|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Dzień dobry
![]() Witam się z rana. Dzisiaj mam wolne i mam zamiar się uczyć ![]() ![]() acelinka, dziewczyneczka - zdrówka życzę ![]() Oczywiście zanim zabiorę się za naukę muszę trochę ogarnąć mieszkanko i zjeść jakieś śniadanko no i posiedzieć na wizażu ![]() miłego dnia kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na razie tylko myślę sobie, że powinnam zacząć ćwiczyć, ale mi się nie chce. Rozważam powrót do pana w getrach, ale zastanawiam się też nad jogą. Tylko musiałabym jakieś fajne ćwiczonka znaleźć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że zdecydowaliście się na te dodatkowe konsultacje ![]() Cytat:
![]() A nasz ślubny storczyk nie chce wypuszczać nowych kwiatków ![]() Stosujesz jakąś odżywkę do tych swoich storczyków? Cytat:
![]() To i ja się pochwalę: dostałam puzzle 2000 kawałków, bo sobie zażyczyłam zamiast kwiatów. A kwiatki dostałam parę dni temu z okazji tego, że miałam dobry humor i się TŻtowi udzieliło ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Widać, że Włosi świetnie się znają na dobrej zabawie i pysznym jedzonku ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
pogoda u na okropna, nie ma słońca, ponuro i zimno. co do dnia kobiet- tz zrobił pyszna kolację i było naprawdę milusio tym bardziej, że wróciłam późno i byłam głodna i zmęczona
#3334 | ||
Wtajemniczenie
|
cześć, dlaczego pogoda się zmieniła??? a było tak pięknie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Martoolka powiem Ci, że niby to serie po 8 min. ale ja za pierwszym razem miałam zakwasy ![]() ja nie używam żadnych odżywek, po prostu rzadko je podlewam, jakoś raz na 2-3 tygodnie ( nalewam wtedy im wody po brzegi i stoją 2-3 h w wodzie, a potem je wyjmuję, często stymuluję je w zimie otwierając okno, albo po prostu rozszczelniając. A macie przeźroczyste doniczki gdzie widać wszystkie korzenie? może coś się dzieje w środku? mieliśmy kiedyś naszego pierwszego storczyka, który był w normalnej doniczce i bardzo długo nie kwitł, więc postanowiłam go przesadzić i co zobaczyłam- że kwiatuszek miał zgiłe całe podłoże i pędy, poucinałam, zostały tylko 2 czy 3 korzenie i długo nie mógł dojśc do siebie, ale teraz przepięknie kwitnie i to cały czas ![]() magolina to widzę naukowo dzisiaj u Ciebie, u mnie też niestety, ale najpierw muszę polecieć do sklepu po ananasa, a pospałam do 9 ![]() acelinko, dziewczyneczko kurujcie się ![]() my się kładziemy spać koło 22, bo TŻ przed 6 wstaje do pracy, a ja często jeszcze śpię do 8-9 i czasami ciężko mi wstać ![]() gospella no to mąż się postarał ![]() ![]() wiecie, że dzisiaj dzień Mężczyzny? Kupujecie coś swoim Mężczyznom? Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-03-10 o 09:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | ||||
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny,nadrobilam,god zine mi to zajelo
![]() Cytat:
sjoanna a moze przeczytasz ja po wlosku?mi bardzo pomoglo czytanie ksiazek w nauce,przyjemne z pozytecznym Cytat:
![]() Cytat:
![]() i nie mylic nas juz ![]() ![]() to bardzo dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.swietny prezent ![]() 3.z tego slyna ![]() magolina jak sie mama czuje po zmainie lekarza? acelinka kupilas te spodnie?tez chce zobaczyc brzuszek! ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- certina tu chyba nie ma takiego swieta,na szczescie ![]() ![]()
![]() |
#3336 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na razie nie jest zle - wczoraj wogole mi sie nic slodkiego nie chcialo. Dzisiaj troche mnie skrecilo jak tesc do kawki na snadanko wyjal wafelki orzechowe. Ale bylam silna. ![]() Tak myslalam. Chyba ja musze przeczytac. ![]() Cytat:
Nie wiedzialam - nic mu nie kupuje - on mi nic to ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3337 |
Wtajemniczenie
|
może i oryginalna nie jestem, ale kupiłam Mężowi winko różowe półsłodkie i piwko, czyli to co On uwielbia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Wtajemniczenie
|
A dziękować dziękować
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mojemu wysłałam życzenia ale nawet nie odpisał ![]() ![]() Dziewczyny zbijcie mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
Dobrze ze z mama juz lepiej!
