Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to:
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! 5 8,77%
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu 0 0%
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy 1 1,75%
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki 0 0%
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki 25 43,86%
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X 1 1,75%
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X 6 10,53%
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam 19 33,33%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-01, 19:16   #3751
archinta
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
mnie nie uczyli a to nie byłby głupi pomysł

archinta szkoda że nie widzisz podziwu w moich oczach po przeczytaniu Twojego posta chodzi mi oczywista o ten fragment z padaczką

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

eh , staram się... thx
Trzęsłam się potem jak osika pół dnia
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 19:17   #3752
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
magda - najlepszymi

a mam jeszcze jedno pytanie - czy któraś też ma tak niziutko brzuszek? jak byłam w ciąży z Konradem to brzuszek zaczynal mi się już dokładniutko pod piersiami. I mały kopał bliżej żeber. A teraz brzuszek mam tak nisko jak do porodu, zaczyna się razem z włoskami łonowymi (może niesmaczne ale nie mam jak opisać) i dzidziuś kopie też niziutko, tak kilka cm nad pachwinami. Nie wiem co o tym mysleć. No i cały czas brzuszek wygląda jakbym miała tylko wzdęcie, a to już zaczął się 20 tydzień Z synkiem też był mały ale bez przesady
A to podobno normalne, bo mi ginka mówiła że to się umiejsowilo gdzieś tam w macicy, coś tam ( tutaj powinno być bogate wyjaśnienie, ale niestety się nie znam ) i że się przesunie ku górze wypychając pępek. Ja też jak narazie kopniaki czuję nisko, ale coś czuję że wędrówka ku górze się rozpoczyna. Co prawda brzuch mi sie zaczyna nad biustem ale to taki niepozorny jeszcze.

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-05-01 o 19:18
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 19:28   #3753
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A to podobno normalne, bo mi ginka mówiła że to się umiejsowilo gdzieś tam w macicy, coś tam ( tutaj powinno być bogate wyjaśnienie, ale niestety się nie znam ) i że się przesunie ku górze wypychając pępek. Ja też jak narazie kopniaki czuję nisko, ale coś czuję że wędrówka ku górze się rozpoczyna. Co prawda brzuch mi sie zaczyna nad biustem ale to taki niepozorny jeszcze.
wrzuciłaś jakiegoś linka? bo nic nie widzę
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 19:29   #3754
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie spodobał się Wam pomysł patiisi... no a ja coś w tym stylu zrobiłam -może nie zauważyłyście jak "się chwaliłam" Chodzi o to, że nagadałam mężowi, że byłam na pogotowiu, bo miałam silne bóle brzucha... Brzydko zrobiłam ale nie żałuję... Wzięłam go tak jakby na litość bo tak jakoś chłodno ostatnio było między nami a teraz więcej się mną przejmuje... Chodziło mi o to, żeby nie pił tydzień w tydzień! z kolegami... upijał się i całymi dniami nie odzywał a ja się zastanawiam czy tam w świecie - tysiąc kilometrów z dala od domu krzywda mu się nie dzieje... Wiem, że dziś 2-3 piwa na pewno wypił ale cieszę się bo da raz poraz znać Nie każę mu przecież co 5min. się odzywać. Niech da znać rano, w południe i wieczór Nie wiem czy mnie rozumiecie - ja się o niego martwię, nie myślę tu wyłącznie o sobie -że ma mnie za przeproszeniem w d*****
Ach nie wiem jak Wam to napisać - o co mi chodzi...
ja to rozumiem, też przechodziłam przez takie rozstanie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
matko jak mi cały dzień mięsień pod kolanem skacze!!! jakie to głupie
mnie jak skacze to w udzie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
Kasiu - tak, jestem młodsza ale nie wiem czy wiek ma tu jakieś znacznie hmm chociaż chyba ma. Nie odbierz moich uwag jako wymądrzanie, nie chciałabym tego robić. Nie chodzi mi też o umoralnianie kogokolwiek Moje decyzje i to jak postępuje obecnie jest wynikiem tego, że naprawdę juz dużo przeszłam w życiu i widziałam wiele. Przechodziłam etapy buntu w zwiazku, więc trochę rozumiem Twoje postępowanie. Jestem z mężem już 7 lat razem i nasza miłość nie była taką łatwą miłością, która spada z nieba i jest pięknie. Musieliśmy wiele razy walczyć o siebie. Moja mama miała wypadek, kiedy miałam 8 lat - złamanie kręgosłupa i niedowład kończyn dolnych. Dzieciństwo spędziłam w szpitalach odwiedzając mamę. Znali mnie lekarze i pielęgniarki - mama leżała tam po kilka, kilkanaście miesięcy... Ile ludzi tam się przewinęło, ile histori z życia.... Potem opiekowałam się mamą, musiałam zadbać o siebie i o nią, o dom - jako małe dziecko, potem jako nastolatka. Nie było łatwo, ale to mnie wiele nauczyło. 3 lata temu zmarła mama - świat się zawalił, kiedy umierała na moich oczach, kiedy traciła świadomość... a ja wyrzucałam sobie, że moze moglam coś zrobić, ze moze mogłam się nią lepiej opiekować... Teraz tata znalazł sobie inną kobietę, my z mężem nie możemy się z nim dogadać... Boli to wszystko, ale wspiera mnie najstarsza siostra i mąż. Takich oto częśc wydarzeń w życiu sprawiła, że inaczej patrzę na pewne sprawy...

i dodam, że ja wcale nie uwarzam się za osobę dojrzałą... bo całe życie jeszcze przede mną
Jeśli mogę zapytać, to czemu nie chcesz, zeby tata związał się z inną kobietą? To chyba dobrze, że chce ułożyć sobie życie mimo takiej tragedii chyba, że źle zrozumiałam.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 19:32   #3755
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Jeśli mogę zapytać, to czemu nie chcesz, zeby tata związał się z inną kobietą? To chyba dobrze, że chce ułożyć sobie życie mimo takiej tragedii chyba, że źle zrozumiałam.
:conf used: o ile rozumiem aga napisała że nie mogą się porozumieć z tatą a nie że nie akceptuje faktu że on układa sobie życie
Stary 2011-05-01, 19:32   #3756
bianeczkaa
Zakorzenienie

Powiedziałam tż o tym co ta baba powiedziała. Ale sie wq...ale wcale się nie dziwię. Aż nie mógł w to uwierzyć bo ta baba uważa się za przyjaciółkę rodziny

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-01, 19:32   #3757
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
wrzuciłaś jakiegoś linka? bo nic nie widzę
Nie mam bo to na własne uszy słyszałam ale od tej mniej wiarygodnej. Aż sama poszukam Chociaż w sumie to logiczne jest, bo skoro maluch siedzi pierw na dole i czuć to na usg i ogólnie a później nagle jest w stanie kopać po żebrach ... a może to dlatego, że rośnie sama zgłupiałam

Wymianka.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-01, 19:33   #3758
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
:conf used: o ile rozumiem aga napisała że nie mogą się porozumieć z tatą a nie że nie akceptuje faktu że on układa sobie życie
No tak, ale to tak wyglądało, że przez tą kobietę nie mogą się dogadać

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-01, 19:34   #3759
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedziałam tż o tym co ta baba powiedziała. Ale sie wq...ale wcale się nie dziwię. Aż nie mógł w to uwierzyć bo ta baba uważa się za przyjaciółkę rodziny
Ale ty mówisz o tym, ze oni skrytykowali twoją fiurę?
Bo większym świadectwem przyjaźni jest prawda niż słodzenie Ci a w myślach śmianie się i krytyka.
Ja tam się pogodziłam z tym, ze ludzie mówią że przytyłam, że pulchna na twarzy. Noc o zrobię jak tak jest. Raz się tylko wkurzyłam jak mi ten babsztyl powiedział, że NIE MOGĘ jeść słodkiego tylko same witaminy brr.

Wymianka.
Stary 2011-05-01, 19:37   #3760
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
a mam jeszcze jedno pytanie - czy któraś też ma tak niziutko brzuszek? jak byłam w ciąży z Konradem to brzuszek zaczynal mi się już dokładniutko pod piersiami. I mały kopał bliżej żeber. A teraz brzuszek mam tak nisko jak do porodu, zaczyna się razem z włoskami łonowymi (może niesmaczne ale nie mam jak opisać) i dzidziuś kopie też niziutko, tak kilka cm nad pachwinami. Nie wiem co o tym mysleć. No i cały czas brzuszek wygląda jakbym miała tylko wzdęcie, a to już zaczął się 20 tydzień Z synkiem też był mały ale bez przesady
ja mam tak samo jak Magda

Cytat:
słusznie zauwazyła lausanne - to nie chodzi o to, ze tata sobie układa życie, a o to że nie mozemy się z nim zupełnie dogadać. A to dwie różne sprawy. I nie mam nic przeciwko - tylko czasem bardzo mi smutno i boli mnie, kiedy np. kupuje jej kwiaty, a mamie jak była chora nie podał szklanki herbaty...., ale to już inna historia, bo mi jest wtedy smutno, a nie że mam coś przeciwko

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-05-01 o 19:39
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 19:37   #3761
bianeczkaa
Zakorzenienie

Ja myślę, że to kwestia wieku. Im człowiek starszy, tym trudniej się z nim dogadać, szczególnie z facetami

Wspólnie zamawiamy buty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-01, 19:39   #3762
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam bo to na własne uszy słyszałam ale od tej mniej wiarygodnej. Aż sama poszukam Chociaż w sumie to logiczne jest, bo skoro maluch siedzi pierw na dole i czuć to na usg i ogólnie a później nagle jest w stanie kopać po żebrach ... a może to dlatego, że rośnie sama zgłupiałam
no właśnie wiem że brzuszek się podnosi po czasie, ale jakoś mam wrażenie że poprzednio od początku miałam wyżej a po żebrach oj kopią dzieci - kuzynce mojego tż dzidzuś złamał żebro no ale był serio duuuuży i silny dzidziuś
Stary 2011-05-01, 19:41   #3763
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:

słusznie zauwazyła lausanne - to nie chodzi o to, ze tata sobie układa życie, a o to że nie mozemy się z nim zupełnie dogadać. Zmienił się strasznie jak zaczął się z nią spotykać, odkąd jestem po ślubie - bo to jakoś w tym samym czasie było. I nie mam nic przeciwko - tylko czasem bardzo mi smutno i boli mnie, kiedy np. kupuje jej kwiaty (a mamie jak była chora nie podał szklanki herbaty....), ale to już inna historia, bo mi jest wtedy smutno, a nie że mam coś przeciwko
ech.....no niestety, nowa miłość potrafi zmienić zachowanie człowieka, tak samo jak nieszczęście. Wydaje mi sie jednak, że takie "zachłyśnięcie" miłościa nie trwa wiecznie i wreszcie powróci do starych nawyków.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-01, 19:42   #3764
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ty mówisz o tym, ze oni skrytykowali twoją fiurę?
Bo większym świadectwem przyjaźni jest prawda niż słodzenie Ci a w myślach śmianie się i krytyka.
Ja tam się pogodziłam z tym, ze ludzie mówią że przytyłam, że pulchna na twarzy. Noc o zrobię jak tak jest. Raz się tylko wkurzyłam jak mi ten babsztyl powiedział, że NIE MOGĘ jeść słodkiego tylko same witaminy brr.
hihi to mi teściowa cały czas powtarza, zebym uważała ze słodkim, bo mi za dużo kg zostanie po ciąży psss zawsze byłam szczupła, po ślubie przytyłam do 57 kg to byłam w szoku, ze mogę tyle ważyć. A teściowa - ma 51 lat i waży 52 kg, jest b.szczuuupła, dba o dietę.... no ma hopla na punkcie zdrowej żywności, ale ja nie mam zamiaru sobie niczego odmawiać ...

Stary 2011-05-01, 19:47   #3765
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie wiem że brzuszek się podnosi po czasie, ale jakoś mam wrażenie że poprzednio od początku miałam wyżej a po żebrach oj kopią dzieci - kuzynce mojego tż dzidzuś złamał żebro no ale był serio duuuuży i silny dzidziuś
mnie się wydaje że mam wysoko, chociaż się nie znam ale aż mnie ciśnie pod biustem taką mam tam wypukłość, w ogóle mam wysoko ten brzuch też odstający

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Ale w tesco mają pyszne arbuzy! Twarde (takie jędrne) ale bardzo soczyste, takie lubie najbardziej

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-01, 19:49   #3766
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:

słusznie zauwazyła lausanne - to nie chodzi o to, ze tata sobie układa życie, a o to że nie mozemy się z nim zupełnie dogadać. A to dwie różne sprawy. I nie mam nic przeciwko - tylko czasem bardzo mi smutno i boli mnie, kiedy np. kupuje jej kwiaty, a mamie jak była chora nie podał szklanki herbaty...., ale to już inna historia, bo mi jest wtedy smutno, a nie że mam coś przeciwko
Magda czasami piszesz i się zastanawiam czy mówisz o mnie czy o MAGDAiLEna

Cytat:
Kochana, każda ciąża jest inna i wyjątkowa na swój sposób
Będzie dobrze wszystko jest ok, może się rozleniwił i leży teraz tak jak archinty w hamaczkowej pozycji i nigdzie się nie śpieszy- albo ona
Cytat:
hihi to mi teściowa cały czas powtarza, zebym uważała ze słodkim, bo mi za dużo kg zostanie po ciąży psss zawsze byłam szczupła, po ślubie przytyłam do 57 kg to byłam w szoku, ze mogę tyle ważyć. A teściowa - ma 51 lat i waży 52 kg, jest b.szczuuupła, dba o dietę.... no ma hopla na punkcie zdrowej żywności, ale ja nie mam zamiaru sobie niczego odmawiać ...
Mi też wszyscy to mówią ale niech mówią. Ja to będę zrzucała więc hellou

Wymianka.
Stary 2011-05-01, 19:50   #3767
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę, że to kwestia wieku. Im człowiek starszy, tym trudniej się z nim dogadać, szczególnie z facetami
Cytat:
ech.....no niestety, nowa miłość potrafi zmienić zachowanie człowieka, tak samo jak nieszczęście. Wydaje mi sie jednak, że takie "zachłyśnięcie" miłościa nie trwa wiecznie i wreszcie powróci do starych nawyków.
tata miał zawsze "ciężki" charakter. Wszystkie sprawy zawsze załatwiałam z mamą, tate nie obchodziło czy mam odrobione lekcje, czy jest obiad ugotowany... tylko narzekał, wszystko mu nie paskowało - bo przecież jemu sie wszytsko należy. Mama była dla niego tylko obciążeniem... Smutna prawda, ale zniszczył ją psychicznie i nigdy nie widział swojej winy. Mamę winił za zachowanie dzieci, ona była winna za wszytko. I tego jak traktował mamę w chorobie nie wybaczę mu nigdy. Po śmierci mamy trochę się uspokoił tzn. nie kłóćił się o wszytko, ale kiedy poznał tą kobiete znów dzieci były najgorsze, obgadywał nas... Cięzko mi o tym pisać, bo to jednak ojciec. Na początku byłam strasznie zła o tą kobietę, teraz już nie. Nie mam zamiaru zapraszac jej na rodzinne obiady, ale nie wtrącam się w jego sprawy. Lepiej żyje z teściami niż z tatą....

Stary 2011-05-01, 19:52   #3768
bianeczkaa
Zakorzenienie

Zrobie wam jutro zdjęcie mojego bebolka

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
tata miał zawsze "ciężki" charakter. Wszystkie sprawy zawsze załatwiałam z mamą, tate nie obchodziło czy mam odrobione lekcje, czy jest obiad ugotowany... tylko narzekał, wszystko mu nie paskowało - bo przecież jemu sie wszytsko należy. Mama była dla niego tylko obciążeniem... Smutna prawda, ale zniszczył ją psychicznie i nigdy nie widział swojej winy. Mamę winił za zachowanie dzieci, ona była winna za wszytko. I tego jak traktował mamę w chorobie nie wybaczę mu nigdy. Po śmierci mamy trochę się uspokoił tzn. nie kłóćił się o wszytko, ale kiedy poznał tą kobiete znów dzieci były najgorsze, obgadywał nas... Cięzko mi o tym pisać, bo to jednak ojciec. Na początku byłam strasznie zła o tą kobietę, teraz już nie. Nie mam zamiaru zapraszac jej na rodzinne obiady, ale nie wtrącam się w jego sprawy. Lepiej żyje z teściami niż z tatą....
to strasznie przykre

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-01, 19:53   #3769
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Magda czasami piszesz i się zastanawiam czy mówisz o mnie czy o MAGDAiLEna

Mi też wszyscy to mówią ale niech mówią. Ja to będę zrzucała więc hellou
o Tobie ale faktycznie - są dwie Magdy, więc będę pisać cotka
hihih to obie będziemy zrzucać - zresztą kochanego ciałka nigdy za wiele

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-01, 19:53   #3770
81gosia
Zadomowienie

Pod wieczór pogoda nam się poprawiła i byliśmy na spacerku na Starym Mieście - ale tłumy poszliśmy na gofry i trochę mi humor popsuły bo trafiłam niedopieczonego i musiałam wyrzucić. A trzeba było kupić lody. spotkaliśmy znajomych i okazało się, że do nich bociek też zawita - w grudniu Oj dobry wyż w tym roku. Ich córeczka ma jakieś 3 latka i jak ją rejestrowali to też był wyż bo dostała jakiś dziwny nr pesel (był listopad i numerków brakowało)
U nas niebo zrobiło się czyściutkie i mam nadzieję że zostanie tak na kolejne 2 dni

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
81gosia mój Tż też ma włosy prawie do pasa Czasem się zastanawiam, czy kiedykolwiek je zetnie i jak wtedy będzie wyglądał
Ja swojego znałam w dzieciństwie jak miał krótkie. Koło matury obciął prawie na zero i teraz zapuszcza. Czasem mu tylko podcinam tak z 10-15cm i potem na rok - dwa spokój. Nie chcę żeby obciął - tak mi się podoba i w warkoczu i w rozpuszczonych

Cytat:
Hahaha ale śmiesznie mi pępek poszedł do góry zawsze miałam taki głęboki a dzisiaj przegladam się w lustrze a zamiast ciemności widzę dno haha taka głupia rzecz a ile frajdy
mój się wypłycił i poszerzył, tylko patrzeć jak wyjdzie do wierzchu
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.

Edytowane przez 81gosia
Czas edycji: 2011-05-01 o 19:57
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 19:56   #3771
agnieszka 0605
Zakorzenienie

bianeczka - przykre, ale nikt nie obiecywał, że będzie łatwo. Mam męża, starszą siostrę, którzy zawsze mi pomogą. Niedługo będę mieć małą Amelkę i swoją taką prawdziwą rodzinę. Widocznie wszystko co mnie spotkało - miało jakiś cel...

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-05-01 o 19:58
Stary 2011-05-01, 19:57   #3772
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
o Tobie ale faktycznie - są dwie Magdy, więc będę pisać cotka
hihih to obie będziemy zrzucać - zresztą kochanego ciałka nigdy za wiele
Mi to nie przeszkadza teraz tym bardziej jak wiem że znasz moje imie i że to faktycznie do mnie Więc jak wolisz , lece do kościółka

Wymianka.
Stary 2011-05-01, 20:00   #3773
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, każda ciąża jest inna i wyjątkowa na swój sposób
Będzie dobrze wszystko jest ok, może się rozleniwił i leży teraz tak jak archinty w hamaczkowej pozycji i nigdzie się nie śpieszy- albo ona
dokładnie taki im dobrze w tej dolnej, hamaczkowej pozycji

Cytat:
bianeczka - przykre, ale nikt nie obiecywał, że będzie łatwo. Mam męża, starszą siostrę, którzy zawsze mi pomogą. Niedługo będę mieć małą Amelkę i swoją taką prawdziwą rodzinę. Widocznie wszystko co mnie spotkało - miało jakiś cel...
No i jeszcze masz nas

A my Ciebie
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 20:05   #3774
bianeczkaa
Zakorzenienie

O mamo gofry najlepsze są w Kazimierzu Dolnym ale bym pojechała, nawet dla samego gofra

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Wam też tak ciężko oddychać? Mnie szczególnie na leżąco

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-01, 20:30   #3775
spray
KWC

Cytat:
Hahaha ale śmiesznie mi pępek poszedł do góry zawsze miałam taki głęboki a dzisiaj przegladam się w lustrze a zamiast ciemności widzę dno haha taka głupia rzecz a ile frajdy
Ojojoj, zazdroszczę - u mnie jest dalej ziejąca dziura, zawsze miałam bardzo głęboki pępek, a ciąża kojarzy mi się z takim pypciem wystającym. Przedwczoraj miałam pod legginsami takie wysokie majty z ozdobną kokardką, która odstawała - wyglądało zupełnie jak taki ciążowy pępek i nawet mój TŻ się na to nabrał. Coś czuję, że to teraz będą moje ulubione gacie. Fake'owy pępek!
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 20:34   #3776
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
No i jeszcze masz nas

A my Ciebie

Cytat:
Wam też tak ciężko oddychać? Mnie szczególnie na leżąco
póki co jeszcze daje radę i nie widzę różnicy z przed ciąży, ale to chyba kwestia czasu...

Stary 2011-05-01, 20:41   #3777
aa2
Zakorzenienie

hej
widze ze mimo weekendu stron przybyło
ja najedzona ale zmęczona nareszcie w domku
pogoda w kratkę, w kosciele sie wymarzłam, potem było w miare ok to troche połaziłam, jadłam łaziłam he he i tak w kółko jak odbiore foty od tesciowej to wrzucę jakieś zdjątko
bolą mnie plecy i teraz nie wiem czy mnie przewiało czy bola od siedzenia, czy bolą od łażenia na obcasie
jutro spie co najmniej do 11

bianeczka dobrze ze sie pokazałaś
co do sexu to u mnie lekarz powiedział zeby sie w strzymać nie wiem do kiedy , na razie i tak w sumie nie pytam bo mój tz przejęty i powiedział ze nic z tego he he wiec u nas to ja bym z checią go zmusiła jakby sie dał

Agnieszko bidulko , jestes silna i madroa kobietką pamietaj o tym i pamietaj ze tutaj jestesmy w razie potrzeby

chyba zapodam sobie jakis filmik może obejrze ost odc usta usta he he tak dla odsapnięcia
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-01, 20:47   #3778
spray
KWC

agnieszka 0605 teraz spojrzałam na Twój podpis - test zrobiłaś bardzo późno a termin mamy dokładnie ten sam. Ja swoje dwie kreski wysikałam już 8 stycznia - dlaczego tyle zwlekałaś? Masz nieregularne cykle?
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 20:48   #3779
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Ojojoj, zazdroszczę - u mnie jest dalej ziejąca dziura, zawsze miałam bardzo głęboki pępek, a ciąża kojarzy mi się z takim pypciem wystającym. Przedwczoraj miałam pod legginsami takie wysokie majty z ozdobną kokardką, która odstawała - wyglądało zupełnie jak taki ciążowy pępek i nawet mój TŻ się na to nabrał. Coś czuję, że to teraz będą moje ulubione gacie. Fake'owy pępek!
ojej, widziałam ostatnio w Łukowie taką dziewczynę. Miała ogromny brzuch i taki mega odstający pępek, okropność. Kolejna rzecz za którą wszystkie szaleją a mnie obrZydza Ale jej to tak odstawał z 5 cm, i wył wielgarny! Na szerokość to jak pięść. Na szczęście na razie u mnie jest dziura Aż zajrzałam A macie te obwódki na brodawkach? Bo ja niec nie mam. Kresy tez nie i niech tak zostanie

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-01, 20:48   #3780
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
hej
widze ze mimo weekendu stron przybyło
ja najedzona ale zmęczona nareszcie w domku
pogoda w kratkę, w kosciele sie wymarzłam, potem było w miare ok to troche połaziłam, jadłam łaziłam he he i tak w kółko jak odbiore foty od tesciowej to wrzucę jakieś zdjątko
bolą mnie plecy i teraz nie wiem czy mnie przewiało czy bola od siedzenia, czy bolą od łażenia na obcasie
jutro spie co najmniej do 11

Agnieszko bidulko , jestes silna i madroa kobietką pamietaj o tym i pamietaj ze tutaj jestesmy w razie potrzeby
kręgosłup pewnie i od chodzenia i od siedzenia i od obcasów no to Ci rozjaśniłam sytuacje z tym bólem
a jeśli chodzi o mnie - dziękuję dziewczyny, tym bardziej, ze ja taka "świeżynka" u Was Nie uważam siebie za biedulkę w życiu każdej z nas jest nie za wesoło i jakby każda zaczęła tak opisywać to ło hohoh by się uzbierało. Wszystko w życiu ma sens i trzeba wierzyć, ze będzie dobrze. Etap użalania się nad sobą mam stanowczo już zamknięty, przeszłam już przez to

a co do filmiku - polecam przepis na życie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości