|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie
Dziewczyny, czy skurcze można wyraźnie odróżnić od zwykłych bólów przepowiadaczy? Bo mnie mocno boli dziś brzuch,ale nie wiem czy to skurcze czy nie?
|
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie
Cytat:
jezuu podnosisz mnie na duchu bardziej zolta?? wrecz przeciwnie wszyscy mowia, ze coraz bardziej blaknie zolty, dzisiaj bardziej rozowa jest nawet ![]() miala 12,4 oczka ma jeszcze troche zolte, ale juz duuzo lepiej ponoc najpierw zoltaczka zschodzi od dolu, najgorzej zostaje na buzce, a ona na buzce juz blednie zaraz ja bedziemy wazyc i kapac wiec napisze pozniej ile w ciagu doby przybrala wypija ok 450ml mleka dziennie my dzisiaj grilla mielismy bo maz ma urodziny ![]() grazin wiem, ze nie powinnam sie martwic, ale niestety taka juz jestem ![]() i znowu zauwazylam ze po moim mleku nie spi i jest niespokojna a teraz po mm spi ladnie juz 2,5h... |
|
|
|
|
#3543 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro mam wizyte u rodzinnego lekarza na...9 rano!!! jak ja sie tak wczesnie wybiore? jak ja sie doturlam do metra? a jak mi wody odejda? autem sie nawet nie wybieram bo przez korki zejdzie 2 razy dluzej plus zero mozliwosci parkowania....
Cytat:
![]() Cytat:
mnie sie to oczyszczanie zaczelo wczoraj z sila wodospadu, dzisiaj jest troche lepiej, ale ze skurczami dalej krucho... wiec nei sadze, ze sie cos ruszy.. Cytat:
a toebw mialas jeszcze niedopakowana? niemozliwe ![]() i tez uwielbiam twoje historie Zosia kontra Maz ![]() MORIAAA!!! Dopiero zauwazylam! AVATAR CUUDNY! Cytat:
![]() Cytat:
ale ja tez mam chyba z 50 par...az sie boje liczyc...Cytat:
POZIOMA!!! ZMOCZYLAS MI OCZY LZAMI TYM SMSEM i FALA MILOSCI NOO!!! Cytat:
Cytat:
a snieg widzialam, wlasnie do mnie psiapsiola spod czewy dzwonila na skypie i pokazywala widok z okna! padlam totalnie! czasem mozna....![]() ide sie chyba wykapac..pojecia nie mam jak si ejutro tak wczesnie z domu wygrzebe.. |
||||||||
|
|
|
#3544 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daisy
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama widzisz, że nie ma się czym martwić ![]() 12,4 to prawie norma, a o ile dobrze pamietam to Ola leżała pod lampami więc tym bardziej powinno spadać ... ja pamiętam, że się martwiłam, że Zosia je za dużo (był czas że pochłaniała naprawdę ogromne ilości)i że ją utuczę taka już rola matek --- ciągłe zamartwianie
|
|
|
|
|
#3546 |
|
Wtajemniczenie
|
Mary, ale zazdraszczam!!!!
Juz nie moge sie doczekac foty Konstytucji ![]() Anulka taxowki wziac nie mozesz? ![]() Przyszla moja droga miska ja myslalam, ze to jakies male gowienko bedzie, a to jest wielkie
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
idę naleśniki robić,
bo mam na coś ochotę ... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
moria ale super avatarek, to Igusia??
anula_81 co rodzisz juz???
|
#3549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Anulka wiem, wiem.. pałą mnie hehZresztą ja też z tych, co tak jak ty, cieszą się z każdej rzeczy dla dzidzi jak milion sposobów ..ale zawsze jak wracam po świętach z domu rodzinnego do siebie do mieszkania to łapie mnie faza narzekania, że mieszkam własnie w mieszkaniu, a nie w domu tak jak przez całe życie.. i wydaje mi się, że miejsca mało, że tylko trzy pokoje, jak przez całe życie wielgachny dom miałam do dyspozycji..Nie chcę się jak rozpieszczony gówniarz zachowywać i narzekać, bo i tak doceniam fakt, że mamy własny kąt i bez kredytu.. no, ale jednak A z wóziem wydaje mi się, że jak go wyłoże z tych pudeł to po pierwsze - zajmie mi za dużo miejsca, a po drugie - nie chcę zeby się zniszczyła gondolka, czy siedzisko spacerówki ![]() Powodzonka kochana na wizytce i w metrze
Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-05-03 o 20:11 |
|
|
|
|
#3550 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to był tylko najmniejszy rozmiar a mam zapas czapek na każda pore roku nawet dla dwulatka hihiCytat:
![]() chyba ze zapamiętam że Sebusia mam najpierw na trawce kłaść, kłasć na trwace trawka górą trawka górą hmm może zapamiętam ![]() ![]() kokos górą, bo lubie drożdzówki z kokosem ha ma sie metody nauki na pamięć nie? ![]() kokos kokos kokos... ech mam ochote na kokosanki przez to gadanie ![]() Cytat:
nienawidze takiej niesłowności jak mój się spóźnia 5 minut to mam focha a tu cały dzien... jezu ale bym miala żądełko wyciągniete!! ło jesteś oazą spokoju na prawde ![]() skurczybyki poszły w zapomnienie ![]() obawiam sie ze wczorajsze były wywołane tylko tym ze sie wkurzyłam na zus... Cytat:
ale zastanawiam sie czy nie ma problemu zeby namydlić itd. jak bedzie wieksza to moze byc troche ciezko? jakoś sobie nie umiem tego wyobrazić no i nie trzeba jej trzymać głowki? zmiesci się tam kaczuszka do kąpieli? ![]() no musieli zrobic ze wzgledu na brak rozwarcia i tracące się tetno małej. szczerze to dalej nic nie postanowione ![]() jutro albo po jutrze chcemy z tz jechac zobaczyc furki na zywo. bo wstyd sie przyznac ale nie interesowalismy sie kompletnie wózkami do tej pory. wiec jak poszecie o tych wszystkich murach i mutsach to nie wiem o co kaman ![]() ale jak na razie mam fotelik samochodowy wiec jeszcze z dwa tygdonie moge sie pozastanawiac;DCytat:
moze jest tak ze jak sie czyms zamartwiamy to mamy mniej wartościowy pokarm czy cós ![]() dziewczyny wiecie co czesto czuje np stópkę seby przez brzuch a dzisiaj wyczułam cos dziwnego w dotyku jak hmm jeden paluszek twixa w okolicaach pępka to poczułam, być moze to pępowina?bo juz soibie zaczełam wkręcać ze sie jakies węzły na pepowinie zrobiły czy cos ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
no kurna za taką cene to chociaz wielkość jest odpowiednia daj jednego ![]() albo gryza chociaz ![]() wiecie co wydaje mi sie czy Aliczki dawno nie było???
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin rzeczywiście pieknie sobie wkręcasz
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- spalił mi się naleśnik przez Grazin bo takiego dłuuuugiego posta strzeliła |
|
|
|
#3552 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazin za ta cene wielkosc jak najbardziej sie zgadza
Jak tak na nia patrze to ma odpowiednia wielkosc. Cala dlon sie zmiesci by wyplukac chusteczke Andziot ja tak ostatnio ziemniaki spalilam przez wasze posty
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
a dzisiaj jest o 8 gram lzejsza...
ja zwariuje chyba andziot no mowili, ze to norma a spada bo naprawde jest duzo mniej zolta a czytalam tez, ze mocz jak jest zolty-pomaranczowy to znaczy, ze ona wysikuje ta bilirubine, prawda to ?? aha ale ODPADL PĘPEK!!!!!!!!!!!! Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-05-03 o 20:33 |
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja mogę zjeść tego spalonego;Pkurda marudzą ze cicho, ze pusto, ze nikt nie pisze a jak sie człowiek naprodukuje to jeszcze skrzycza! ![]() andziot to co to moze byc? w moim brzuchu?
|
|
#3555 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolus kochana ja Ci strasznie zazdroszcze wlasnego M3 bez kredytu
A wiecie, ze znowu wirusa mialam??? Musialam znowu formatowac kompa Ale jestem juz mistrzem formatowania
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() waga dorosłego człowieka waha się w ciągu dnia do 2 kg wiec takiego maluszka moze o 8 gram nie wkręcaj sobie bo oszalejesz moze jak ją wazyłas to była wysikana wykupkana a z pustym brzuszkiem, albo sie spociła. 8 gram to malutko codziennie ja wazysz?? moze lepiej by było raz w tygodniu?
|
|
#3557 |
|
Wtajemniczenie
|
Aliczka moze sobie Miska wytanczyla???
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
oglądając wózki na allegro natknełam się na wózek z gĄdolką
![]() może mi któraś wyjaśnić jak owa gądolka wygląda? bo gondolkę to ja widziałam
|
#3559 |
|
Wtajemniczenie
|
Spice ja niestety nie pomoge
u mnie sie jeszcze nic nie dzieje ale jakby co to sa
|
#3560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pępuszek Cytat:
( on jedzenia nie da wyrzucić łakomczuch )s co do brzucha - spytaj Seby
|
||
|
|
|
#3561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do wagi to okej ? |
|
|
|
|
#3563 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja juz wykapana i zaraz ogladamy z TZ moja ulubiona serie Przyjaciol
![]() jutro rano jak mnie nie bedzie to nei panikowac, na porodce nie jestem tylko u lekarza a zanim dotre do domu znajac zycie to najwczesniej kolo poludnia, wiadomo sklepy po drodze i jak juz bede w centrum to sobie troche polaze przeciez ![]() pieknie ![]() Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale rozumiem cie ![]() ale wozek i tak trzeba kiedys rozpakowac.... ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
doczytałam o tych 8g - agus to jest błąd pomiaru, kupa, siuśki, mleko w brzuszku wszystko dodaje wagi ...
no i Grazin ma rację - nie ma co ważyć codzinnie, bo nie widać za bardzo różnicy i nie ma do czego porównać, ty też jednego dnia zjesz więcej, innego mniej, nikt nie tyje codzinnie tyle samo .... co do moczu - to jego kolor też się waha, jak się więcej wypije to jest jaśniejszy, jak mniej to ciemnieje, jak nie jest jakiś mega ciemny to jest ok
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-05-03 o 20:44 |
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin to co z Ciebie za matka będzie skoro nie wiesz jak wygląda gądolka
![]() zdarzają się takie kfiatki na allegro dość często
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musieliśmy ją zawinąć w dwa worki i wynieść na inne osiedle do śmietnika bo tak śmierdziało a ile się nasłuchałam!!! ze jestem nieodpowiedzilna i nie wyrzuca sie jedzenia...to mam sie nie martwić co on tam ma za paluszek twixa? ![]() oglądacie usta usta?? kurde smutno ze ta julia zgineła jak takie malutkie dziecko ma, siedze i becze mimo ze juz widziłam ten odcinek na onecie. w ogole to ostatni odcinek
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, dziekuje
|
|
|
|
#3568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to było na prawde dziwne![]() a moze to bylo moje jelito? własnie jelita sa pod łożyskiem za czy nad? Andziotku łer ?![]() Cytat:
![]() no chyba że gądolka to jakaś nowość ![]() tż spi i gada przez sen własnie powiedział a c.h.*j z tymi peda.ła.mi boje sie go spytać o czym śni
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
moj biedny synus jaka ma czkawke, powiem Wam ze codziennie 2-3x dziennie ja ma, Wasze dzidziusie tez??
anula_81 no bo napisalas, ze jak jutro w drodze do metra wody Ci odejda, to pomyslalam, ze juz jakies pierwsze oznaki porodu masz
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() andziotku co ja widze za dwa dni masz TP![]() napisąłam do siaśka czy sie zamierza rozpakowac czy nie ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- o kurde juz tak późno a ja do siaśka pisze ale ze mnie burok
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

latam do toalety co chwilę, mała mnie kopie gdzie popadnie, ciężko mi się już siedzi...no masakra...chciałabym już urodzić chyba 
chyba nie
A na tą chwilę pasujących na Igusię mam tylko 7 szt. ale powoli dorasta do reszty 

heh
i w metrze 

sa
za pępuszek