![]() A dlaczego mamy cie zbic? ![]()
#3340 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Wtajemniczenie
|
magolina marsz do nauki
![]() ![]() a ja jeszcze od rana nie zaczęłam nauki, musiałam pojechać ze swoim zwierzakiem do weta na podcięcie ząbków i lewatywę, bo mi się kochanie zatkało, no niestety nadal niewiele się odetkał, więc poleciałam po ananasa świeżego i brzuszka masowanie i podawanie leków, dostał też przeciwbólowy i teraz leży, odpoczywa, chyba chociaż wzdęcia zniknęły ![]() no i musiałam zrobić leczo, narobilam się, ale przynajmniej będzie na dwa dni i jutro będę mogła się poświęcic tylko nauce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() magolina:certina: ![]() martoolka:to super, ze puzzle dostalas ![]() sjoanna:dzisiaj tez mnie skręca i sobie o czekoladzie mysle ![]() ![]() Ja juz dalam Tz cos na dzien chłopaka , wiec nic mu nie daje ![]()
![]() |
#3343 |
Wtajemniczenie
|
Uff skończyłam wstępną ankietę do badań i pytania do testu socjometrycznego, czyli mam z czym iśc na seminarium
![]() ![]() ![]() Wiecie co?? całe 4 lata studiów przejmowalam się ocenami jak nie wiem, 4 to była niekiedy porażka, uczyłam sie po nocach, rzadko korzystałam ze ściąg bo jakoś nie umiałam ściągać, choć wiadomo że parę razy musiałam a teraz?? masakra, zmęczenie materiału chyba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
ja swojemu kupiłam dwa dni temu portfel i położyłam na biurku z kartką wyciętą w serce i buziakiem ze szminki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Prosze bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Leczo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Koniecznie ![]() Witam więc w klubie antymarcepanów ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-10 o 19:17 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ciesze się bardzo, że z mamą coraz lepiej ![]() certi, Tobie też dziekuję ![]() ![]() Leczo? ![]() ![]() ![]() ![]() Ja z okazji dnia mężczyzny rzuciłam się na tż'ta ![]() silvyetta, tak kupiłam spodnie ![]() ![]() dziewczyneczko, tż wstaje o 5.30 więc kiedyś wyspać się musi, ja najczęściej też razem z nim wstaje ![]() ![]() Karinio, czasami tak jest że ciąża bezproblemowa i lekki poród a czasami się kobity namęczą że hej. Taki urok bycia kobietą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do przejedzenia, to już dzisiaj sobie odpuściłam, w ogóle przez tego weta nie jadłam śniadania do 13, tzn. jakoś jak sie czymś przejmuję to często nie jem, albo zapominam o jedzeniu ![]() ![]() Cytat:
leczo wyszło pyszne ![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() ![]() acelinko to też fajny prezencik ![]() ![]() ![]() a kiedy Twoje wyniki z filozofii? magolinka powodzenia jutro na kolokwium ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
certi, filozofia zdana ... na 3
![]() ![]() ![]() widzę że Ty z króliczkiem to jak z dzieckiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ma prośbę
![]() ![]() ![]() Aha oczywiście wszystko jest za darmo ![]() acelinko super prezent dla tż ![]() ![]() certi dzięki ![]() Poczytam jeszcze trochę i idę spać ![]() acelinko przegięcie z tą filozofią.. Edytowane przez magolina Czas edycji: 2011-03-10 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Podziwiam te, które nie jedzą w poście słodyczy ![]() Ja bardzo bym tak chciała ale chyba jestem uzależniona ![]() Wczoraj aż mnie skręcało ![]() Poza tym ja jak dziecko - jak mam coś słodkiego to od razu jestem szczęśliwa ![]() Dla mnie godzin 10 na pójście spać to jakiś kosmos ![]() ![]() Ja chodzę zwykle koło 1. Chcę się przestawić na trochę wcześniejszą porę ale mi nie wychodzi ![]() Dostałam dzisiaj podwiązkę z tego konkursu, który Wam podsyłałam ![]() ![]()
#3351 |
Wtajemniczenie
|
acelinko masakra z tym egzaminem, nie martw się nie wszyscy wykładowcy są tacy beznadziejni
![]() ![]() ![]() a odnośnie królika to masz rację, jak z dzieckiem, nic CI nie powie co go boli, ale jest strasznie kochany, chociaż od tych leków to już na mnie fuka z oddali ![]() ![]() ![]() mmmmmm ja mam ze słodyczami tak samo, mąż się ze mnie śmieje że jak widzę batonika to się mimowolnie do niego uśmiecham ![]() ja też wygrałam tą podwiązkę ![]() ![]() ![]() idę spać chyba bo TŻ już słodko drzemie na łóżku, a ja jeszcze tu z Wami, zajrzę jeszcze do mojego maleństwa, dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Żartuje oczywiście ![]() Ad.2 Noo to fakt,a także jesteś właśnie tą szczęściarą,która dobrze przechodzi ciąże. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ad.2 Też tak miewam,że w chwilach nerwowo-stresowych,że nic nie moge przełknąć. ad.3 No to ![]() ![]() a2.4 Być może tak jak piszesz,krzywo spałaś i stąd ten ból.No,ale jak to tż nie lubie masować swoją żone. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
oj oj, ta wizażanka to jednak oszustka chyba
![]() ![]() ![]() dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super prezent Martoolka ![]() ![]() Cytat:
Króliczkowi już lepiej? Widzę, że masz do tego rękę ... ja już nie wiem co robić z tym moim ... Jak te korzenie mają wyglądac? Zielone czy biale? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- Przepraszam, że nie odpowiedziała wszystkim ,ale nie mam czasu, bo zaraz wyjeżdżam do szkoły, a jeszcze muszę skończyć pakowanie, bo wczoraj do ciemnej nocy robiłam pracę domową (termin wysłania właśnie do wczoraj ![]() Jeszcze się okazało, że nie ma tego pociągu, którym jechałam ostatnio i nie wiem czy się nie spóźnie ... Z noclegiem też był problem ![]() I jeszcze do tego mam zaczątki zapalenia pęcherza ![]() Rewelacyjny weekend przede mną ![]() Dziewczyny, Asiulek się odzywała? Ciekawe, co tam u niej.. Mam nadzieję, że wszystko w porządku ... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() dzisiaj pierwsza ![]() ![]() agawo powodzenia w szkole i żeby weekend szybciutko się skończył. Obowiązkowo weź jakieś tabletki na pęcherz i nie przezięb się bardziej ![]()
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2011-03-11 o 05:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
wstałam dzisiaj o 6 i już od rana asystuje przy zwierzątku, niestety przez noc nic się nie zmieniło, dostał już dwie strzykawki do pysia pasty odkłaczającej i czekamy... bezaczku współczuję, zawsze trafi się jakaś osoba nie w porządku ![]() agawoo współczuję zapalenia pęcherza, mam nadzieję że szybciutko Ci przejdzie, ale pewnie bez leków się nie obejdzie ![]() asiulka nie było, nie wiemy co u niej cześć ultra Karionio, a no niestety nie przepada za masowaniem, a ja mam ten problem, że masaże uwielbiam ![]() dzisiaj mam motywację, muszę się dużo nauczyć, więc jeśli będę siedziała na wizażu to proszę wyrzućcie mnie ![]() ![]() znowu szaro buro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Oj dziewczynki ból mam dzisiaj straszny jak muszę jechać do tej szkoły ![]() ![]() agawoo mam nadzieję że z tym pęcherzem tak źle nie będzie, powodzenia w szkole i miłego weekendu ![]() certi szkoda tego Twojego króliczka, oby mu się polepszyło ![]() ![]() bezaczku zawsze się jakieś oszusty trafią ![]() ![]() mmmmmm ja też bym nie mogła nie jeść słodyczy i tak już poszłam sama ze sobą na ugodę że jem je tylko w weekendy no ale przyznam się że czasami na tyg też cosik chapsnę ![]() Miłego dzionka zajrzę jutro ![]() Aha dziewczynki zagłosujecie??? plissssssss |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do ciąży to prawda, mam nadzieje, że poród będzie tak samo lekki <marzenia ściętej głowy ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję że te lekarstwa w końcu króliczkowi pomogą ![]() ja na widok czekolady też mam ogromnego banana na buzi ![]() Cytat:
![]() agawoo, dbaj o siebie w ten weekend żebys bardziej pęcherza nie przeziębiła ![]() ![]() a u mnie delikatnie słoneczko spogląda zza chmurek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Już wzięłam Urosept, mam nadzieję, że pomoże ![]() ![]() Buziaki ![]() Miłego weekendu Wam życzę ![]() Certi, trzymam kciuki za króliczka, żeby mu się szybciutko poprawiło ![]() Magolina, dasz radę, ja też dziś do późnego wieczora w szkole ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry Kobietki
![]() Zycze Wam milego wekendu bo nie wiem czy dam rade tu wpasc,jak zwykle pracuje magolina,agawoo powodzenia w szkole certi 3mam kciuki za kroliczka buziaki dla Wszystkich ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.