|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
ja mam w zimę straszny problem ze skórkami ... używałam peelingów z naturalsa - mimo niskiej ceny są ok ![]() najbardziej pasował mi peeling z solutions teraz używam mikrodermabrazji z anew (to właściwei peeling wg mnie) i też jest ok ale może akurat Twoja klientka nie ma wielkiego problemu - wówczas powinna być zadowolona uwielbiam serię sake&ryż ![]() pomalowałam sobie pazurki tym gunmetal - super kolorek a więc - długo schnie ... drugi raz teraz nie maluję, ponieważ nie chcę, żeby mi się pościel odwzorowała ![]() ale jutro w pracy albo po sobie maźnę pazury
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#333 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Ja też mam na darmowym katalogu czarny pasek,nawet próbowałam pod światło sprawdzić co zamalowali
![]() ![]() Wrzuciłam fotki szminek na katalogowy ![]() Ma ktoś już coś z serii Naturals rumianek? bo jestem ciekawa czy przyjemne,ładnie pachnie? ![]() Co do torebek to podoba mi się bardzo Hannah... ![]() Będę mieć niedługo imieniny,może jakaś zrzutka na kosmetyki dla Sarunieczki?
|
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze;p a ten minikatalog to gdzie to?
wiem głupie pytania może - wybaczcie...
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2123 |
|
|
|
|
#337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sarunieczka, a które imieniny obchodzisz? Mai czy Marzeny? :P
|
|
|
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś miałam święto paczki
wzięłam m. in. z demo ten róż odcień russet i jest strasznie ciemny, kolor zupełnie inny niż w kat!!! mgiełka fiołek i liczi baaardzo ładny zapach i dość mocny jak na mgiełkę, wzięłam też z tych str wyprzedażowych podkład w kompakcie idealny kolor-z odcieniem trafiłam ale jak dla mnie jest ten podkład słabo kryjący
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i teraz ponawiam moje pytanie: mogę zrobić zwrot z demo?
|
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tym fiołkiem to tak kusicie, że zamówię sobie żel pod prysznic, bo mgiełek nie używam, a te balsamy naturalsa to kiepsko nawilżają, albo mi się tak wydaje wolę już spa![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- możesz |
|
|
|
|
#342 | |
|
|
Cytat:
![]() To drugie obchodzę,dowodowe:brzydal :tuż po świętach ![]() Kuźwa ta torba jest srebrna? ja widzę białą i te wzorki srebrne bądź szare....
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
napisane [musso4][mówisz, że nie tłuste a ja próbki wydałam mamie, bo myślałam, że to serum jest właśnie tłuste jak te dwa pozostałe, może jeszcze ich nie wykończyła to przetestuję na sobie]
ja tez mialam dwie pozostałe próbki tego serum Anew i niestety obie zostawialy długo tłusta powloke na twarzy , a ten nie |
|
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) że tego nawet nie chciałam próbować
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-03-10 o 20:21 |
|
|
|
|
#347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A powiedzcie mi proszę czy macie już Super Shock czarny na dzisiejszych/wczorajszych fakturach bo mi pokazuje nadal żółtą kropę :/
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze was pognębię na temat wysuwanego błyszczyka w szmince, miała któraś
warto kupić pewnie było o tym w którejś części wątku, ale ja wtedy jeszcze się nie udzielałam
|
|
|
|
#349 |
|
Raczkowanie
|
A powiedzcie mi proszę czy macie już Super Shock czarny na dzisiejszych/wczorajszych fakturach bo mi pokazuje nadal żółtą kropę :/[/QUOTE]
Tak ja mam już na fakturce, a też miałam żółtą kropkę. |
|
|
|
#350 |
|
|
A tak jeszcze jeśli chodzi o zwroty...ja też nigdy nie robiłam jeszcze,powiedzcie mi proszę,gdybym chciała wymienić pierścionek na większy,to jak to będzie wyglądać? mam go odesłać oczywiście,wiem
trzeba jakoś napisać że z prośbą o wymianę? i dorzucą do następnej paczki większy,tak? bo nie mogę go zwrócić i zamówić z następnego katalogu bo w kat.05 już go nie ma...
|
|
|
|
#351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no nie wiem może ja mam zaburzone postrzeganie kolorów ale jak biała to nie chcę, białą już mam
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- cleo80 boskie te twoje makijaże |
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku dziewuszki
oczywiście jak na złość znalazł mi sie klient, który zamówił Slip Into i oczywiście naszyjniki miałam w brakach, a miał to być prezent na Dzień Kobiet i musiałam zdobywać naszyjniki z innego źródła Kobitki, poradzcie mi co mam zrobić, prawdopodobnie w okresie letnim będę znowu wyjeżdżać za granice ale tym razem na 3 miesiące i nie wiem co mam zrobić z moim kochanym Avonem Boję się, że jak zawieszę działalność to stracę klientki, a dopiero co udało mi się je pozyskać...A jeśli mowa o ujawnianiu się to mój ryjek jest na avku obok, a moje wszystkie imiona w kolejności to Sylwia Teresa Agnieszka
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=musso4;25643906]nie używam różu wogóle
![]() a tym fiołkiem to tak kusicie, że zamówię sobie żel pod prysznic, bo mgiełek nie używam, a te balsamy naturalsa to kiepsko nawilżają, albo mi się tak wydaje wolę już spa![]() nir przepadam za balsamami z naturals, ale fiołek zapach jest boski, skusiłam się nawet na mgiełkę na którą nic i nikt nie był w stanie mnie namówić aż do momentu fiołek i liczi ... zapach cudowny.... Pochwalę się taka sytuacją dotyczącą mgiełki i całej serii liczi i fiołek .. kupując dziś biżuterię u jubilera.... nie mogłam zdecydować się która długość łańcuszka, więc Pan, (całkiem fajny chłopak) mówi żebym przymierzyła, zdejmuje szalik... a tutaj zapach fiołek i liczi..... dostałam dobry rabat... reakcja na ten zapach. była widoczna ![]()
|
#356 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie krem zmiękczający do stóp lawendowy - jest świetny. Używam tych dwóch na zmianę jeden rano i jeden wieczorem, miałam ogromny problem z pękającą skórą na stopach i strasznie twardą skórę stóp i te kremy bardzo mi pomogły. Po trzecie najważniejsze nie pumeksuj, nie tarkuj stóp codziennie, bo nigdy nie odżyją. W ten sposób zdzierasz codziennie odbudowujący się naskórek i stopy są bardziej narażone na pękanie, otarcia i twardnienie skóry. Daj im odżyć, niech skóra odżyje. Na początku odbudowujący się naskórek będzie brzydko wyglądał ale potem już tylko krem i raz na kiedyś tarka wystarczy. W połączeniu z tymi dwoma kremami będą wyglądały bardzo ładnie. Ja właśnie to przechodziłam i teraz już ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"...przecież muszę poznać skład, czy nie ma tam substancji, które mogą mnie uczulić, a w najgorszym przypadku zaszkodzić. Zwrotu nie zamierzam robić na swój koszt z uwagi na ich nieznajomość prawa konsumenta... "Cytat:
Jedna klientka pobiła rekord - po 20 minutach od przekazania jej katalogu oddała mi go z zamówieniem na ponad 100 zł Był to wtorek i stwierdziła "jest święto kobiet więc trzeba sobie prezent zrobić" - tylko ona taki prezent robi sobie co katalog![]() Cytat:
Jak już jesteśmy przy zapachch takich nowych kosmetyków, to powiem Wam, że ten cytrynowy zestaw z Naturalsa, gdzie jest balsam do ciała, mgiełka i żel pod prysznic też mnie nie powalił. Balsam pachnie jak cytrynowy krem glicerynowy z drogerii Mgiełka pachnie jak woda z "setką" spirytu i dosypanym kwaskiem cytrynowym Nie radzę się tym napalać i robić sobie nadziei.
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2011-03-10 o 20:54 |
|||||
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Meitsa ja dokładnie pomyślałam o tym samym co musso4 , aby ktoś wziął na ten czas Avon za ciebie - mama, siostra. Przekaż klientkom, że Ciebie nie będzie jakiś czas i katalogi i zamówienia będzie im dostarczać ta i ta osoba, oraz że jej można składać zamówienie
A jak np. mama nie posługuje się internetem, aby składać zamówienia, to niech je wysyła faxem lub Tobie przekazuje telefonicznie i będziesz od siebie zamawiać, o ile będziesz miała dostęp do internetu. Szkoda stracić klientki
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Kochane właśnie jestem po zabiegu
zrobiłam sobie na twarz wygładzającą maseczkę PS sake&ryż i... powiem Wam, że bolało mnie strasznie przy zdzieraniu czułam się jak przy depilacji brwi woskiem (tylko trochę czerwona)
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusia odpada, już prędzej tata bo ze wszystkich sił stara mi się klientów pozyskać wsród kolegów
ale żarty zartami, poza tym jestem jedynaczką myślałam nad tym żeby moja przyjaciółka mnie zastąpiła, była już konsultantką wiec wie z czym to sie je, problem w tym, że nie ma tyle zawziętości co ja a musiała by w tym siedzieć aż 3 miechy, ja bym mogła zbierać zamówienia mailowo lub poprzez SMS a ona by tylko odebrała paczkę i rozdała katalogi i kosmetyki. Ja jednak nie lubię sie wyręczać innymi i zawracać im głowę moimi sprawami
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

i teraz ponawiam moje pytanie: mogę zrobić zwrot z demo?

oczywiście jak na złość znalazł mi sie klient, który zamówił Slip Into i oczywiście naszyjniki miałam w brakach, a miał to być prezent na Dzień Kobiet i musiałam zdobywać naszyjniki z innego źródła
Boję się, że jak zawieszę działalność to stracę klientki, a dopiero co udało mi się je pozyskać...

Nie radzę się tym napalać i robić sobie nadziei.
czułam się jak przy depilacji brwi woskiem
(tylko trochę czerwona)