez nikt nie chwalil...a ja dzis na sledzie sie zucilam ...byly w smietanie dla meza a dla mnie oczywiscie kupilam w jogurcie ...i zjadlam cale 300g
meatl fish... tez masz hashimoto? ja tez niestety, codziennie tableteczke na sniadanko ...ale nieraz tak bywa , ze tez zapominam ...teraz musialam dawke podniesc...ale bardzo mnie ta tarczyca juz denerwuje bardzo czesto marzne i mam okropny humor

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 14:00   #3788
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

ja wlasnie spalaszowalam kotleciki :O z sosem czosnkowym...

Dzisiaj sroda popielcowa a ja sie mięchem opycham ale powiem szczerze ze zrobiłam to całkowicie nieswiadomie dopiero jak zjadlam to sie skapłam... ehh trudno...

Przyszły mi te bluzeczki, sa idealne - super lezą a jak zrzuce jeszcze cos nie co to juz w ogole beda extra!

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:

Kochana nie martw sie...Wszystko sie pouklada a humorek pewnie przez @...
Legginsy maja to do siebie ze czasem lubia płatac figle - ja to akurat wiem z wlasnego doswiadczenia!
a kolezanki pewnie z zazdrosci nic nie mowia...nie przejmuj sie tym, wazne ze Ty wiesz ze lepiej wygladasz i lepiej sie ze soba czujesz

Ja niestety tez dzis jestem w nie najlepszym humorze...
Julia siedzi ile sie da u babci bo bylabym w stanie krzyczec na nia o byle co a tego nie chce robic...
jutro biore ostatnią tabletke anty wiec @ tuz tuz...i juz tez daje sie we znaki!
Istna hustawka nastrojów...!!!!!!!

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 14:14   #3789
beate5454
Raczkowanie

[QUOTE=Nadiia24;25611345]ja wlasnie spalaszowalam kotleciki :O z sosem czosnkowym...

Dzisiaj sroda popielcowa a ja sie mięchem opycham ale powiem szczerze ze zrobiłam to całkowicie nieswiadomie dopiero jak zjadlam to sie skapłam... ehh trudno...

Hej...wlasnie ja jak zaczelam robic mielone to sie skapnelam, ze sroda popielcowa...i dlatego byly sledziki ...ale jak nie swiadomie to nie masz grzeszku

Edytowane przez beate5454
Czas edycji: 2011-03-09 o 14:15
beate5454 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 14:17   #3790
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beate5454 Pokaż wiadomość
nie martw sie ...glowa do goray , wazne ze ty to widzisz
Mnie na razei tez nikt nie chwalil...a ja dzis na sledzie sie zucilam ...byly w smietanie dla meza a dla mnie oczywiscie kupilam w jogurcie ...i zjadlam cale 300g
meatl fish... tez masz hashimoto? ja tez niestety, codziennie tableteczke na sniadanko ...ale nieraz tak bywa , ze tez zapominam ...teraz musialam dawke podniesc...ale bardzo mnie ta tarczyca juz denerwuje bardzo czesto marzne i mam okropny humor
teraz zaczynam wątpić czy ja dobrze widze czy raczej ludzie z otoczenia mają rację? może to tylko moje złudne nadzieje a nie prawda

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
Kochana nie martw sie...Wszystko sie pouklada a humorek pewnie przez @...
Legginsy maja to do siebie ze czasem lubia płatac figle - ja to akurat wiem z wlasnego doswiadczenia!
a kolezanki pewnie z zazdrosci nic nie mowia...nie przejmuj sie tym, wazne ze Ty wiesz ze lepiej wygladasz i lepiej sie ze soba czujesz

