DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-09, 07:08   #3751
karmeelek
Zadomowienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
No ja juz od 5.30 na nogach...! hehe
a mala jeszcze spala wiec wzialam sie za przygotowanie obiadu...
Usmazyłam kotleciki, wrzucilam do pudeleczka pozniej dorobie sosik czosnkowy i bede miala obiadek no i mam jeszcze malutka miseczke rosolku ze wczoraj wiec dzis bede miala obiad dwudaniowy hahah
Widzę, że nie tylko ze mnie taki wariat, który wstaje rano i szykuje mnóstwo jedzenia A to gulasz albo kotlety, bułeczki, kurczaczek, sałatki - niby można to wszystko zrobić wieczorem ale jakoś po pracy już mi się nie chce Jakoś tak wygodnie mi z rana robić wszystko - nawet ciasta
Ooo właśnie pranie skończyło się robić - mykam je rozwiesić i do kumpeli na kawę a potem do pracy.....
Miłego dzionka!

Edytowane przez karmeelek
Czas edycji: 2011-03-09 o 07:09
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 07:20   #3752
beate5454
Raczkowanie

Cytat:
No ja juz od 5.30 na nogach...! hehe
a mala jeszcze spala wiec wzialam sie za przygotowanie obiadu...
Usmazyłam kotleciki, wrzucilam do pudeleczka pozniej dorobie sosik czosnkowy i bede miala obiadek no i mam jeszcze malutka miseczke rosolku ze wczoraj wiec dzis bede miala obiad dwudaniowy hahah
czesc...widze , ze robimy to samo na obiadzik ..wczoraj rosolek a dzis mielone niezle....
Troszke sie obawiam kwietnia....ze dietki nie dotrzymam Jade z dziecmi na kurort nad morze...maja astme ...i dostalam na miesiac miejsce .Ciekawa jestem jak tam wytrzymam
Stary 2011-03-09, 07:44   #3753
sweet__chocolate
Raczkowanie

Witam

ja dzisiaj trochę niewyspana, wczoraj 17h w pracy, dzisiaj na 6:30 :/
ale za to zadowolona bo waga spada, co prawda dopiero wzrost opadł i to jeszcze nie cały :/ ale cieszę się, że zaraz po 2 dniach spada a nie trzyma się nie wiadomo ile :P

dzisiaj po pracy mam jeszcze milion misji do wykonania, więc jak wrócę do domu to nogi na stół i nic nie robię do samego końca dnia

a wczoraj mi zadzwonili, że nasze obrączki są już do odebrania i jedziemy po nie w piątek z TŻ ajjjćć

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 07:49   #3754
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Dzień doberek
Na wagę dziś nie wchodziłam bo się bałam
Wejdę jutro ciekawe czy wzrost spadnie .. bo nie jestem na etapie -11kg a -10 ;/
Nie wiedząc czemu no ale taki mój ciężki żywot dietowy
Wczoraj na dzien kobiet były te ciacha z czekoladą i adwokatem w pracy dziś aż po nocy mi się śniły
do pracy mam na 11 a już zdąrzyłam zrobić obiad swój na jakieś 2-3 dni będę miała z głowy

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 07:53   #3755
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Ja wlasnie wyprawilam mala i wyslalam do babci na troche

Wyszykuje sie a pozniej pojdziemy na spacerek

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:24   #3756
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
cześć chudzinki

moja waga chyba też się na mnie nie obraziła, ale ja również na nią...
miałam poczekać do sobty z ważeniem ale stanęłam dziś - i co wielka D..A
znowu 66,30 , po PW i @ była 65,80 a tu po drugim dniu P znów wzrost jestem wśiekła mam juz dość tych zastojów
moja waga zawsze oscylowała w granicach 65 kg i chyba teraz nie chce już spaść poniżej tej granicy - nic tylko sie załamać, dlatego dziś świadomie zgrzeszę przynajmniej jak będzie wzrost to będę wiedziała dlaczego...zjem dziś lody - i to nie dukanowe mam to gdzieś - człowiek się trzyma, duka bez grzechów a tu waga robi sobie jaja, więc zlejcie mnie jak chcecie ale z premedytacją dziś zgrzeszę
Basiu, może wpierw przypomnij sobie to https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1188.
Ze szczególnym uwzględnieniem zdania, że najgorszym błędem jest zawalanie diety w okresie zastoju.

Mnie też tygodniowy zastój (4 tydz. II fazy) nie usposabia radośnie.

Nie piszę więcej, bo sie jeszcze nie obudziłam

Edytowane przez Iloa
Czas edycji: 2011-03-09 o 08:25
Iloa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 09:19   #3757
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

cześć
jak wy możecie z własnej woli wstawać przed 9 ja tu widze od 5.30!!!!! ja idąc na zajęcia na 8, wstaję o 6.30, ledwo się wyrabiam zawsze, ale nie mogę wcześniej wstać

dziś spadeczek -0,4 od wczoraj więc wzrost opadł a nawet jest 0,3 na minusie więc już 9,6 kg

dziś warzywka! a właśnie na chwilę jestem w domu, bo mam okienko i za godzinę znów na uczelkę. wcinam serek homo z kakaem + kawunia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 09:30   #3758
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

czesc
gratuluje spadkow u mnie od poniedzialkowego wazenia spadek -0,6 dla mnie bomba...ale wiem,ze to przez przeziebienie bo ledwo cokolwiek jem:/ niewiele mi przez gardlo przechodzi
milego dnia

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 09:47   #3759
wykrasana
Szara Eminencja

Czesc, u mnie cały wzrost spadł i już jest 70.1 - niedługo 6 z przodu ( mam nadzieje)
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 09:49   #3760
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
cześć
jak wy możecie z własnej woli wstawać przed 9 ja tu widze od 5.30!!!!! ja idąc na zajęcia na 8, wstaję o 6.30, ledwo się wyrabiam zawsze, ale nie mogę wcześniej wstać

dziś spadeczek -0,4 od wczoraj więc wzrost opadł a nawet jest 0,3 na minusie więc już 9,6 kg

dziś warzywka! a właśnie na chwilę jestem w domu, bo mam okienko i za godzinę znów na uczelkę. wcinam serek homo z kakaem + kawunia

ja nie mam wyjścia, muszę wstawać o 6, bo na 7 do pracy.

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 09:52   #3761
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
ja nie mam wyjścia, muszę wstawać o 6, bo na 7 do pracy.
ja rozumiem, jak ktoś musi, ale niektórzy sami z siebie wstają tak wcześnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 09:53   #3762
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
No gratuluje!

a co do wstawania to ja zawsze ok 5.30-6.00 wstaje malej zrobic mleczko lub kakao i pozniej juz nie umiem zasnac tym bardziej ze 30 minut pozniej maz wychodzi do pracy...i zawsze wstaje z nim poklachac, opieprze go ( z rana zawsze mam nerwa) zrobie mu sniadanko i wypycham za drzwi
a potem siadam do kompa i kolo 7 macie juz mojego 1 posta heheh

Cytat:
Napisane przez modliszka87 Pokaż wiadomość
czesc
gratuluje spadkow u mnie od poniedzialkowego wazenia spadek -0,6 dla mnie bomba...ale wiem,ze to przez przeziebienie bo ledwo cokolwiek jem:/ niewiele mi przez gardlo przechodzi
milego dnia
Jaki ładny spadek ! Gratulacje

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Czesc, u mnie cały wzrost spadł i już jest 70.1 - niedługo 6 z przodu ( mam nadzieje)
Gratulacje

Faza II - trwa...

Edytowane przez Nadiia24
Czas edycji: 2011-03-09 o 09:54
Stary 2011-03-09, 09:55   #3763
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cześć dziewczyny

Mam dziś fajny humor bo waga pokazała mi 82.4, co oznacza, że nastąpił w końcu jakiś trwalszy spadek najwyraźniej... Zamiast zwyczajowego skoku w górę I od ostatniego ważenia bodajże przedwczorajszego też jest tu spadek -0.3, więc fajnie

Jeszcze 0.4 i będę miała -12 na minusie I mozolnie, powoli, zbliżam się do 7 z przodu... Och, chyba padnę z wrażenia kiedy ją w końcu ujrzę

