|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
|
|
#302 |
|
w krainie snu i marzeń
|
właśnie napisałam ze strefy do avon bo dostałam rozlane luksusowe mleczko do mycia twarzy z anew. ciekawe co odpiszą...
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ma może któraś z Was Alicię ?? (tak ze skrajności w skrajność ). A i mam jeszcze pytanie dotyczące cieni supershock, czy one mają w miarę intensywne kolory czy raczej taka poświata tylko ?? I czy ogólnie warto je kupić ?? |
|
|
|
|
#305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam już mój lakier graffiti
|
|
|
|
|
#306 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny, prosze powiedzcie mi co z tą biżuterią Leala, pytałam wcześniej ale nikt nie udzielił mi żadnej dpowiedzi
powiedzcie, ma ją któraś z was? dzieją się z nią jakieś niepożądane rzeczy? |
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja mam różne inne komplety biżuterii z avonu w kolorze srebrnym i nic się z nią nie dzieje, nawet z tą starą sprzed kilku lat, a trzymam wszystko wrzucone do jednej mega szkatułki
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#310 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.avon.sklep.pl/miniaturki/2247.jpg bo ja mam jedne kolczyki z avonu i one są takie długie w kolorze złota i właśnie zrobiły mi się takie bardziej rude w miejscu gdzie ocieraja sie o policzki i nie wiem mam dylemat podobaja mi sie strasznie :< |
|
|
|
|
#311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy pokazji biorę 4 nienapoczęte paletki innych cieni - aż nóż widelec sprzedam (zodiak, onyx - obywa kolorki, i poczwórne z tygrysiej kolekcji - stripted ...);oczywiście też mam Cytat:
![]() u mnie wszystkie mają dobry druk zaraz chcę sobie moje już trzy tygodnie nie obgryzane paznokcie (
|
|
#312 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wogóle nie mam tych kresek na żadnym.
Dziś miałam święto paczki. Kurier był przed 7. Zamawiałam 2 lakiery ale bedę je testować dopiero w niedziele. Przysłali mi nie te naklejki do paznokci co miały być, pisałam do nich i dodadzą je do następnego zamówienia. ![]()
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
szare kropy mam przy:
- charm jabluszko - bransoletka randa jest z netto: - charm lód - maseczka do farbowanych moja paczke przywiozl mi dzisiaj inpost...i to jeszcze pajac taki ze.. zadzwonil do mnie,ze bedzie z paczka kolo 21, bo ma inne obowiazki ( czyt. a tu jakies wymagania z d.py wyjete ze chca paczke szybko ) ale tak go pogonilam,ze zawiozl mojemu tz do pracy juz o 10 wiec szybko kumpela sobie podjechala i zabrala co potrzebowala ![]() zamowilam dzisiaj paczke znow na paczkomat...tym razem inny.. nie chcialam, ale wszystkie inne dostawy pozniej, a ja potrzebuje szybko. mam nadzieje, ze dwa razy ten sam pech sie nie zdarza...
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny powiedzcie mi coś o torebce Magdelena
bo mam chętną osobę na nią, ale niestety obawia się ona, że pasek będzie za krótki ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- ps a i podpowiedzcie mi odnośnie upustu - czy na wszystkie produkty umieszczone w katalogu jest 25%? chodzi mi o próg między 150-500zl
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
w "AM"? hehe tzn? ;] bo nie orientuje się.
jakie to są "wiązane"?
|
#317 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#318 |
|
w krainie snu i marzeń
|
w AM czyli Avon Magazine
|
|
|
|
#319 | ||
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Cytat:
* 25% na produkty kosmetyczne * 20% na produkty niekosmetyczne (biżuteria, torebki, akcesoria typu pilniczki, szczotki do włosów, itp) * 10% na produkty z oferty wiązanej, czyli np. przy zakupie dowolnego produktu z katalogu, bądź przy zakupie ze stron xx
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo to ja mam coś takiego już robiłam drugie zamówienie i mówię- jakaś makulatura dodatkowa hahahahhadzięki dziewczyny;] moniak widzę love Pattison? jutro w tv zmierzch heheh Cytat:
bo jak piszesz, że super obszyta itd to przekażę znajomej ![]() czyli wiązana to np jak jest w k4 planet spa "wyjątkowa oferta na wiosnę dowolne 2 za 36,50" czyli tutaj już będzie tylko 10% upustu?