Ja niestety tez dzis jestem w nie najlepszym humorze...
Julia siedzi ile sie da u babci bo bylabym w stanie krzyczec na nia o byle co a tego nie chce robic...
jutro biore ostatnią tabletke anty wiec @ tuz tuz...i juz tez daje sie we znaki!
Istna hustawka nastrojów...!!!!!!!
może i przez @ no ale czemu ona nie chce się zacząć? mogłaby w końcu się zjawić i niedługo by przeszło a tu takie opóźnienie :/ dodam że mi się zdarzały cykle po 21 dni a teraz już 32....
też bym pomyślała że koleżanki zazdrosne gdyby nie to że innej dziewczynie mówiły
też bym dzisiaj krzyczała, płakała i nie wiem co jeszcze. jakby się ktoś tylko nawinął to by było
ide sobie serek homo zrobić i kawkę - może chociaż ciut mi będzie lepiej

beate5454 tak, od niedawna mam zdiagnozowane Hashimoto :/ u mnie najprawdopodobniej to rodzinne - babcia też ma. ale ja biorę codziennie tabletkę zaraz po obudzeniu i akurat zanim się ubiorę, umaluję i spakuję to mija 30 minut i mogę pałaszować śniadanko. więc dobrze brać regularnie - mi przez ten pierwszy miesiąc brania Eutyroxu TSH ładnie do normy doszło samopoczucie już mam lepsze

Edytowane przez 201604301943
Czas edycji: 2011-03-09 o 14:22
Stary 2011-03-09, 14:26   #3791
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
Napisane przez wilczyka Pokaż wiadomość
Dziewczyny.....potrzebuje pomocy..... moja silna wola poszła sobie gdzieś w dal....A tak mi dobrze szło...

Zeżarłam sajgonkę,troche surówki i mam wyrzuty sumienia....
Najgorsze,ze straciłam motywacje...
zaczyna mi wszystko "zwisac"-czy schudne,czy nie....
Ratunku!!!
to wez sie w garsc dziewczyno i dukaj grzecznie jezeli ci zalezy na spadkach mi tez sie czasem zdarzaja male grzeszki :P niestety

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 14:57   #3792
beate5454
Raczkowanie

Cytat:

może i przez @ no ale czemu ona nie chce się zacząć? mogłaby w końcu się zjawić i niedługo by przeszło a tu takie opóźnienie :/ dodam że mi się zdarzały cykle po 21 dni a teraz już 32....
też bym pomyślała że koleżanki zazdrosne gdyby nie to że innej dziewczynie mówiły
też bym dzisiaj krzyczała, płakała i nie wiem co jeszcze. jakby się ktoś tylko nawinął to by było
ide sobie serek homo zrobić i kawkę - może chociaż ciut mi będzie lepiej

beate5454 tak, od niedawna mam zdiagnozowane Hashimoto :/ u mnie najprawdopodobniej to rodzinne - babcia też ma. ale ja biorę codziennie tabletkę zaraz po obudzeniu i akurat zanim się ubiorę, umaluję i spakuję to mija 30 minut i mogę pałaszować śniadanko. więc dobrze brać regularnie - mi przez ten pierwszy miesiąc brania Eutyroxu TSH ładnie do normy doszło samopoczucie już mam lepsze
ja mam od 7 lat kiedy urodzilam 2 dziecko...moja mama i jej siostry tez to maja ...niestety...ale da sie z tym zyc...jezeli o siebie sie dba. A co do @ tez mi sie bardz spoznial ,po 35 dniach dostalam.Dukanie tak robi, jemy miej weglowodanych ..i to jest duzy powod..organizm sie broni..bo chudnie !!
@ jest duzym wysilkiem dla nas .Ja w styczniu wcale nie dostalam@ i pobieglam do lekarza ...wyszytko mi wyjasnil tak jak wlasnie pisze
Stary 2011-03-09, 15:05   #3793
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Oglądałam się dziś w lustrze krytycznym okiem... I powiedzcie mi, czy nie zrobiły się Wam rozstępy? Bo ja po prawej stronie nie wiadomo skąd mam kilka rozstępów, co jest trochę dziwne, skoro chudnę a nie tyję. Na dodatek mam je tylko z jednej strony Denerwują mnie, bo są czerwone i je widać, wrrr.
Same rozstępy to mam w poważaniu, ale kiedy zjaśnieją Na mojej jaśniuteńkiej skórze i tak ich wtedy za bardzo nie widać, trzeba się przyglądać żeby je dostrzec. Ale takie czerwone są wkurzające
hmm,też mam problem z rozstępami, ale nie przez dietę, a przez zastrzyki sterydowe. mam je wszędzie, na ramionach, na brzuchu, na tylnej stronie kolan... (uda odpuściło, nie wiedzieć czemu:P). te na brzuchu są bardzo szerokie no i nie łudzę się, że je jakoś usunę, zresztą rozmawiałam z lekarką... stwierdziła,że cóż-kupię jednoczęściowy kostium i tyle:P na szczęscie te na ramionach są trochę mniej widoczne, a pod kolana chyba nikt nie patrzy, zresztą ja i tak szortów nie noszę:P
Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
I w ogóle stała się rzecz STRASZNA! Rano staję na moja kochaną, nową wagę elektroniczną i co? Pokazała: 21.2 kg Zaniosłam ją na płytki... i zaczęła szaleć: przez ok 10 sekund pokazywałą różne wartości (od 20 do 60) aż stanęła na wadze 40kg. Latałam jak oszołom po całym mieszkaniu i ciągle to samo... albo waga 20kg albo ciągła zmiana wyświetlanej cyferki.
Czy któraś z Was może postawić diagnozę? Dodam, że wczoraj wieczorem działała dobrze biedulka moja...
ma Cię dość bo codziennie włazisz

już po zajęciach, ale śliczna pogoda
zaraz zrobię szaszłyczki na obiad
Stary 2011-03-09, 15:13   #3794
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beate5454 Pokaż wiadomość
ja mam od 7 lat kiedy urodzilam 2 dziecko...moja mama i jej siostry tez to maja ...niestety...ale da sie z tym zyc...jezeli o siebie sie dba. A co do @ tez mi sie bardz spoznial ,po 35 dniach dostalam.Dukanie tak robi, jemy miej weglowodanych ..i to jest duzy powod..organizm sie broni..bo chudnie !!
@ jest duzym wysilkiem dla nas .Ja w styczniu wcale nie dostalam@ i pobieglam do lekarza ...wyszytko mi wyjasnil tak jak wlasnie pisze
tak to właśnie z hashi jest - 50% szansa gdy ktoś ma w rodzinie :/
wiem że @ na diecie się spóźnia i że to normalne... tylko PMS też by się mógł spóźniać a nie przychodzić w normalnym czasie i trwać tyle czasu... ale ja się śmieję że to dlatego że mam zacząć brać tabletki anty, od momentu krwawienia i @ się chowa żeby odwlec ten moment

Cytat:
hmm,też mam problem z rozstępami, ale nie przez dietę, a przez zastrzyki sterydowe. mam je wszędzie, na ramionach, na brzuchu, na tylnej stronie kolan... (uda odpuściło, nie wiedzieć czemu:P). te na brzuchu są bardzo szerokie no i nie łudzę się, że je jakoś usunę, zresztą rozmawiałam z lekarką... stwierdziła,że cóż-kupię jednoczęściowy kostium i tyle:P na szczęscie te na ramionach są trochę mniej widoczne, a pod kolana chyba nikt nie patrzy, zresztą ja i tak szortów nie noszę:P
co do rozstępów to czytajcie to: https://wizaz.pl/Pielegnacja/Medycyn...rem-w-rozstepy może to będzie szansa na ich pozbycie się w każdym razie można zacząć kasę zbierać
Stary 2011-03-09, 15:24   #3795
jolkah
Rozeznanie

a ja chciałam się pochwalić, za 3 dni minie miesiąc odkąd jestem na diecie [II podejście] i w sumie straciłam 7 kg
wiem że to nie jakoś zachwycająco dużo, ale miałam ponad tygodniowy zastój..

pokazałaby zdjęcia [bo chyba już widać różnicę ] ale się wstydzę :P

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 15:28   #3796
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
a ja chciałam się pochwalić, za 3 dni minie miesiąc odkąd jestem na diecie [II podejście] i w sumie straciłam 7 kg

masz wspaniały wynik! to bardzo dużo! wg Dukana chudnięcie powinno być 1kg/tydz. a ty masz prawie 2 - tylko pozazdrościć

i nie ma się czego wstydzić tylko dawaj i wrzucaj fotki!
Stary 2011-03-09, 15:31   #3797
popolka
BAN stały

hej laseczki

wróciłam z dnia próbnego w sklepie
jejku będę sie modlić żeby zadzwonili w poniedziałek ale coś wątpię bo tyle kandydatek mieli chyba z 30 osób a tylko jedna przyjmą
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 15:39   #3798
jolkah
Rozeznanie

Cytat:
masz wspaniały wynik! to bardzo dużo! wg Dukana chudnięcie powinno być 1kg/tydz. a ty masz prawie 2 - tylko pozazdrościć

i nie ma się czego wstydzić tylko dawaj i wrzucaj fotki!
hmmm, ale wiesz, biorąc pod uwagę, że na I fazie zgubiłam 3,5 kg, to teraz drugie 3,5 na 4 tygodnie ot juz nie tak kolorowo. no ale mówię, zastój był, więc i tak się cieszę z tego co mam

a jeśli chodzi o fotki, to no ten tego, ja mam takie w bieliźnie i dlatego sie wstydze :P
może zrobie jakieś porównanie i wrzuce ^^

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
hej laseczki

wróciłam z dnia próbnego w sklepie
jejku będę sie modlić żeby zadzwonili w poniedziałek ale coś wątpię bo tyle kandydatek mieli chyba z 30 osób a tylko jedna przyjmą
a co to za sklep?
trzymamy kciuki

Nie piję:
20 dni [sic!]

Stary 2011-03-09, 15:40   #3799
sweetpinky
Zakorzenienie

Hej
kurcze dzieć mi się rozchorował właśnie małż jest z nim u lekarza, martwię się bo był ostatnio chory w styczniu i dość długo

właśnie robię papryczkę z farszem mięskowym, ciekawa jestem co wyjdzie z tego

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 15:42   #3800
jolkah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
właśnie robię papryczkę z farszem mięskowym, ciekawa jestem co wyjdzie z tego
kurcze, to musi być dobre
szkoda tylko że ja nie lubie papryki.... eh1?!? [a na ostrą jestem uczulona... :/]

Nie piję:
20 dni [sic!]

Stary 2011-03-09, 15:46   #3801
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
kurcze, to musi być dobre
szkoda tylko że ja nie lubie papryki.... eh1?!? [a na ostrą jestem uczulona... :/]
Ja też nie przepadam za papryką ale to danie było zabójczo pyszne!
Kupiłam 3 duże papryki, przekroiłam na pół i nafaszerowałam mięskiem mielonym z cebulka i pieczarkami.
Zapiekłam w piekarniku polałam sosem czosnkowym przed zjedzeniem. Istne niebo w gębie. Papryka traci tak jakby swój wyraźny smak, jest mięciutka i pyszna

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 15:46   #3802
popolka
BAN stały

Cytat:
hmmm, ale wiesz, biorąc pod uwagę, że na I fazie zgubiłam 3,5 kg, to teraz drugie 3,5 na 4 tygodnie ot juz nie tak kolorowo. no ale mówię, zastój był, więc i tak się cieszę z tego co mam

a jeśli chodzi o fotki, to no ten tego, ja mam takie w bieliźnie i dlatego sie wstydze :P
może zrobie jakieś porównanie i wrzuce ^^

a co to za sklep?
trzymamy kciuki
z ciuchami
Stary 2011-03-09, 15:51   #3803
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
co do rozstępów to czytajcie to: https://wizaz.pl/Pielegnacja/Medycyn...rem-w-rozstepy może to będzie szansa na ich pozbycie się w każdym razie można zacząć kasę zbierać
no cóż, może kiedyś
Cytat:

7 kg w 4 tygodnie to źle?! super wynik :P ja w 9 tyg schudłam 9 kg i uważam ,że to super:P więc nie narzekaj, bo za takie gadanie...
Cytat:
z ciuchami
a firmę podasz?:P i gdzie?
Stary 2011-03-09, 15:52   #3804
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:

Moim zdaniem wynik bardzo rewelacyjny!!! Widząc spadeczek, chociaż niewielki, Twoja motywacja i wiara we własne siły automatycznie rośnie, zatem powolutku, powolutku i dojdziesz do celu. Podobno cierpliwi potrafią rozgotować kamienie
Agus140188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 15:59   #3805
popolka
BAN stały

Cytat:
no cóż, może kiedyś

7 kg w 4 tygodnie to źle?! super wynik :P ja w 9 tyg schudłam 9 kg i uważam ,że to super:P więc nie narzekaj, bo za takie gadanie...

a firmę podasz?:P i gdzie?
powiem jak dostane prace
nie chce zapeszać
Stary 2011-03-09, 16:00   #3806
jolkah
Rozeznanie

Cytat:
ok no dobra, przestaje narzekac i wymyślać. od tej pory będę się tylko cieszyć z jakiegokolwiek spadku :P

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem wynik bardzo rewelacyjny!!! Widząc spadeczek, chociaż niewielki, Twoja motywacja i wiara we własne siły automatycznie rośnie, zatem powolutku, powolutku i dojdziesz do celu. Podobno cierpliwi potrafią rozgotować kamienie
dziękuje za pocieszające słowa. jestem cierpliwa, więc mam nadzieje że dam radę

a teraz zmykam na VACU i jak wrócę to się zastanowię czy chcę publicznie się tu zawstydzać fotami w bieliźnie :P

Nie piję:
20 dni [sic!]

Stary 2011-03-09, 16:04   #3807
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
ok no dobra, przestaje narzekac i wymyślać. od tej pory będę się tylko cieszyć z jakiegokolwiek spadku :P

a teraz zmykam na VACU i jak wrócę to się zastanowię czy chcę publicznie się tu zawstydzać fotami w bieliźnie :P
A jak tam Ci idzie na vacu? Daje to coś? Mam karnet wykupiony, ale na razie nie zaczęłam chodzić
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 16:14   #3808
jolkah
Rozeznanie

na spala kalorie duuuużo kalorii! 4x więcej niż na normalnej bieżni.
Na pewno poprawia mi się kondycja. wydaje mi sie ze skora jest tez wygladzona - zawsze nakladam kremy jakies odchudzajace na nogi przed wejsciem
ja się bardzo ciesze z racji ze chodze i darmowo mamy wejscie na ,maszyne vibro coś tam, też fajne

dobra, daje to zdjęcie, mimo że w bieliźnie. możecie mnie zjechać z góry na dół [ale po prostu zaczęłam siebie akceptować i już się nie wstydzę tak bardzo pokazywać :P]

http://img689.imageshack.us/i/porwnanie1.jpg/

Nie piję:
20 dni [sic!]

Edytowane przez jolkah
Czas edycji: 2011-03-09 o 16:20
Stary 2011-03-09, 16:17   #3809
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
powiem jak dostane prace
nie chce zapeszać
ok dostaniesz kochana;* i Cię odwiedzę
Cytat:

no cieszyć się trzeba ze spadków i pokaż potem zdjęcie, pokaż

ja chcę już szaszłyki zaraz powinny się upiec
Stary 2011-03-09, 16:52   #3810
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

przyszło mi grzeszyć na ślubie iiii od soboty wzrost i albo spada do 92,5 albo jest nawet 94 po czym rano znow 92,5 wsciekne sie !!!!!!!!!

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

nigdy nie zobacze 8 z przodu nigdy bo sie zalamie i zaczne wpiep...ac ja wiem ze tak bedzie

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości