|
|
#3361 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Wolę Kwejka i "do epic shit"
|
|
#3362 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2011-04-14 o 15:49 |
|
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Skopana tu bylam jak pilka przez 11 pilkarzy Ale dotarlo (po dluzszym czasie ) i pomoglo.. Teraz ja kopie.. Dearlie na przyklad.. Aczkolwiek ja czuje sie na tyle pozbierana ze widze ta sprawe od tej strony co mnie kiedys Wy widzialyscie.. I teraz odradzam Dearlie glupoty te ktore ja robilam.. Ale kazdy sie musi przejechac na wlasnej dupie.. TAk.. w imie love krowe jak mowila Elve.. ![]()
|
|
|
#3364 |
|
Rozeznanie
|
czyli ja tez jestem troszki nie-teges
![]() a z ta pomarancza, to jest caly cytacik z soupa: Moja druga połówka pomarańczy myśli, że jest arbuzem i odturlała się szukać połówki arbuza A i tak pewnie okaże się, że jest połówką buraka przebraną za pomarańczę :P
|
#3365 |
|
Raczkowanie
|
Teoretycznie nie bo go tam nie było,ale tak kręcił przez całe 2 miesiące w kwestii tego czy idzie czy nie,tylko po to żeby mi w końcu oznajmić że nie bo wyjeżdża z kraju. Na studniówkę chciałam nie iść ale znajoma mnie namówiła i na dodatek umówiła ze swoim kuzynem.Nie powinnam tak mówić ale gość okazał się kompletną porażką
|
#3366 |
|
Wielka Pani ;)
|
Chyba dopadł mnie dołek
Brakuje mi kontaktu z nim, albo może nie tyle brakuje co dziwi mnie to. Zawsze się odzywał nie ważne jak było źle a teraz 3 dni milczy.
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-04-14 o 16:34 |
|
|
|
|
#3368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Malla, po jakim czasie od rozstania chcial do Ciebie wrócić eks-eks? |
|
|
|
|
#3370 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Na razie jestem na etapie ciężkiego stresu, jak widzę smsa od niego.
|
|
|
#3371 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
|
|
#3372 |
|
Rozeznanie
|
maskara, czuję się koszmarnie. cały czas powstrzymuje łzy.
napisałam mu dzisiaj tego esa, że chce tę sprawę dzisiaj rozwiązać, wyjaśnić ten cały 'pseudozwiązek'. Nie odpisał. Nie mogę ja już pisać. myślicie, że się odezwie jeszcze? kiedy ja przestane pisać? Elve, Ty mi dałaś taką nadzieję, że się 'obudzi' chociaż na chwilę, gdy zobaczy, że ja już nie pisze. Chciałabym, żeby był taki moment, że on nie będzie miał z kim pić, będzie leżał w łóżku i sobie wspomni o mnie. Ale boje się, że taka sytuacja nigdy nie będzie miała miejsca. W poniedziałek mnie kochał, w nocy we wtorek tęsknił, a dziś czyli czwartek nie odpisze na głupiego smsa, bo ma mnie w dupie. Jezu, jak mi źle :< |
|
|
|
#3373 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Pogrubionym zdaniem stawiasz siebie bardzo nisko w hierarchii wartości - nie wolno tak. On nie jest Twoim całym światem, mimo że w tej chwili tak myślisz. ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
Przy czym bardzo często tak śmiesznie się składa, że on zaczyna rozumieć jak ona już stanie na nogi i ma go w głębokim poważaniu ![]() Tak było na przykład z Mallą - jej eks przypomniał sobie o niej, jak już była po uszy zakochana w Zakalcu.
|
|
|
#3374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- [QUOTE=elvegirl;26367664]Jeśli zerwiesz kontakt, to bardzo prawdopodobne, że się ocknie. ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 --------- ja zerwałam kontakt. widzieliśmy się tydzień po rozstaniu, po kilku dniach wymieniliśmy się jeszcze mailami. to wszystko. miesiąc później poczułam się na siłach żeby załatwić ostatnią rzecz jaka nas łączy (wymiana rzeczami) i godzinę przed spotkaniem odwołał je. do tej pory milczy!!! nie wiem co on chce zrobić, czy wogóle ma zamiar załatwić tą sprawę (twierdził że tak, ale jakoś trudno mi wierzyć w to co mówił). albo może zajoł się już jakąś nową panną? nie chce mi się o tym mysleć, jedno jest pewne JEŚLI KIEDYKOLWIEK SIĘ ODEZWIE TO NAPEWNO ZROBI TO W NAJMNIEJ ODPOWIEDNIM MOMĘCIE!!! |
|
|
|
|
#3375 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
A jak będzie to czas pokaże. I pokaże sytuacja, kiedy zobaczy Cię kwitnącą. Niekoniecznie z innym, po prostu wyglądającą bardzo dobrze, na zadowoloną z życia. Jeśli żyje w przekonaniu, że rozpaczasz i spotka Cię taką, to pewnie zaboli.
|
|
|
#3376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Boże, jak to brzmi gdy to czytam. On ma na mnie takie wyrąbane, że szok. A ja sobie próbuję to jakoś naiwnie tłumaczyć. Tylko po co te telefony nocne i smsy, że tęskni, kocha? Czuję, że to już jest naprawdę koniec i że już nigdy się do mnie nie odezwie... Masakra... on mi takie bajki sprzedawał, a ja to łykałam jak młody pelikan :< Uwierzyłam we wszystko, a nie raz dawał mi dowody, że nie jest osobą godną zaufania. Musze się w końcu zaczać ogarniać. Ale nie będę pisać do niego, obiecuję. Zrobię to dla siebie, dla swojego dobra. Nikt nie chce dbać o mnie to sama musze zadbać :< |
|
|
|
|
#3377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3378 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A po co w to wnikasz, skoro na trzeźwo, następnego dnia, tego nie pamięta, albo pamięta ale się wypiera? Co Ci po pustych słowach, które są chwilę potem odwoływane? Za pierwszym, drugim, trzecim razem - ok, mogą robić wrażenie. Ale później...? "obosz, kolejny raz będzie walił smuty...nie odbieram, z pijanymi nie gadam".
Dlaczego nie chcesz tego oficjalnie zakończyć? Dlaczego mu nie napiszesz, parafrazując Kult, że to już jest koniec tej groteski. Autobus życia jednak dalej jedzie, będę pamiętać Cię do grobowej deski, chłopaku z flachą w łapie?
|
|
#3379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3380 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
A po drugie może jak przeczyta, że to już koniec i jeszcze to będzie poparte Twoimi czynami, to zrozumie, co stracił... Oczywiście wybór należy do Ciebie, ja tylko rzucam propozycję, nie namawiam.
|
|
|
#3381 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kurczę, niech się któraś zmiłuje i powie, co mam robić z eksem. Bo on zaraz wyjdzie z roboty i pewnie zadzwoni, a ja totalnie nie wiem, co mam robić. Kumple twierdzą, że mam mu powiedzieć wprost, że zrywam z nim kontakt, żeby sobie wszystko poukładał. Przyjaciółka dla odmiany, żeby mu tego nie mówić - żeby po prostu lawirować i mówić, że nie mam czasu i jestem zajęta. A ja nie wiem. Może tego kontaktu nie zrywać...?
|
||||
|
|
|
#3382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3384 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ja zawsze wychodziłam z założenia, że lepiej uprzedzić, niż potem słyszeć "a myślałem że jesteś inna", "a sprawiałaś wrażenie innej", "czuję się oszukany" ![]() Zbytnia troska o nich i zbytnie wybieganie w przyszłość nie popłaca jak widać ![]() Ja też W ogóle wszystko co stworzył Kazik zawsze chłonęłam jak gąbka ![]() Cytat:
Nie wiem, ja dzisiaj mam problemy z myśleniem ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Oczywiście, nie rób nic pochopnie Jakby co to jesteśmy
|
|
|
#3385 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
.A z byłym nie wiem sama... jeśli on rzeczywiście cierpi spotykając się i rozmawiając ze mną, to nie chcę mu sprawiać przykrości. No ale wynikałoby, że jest masochistą, bo to od niego wychodzi większość telefonów, rozmów i spotkań! I przede wszystkim mam się go spytać: "ej, wszyscy mówią, że rani Cię kontakt ze mną, prawda to?" No i skoro tak strasznie cierpi przez to, że mnie zostawił, to dlaczego spotyka się z 4 różnymi laskami teraz? Ee, nie jarzę w ogóle... Mały prezencik dla dziewczyn porzuconych dla nowych lasek (cholerka, to nie dla mnie...): http://www.youtube.com/watch?v=dgVTecCoczw
|
||
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Ide do matmy!
|
|
|
|
#3387 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie, co do "dawania sobie spokoju z wątkiem" to nie do końca się zgodzę. Co prawda nieczęsto się wypowiadam, ale podczytuję sobie w miarę regularnie. Iiiii, mnie tam na dobre wyszło. Kontakt z Wami pomógł mi złapać zdrowy dystans do tego, co się wydarzyło, dzieje i ma dziać. Uspokoiłam się. Zinternalizowałam
pewne zasady związkowe, widzę powtarzalność pewnych sytuacji. To dobrze rokuje na przyszłość.Bardzo się cieszę, że tu trafiłam i poznałam tyle fajnych dziewczyn Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2011-04-14 o 20:27 |
|
|
|
#3389 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie ja - Kazik Staszewski
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- królowazimy - no i na tym polega różnica między nami - Ty podczytujesz, ale nieczęsto się wypowiadasz, nie angażujesz się w problemy tutaj poruszane, nie poświęcasz czasu, energii, nie wkładasz w to takich silnych emocji. Ten wątek to swoisty wampir energetyczny, widzę po sobie, jak czasem potrafię być wykończona psychicznie... Owszem, pomaga. Ale warto czasem wziąć oddech, odpocząć, przejść do roli widza. Skupić się na sobie, a nie na dziewczynach z wątku. Bo człowiek "zastawiony" cudzymi problemami zapomina o swoim życiu i o tym, że sam ze sobą też musi sobie poradzić. Ty wpadasz - wypadasz. Jesteś, ale nie tak zaangażowana, jak kiedyś. Ja też się tego muszę nauczyć. Malla też. Ja też się bardzo cieszę, że tu trafiłam
|
|
#3390 |
|
Rozeznanie
|
Nie ogarniam Was już
takie poważne dyskusje się odbyły, że trza się porządnie wczytać.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

I fajnie, że sie pozbierała!
Brakuje mi kontaktu z nim, albo może nie tyle brakuje co dziwi mnie to. Zawsze się odzywał nie ważne jak było źle a teraz 3 dni milczy.