Zjadłam śniadanko (kanapki z pastą jajeczną, wędlinką i pomidorem) a teraz mam chęć na herbatkę... Zamierzam się dziś oddać słodkiemu lenistwu No, może poćwiczę trochę Wczoraj przymierzałam się do kupienia małych ciężarków do ćwiczeń Już miałam w ręku, ale na razie odłożyłam

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2011-03-09 o 09:57
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 10:01   #3764
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Mam dziś fajny humor bo waga pokazała mi 82.4, co oznacza, że nastąpił w końcu jakiś trwalszy spadek najwyraźniej... Zamiast zwyczajowego skoku w górę I od ostatniego ważenia bodajże przedwczorajszego też jest tu spadek -0.3, więc fajnie

Jeszcze 0.4 i będę miała -12 na minusie I mozolnie, powoli, zbliżam się do 7 z przodu... Och, chyba padnę z wrażenia kiedy ją w końcu ujrzę
życzę Ci tej7 w końcu

ja się zbieram na uczelnię znów... ;/ będę pod wieczór!
Stary 2011-03-09, 10:06   #3765
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Cześć dziewczyny

Zjadłam śniadanko (kanapki z pastą jajeczną, wędlinką i pomidorem) a teraz mam chęć na herbatkę... Zamierzam się dziś oddać słodkiemu lenistwu No, może poćwiczę trochę Wczoraj przymierzałam się do kupienia małych ciężarków do ćwiczeń Już miałam w ręku, ale na razie odłożyłam

No prosze prosze! Kolejna pieknie chudnąca - Gratulacje!

Widze ze Ty tak samo jak ja z utesknieniem czekasz na 7...
U mnie to chyba normalnie zabrzmia fanfary jak wkoncu zmieni sie ta cyfra...

Faza II - trwa...

Stary 2011-03-09, 10:22   #3766
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Haha, oj masz rację, podejrzewam, że fanfary się mogą rozlec, a już na pewno ja narobię szumu, krzyku i hałasu, oraz przybiegnę chwalić się na forum, bowiem u mnie w domu nikt nie wie ile dokładnie ważę Więc nie załapią, że mam 7 z przodu

Dodatkowo jak będzie 79, to będzie schudnięcie o 15 kg, a to też "kamień milowy"

Oglądałam się dziś w lustrze krytycznym okiem... I powiedzcie mi, czy nie zrobiły się Wam rozstępy? Bo ja po prawej stronie nie wiadomo skąd mam kilka rozstępów, co jest trochę dziwne, skoro chudnę a nie tyję. Na dodatek mam je tylko z jednej strony Denerwują mnie, bo są czerwone i je widać, wrrr.
Same rozstępy to mam w poważaniu, ale kiedy zjaśnieją Na mojej jaśniuteńkiej skórze i tak ich wtedy za bardzo nie widać, trzeba się przyglądać żeby je dostrzec. Ale takie czerwone są wkurzające
Stary 2011-03-09, 10:40   #3767
basia_ww
Zakorzenienie

witam ponownie chudzinki

nogi mi do d..y wchodzą - tak mnie bolą

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
Basiu, może wpierw przypomnij sobie to https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1188.
Ze szczególnym uwzględnieniem zdania, że najgorszym błędem jest zawalanie diety w okresie zastoju.

Mnie też tygodniowy zastój (4 tydz. II fazy) nie usposabia radośnie.

Nie piszę więcej, bo sie jeszcze nie obudziłam
Kochana dziękuję za link, ale dziś nic nie było mnie w stanie odwieść od tych lodów, ani trzygodzinny spacer, z którego przed chwilą wróciłam, że nóg nie czuję, ani nowe butki które sobie sprawiłam, ani nic innego, wracając kupiłam te lody i zjadłam - były to najpyszniejsze lody w moim życiu i nie żałuję że je zjadłam , teraz jak będzie dalszy zastój lub wzrost to będę wiedziała że to przez te pyszne lody. Ale obiecuję że był to jednorazowy wybryk

Cytat:
Haha, oj masz rację, podejrzewam, że fanfary się mogą rozlec, a już na pewno ja narobię szumu, krzyku i hałasu, oraz przybiegnę chwalić się na forum, bowiem u mnie w domu nikt nie wie ile dokładnie ważę Więc nie załapią, że mam 7 z przodu

Dodatkowo jak będzie 79, to będzie schudnięcie o 15 kg, a to też "kamień milowy"

Oglądałam się dziś w lustrze krytycznym okiem... I powiedzcie mi, czy nie zrobiły się Wam rozstępy? Bo ja po prawej stronie nie wiadomo skąd mam kilka rozstępów, co jest trochę dziwne, skoro chudnę a nie tyję. Na dodatek mam je tylko z jednej strony Denerwują mnie, bo są czerwone i je widać, wrrr.
Same rozstępy to mam w poważaniu, ale kiedy zjaśnieją Na mojej jaśniuteńkiej skórze i tak ich wtedy za bardzo nie widać, trzeba się przyglądać żeby je dostrzec. Ale takie czerwone są wkurzające
mnie też zrobiły się rozstępy na udach, może nie zwróciłam uwagi na nie jak byłam utyta, ale jak zgubiłam tam sporo - bo 9 cm to je teraz widzę, ale na całe szczęście są jasne i trzeba sie przypatrzeć by je zobaczyć, ale niestety ja po ciąży mam na brzuchu dużo rozstępów, dobrze że jasnych, śmieję się że mam kaloryfer ale w poziomie a nie w pionie , ale do nich się już przyzwyczaiłam, i mężowi też nie przeszkadzają - jak mam doła zawsze mnie pociesza, że są śladem tego że nosiłam naszego synka pod serduszkiem i zawsze mi jakoś lepiej
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 10:58   #3768
Agus140188
Rozeznanie

Witam Was moje kochaniutkie!!!!
Mam pytanko do Was. Wczoraj popełniłam grzech, wielki, ciężki, okropny grzech. Kumpele z uczelni urządziły mi likierkowy (domowej roboty) wieczór... no i nie udało mi się wymigać i troszeczkę przesadziłam Waga pewnie mi podskoczyła, ale bałam się na nią spojrzeć, więc nawet nie próbowałam się ważyć. Przypomnę tylko że jestem na II fazie i systemie 1/1 no i wczoraj był P. W książce przeczytałam, że jeśli zdarzy się komuś taki wypadek to może przeciągnąć P jeszcze na kolejny dzień po takim "wybryku". No i dziś jestem znów na P, ale ten jeden dzień myślicie, że wystarczy czy jeszcze jutro też mam być na P, a później już normalnie wrócić do 1/1????? Mam nadzieję, że w miarę jasno napisałam. Pomożecie?
Agus140188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 11:14   #3769
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cześć dziewoje!

Brawa za spadki!

Cytat:
cześć
Ja do pracy jeżdżę (teoretycznie) na 8 (pojawiam się 8.10-8.15). Wstaję o 7 ( mycie głowy - 6.50), potem się zbieram, maluję, piję herbatkę, jem szybkie śniadanko i witaminki... karmię kota, poganiam TŻ i wychodzimy z mieszkania razem ok. 7.35.
Zazdroszczę Wam siły we wstawaniu wcześniej, żeby nic w pośpiechu nie robić. Ja mam takiego speeda, że czasami w pracy zastanawiam się czy bieliznę założyłam. No, rzęsy maluję rano choćby się paliło i waliło :P
Gdyby tak się zmusić....
Ale tak jak mówiłam już - całą silną wolnę przerzuciłam na grzeczne dukanie i żadne postanowienie mi się już nie udaje

I w ogóle stała się rzecz STRASZNA! Rano staję na moja kochaną, nową wagę elektroniczną i co? Pokazała: 21.2 kg Zaniosłam ją na płytki... i zaczęła szaleć: przez ok 10 sekund pokazywałą różne wartości (od 20 do 60) aż stanęła na wadze 40kg. Latałam jak oszołom po całym mieszkaniu i ciągle to samo... albo waga 20kg albo ciągła zmiana wyświetlanej cyferki.
Czy któraś z Was może postawić diagnozę? Dodam, że wczoraj wieczorem działała dobrze biedulka moja...

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 11:18   #3770
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Hmmm w zasadzie to ja nie wiem co sie powinno robic w takich przypadkach...chyba trzymac diete normalnie jak do tej pory i liczyc sie ze wzrostem lub zastojem!
Ale na pewno nie powinno byc wiecej dni P niz PW - jesli juz to na odwrót...

Ja wlasnie skonsumowalam rosołek i zrobilam sosik czosnkowy do kotlecików ale narazie ich nie ruszam bo jestem pelna po zupce
mala spi wiec mam chwile dla siebie, wlaczylam pranie i chyba wskocze do wanny bo mam wielka ochote sie pomoczyc

Czekam z niecierpliwoscia na listonosza bo dzis albo jutro przyjda mi te dwie bluzeczki ktore zamowilam

Sorceresss a może po prostu wymień baterie. Jak nie pomoże to pewnie coś poważniejszego...

Faza II - trwa...

Edytowane przez Nadiia24
Czas edycji: 2011-03-09 o 11:21
Stary 2011-03-09, 11:29   #3771
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Sorceresss a może po prostu wymień baterie. Jak nie pomoże to pewnie coś poważniejszego...
Baterie po pracy kupię... Choć moja waga powinna (tak napisane jest w instrukcji) pokazywać niski poziom baterii.
No taka małpa z niej. A co śmieszne moją tradycyjną wagę pożyczyłam koleżance na czas nieokreślony

Dzisiaj w końcu PW - już mam w ustach smak sałatki jajeczno - brokułowej! Mniamniucha

Terry Pratchett
Stary 2011-03-09, 11:32   #3772
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sorceresss Pokaż wiadomość
cześć dziewoje!

Brawa za spadki!

Ja do pracy jeżdżę (teoretycznie) na 8 (pojawiam się 8.10-8.15). Wstaję o 7 ( mycie głowy - 6.50), potem się zbieram, maluję, piję herbatkę, jem szybkie śniadanko i witaminki... Karmię kota, poganiam tż i wychodzimy z mieszkania razem ok. 7.35.
Zazdroszczę wam siły we wstawaniu wcześniej, żeby nic w pośpiechu nie robić. Ja mam takiego speeda, że czasami w pracy zastanawiam się czy bieliznę założyłam. No, rzęsy maluję rano choćby się paliło i waliło :p
gdyby tak się zmusić....
Ale tak jak mówiłam już - całą silną wolnę przerzuciłam na grzeczne dukanie i żadne postanowienie mi się już nie udaje

i w ogóle stała się rzecz straszna! Rano staję na moja kochaną, nową wagę elektroniczną i co? Pokazała: 21.2 kg zaniosłam ją na płytki... I zaczęła szaleć: Przez ok 10 sekund pokazywałą różne wartości (od 20 do 60) aż stanęła na wadze 40kg. Latałam jak oszołom po całym mieszkaniu i ciągle to samo... Albo waga 20kg albo ciągła zmiana wyświetlanej cyferki.
Czy któraś z was może postawić diagnozę? Dodam, że wczoraj wieczorem działała dobrze biedulka moja...
t

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
t
To z pewnością bateria, bo pewnie nie jest jeszcze do końca rozładowana, ale jest na tyle słaba, że nie pokazuje prawidłowego wyniku i może dlatego nie wskazuje Ci jeszcze, że musisz ją wymienić.
Agus140188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 11:34   #3773
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

wlasnie sciagam ta ksiazke z przepisami dla Polaków... - byc moze znajde tam cos ciekawego na czym sie bedzie mozna wzorowac

No i otwarłam na III fazie i sie zaśliniłam...hehhe mmm sorbet malinowy

Faza II - trwa...

Edytowane przez Nadiia24
Czas edycji: 2011-03-09 o 11:49

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 11:49   #3774
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
t

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

To z pewnością bateria, bo pewnie nie jest jeszcze do końca rozładowana, ale jest na tyle słaba, że nie pokazuje prawidłowego wyniku i może dlatego nie wskazuje Ci jeszcze, że musisz ją wymienić.
CUDOWNIE Dziękuję Ja już miałam wizję mojej ślicznej, zielonej wagi tułającej się na śmietniku... z mrygającą licbą 20 kg

Terry Pratchett
Stary 2011-03-09, 12:04   #3775
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość

I w ogóle stała się rzecz STRASZNA! Rano staję na moja kochaną, nową wagę elektroniczną i co? Pokazała: 21.2 kg Zaniosłam ją na płytki... i zaczęła szaleć: przez ok 10 sekund pokazywałą różne wartości (od 20 do 60) aż stanęła na wadze 40kg. Latałam jak oszołom po całym mieszkaniu i ciągle to samo... albo waga 20kg albo ciągła zmiana wyświetlanej cyferki.
Czy któraś z Was może postawić diagnozę? Dodam, że wczoraj wieczorem działała dobrze biedulka moja...
Może faktycznie baterie, zmień jej i może zacznie działać

Cytat:
Witam Was moje kochaniutkie!!!!
Mam pytanko do Was. Wczoraj popełniłam grzech, wielki, ciężki, okropny grzech. Kumpele z uczelni urządziły mi likierkowy (domowej roboty) wieczór... no i nie udało mi się wymigać i troszeczkę przesadziłam Waga pewnie mi podskoczyła, ale bałam się na nią spojrzeć, więc nawet nie próbowałam się ważyć. Przypomnę tylko że jestem na II fazie i systemie 1/1 no i wczoraj był P. W książce przeczytałam, że jeśli zdarzy się komuś taki wypadek to może przeciągnąć P jeszcze na kolejny dzień po takim "wybryku". No i dziś jestem znów na P, ale ten jeden dzień myślicie, że wystarczy czy jeszcze jutro też mam być na P, a później już normalnie wrócić do 1/1????? Mam nadzieję, że w miarę jasno napisałam. Pomożecie?
Ja bym nie przeciągała już dodatkowo P. Dukaj dalej w swoim systemie i niestety licz się z ewentualnym wzrostem lub zastojem.... Likier to nie dość, że alkohol, to jeszcze słodki :/

Cytat:
wlasnie sciagam ta ksiazke z przepisami dla Polaków... - byc moze znajde tam cos ciekawego na czym sie bedzie mozna wzorowac

Och! Maliny!

Postanowiłam o siebie trochę zadbać w związku z tym, że mam dziś wolne - zrobiłam maseczkę na buzię, a teraz siedzę z maską na włosach... Mam długie, więc dobrze im zrobi
Stary 2011-03-09, 12:11   #3776
sweet__chocolate
Raczkowanie

a ja wstaję 5:45 :P

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 12:21   #3777
wykrasana
Szara Eminencja

Ja kiedyś wstawałam o 4 miałam bo miałam do pracy na 5 ale za to kończyłąm o 13

Nadiia24, znalazłaś coś ciekawego ?
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 12:31   #3778
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:

a mozna prosic o link do ksiazki ;] tez bym przejrzala
wlasnei sie mecze z opracowywaniem tematow do obrony :/ a moja promotorka nadal tel nie odbiera i nie wiem czy moja prace sprawdzila i ile mam do poprawy :/ kurde ciezko z tym :/
mam ochote na normalna zupke pieczarkowa :/

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 12:46   #3779
Sorceresss
Wtajemniczenie

Widziałam tą książkę, nawet mam w pdfie gdyby, któraś z Was chciała. Są ciekawe pomysły i takie... dla Polaków Kupować jej nie kupię (tak jak naszą Biblię) ale warto przeglądać, żeby nudę z kuchni wygonić.

Choć przyznam Wam się, że ja mało korzystam z przepisów - albo lecę na pałę i improwizuję albo robię standardy

PS. "Biblię" kupiłam oczywiście

Terry Pratchett

Edytowane przez Sorceresss
Czas edycji: 2011-03-09 o 13:34
Stary 2011-03-09, 13:08   #3780
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Widziałam tą książkę, nawet mam w pdfie gdyby, któraś z Was chciała. Są ciekawe pomysły i takie... dla Polaków Kupować jej nie kupię (tak jak naszą Biblię) ale warto przeglądać, żeby nudę z kuchni wygonić.

Choć przyznam Wam się, że ja mało korzystam z przepisów - albo lecę na pałę i improwizuję albo robię standardy
ja bym chciała

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości