Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-12, 11:55   #2401
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

a ja ide polezakuje, bo jakies skurczybyki sa
Stary 2011-04-12, 11:58   #2402
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
też mnie to trochę wkurza w nocy
ale mam patent taki, że jak się przewracam to ciągnę moją koszulę pod tyłkiem i przeciągam się razem z nią i wtedy łatwiej się przewrócić
no patrz wiec znalazlas jakis pomysl
ja smiesznie wstaje z lozka na siku, a wiec z boku sie podnosze, daje duzy krok zeby tz ominąć ( spie od sciany), pozniej schodze z lozka, nastepnie prostuje sie i ideeeeeeeeeeeeeeeeeeee wolnym krokiem do toalety
SAPIE PRZY TYM NIEMIŁOSIERNIE
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 11:59   #2403
MoniaK
Zakorzenienie

Ja też bym poszła obiad robić ale najpierw muszę jechać na jakieś zakupy, bo pustki w lodówce Nie chce mi się
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 12:01   #2404
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez Klaterina Pokaż wiadomość
antropia widzisz dobrze że się nie wywróciłaś i że zdążyłaś wstać, ale nawet jak nie Twoja wina to człowiek sobie zawsze głupio pomyśli, ja bym spaliła buraka od razu
Oj buraczek był
Stary 2011-04-12, 12:09   #2405
mary poziomkowa
Zakorzenienie

O, basta, jaki tu ruch

Mimbi, słuchaj, może Jemu nie o sam wózek chodzi i kupowanie, tylko że głupio Mu wobec siostry? W końcu ona to raczej, żeby Wam pomóc, nieważne, czy fajna, czy nie. Sytuacja nieciekawa, niezręczna, no ale musi być jakieś wyjście...

Agnieszko.M, padłam na opis łoża małżeńskiego

Co do Waszych objawów, to jedno jest pewne, zaczyna się i w każdej chwili może się pojawić komunikat na forum na czerwono

Ja sobie jeszcze na luziku siedzę, zero objawów, ale też pokornie i niepokojem patrzę w gacie Jednak popłochu siać nie będę, bo już widzę, że to nie tak, że już teraz now

Przyznam się, że stawiam na naszą Eweskę jako pierwszą rodzącą. Nasza cicha woda, oaza spokoju, pracowita mróweczka

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Moniqac, ten dodatek, to drobiazg, naprawdę nic takiego, ale przydatne

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Zytus, MC Flurry....

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 12:15   #2406
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Zytus, MC Flurry....
Juz pochlonelam
Teraz musze pomyslec co na obiadek.....tzcik ma zrobic
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 12:17   #2407
Anuu91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
ja smiesznie wstaje z lozka na siku, a wiec z boku sie podnosze, daje duzy krok zeby tz ominąć ( spie od sciany), pozniej schodze z lozka, nastepnie prostuje sie i ideeeeeeeeeeeeeeeeeeee wolnym krokiem do toalety

No ja na szczęście śpie od brzegu, ale też mam problemy z wydostaniem się na siku leżę na boku i osuwam najpierw jedną nogę następnie drugą i ląduję na kolanach, później już tylko spieram się rękami na łóżku i wstaję.... nie wiem dlaczego tak jest, ale nie budzę się w pore i mam tak pełny pęcherz, że nie mogę się ruszyć... masakra
Anuu91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 12:19   #2408
eweska
Moderatoreska

Cytat:

Przyznam się, że stawiam na naszą Eweskę jako pierwszą rodzącą. Nasza cicha woda, oaza spokoju, pracowita mróweczka
Jeśli synal będzie mi tak podnosił cisnienie jak dzisiaj z rana to na pewno lada dzień się rozpakuję

Ale zaczęło wiać u mnie, będzie lało bo zachmurzyło się, lecę ściągnąć pranie z balkonu bo pewnie suche a szkoda żeby zmokło jak zacznie padac.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 12:21   #2409
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

chłop nigdy nie zrozumie jak to jest nosić w sobie 3kg jeszcze normalnie funkcjonować, jak kobieta dobrze znosi ciąże to mu sie wydaje że to takie łatwe mój też czasem traktuje mnie jakbym mogła skakać jak gazela ....
a może poszukaj jakiegoś wózka ciut tańszego (wiem że tamten jest wypasiony i the best ) ale może jak będzie tańszy to się zgodzi żeby kupić nowy ....

co do pieluch to z 10 dziennie to trzeba liczyć
no dokladnie jak kobieta dobrze znosi ciaze to facet mysli ze wszystko moze nie musi wypoczywac i w ogole fikac jak szalona troche mnie to drażni bo moj tz popada ze skrajnosci w skrajnosc. albo mi nie pozwala podnosic niz ciezkszego niz 1 kg. albo jak np dzisiaj chcial zebym mu przelala farbe z 5 l wiadra na podstawke pod walek i na kolanach mialam to zrobic...
burak
Cytat:
mam nadzieje, ze uda mi sie jakos szybko ten net zalatwic, pierwsza sprawa musze isc do play zapytac sie czy wypowiedzenie umowy do nich dotarlo bo wyslalam 3tyg temu i nadal cisza, a pozniej pogadac z babka co u niej wynajmujemy ze juz moze nam brac od maja...ja tez nie wyobrazam sobie TERAZ nie miec z wami kontaktu
a propo trzeba Grazin znalezc drugą dyzurną- sama zbankrutuje przez smsy. Ja nie moge byc przez ten net, ale moze ktos jest chetny jeszcze??
co do obrzekow nie wypowiadam sie...od palcow na stopach odchodzi mi napompowany balon

acha czyli te 94szt moze mi starczyc na 9 dni
no mozna by znaleźc drugą dyzurną daisy mowila ze chce
tez wlasnie przerazilam sie iloscia zuzywanych pampersów... och
Cytat:
czemu Cie tz nie pusci spac od przejscia???
Stary 2011-04-12, 12:23   #2410
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
ja nie kupuje bujaka, bede karmic na lozku albo na zwyklym fotelu chyba dam jakos rade
ja własnie nie mam żadnego fotela, więc stąd pomysl na bujany (poza tym zawsze mi się marzył jest pretekst)

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
moniqac o mniam knedle sama robilas? ja nie umiem knedli robic
za to na drugie mam miesko zawijane w srodku z mozzarella, szynka i pieczarkami, moze tez ci smaku narobie jak Ty mi tymi knedlami
ja siama
osz Ty małpo... uwielbiam mozzarelle .

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Dokładnie - na siedząco (na łóżku, krześle - generalnie gdzie popadło)
hm..... hm.... sama nie wiem co myśleć .

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Termin z OM mam na 2 czerwca, ale Antoś jest duży i z usg mi wychodzi 19 maj lub 15 maj. Mi się marzy data 20 maj, zobaczymy czy się uda.
Wiesz czego ja się boję chyba bardziej niż dźwięków? Tego, że w lampach będę widzieć jak mnie kroją i co tam robią

No, a od dzisiaj jadę spać u mamy do czwartku, albo piątku i mąż już się ze mnie nabija, czy ma mi to wszystko do samochodu spakować Ale wiecie co ... chyba tak zrobię i zabiorę mój mega zestaw do spania, jak mama mnie z tym zobaczy, to chyba
o nieeeeeeeeeeee ... to już "hardkor" - nie pomyślałam o tym, ale teraz mam kolejną rzecz której mogę się bać DZIĘKUJĘ .

miłego spędzenia czasu u Mamy - żeby TZ tira na Twój zestaw do spania nie musiał wynająć .

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Ja mam wersalke, bo maly bedzie osobno. Jakbym miala wybierac fotel to albo ten co Ci wkleilam kiedys http://cgi.ebay.co.uk/Breastfeeding-...item27ba29baab ewentualnie jakis z Ikei z podnozkiem. Pamietaj zeby Tobie bylo tez wygodnie
ooo.... ide pobuszowac na allegro dzięki Kochana.

