![]() |
#211 | |||
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Bobbi Brown, Body Shop, OCC, SkinFood BB, L'occitane, Carcharel, Alpecin i inne
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() Znalazłam u Ciebie odlewki perfum, które bardzo mnie interesują - zależy mi na troche większych, niż 2-3ml, jak duże mogłabyś zrobić z niżej wymienionych? - Messe de Minuit - Feminite du Bois - Angel de Lys, Pivonie i Violette + chciałabym jeszcze jeden scrub Planet Spa i olejek skin so soft, już bez odlewki Hermes'a
![]() |
![]() |
#212 | |
BAN stały
|
Dot.: Bobbi Brown, Body Shop, OCC, SkinFood BB, L'occitane, Carcharel, Alpecin i inne
Cytat:
Gdybys jednak wypatrzyla jeszcze cos w ktoryms z watkow, daj znac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAC, Body Shop, OCC, Shu Uemura, Alpecin i inne - AKTUALIZACJA :)
Cześć, przepraszam, wyjechałam na weekend, dlatego milczałam
![]() Tak, interesowałaby mnie maseczka, poza nią: - mała odlewka na 1 użycie maseczki czekoladowej skin food - saszetki Vichy dercos (niekoniecznie wszystkie, może z 5 sztuk) - puder bambusowy z BU oraz zestaw 1 bourjois ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Tusz Isa Dory o który pytałaś jest czarny. Nie mogę się dopatrzeć daty na nim. Z tego co się dopatrzyłam po postach to wymiana miała miejsce w grudniu tj. 11 grudnia więc wtedy musiał być mniej więcej otwarty (poprzedniczka otworzyła go dzień wcześniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłoby być tak: maseczka TBS + odlewka maseczki SkinFood + szampon + puder bambusowy (nie mam już Bourjois ![]() ![]() za serum Nutriganics (bardzo się go uczepiłam ![]() ![]() Napisz, co myślisz o takiej wymianie ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
Wiem, że sporo ale nie zasechł ani nie śmierdzi
![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o tusze to mam jeszcze Maybelline falsies in Black Drama (ten z taką czarną koronką na opakowaniu) Wygrałam go w konkursie i 2 razy podchodziłam do niego ale niestety ja nie umiem się nim umalować bo ma taka zakręconą szczoteczkę. On był otwarty w marcu (ważność 6 miesięcy) Edytowane przez Joasia:) Czas edycji: 2011-05-02 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no więc serum żurawinowe i woda termalna avene jest zarezerwowana, za serum flavo-c oraz miniatury żelu avene podziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Hej w wątku ubraniowym mam sporo ciuszków floral i retro (spódnica z koronki, bluzkę z żabotem, sukienki w kwiaty)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- A miałabyś jeszcze coś poza wątkiem, np. z MACa? Za sam cień się raczej nie wymienię
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nie wymienię pudru za tusz, a nic innego u Ciebie mnie niestety nie zainteresowało...
![]() |
#225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
to mi się podoba, tyle, że za balsam szukam czegoś super, najlepiej z mojej wishlisty, ale zestaw kąpielowy i do pedicure ławtwiej oddam
![]() Jak widzisz nasza wymiankę?
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2011-05-02 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- To perfumy mojej mamy i muszę dać jej powąchać zapachy, na które je wymienię, więc jeśli byś mogła poczekać do czwartku to byłoby fajnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Chciałabym je wymienić na inne perfumy, więc jeśli nic innego Ci się u mnie nie podoba, to dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Pytałaś u mnie o beżowy sweter, o który Ci dokładnie chodzi bo pytanie wrzuciłaś w wątku męskim i nie wiem czy chodzi o męski czy o damski. Może dałoby radę to połączyć. Wcześniej byłyśmy w miarę "dogadane" co do: - eyeliner Sephory OK - maskę z alg [TYLKO ODLEWKA - mam problem z naczynkami na odlewki] - odlewkę maski ziaja pro uspokajającą OK - białą glinkę OK Jeśli jesteś zainteresowana czekam na propozycję wymianki. Hej interesowałyby mnie: Avene Cleanace żel do mycia twarzy 2x25ml=50ml, nowe [EWENTUALNIE BO MAM] JUVENA REJUVEN Q10 Eye, dotleniający krem pod oczy, tubka 4ml, nowa CHANEL zestaw miniatur po 5ml w tubkach, krem Hydramax+Active x6= 30ml, nowe i świeże (jak wszystko u mnie) - za coś z wish Neutrogena dezodorant do stóp 150ml, raz użyty Biotherm krem pod oczy Rides Repair Chroma Lift Yeux, nowe miniatury, 2 x 3ml = 6ml Alpecin szampon przeciw wypadaniu włosów, A3, przeciwłupieżowy, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- naturalne oleje - nie chcesz arganowego? Dobrze nawilża i można używać też do włosów, pod oczy itd. - mam też cudny czarny gorset-bluzkę w małym rozmiarze, z regulowanymi ramiączkami, może Ci się spodoba - fotka niżej; trochę bezkształtnie wyszedł na zdjęciu, bo robiłam na szybko, ale jest naprawdę śliczny i w bdb stanie - mogę oddać masełko Body Shop Jolly Orange, z 50ml zostało pół, nawet do rąk będzie fajne Odlewka BB kremu, krem pod oczy Juvena, żel Body Shop - ok Na dezodorant kremik pod oczy TBS i mam rezerwację Za zestaw do pedi jednak podziękuję, chciałabym ten balsam i zestaw kąpielowy, może znajdziesz coś u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam na myśli męski sweter - mogłabyś podać jeszcze jego wymiary i fotkę rozłożonego? Nie wiem, czy mój wybredny facet go zaakceptuje ![]() Jeśli chodzi o kosmetyki: liner, biała glinka, odlewka maski z alg i ziaji za mini żele Avene, kremy pod oczy Biotherm i Juveny, Alpecin i/lub Neutrogenę (zależy, jakie odlewki maseczek) - możemy się tak wymienić. Pisałaś, że jesteś z Warszawy, tak? Możemy się osobiście wymienić, tylko zależy jeszcze z jakiej jesteś dzielnicy, bo jak daleko ode mnie to wolałabym się spotkać np. w jakimś CH - Arkadia albo Złote
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Hej, tak jak Ci pisałam na privie - zamiast Avene wolałabym 1/2 Alpecin, ale jesli chcesz sweter możemy umówić się że dasz mi te próbkiAvene i Alpecin cały, co do dolewek napisz mi jakie ilości OK? Opisałam Ci na privie ile się używa itp.
Co do dzielnicy napisz na prov skąd jesteś, ja do Arkadii mogę podjechać dziś ![]() Sweter to S-ka niby, ale moim zdaniem taka raczej spora, podchodzi pod M bo mój nigdy nie nosi S, 100% wełny taki zimowy bardzo, ten niebieski jest taki sam. Pod pachami - klatka piersiowa 2x55 cm, rękaw ok. 63 cm. PS Pisz u mnie albo jeśli szczegóły to na priv, bo nie dam rady monitorować wszystkich wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Może wśród ciuchów wypatrzyłabyś coś za kupon do Arka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
badzo podobają mi się te rzeczy:
Sephora, pędzel do podkładu syntetyczny ESSIE first base coat Estee Lauder szminka Signature, użyta ze 2 razy, modny kolor Spiced Coral czy byłabyś w stanie coś oddać? może Essie ![]()
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
Carcharel Anais Anais 30ml, zafoliowane
Coś za nie? Z Twojej wish mam tylko biżuterię, ale za to dużo (nie wiem, czy coś Ci się spodoba) - w wątku z ubraniami. Jak coś znajdziesz, to odpisz u mnie, proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.