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oferta wiązana to: produkt xxx zakupisz w tej cenie jeżeli kupisz coś tam z odpowiednich stron(lub z całego katalogu) na taką kwotę (lub zakupisz dowolny produkt). Czyli chodzi o produkt którego nie zakupisz normalnie, tylko musisz coś kupić, żebyś mógł go zamówić- i właśnie na niego masz 10% (np. w katalogu 4 kulki na ostatniej stronie, lub kuferek z kremem na początku) Ale namieszałam
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-03-10 o 18:54 |
|
|
|
|
#322 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
10% jest gdy przy produkcie jest warunek: "przy zakupie dowolnego produktu z katalogu", bądź "przy zakupie ze stron xx"
"Być człowiekiem - to pytanie, jakże czasem trudno odpowiedzieć sobie na nie Trzeba tylko więcej dawać, mniej zabierać Więcej kochać..." Edytowane przez Kairra Czas edycji: 2011-03-10 o 18:58 |
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ofercie wiązanej napisałam powyżej Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-03-10 o 19:03 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wydaje fajna, owszem cudów sie po niej nie spodziewam ale mam fajne włosy po niej
|
|
|
|
|
#325 | ||
|
Raczkowanie
|
Laseczki klientka spytała o dobry peeling, myślała o czymś z PS, więc poleciłam jest maseczke z peelingiem sake & ryż i wzięła dwie sztuki. dobrze zrobiłam?
![]() A i w ostateczności mam zamówienie na 2 komplety torby Lindsey plus jedną małą, jak dostanę to mam jeszcze jednej klientce pokazać Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ta torebka nie ma przypadkiem bardzo długiego paska właśnie? Na mnie to on zdecydowanie za długi No właśnie chyba normalny wypracowany opust na ofertę z PS. 10% np na ten spray do włosów za 4,90zł
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
ok dziekuję dziewczyny teraz więcej rozumiem
powoli dojdę do perfekcji ;]
|
#327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Które produkty wliczają się do wysokości zamówienia, a które nie? Do podstawy opustu wliczana jest wartość produktów kosmetycznych i niekosmetycznych zamówionych w danym katalogu po cenach katalogowych. Do podstawy opustu wliczają się: produkty kosmetyczne z katalogu zamówione i dostarczone, produkty niekosmetyczne z katalogu zamówione i dostarczone, materiały pomocne w sprzedaży, artykuły z logo, oferta netto (jeżeli produkty dostarczone), Avonki uzyskane z doładowań myAVON wykonanych przez Konsultantki – 20%, produkty zamówione, a nie dostarczone z powodu braku w magazynie, produkty z Różową Wstążeczką, produkty Stop Przemocy. Do podstawy opustu nie wliczają się: opłaty za szkolenia, opłaty transportowe, koszt realizacji małego zamówienia, dosłane braki z poprzednich zamówień, prezenty z programów dla Nowej Konsultantki oraz Avon Club, wartość doładowań i startery myAVON, Avonki uzyskane z doładowań myAVON, wykonanych przez Klienta oraz poprzez stronę internetową www.myavon.pl, Avonki uzyskane ze sprzedaży telefonów, produkty z komunikatem „Produkcja zakończona…” Czy są produkty, które mają inny opust niż całe zamówienie? Tak. Są to z reguły produkty niekosmetyczne z przypisanym stałym opustem 10% i 20% (aktualna lista tych produktów znajduje się w każdym „Hello Tomorrow” oraz na naszej stronie internetowej w „Aktualnościach”. Czy zamówienia odbierane w Centrach Obsługi i zakupy dokonywane w sklepach Avon powiększają bazę opustu? Wartość zakupów w Centrum Obsługi Konsultantek, podobnie jak wartość pozostałych zamówień z Katalogu, doliczana jest do sumy zamówień budujących przyszły opust. Raz dziennie (na koniec dnia) zakupy w Centrach Obsługi doliczane są do wartości ogólnej sprzedaży Konsultantów. Dlatego kolejnego dnia po zakupie w Centrum Obsługi Konsultantek, wartość tego zakupu podniesie kwotę wyliczenia opustu w danym katalogu. Czy zwroty wpływają na opust wypracowywany w katalogu? Zwroty będą na bieżąco odliczane od wartości sprzedaży, przez co wpłyną na pomniejszenie sumy sprzedaży, od której przyznawany jest opust. Czy zamówienie poniżej 150 zł dolicza się do sumy sprzedaży z danego katalogu? Tak, każde zamówienie niezależnie od jego wartości wlicza się do sumy sprzedaży. Jak działają opusty? Które produkty wliczają się do wysokości zamówienia, a które nie? Do podstawy opustu wliczana jest wartość produktów kosmetycznych i niekosmetycznych zamówionych w danym katalogu po cenach katalogowych. Do podstawy opustu wliczają się: produkty kosmetyczne z katalogu zamówione i dostarczone, produkty niekosmetyczne z katalogu zamówione i dostarczone, materiały pomocne w sprzedaży, artykuły z logo, oferta netto (jeżeli produkty dostarczone), Avonki uzyskane z doładowań myAVON wykonanych przez Konsultantki – 20%, produkty zamówione, a nie dostarczone z powodu braku w magazynie, produkty z Różową Wstążeczką, produkty Stop Przemocy. Do podstawy opustu nie wliczają się: opłaty za szkolenia, opłaty transportowe, koszt realizacji małego zamówienia, dosłane braki z poprzednich zamówień, prezenty z programów dla Nowej Konsultantki oraz Avon Club, wartość doładowań i startery myAVON, Avonki uzyskane z doładowań myAVON, wykonanych przez Klienta oraz poprzez stronę internetową www.myavon.pl, Avonki uzyskane ze sprzedaży telefonów, produkty z komunikatem „Produkcja zakończona…” Czy są produkty, które mają inny opust niż całe zamówienie? Tak. Są to z reguły produkty niekosmetyczne z przypisanym stałym opustem 10% i 20% (aktualna lista tych produktów znajduje się w każdym „Hello Tomorrow” oraz na naszej stronie internetowej w „Aktualnościach”. Czy zamówienia odbierane w Centrach Obsługi i zakupy dokonywane w sklepach Avon powiększają bazę opustu? Wartość zakupów w Centrum Obsługi Konsultantek, podobnie jak wartość pozostałych zamówień z Katalogu, doliczana jest do sumy zamówień budujących przyszły opust. Raz dziennie (na koniec dnia) zakupy w Centrach Obsługi doliczane są do wartości ogólnej sprzedaży Konsultantów. Dlatego kolejnego dnia po zakupie w Centrum Obsługi Konsultantek, wartość tego zakupu podniesie kwotę wyliczenia opustu w danym katalogu. Czy zwroty wpływają na opust wypracowywany w katalogu? Zwroty będą na bieżąco odliczane od wartości sprzedaży, przez co wpłyną na pomniejszenie sumy sprzedaży, od której przyznawany jest opust. Czy zamówienie poniżej 150 zł dolicza się do sumy sprzedaży z danego katalogu? Tak, każde zamówienie niezależnie od jego wartości wlicza się do sumy sprzedaży. „Hello Tomorrow” to obecnie MyAvonMagazine Edytowane przez joannamm Czas edycji: 2011-03-10 o 19:21 |
|
|
|
|
#328 |
|
w krainie snu i marzeń
|
no tak zostalo po pierwszej czesci i juz nie zmienialam jakos
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj mam "święto paczki" przyszły aż 4, wiec było co robic, ale wypróbowałam serum liftingujaco-ujedrniające, wiem efektów nie widac jeszcze, ale nie jest tłuste i szybko się wchłania, a mam cere tłusta. wiec dla mnie jest ok
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

).