Cytat:
za wizyte!

zostalo mi 14dni do terminu porodu
.

Cytat:
zupełnie jak ja z tym sapaniem - a nie musze "przekraczać" TZta

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
Oj buraczek był

no własnie - wiedziałam, że komuś coś jeszce miałam napisać ale się uśmiałam - bidulko jedna .

Cytat:
O, basta, jaki tu ruch

Moniqac, ten dodatek, to drobiazg, naprawdę nic takiego, ale przydatne
straszny ruch - boje się iśc siku - nie wiem co tu zastane
jak przydatne to nie drobnostka .

ide robić obiad, bo nic nie zjemy.

buziakiiiiiiiii.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 12:26   #2411
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
no coś Ty malutki był

11 dni do 21.04? TYLE MI ZOSTAŁO? Oooooooo ....... nieeee - masz silną mobilizację zeby się nie wykończyć i rozpakować .

ja tez nie cierpie jak musze grafikę usuwac... wrrrrrrrrrrrrr

ja nie znam ale gusia na pewno pomoże dzięki za opinię co do fotela.
a na obiad "typowo wloskie danie" knedle ze śliwkami .

a jak karmiłaś? na łóżku? na siedząco? ja nie umiem sobie tego jakos w ogóle wyobrazić - bo nie mam żadnego fotela w domu .

ide rozwiesić pranie i tez wrocę zasapana .

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
o mniam knedle
zarzuc no
a z cyzm masz?
ja wlasnie ugadalam tesciowa, ze jutro pierozki z truskawkami
ale musze kupic
Cytat:
ja nie kupuje bujaka, bede karmic na lozku albo na zwyklym fotelu chyba dam jakos rade

ciekawe to co piszesz
tez robie dzisiaj schaby, tylko musze tylek ruszyc z lozka, a nie chce mi sie

AgnieszkaM. co do spania w lozku, u mnie podobnie mam dwie poduszki miedzy nogami, jedna pod glową, nastepną trzymam przy twarzy, Tż ma koldre, ja przykrywam sie tylko kocem.
Najtrudniej gdy zmieniam boczek, musze sobie wszystko powoli ukladac od nowa
ostatnio lezalam chwile na plecach i mialam fajną górke po lewej stronie

a Ty nie lezakuj tyle, bo sie rozleniwisz
Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
a ja ide polezakuje, bo jakies skurczybyki sa
aaaaa :P

a ja sobie jade do rodzicow na godzinke bo mi sie nudzi z deksza:P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 12:40   #2412
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Dziewczyny, ale mam mega lenia..Tak od 11 robię wszystko, żeby nic nie robić
Stary 2011-04-12, 12:42   #2413
principessina
Zakorzenienie

Cytat:

Według tego opisu jest jak nowa (nie ma wzmianki o jakimkolwiek uszkodzeniu/defekcie)
dziekowac

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
daj przepis
kupilam cielecine w plastrach i zawinelam do srodka kawaleki mozzarelli, szynki gotowanej i pieczarki takie podsmazone z cebulka a i pozniej obtoczylam w panierce kukurydzianej

agus87 to nie ja mam knedle dzisiaj tylko moniqac

moniqac
dasz mi przepisiak na te knedle, trudne sa do zrobienia???

W ogole dziewczyny co przygotowujecie na Wielkanoc do jedzenia, bo tutaj to Wielkanoc spedza sie poza domem, w sensie taka majowka albo robi sie piknik na plazy czy gdzies na lonie natury, w sumie to bedzie nasza pierwsza Wielkanoc tutaj, bo co roku gdzies wyjezdzalismy i sie zastanawiam co dobrego przygotowac no na sniadanie moj maz chce jajecznice
Stary 2011-04-12, 12:52   #2414
matallewar
Zakorzenienie

Kwiatecek z netem Cię rozumiem... Masakra, dobrze, że gdzieś wychodzę z domu, to biorę lapka i gdzieś zawsze net jest. Jakbym w domu siedziała, to pewnie jak na szpilkach, czy któraś nie urodziła

żeby z porodem poszło po Twojej myśli - więc jeśli chcesz choćby dziś, to tego Ci życzę, a jeśli jeszcze nie, to żeby dzidzia posiedziała jeszcze w brzuszku

monika21121984 Tak, tak, dziś 36 tydzień czas zacząć

mazianka Wow, ale Ci brzuszek urósł od ostatniego zdjęcia
Bardzo ładny

Zytus Ty masz za dobrze z tym tż'em... Gotuje, przywozi McFlurry... Jeśli naprawdę do tego będzie przewijał Igorka, to nic tylko pozazdrościć

A mój tż dziś ratuje świat Poszedł robić prezentację i podobno dobrze mu poszło i szef to bardzo docenił
Może dadzą mu umowę o pracę?

Wrzucam Wam zdjęcie brzusia (drugie mam w albumie ). On w ogóle już nie rośnie
Chociaż może to i lepiej, i tak mam co nosić

A piszę do Was korzystając z netu w Bibliotece Narodowej. Przez co nie piszę pracy mgr Jestem niegrzeczna, będzie rózga na Gwiazdkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuszek_35tyg_1d_2.jpg (17,2 KB, 43 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-04-12 o 12:54
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 12:53   #2415
Anuu91
Raczkowanie

U nas tradycyjnie na śniadanie żurek
Na obiad nie wiem właśnie co wymyśleć... bo na słodko to mój mężuś musi mieć swojego ukochanego murzynka, bo inaczej to nie święta dla Niego
No i moja ulubiona sałatka Gyros.... mniaaaam nic więcej nie szykujemy, bo i tak pierwszy dzień świąt u mojej rodzinki, drugi u rodzinki tż rodzinnie
Stary 2011-04-12, 12:59   #2416
bzyczka1
Zakorzenienie

Princi hehe nie zaginęłam jeszcze czasem zaglądam ale nie mam w zasadzie o czym pisać remont zakończyliśmy ale teraz sprzątanie mama mi umyła okna, firany powiesiłyśmy a teraz pozostało posprzątać resztę dzisiaj robię porządek w kuchni, tzn taki mam plan, póki co siadłam na dupie i siedzę

Aguś po pierwsze na konwalie za wcześnie tak jak dziewczyny już Ci pisały...a po drugie w tajemnicy Ci powiem konwalie majowe są pod ochroną te co rosną w lesie

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 13:10   #2417
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Matall pokaźny brzuszek śliczny
Stary 2011-04-12, 13:14   #2418
Catia88
Rozeznanie

Dziewczyny... ratujcie, bo ja chyba za ciemna jestem,żeby zrozumieć jak działa ta Karta dla Mamy i Maleństwa z rabatami w DOZ Mam ja aktywną, powiedzcie mi tylko, kiedy te rabaty się naliczają? tzn. obojętne czy kupuję przez neta, czy w normalnej aptece?

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 13:15   #2419
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Princi ja nie robie nic W pierwszy dzień świat idziemy do teściowej ( wbrew pozorom się ciesze bo siostra tz przyjeżdża), a w drugi dzień świat do kogoś z mojej rodzinki, ale czy do babci, czy mamy, czy wujka to się okaże, zależy gdzie się zjadą wszyscy :P a świąt wielkanocnych to ja sobie nie wyobrażam bez białej kiełbasy z chrzanem Jajek mogłoby nie być, ale kiełbasa obowiązkowo

Zazdroszczę świąt na łonie natury Żeby u nas taka pogoda była....eh...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 13:22   #2420
Anuu91
Raczkowanie

A ja już bym chciała mieć w święta malutką.... byłoby super
Stary 2011-04-12, 13:24   #2421
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość

enchantress no tak matma teraz obowiązkowa... też miałam nową maturę, ale jeszcze wtedy matmy nie było i bardzo dobrze
to 4 maja j.p zdajecie? ustnie czy pisemnie tylko?czy tak i tak? ja musiałam ustnie i pisemnie zdawać.
no niestety obowiązkowa ..
tak, 4 maja język polski pisemny .. później matma i angielski, a 17 i 20 ustny angielski i polski .. całe szczęście, że matmy ustnej nie ma
Cytat:
Enchantresss, nawet wczoraj o Tobie myślałam i pytałam na wątku! Dzielna jesteś bardzo i pilna, gratulacje ukończenia szkoły no i kciuki za maturę
wiem , właśnie widziałam dziękuję !
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
wyspać się wyspałam ale dzień nie zaczął mi się zbyt dobrze, jak to mówią małe dzieci mały kłopot duże dzieci duży kłopot Kolejne kłamstewko wyszlo na jaw, normalnie sama juz nie wiem jak ja mam z nim rozmawiać Ach szkoda słów normalnie i jak ja mam na spokojnie iść do szpitala to nie mam pojęcia :/
kiedyś widziałam demotywatora : ''kiedy dzieci są malutkie mamy ochotę je zjeść, a gdy dorosną żałujemy, że tego nie zrobiliśmy'' chyba by pasował do sytuacji .. Nie wiem o co dokładnie chodzi , ale nie denerwuj się Pamiętam, że jak byłam ''mała'' też czasem potrafiłam tak mamę z równowagi wyprowadzać .. chociaż też zależy jak bardzo poważne te kłamstewko ..

Cytat:

enchantresss wlasnie sie mialam pytac gdzie jestes gratuluje zaliczonej szkoly, maturka to juz pikuś bedzie

Cytat:

A ja zastanawiałam się, gdzie Ciebie wcięło
Gratuluję skończenia szkoły i trzymam kciuki za maturę.

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość

Enchantresss O jak miło, że wróciłas do nas To już masz luzik Jeszcze tylko maturki i koniec Zleci momentalnie zobaczysz
Podczytywałam czasami w 'wolnej chwili', ale jednak nie było czasu żeby się zebrać i naskrobać coś ale teraz już jestem i nigdzie nie uciekam

Pisałyście o obecności TŻtów przy porodach .. Ja przed ciążą i na początku jej trwania byłam absolutnie na nie .. ale teraz jak słyszę ciagle jak bardzo obecność TŻ pomaga, jakim jest niesamowitym wsparciem, itd. to trochę się przekonałam .. Na pewno chcę go w szpitalu, na porodówce w początkowej fazie też, może w tych ekstremalnych momentach będę chciała go wyprosić, a może wręcz przeciwnie, wtedy najbardziej go będę potrzebować.. Nie wiem, okaże się 'w praniu' On twierdzi, że chce być przy narodzinach Gabi, ale jeśli będę chciała żeby wyszedł to też to uszanuje ..

A propo TŻta .. w niedzielę leżymy sobie i mówię Mu, że Mała już się ze dwie godziny nie rusza, a on do mnie ''Poczekaj.'' Przyłożył usta do brzucha i zaczął gadać ''Gabrysiu.. Gabryysiuuu'' .. a po kilku sekundach Mała się tak rozbrykała, że to szok następnego dnia mi napisał smsa, że się wzruszył wtedy strasznie .. kochany

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 13:35   #2422
Weredka
Zadomowienie

Dziewczyny, w moim gimnazjum zwalnia się etat polonistki od września. Jutro z rana śmigam tam z papierami, niech leżą. Trzymajcie mocno kciuki, to może się uda Fajnie by było, bo miałabym blisko i mogłabym śmigać na piechotkę, a że to szkoła wiejska, to i zarobki troszkę wyższe...
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 13:39   #2423
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w moim gimnazjum zwalnia się etat polonistki od września. Jutro z rana śmigam tam z papierami, niech leżą. Trzymajcie mocno kciuki, to może się uda Fajnie by było, bo miałabym blisko i mogłabym śmigać na piechotkę, a że to szkoła wiejska, to i zarobki troszkę wyższe...
Stary 2011-04-12, 13:39   #2424
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
.. zawsze słyszałam od nauczycielek, że praca w gimnazjum to najbardziej niewdzięczna jaka może być że dzieciaki w gimnazjum to najgorsze co może być więc kciuki nie tylko za to żeby się udało, ale i za to, żeby przyszło Ci pracować z normalną młodzieżą

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-04-12, 13:43   #2425
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez Anuu91 Pokaż wiadomość
No ja na szczęście śpie od brzegu, ale też mam problemy z wydostaniem się na siku leżę na boku i osuwam najpierw jedną nogę następnie drugą i ląduję na kolanach, później już tylko spieram się rękami na łóżku i wstaję.... nie wiem dlaczego tak jest, ale nie budzę się w pore i mam tak pełny pęcherz, że nie mogę się ruszyć... masakra
no wlasnie ja tez sie budze z pelnym pecherzem, ledwo do toalety dochodze

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość

no mozna by znaleźc drugą dyzurną daisy mowila ze chce
tez wlasnie przerazilam sie iloscia zuzywanych pampersów... och

czemu Cie tz nie pusci spac od przejscia???
ja lubie od sciany, a on od brzega, tylko raz spalismy odwrotnie i żadne z nas sie nie wyspalo. Juz tyle wytrzymalam to do konca dam rade

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
ja własnie nie mam żadnego fotela, więc stąd pomysl na bujany (poza tym zawsze mi się marzył jest pretekst)

zupełnie jak ja z tym sapaniem - a nie musze "przekraczać" TZta
no pewnie, pretekst jak sie patrzy

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

a Ty nie lezakuj tyle, bo sie rozleniwisz
zebys wiedziala, mam lenia na maxa boli mnie dół jak na okres

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Wrzucam Wam zdjęcie brzusia (drugie mam w albumie ). On w ogóle już nie rośnie
Chociaż może to i lepiej, i tak mam co nosić

A piszę do Was korzystając z netu w Bibliotece Narodowej. Przez co nie piszę pracy mgr Jestem niegrzeczna, będzie rózga na Gwiazdkę
swietny masz ten brzuszek podoba mi sie bardzo

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
okazja jak sie patrzy
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 13:43   #2426
matallewar
Zakorzenienie

Catia Ja używałam przy zakupach przez Internet i pani naliczyła mi rabat Trzeba tylko dać kartę, jak się płaci

Weredka Super! Czyli wszystko po Twojej myśli, może uda Ci się uczyć od września

antropia Dziękuję

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 13:43   #2427
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
.. zawsze słyszałam od nauczycielek, że praca w gimnazjum to najbardziej niewdzięczna jaka może być że dzieciaki w gimnazjum to najgorsze co może być więc kciuki nie tylko za to żeby się udało, ale i za to, żeby przyszło Ci pracować z normalną młodzieżą

Mnie się tam dobrze pracowało w tym gimnazjum (miałam tam praktyki), a też trochę inna jest specyfika, bo to moja "wieś", znaczy sąsiednia, ale tam się uczyłam. Tak więc baaaaardzo bym chciała, ale czy się uda, to wyjdzie w praniu.
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 13:44   #2428
enchantresss
Rozeznanie

DZIEWCZYNY, jak nadal będziecie tak szybko produkować posty to żadna się nie zdąży rozpakować w tym wątku !! a tytuł zobowiązuje

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-04-12, 13:52   #2429
Ollliwka
Zakorzenienie

to zebrałam opinie co do obecności Tż tów przy porodzie
może i mój zmięknie...w szpitalu to będzie na pewno (zresztą mnie tam zawiezie) no, a co dalej to pewnie i ak wyjdzie w praniu bo plany planami...

matall fajny kształt brzuszka masz

obżarlam się frytkami
Stary 2011-04-12, 13:56   #2430
Anuu91
Raczkowanie

Ooooł jeeeaaa ja chcę już na porodówkę!! Jakoś się tak napaliłam po wczorajszej wizycie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości