|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Dzień dobry
![]() Witam się z rana. Dzisiaj mam wolne i mam zamiar się uczyć pogoda u mnie taka trochę dołująca - pochmurno i prószy sobie śnieżek oby nie za wiele. acelinka, dziewczyneczka - zdrówka życzę Oczywiście zanim zabiorę się za naukę muszę trochę ogarnąć mieszkanko i zjeść jakieś śniadanko no i posiedzieć na wizażu ![]() miłego dnia kobitki |
|
|
|
#3332 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na razie tylko myślę sobie, że powinnam zacząć ćwiczyć, ale mi się nie chce. Rozważam powrót do pana w getrach, ale zastanawiam się też nad jogą. Tylko musiałabym jakieś fajne ćwiczonka znaleźć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że zdecydowaliście się na te dodatkowe konsultacje Cytat:
A nasz ślubny storczyk nie chce wypuszczać nowych kwiatków ![]() Stosujesz jakąś odżywkę do tych swoich storczyków? Cytat:
![]() To i ja się pochwalę: dostałam puzzle 2000 kawałków, bo sobie zażyczyłam zamiast kwiatów. A kwiatki dostałam parę dni temu z okazji tego, że miałam dobry humor i się TŻtowi udzieliło ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Widać, że Włosi świetnie się znają na dobrej zabawie i pysznym jedzonku ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3333 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
pogoda u na okropna, nie ma słońca, ponuro i zimno. co do dnia kobiet- tz zrobił pyszna kolację i było naprawdę milusio tym bardziej, że wróciłam późno i byłam głodna i zmęczona
|
#3334 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć, dlaczego pogoda się zmieniła??? a było tak pięknie
Cytat:
Cytat:
Martoolka powiem Ci, że niby to serie po 8 min. ale ja za pierwszym razem miałam zakwasy ![]() ja nie używam żadnych odżywek, po prostu rzadko je podlewam, jakoś raz na 2-3 tygodnie ( nalewam wtedy im wody po brzegi i stoją 2-3 h w wodzie, a potem je wyjmuję, często stymuluję je w zimie otwierając okno, albo po prostu rozszczelniając. A macie przeźroczyste doniczki gdzie widać wszystkie korzenie? może coś się dzieje w środku? mieliśmy kiedyś naszego pierwszego storczyka, który był w normalnej doniczce i bardzo długo nie kwitł, więc postanowiłam go przesadzić i co zobaczyłam- że kwiatuszek miał zgiłe całe podłoże i pędy, poucinałam, zostały tylko 2 czy 3 korzenie i długo nie mógł dojśc do siebie, ale teraz przepięknie kwitnie i to cały czas magolina to widzę naukowo dzisiaj u Ciebie, u mnie też niestety, ale najpierw muszę polecieć do sklepu po ananasa, a pospałam do 9 ![]() acelinko, dziewczyneczko kurujcie się my się kładziemy spać koło 22, bo TŻ przed 6 wstaje do pracy, a ja często jeszcze śpię do 8-9 i czasami ciężko mi wstać ]gospella no to mąż się postarał za to ja w dzień kobiet wszystko robiłam sama bo TŻ chory![]() wiecie, że dzisiaj dzień Mężczyzny? Kupujecie coś swoim Mężczyznom? Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-03-10 o 09:12 |
||
|
|
|
#3335 | ||||
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny,nadrobilam,god zine mi to zajelo
ale przeczytalam wszystko i wiem co u Was,ja mam dzis wolne,swieci sloneczko i na dodatek dostalam wyplate(troche marna),wiec moze wybierzemy sie na jakies zakupkiCytat:
sjoanna a moze przeczytasz ja po wlosku?mi bardzo pomoglo czytanie ksiazek w nauce,przyjemne z pozytecznym Cytat:
Cytat:
![]() i nie mylic nas juz ![]() ![]() to bardzo dobrze tak trzymaj!Cytat:
![]() 2.swietny prezent 3.z tego slyna ![]() magolina jak sie mama czuje po zmainie lekarza? acelinka kupilas te spodnie?tez chce zobaczyc brzuszek! ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- certina tu chyba nie ma takiego swieta,na szczescie zartuje i tak planuje kupic mojemu TZtowi perfumy,bo przynioslam do domu probke i bardzo mu sie spodobaly...no i mi tez
|
|
#3336 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na razie nie jest zle - wczoraj wogole mi sie nic slodkiego nie chcialo. Dzisiaj troche mnie skrecilo jak tesc do kawki na snadanko wyjal wafelki orzechowe. Ale bylam silna. Tak myslalam. Chyba ja musze przeczytac. ![]() Cytat:
Nie wiedzialam - nic mu nie kupuje - on mi nic to Cytat:
|
|
#3337 |
|
Wtajemniczenie
|
może i oryginalna nie jestem, ale kupiłam Mężowi winko różowe półsłodkie i piwko, czyli to co On uwielbia
kosmetyki kupuje mu na co dzień jeśli czegoś zabraknie więc nie miałam zupełnie pomysłu co kupić
|
|
|
|
#3338 |
|
Wtajemniczenie
|
A dziękować dziękować
Ja mojemu wysłałam życzenia ale nawet nie odpisał on mi nic nie kupił to ja jemu też nie Dziewczyny zbijcie mnie
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze ze z mama juz lepiej!
A dlaczego mamy cie zbic?
|
#3340 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3341 |
|
Wtajemniczenie
|
magolina marsz do nauki
![]() a ja jeszcze od rana nie zaczęłam nauki, musiałam pojechać ze swoim zwierzakiem do weta na podcięcie ząbków i lewatywę, bo mi się kochanie zatkało, no niestety nadal niewiele się odetkał, więc poleciałam po ananasa świeżego i brzuszka masowanie i podawanie leków, dostał też przeciwbólowy i teraz leży, odpoczywa, chyba chociaż wzdęcia zniknęły ![]() no i musiałam zrobić leczo, narobilam się, ale przynajmniej będzie na dwa dni i jutro będę mogła się poświęcic tylko nauce kurde jak mi się nie chce |
|
|
|
#3342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla mnie to 10 jest wczesnie chociaz jak wczesnie wstaje to wczesniej usypiam ...Zdrówka życzę magolina:certina: martoolka:to super, ze puzzle dostalas a jakie dokladnie? z waszym zdjęciem?sjoanna:dzisiaj tez mnie skręca i sobie o czekoladzie mysle ale nie zjem , juz raz tak wytrzymalam te 40 dni Ja juz dalam Tz cos na dzien chłopaka , wiec nic mu nie daje
|
|
#3343 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff skończyłam wstępną ankietę do badań i pytania do testu socjometrycznego, czyli mam z czym iśc na seminarium
teraz męczę negocjacje choć i tak ze wszystkim się nie wyrobie kolosa mam teoretycznie prostego bo z fajną babką więc może sie uda bez zbytniej nauki .Wiecie co?? całe 4 lata studiów przejmowalam się ocenami jak nie wiem, 4 to była niekiedy porażka, uczyłam sie po nocach, rzadko korzystałam ze ściąg bo jakoś nie umiałam ściągać, choć wiadomo że parę razy musiałam a teraz?? masakra, zmęczenie materiału chyba nie zależy mi już na ocenie, chce to ,,odwalić" i mieć spokój, skończyć tą szkołę w końcu |
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
ja swojemu kupiłam dwa dni temu portfel i położyłam na biurku z kartką wyciętą w serce i buziakiem ze szminki
|
|
|
|
#3345 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prosze bardzo Bądz polecam rennie,nawet jak dla mnie to lepsze niż mięta. Cytat:
![]() Cytat:
Leczo ![]() Cytat:
![]() Koniecznie ![]() Witam więc w klubie antymarcepanów ![]() Cytat:
Mam znajomą,ma już dwójke dzieci.W oby dwóch ciążach świetnie sie czuła w dodatku powiedziała że ona by mogła rodzić non stop-co jakiś czas oczywiście ![]() Dzięki
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-10 o 19:17 |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() za prace na seminarium oby kolos był łatwy ![]() ciesze się bardzo, że z mamą coraz lepiej certi, Tobie też dziekuję jak kark, przeszło? ![]() Leczo? muszę też zrobić ![]() Ja z okazji dnia mężczyzny rzuciłam się na tż'ta ![]() silvyetta, tak kupiłam spodnie brzuszek jak zrobie już fotke to wkleje na pewno ![]() dziewczyneczko, tż wstaje o 5.30 więc kiedyś wyspać się musi, ja najczęściej też razem z nim wstaje jak mamy wolne to czasami posiedzimy dłużej, a tż to do 2-3 wtedy potrafi siedzieć ![]() Karinio, czasami tak jest że ciąża bezproblemowa i lekki poród a czasami się kobity namęczą że hej. Taki urok bycia kobietą
|
|
|
|
#3347 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem jak dzisiaj będę spała, bo zawsze się denerwuję jak mu coś jest, no i w ogóle to już od kilku dni ma ten zator, co dwa dni jest lepiej, ale to wszystko przez to piekielne linieniea co do przejedzenia, to już dzisiaj sobie odpuściłam, w ogóle przez tego weta nie jadłam śniadania do 13, tzn. jakoś jak sie czymś przejmuję to często nie jem, albo zapominam o jedzeniu za to na wieczór dopada mnie wielki głód![]() Cytat:
leczo wyszło pyszne chyba najlepsze jakie kiedykolwiek zrobiłam, wprawdzie sporo sie przy nim napracowałam, ale warto było i małżonek chwaliłdziękuję . Mam nadzieję, że tej nocy jakoś lepiej się ułożę ![]() acelinko to też fajny prezencik mój mąż najbardziej takie lubia kiedy Twoje wyniki z filozofii? magolinka powodzenia jutro na kolokwium , to chyba masz rację zmęczenie, studia w końcu trochę trwają, a egzaminów jest mnóstwo, ja niestety już mam taki charakter, że nie łatwo odpuszczam i nawet na jakieś takie pierdoły - egzaminy się uczyłam kiedy wszyscy ściągali i szkoda, że jakoś nie potraktowałam tych studiów luźniej, może miałabym teraz mniej poważne podejście do życia...
|
||
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
certi, filozofia zdana ... na 3
a napisałam wszystko ![]() widzę że Ty z króliczkiem to jak z dzieckiem ale nie dziwię się, że sie martwisz. Mam nadzieję ze w końcu mu się polepszy
|
|
|
|
#3349 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ma prośbę
mogłybyście zagłosować na zespól mojego kolegi a jednocześnie męża mojej przyjaciółki? http://www.cocacola.pl/cokelivefresh...cArtistID=4381 to ten co śpiewa trzeba się zarejestrować, wejść na ich profil (freshandfanki), kliknąć glosuj, poproszą o nr telefonu i przyjdzie sms z kodem który trzeba wpisać. Chciałabym żeby im się udało soc osiągnąć. Z góry dziekujęAha oczywiście wszystko jest za darmo acelinko super prezent dla tż i dzięki za kciukasycerti dzięki Poczytam jeszcze trochę i idę spać acelinko przegięcie z tą filozofią.. Edytowane przez magolina Czas edycji: 2011-03-10 o 20:44 |
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Podziwiam te, które nie jedzą w poście słodyczy ![]() Ja bardzo bym tak chciała ale chyba jestem uzależniona ![]() Wczoraj aż mnie skręcało ![]() Poza tym ja jak dziecko - jak mam coś słodkiego to od razu jestem szczęśliwa ![]() Dla mnie godzin 10 na pójście spać to jakiś kosmos A 8 to już w ogóle![]() Ja chodzę zwykle koło 1. Chcę się przestawić na trochę wcześniejszą porę ale mi nie wychodzi Dostałam dzisiaj podwiązkę z tego konkursu, który Wam podsyłałam
|
#3351 |
|
Wtajemniczenie
|
acelinko masakra z tym egzaminem, nie martw się nie wszyscy wykładowcy są tacy beznadziejni
![]() a odnośnie królika to masz rację, jak z dzieckiem, nic CI nie powie co go boli, ale jest strasznie kochany, chociaż od tych leków to już na mnie fuka z oddali jest ze mną już prawie 5 lat seniorek mój kochany![]() mmmmmm ja mam ze słodyczami tak samo, mąż się ze mnie śmieje że jak widzę batonika to się mimowolnie do niego uśmiecham ja też wygrałam tą podwiązkę dziękuję za linkidę spać chyba bo TŻ już słodko drzemie na łóżku, a ja jeszcze tu z Wami, zajrzę jeszcze do mojego maleństwa, dobrej nocy |
|
|
|
#3352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż taka wypuszczona jeste ś ![]() Żartuje oczywiście ![]() Ad.2 Noo to fakt,a także jesteś właśnie tą szczęściarą,która dobrze przechodzi ciąże. Noi życze,lekkiego,szybkiego porodu ![]() Cytat:
Oby mu szybko przeszło,bo ja na króliczkach się nie znam. Ad.2 Też tak miewam,że w chwilach nerwowo-stresowych,że nic nie moge przełknąć. ad.3 No to za leczo.Wkońcu przez żołądek do serca ![]() a2.4 Być może tak jak piszesz,krzywo spałaś i stąd ten ból.No,ale jak to tż nie lubie masować swoją żone.
|
||
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
oj oj, ta wizażanka to jednak oszustka chyba
już kilka osób pisało w jej profilu, że wysłały paczkę, a od niej nie dostały zaczynają się negatywy, a tamta na wizaż nie zagląda. ja chociaż tyle, że dostałam cokolwiek ![]() dobranocek
|
|
|
|
#3354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie wiem co robić ![]() Super prezent Martoolka Brawo dla TZta ![]() Cytat:
Króliczkowi już lepiej? Widzę, że masz do tego rękę ... ja już nie wiem co robić z tym moim ... Jak te korzenie mają wyglądac? Zielone czy biale? Cytat:
---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- Przepraszam, że nie odpowiedziała wszystkim ,ale nie mam czasu, bo zaraz wyjeżdżam do szkoły, a jeszcze muszę skończyć pakowanie, bo wczoraj do ciemnej nocy robiłam pracę domową (termin wysłania właśnie do wczoraj Jeszcze się okazało, że nie ma tego pociągu, którym jechałam ostatnio i nie wiem czy się nie spóźnie ... Z noclegiem też był problem I jeszcze do tego mam zaczątki zapalenia pęcherza Rewelacyjny weekend przede mną Dziewczyny, Asiulek się odzywała? Ciekawe, co tam u niej.. Mam nadzieję, że wszystko w porządku ... |
|||
|
|
|
#3355 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() dzisiaj pierwsza edit: druga ![]() agawo powodzenia w szkole i żeby weekend szybciutko się skończył. Obowiązkowo weź jakieś tabletki na pęcherz i nie przezięb się bardziej
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2011-03-11 o 05:59 |
|
|
|
#3356 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
wstałam dzisiaj o 6 i już od rana asystuje przy zwierzątku, niestety przez noc nic się nie zmieniło, dostał już dwie strzykawki do pysia pasty odkłaczającej i czekamy... bezaczku współczuję, zawsze trafi się jakaś osoba nie w porządku ![]() agawoo współczuję zapalenia pęcherza, mam nadzieję że szybciutko Ci przejdzie, ale pewnie bez leków się nie obejdzie ![]() asiulka nie było, nie wiemy co u niej cześć ultra Karionio, a no niestety nie przepada za masowaniem, a ja mam ten problem, że masaże uwielbiam ![]() dzisiaj mam motywację, muszę się dużo nauczyć, więc jeśli będę siedziała na wizażu to proszę wyrzućcie mnie ![]() ![]() znowu szaro buro
|
|
|
|
#3357 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Oj dziewczynki ból mam dzisiaj straszny jak muszę jechać do tej szkoły agawoo mam nadzieję że z tym pęcherzem tak źle nie będzie, powodzenia w szkole i miłego weekendu certi szkoda tego Twojego króliczka, oby mu się polepszyło ![]() bezaczku zawsze się jakieś oszusty trafią i tak jak piszesz dobrze że Tobie chociaż coś przysłała bo inni to nic nie dostalimmmmmm ja też bym nie mogła nie jeść słodyczy i tak już poszłam sama ze sobą na ugodę że jem je tylko w weekendy no ale przyznam się że czasami na tyg też cosik chapsnę ![]() Miłego dzionka zajrzę jutro Aha dziewczynki zagłosujecie??? plissssssss |
|
|
|
#3358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jakoś nie po drodze nam przytulanki tak częste jak kiedyś, bo albo tż zmęczony po pracy, albo mnie spanie szybko łamie najczęściej to w weekend coś czarujemy i wtedy nie powiem, bo staramy się "nadrobić" ![]() Co do ciąży to prawda, mam nadzieje, że poród będzie tak samo lekki <marzenia ściętej głowy Cytat:
![]() mam nadzieję że te lekarstwa w końcu króliczkowi pomogą ![]() ja na widok czekolady też mam ogromnego banana na buzi ![]() Cytat:
agawoo, dbaj o siebie w ten weekend żebys bardziej pęcherza nie przeziębiła asiulek się nie odzywała narazie, mam nadzieje że niedługo wpadnie do nas z jakimiś wieściami dobrymi ![]() a u mnie delikatnie słoneczko spogląda zza chmurek |
|||
|
|
|
#3359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już wzięłam Urosept, mam nadzieję, że pomoże Buziaki Miłego weekendu Wam życzę Certi, trzymam kciuki za króliczka, żeby mu się szybciutko poprawiło Magolina, dasz radę, ja też dziś do późnego wieczora w szkole
|
|||
|
|
|
#3360 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry Kobietki
Zycze Wam milego wekendu bo nie wiem czy dam rade tu wpasc,jak zwykle pracuje magolina,agawoo powodzenia w szkole certi 3mam kciuki za kroliczka buziaki dla Wszystkich
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

pogoda u mnie taka trochę dołująca - pochmurno i prószy sobie śnieżek
oby nie za wiele. 

właśnie wróciłam z Kielc, byłam z mamą u tego neurologa, skonsultować tamta diagnozę no i oczywiście pan doktor stwierdzil że jakby mama jeszcze parę dni pobrała te leki co jej ten przepisał to udar albo co innego murowane

i od kolegów Tz kwiatki 
Dzisiaj środa popielcowa i ja się trzymam 3 posiłków, aż mnie skręca tak mi się chce czegoś słodkiego. Jeszcze po dniu kobiet mam takie zapasy czekolad

Bądz polecam rennie,nawet jak dla mnie to lepsze niż mięta.

ś