Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwiec 2011 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-03, 19:13   #3541
spice1985
Zadomowienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

Dziewczyny, czy skurcze można wyraźnie odróżnić od zwykłych bólów przepowiadaczy? Bo mnie mocno boli dziś brzuch,ale nie wiem czy to skurcze czy nie?

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 19:23   #3542
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
enchan a jakie studia ????

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

agus widzę że strasznie się martwisz malutką, ale myślę że trochę niepotrzebnie ...

dzidzia powinna ok 120g/tydzień przybierać, czyli gdzieś 480g/miesiąc
w pierwszych 3 dobach ma prawo stracić do 10% swojej wagi ...
i jeżeli później dobrze przybiera to nie ma zmartwienia ....

ty wiesz ile mała zjada, z tego co piszesz to wcale nie mało ...
nie ma sensu ją na siłe dokarmiać ...

czy Ola robi się bardziej żółta ???
ile miała przy wyjściu bilirubiny ???
120g na tydzien? to moja przybrala 144g
jezuu podnosisz mnie na duchu
bardziej zolta?? wrecz przeciwnie
wszyscy mowia, ze coraz bardziej blaknie zolty, dzisiaj bardziej rozowa jest nawet
miala 12,4
oczka ma jeszcze troche zolte, ale juz duuzo lepiej
ponoc najpierw zoltaczka zschodzi od dolu, najgorzej zostaje na buzce, a ona na buzce juz blednie

zaraz ja bedziemy wazyc i kapac wiec napisze pozniej ile w ciagu doby przybrala
wypija ok 450ml mleka dziennie

my dzisiaj grilla mielismy bo maz ma urodziny

grazin wiem, ze nie powinnam sie martwic, ale niestety taka juz jestem

i znowu zauwazylam ze po moim mleku nie spi i jest niespokojna
a teraz po mm spi ladnie juz 2,5h...
Stary 2011-05-03, 19:23   #3543
anula_81
Zakorzenienie

a ja jutro mam wizyte u rodzinnego lekarza na...9 rano!!! jak ja sie tak wczesnie wybiore? jak ja sie doturlam do metra? a jak mi wody odejda? autem sie nawet nie wybieram bo przez korki zejdzie 2 razy dluzej plus zero mozliwosci parkowania....

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
a mnie coraz gorzej idzie jedzenie, tzn coraz mniej mi się w żołądku mieści chyba latam do toalety co chwilę, mała mnie kopie gdzie popadnie, ciężko mi się już siedzi...no masakra...chciałabym już urodzić chyba

jutro mam wizytę na 13,15 mam wcześniej zrobić KTG...ile to trwa?? Żebym za długo tam siedzieć nie musiała
mnei trzymali w niedziele na KTG godzine*

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

Mnie znów dzień w dzień czysci
moze organizm rozpocząć oczyszczanie miesiac przed terminem chyba nie
Daisulki no jestes!! bo tak cie dzisiaj nie bylo i nie bylo!
mnie sie to oczyszczanie zaczelo wczoraj z sila wodospadu, dzisiaj jest troche lepiej, ale ze skurczami dalej krucho... wiec nei sadze, ze sie cos ruszy..

Cytat:
ja też chcę FALĘ MIŁOŚCI już poczuć !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja dopakowuje torbę do końca (chyba się nie zmieszczę)
i udzielam instrukcji w razie W i co do Zosi .....
(spytałam nawet mężula czy wie gdzie ma Zosia ciuszki i jedzenie,
a on do mnie: " to Zosia je ????? " )
..
je tez chce FALE MILOSCI NOOOO!!!!!
a toebw mialas jeszcze niedopakowana? niemozliwe
i tez uwielbiam twoje historie Zosia kontra Maz

MORIAAA!!! Dopiero zauwazylam! AVATAR CUUDNY!

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Mary i Hanka Konstytucja

Wózek jest.. ale jeszcze w pudłach Jedyne co to fotelik wyciagnełam i stoi na honorowym miejscu na środku stołu.. a w sumie wyciągnełam tylko dlatego, że kupiłam fajną zabaweczkę do fotelika, taką pszczółkę kolorową i chciałam przymierzyć

??
Wozek jeszcze w pudlach?? my nasz jak tylko dostalismy to zlozylismy na 5 sposobow i jezdzilismy po calym domu

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Potwierdzam Zdarzyło się nawet tak, jak pisze matall, że znalazłam zdjęcia bodziaków, które prezentowałam na forum a nie wiedziałam, że je w ogóle mam i okazało się, że wrzuciłam do szafy "reklamóweczkę" ciuszków i kompletnie o nich zapomniałam
No i wyszło na to, że mam 50szt. bodziaków A na tą chwilę pasujących na Igusię mam tylko 7 szt. ale powoli dorasta do reszty
Pamietam te slawetne bodziaki ale ja tez mam chyba z 50 par...az sie boje liczyc...

Cytat:
Kochaniutkie walcze z jego niesłownościa szósty rok.. niereformowalny
Nie zdziwie sie tez, jesli w ogole nie przyjdzie bo przeciez w sobote dzwonił, ze za chwilkę wyjezdza a gdy do niego zadzwoniłam powiedział, ze "jestem pijany"

Nie wazne.

Es od POZIOMKI!!!!!!!!

MELDUJE Z FRONTU, ŻE OBLAŁA MNIE FALA MIŁOŚCI NIE DO OPISANIA. HANECZKA JEST GRZECZNA I ŁADNIE UCZY SIĘ CIUMKAC CYCA. JA DOCHODZE DO SIEBIE PO CC. POZDROWIENIA DLA NASZEJ FORUMOWEJ PACZKI SZCZEGÓŁY I ZDJECIA JAK WRÓCE CZYLI PT CHYBA
POZDROWIENIA OD HANKI KONSTYTUCJI :d
Daisuniu, ja nie cierpie nieslownosci, to czesta przywara facetow, moj TZ nie jest taki nagorszy, ale twoj to chyba z tym przyjezdzaniem do ciebie zdecydowanie przegial, juz chyba tydzien caluski do ciebie dojezdza i dojechac nie moze nooo!

POZIOMA!!! ZMOCZYLAS MI OCZY LZAMI TYM SMSEM i FALA MILOSCI NOO!!!

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Możemy się zamienić...
Edzik wychodź jutro
Narobił zamieszania, jak tż był w szpitalu i teraz wszyscy dzwonią i pytają czy już. A on NIC
Zosce tez ciagle przepowiadali ze se wczesniej urodzi a tu tylko niecale 5 dni do terminu i dalej lipa....nigdzie sie jej nie spieszy...

Cytat:

Anulko, Ty taka smutasna dziś jestes Przykro mi bardzo... czy juz troszke humorek sie poprawił ?
Ja kocham kurnik, ciupałam tam kiedys namietnie w literaki, domino ale nie zagladałam juz dłuuuuuuuugo.
A snieg u nas sypie i sypie............ moje auto ma jeszcze zimowe opony hihi ale to tylko dlatego, ze ida do wywalenia juz i kazali mi do oporu na nich jezdzic az je zedrę a letnie muszę i tak kupic - wszystkie w tym samym czasie sie wykonczyły
A ja dzisiaj smutasna, bo siedzialam sama w domu jak ten kolek a nic mi sie robic nie chce, czuje sie jakas taka przygnebiona bo wszystko gotowe, Zoski nie ma..... a sil mi brak, juz mi sie nawet spacerowac nie chce...ilez mozna no!
a snieg widzialam, wlasnie do mnie psiapsiola spod czewy dzwonila na skypie i pokazywala widok z okna! padlam totalnie!

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Właśnie zjadłam mega zdrowy gorący kubek
czasem mozna....

ide sie chyba wykapac..pojecia nie mam jak si ejutro tak wczesnie z domu wygrzebe..

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 19:36   #3544
Kiara76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
wiecie co, przezyłam koszmar...
uwówiłam się z mamaą, że pojade z nia do banku...
i jak skończyła pracę to poszłyśmy na postój taksówek na pkp, bo mamie sie nie chciało iść przez miasto...przed tym wyprowadziłam psiaka....
schodzimy w dól parekiem i co widzę....pełno policji, teren odgrodzony i ciało leżące w czarnym worku w kałuzy krwi...
o godz. 15 w biały dzień...
pełno ludzi....oczywiście świadkowie byli, ale sprawcy nie ma...
uciekł sobie w kierunku....mojego domu!!!
słuchajcie myślałam, że urodzę...brzuch mi stwardniał i chyba poczulam pierwszy skurcz wywołany stresem...
bardzo sie teraz boję o tż jak wraca z pracy...
bałąm sie do omu wrócić z tego banku.....
wyć mi się chce na samą myśl, że on gdzieś się tu kręci...pod domem, że tż z psiakiem codziennie wychodzi, że do pracy....ja zwariuję normalnie....
bardzo się boje...
http://www.jelonka.com/news,single,init,article,33715

przepraszam, że was raczę takimi informacjami, ale cała się trzęsę z nerwów...ledwo piszę na tej klawiaturze...
a w tym samym czasie co to się stało ja byłam z psiakiem na dworze....dosłownie 100m od miejsca zdarzenia.... jak wracałam to widziałam policję, że się kręci koło domu, ale oni często tam patrol mają więc mnie to nie zdziwiło....
Antropka, faktycznie nieźle musiałaś się wystraszyć. A ja dopiero teraz widzę, że w tym samym mieście mieszka brat mojego męża i brał udział w tej akcji u Ciebie (na zdjeciu taki łysolek przy samym przystanku). Mieszka w Jeleniej od 3 lat i w przyszłym roku jedziemy do niego na wakacje, to może jakimś trafem wpadnę na Ciebie na mieście

Daisy nic innego, mądrego nie przychodzi mi do głowy, bo aż żal serce ściska, kiedy czytam co piszesz .....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo.jpg (46,8 KB, 62 załadowań)
Stary 2011-05-03, 19:46   #3545
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
120g na tydzien? to moja przybrala 144g
jezuu podnosisz mnie na duchu
bardziej zolta?? wrecz przeciwnie
wszyscy mowia, ze coraz bardziej blaknie zolty, dzisiaj bardziej rozowa jest nawet
miala 12,4
oczka ma jeszcze troche zolte, ale juz duuzo lepiej
ponoc najpierw zoltaczka zschodzi od dolu, najgorzej zostaje na buzce, a ona na buzce juz blednie

zaraz ja bedziemy wazyc i kapac wiec napisze pozniej ile w ciagu doby przybrala
wypija ok 450ml mleka dziennie

my dzisiaj grilla mielismy bo maz ma urodziny
życzonka dla męża

sama widzisz, że nie ma się czym martwić
12,4 to prawie norma, a o ile dobrze pamietam to Ola leżała pod lampami
więc tym bardziej powinno spadać ...

ja pamiętam, że się martwiłam, że Zosia je za dużo (był czas że pochłaniała naprawdę ogromne ilości)
i że ją utuczę
taka już rola matek --- ciągłe zamartwianie

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 20:03   #3546
Paulizia
Wtajemniczenie

Mary, ale zazdraszczam!!!!
Juz nie moge sie doczekac foty Konstytucji

Anulka taxowki wziac nie mozesz?

Przyszla moja droga miska ja myslalam, ze to jakies male gowienko bedzie, a to jest wielkie
Stary 2011-05-03, 20:06   #3547
andziot
Zakorzenienie

idę naleśniki robić,
bo mam na coś ochotę ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 20:07   #3548
principessina
Zakorzenienie

moria ale super avatarek, to Igusia??

anula_81 co rodzisz juz???
Stary 2011-05-03, 20:10   #3549
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
(..)
Wozek jeszcze w pudlach?? my nasz jak tylko dostalismy to zlozylismy na 5 sposobow i jezdzilismy po calym domu

Anulka
wiem, wiem.. pałą mnie heh

Zresztą ja też z tych, co tak jak ty, cieszą się z każdej rzeczy dla dzidzi jak milion sposobów ..ale zawsze jak wracam po świętach z domu rodzinnego do siebie do mieszkania to łapie mnie faza narzekania, że mieszkam własnie w mieszkaniu, a nie w domu tak jak przez całe życie.. i wydaje mi się, że miejsca mało, że tylko trzy pokoje, jak przez całe życie wielgachny dom miałam do dyspozycji..
Nie chcę się jak rozpieszczony gówniarz zachowywać i narzekać, bo i tak doceniam fakt, że mamy własny kąt i bez kredytu.. no, ale jednak

A z wóziem wydaje mi się, że jak go wyłoże z tych pudeł to po pierwsze - zajmie mi za dużo miejsca, a po drugie - nie chcę zeby się zniszczyła gondolka, czy siedzisko spacerówki

Powodzonka kochana na wizytce i w metrze

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-05-03 o 20:11
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 20:17   #3550
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
enchant Jeśli myślisz, że 50 czapeczek Grazin to rekord, to chyba nie wiesz, ile bodziaków ma moria
tak tak bodziaków to ma moria zdecydowanie wiecej, ale jednak się pokuszę o stwierdzenie ze czapek mam najwięcej:P pamiętacie jak wykleałam zdjecie moich czapek kiedys? liczyłam je ale nie pamietam a to był tylko najmniejszy rozmiar a mam zapas czapek na każda pore roku nawet dla dwulatka hihi
Cytat:
Właśnie zjadłam mega zdrowy gorący kubek

Na której stronie materaca najpierw kładziemy dziecko? Wiem że była o tym mowa ale nie zapisałam sobie i zapomniałam, starość nie radość Mój na jednej stronie jest gładki a na drugiej ma takie wypełnienie jakby z trawy (kokos)

Welfinek, ale masz termin na jutro czy umówioną cesarkę?

Bzyczka, no nieźle to Ci się upiekło
ja sie o to zapytam za dwa dni to mnie nie zbijcie tylko przypomnijcie
chyba ze zapamiętam
że Sebusia mam najpierw na trawce kłaść,
kłasć na trwace
trawka górą
trawka górą
hmm
może zapamiętam
Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
no kokos na kokosie na poczatek

kokos górą, bo lubie drożdzówki z kokosem
ha ma sie metody nauki na pamięć nie?

kokos kokos kokos...

ech mam ochote na kokosanki przez to gadanie
Cytat:

Grazin, ale fajowskie gadzety dostałas Jak skurczybyki ??
Ile Ty masz czapeczek ???????????????????
kurde jakbym tego Twojego małżowina kopła w jajo to by mu chyba odpadło!
nienawidze takiej niesłowności
jak mój się spóźnia 5 minut to mam focha a tu cały dzien... jezu ale bym miala żądełko wyciągniete!! ło

jesteś oazą spokoju na prawde
skurczybyki poszły w zapomnienie
obawiam sie ze wczorajsze były wywołane tylko tym ze sie wkurzyłam na zus...
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Potwierdzam Zdarzyło się nawet tak, jak pisze matall, że znalazłam zdjęcia bodziaków, które prezentowałam na forum a nie wiedziałam, że je w ogóle mam i okazało się, że wrzuciłam do szafy "reklamóweczkę" ciuszków i kompletnie o nich zapomniałam
No i wyszło na to, że mam 50szt. bodziaków A na tą chwilę pasujących na Igusię mam tylko 7 szt. ale powoli dorasta do reszty
moria a mialam pytać wygodnie się kąpie w tym wiaderku? bo widać ze dzidzia sie czuje bezpiecznie i ogolnie pełen odlot ale zastanawiam sie czy nie ma problemu zeby namydlić itd. jak bedzie wieksza to moze byc troche ciezko? jakoś sobie nie umiem tego wyobrazić
no i nie trzeba jej trzymać głowki?
zmiesci się tam kaczuszka do kąpieli?
Cytat:
To Pozioma miała cc? Myślałam że ona cały czas nastawiała się na sn.
no musieli zrobic ze wzgledu na brak rozwarcia i tracące się tetno małej.
Cytat:

Grazin a co ty zadecydowałaś coś w sprawie furki dla Sebastianka??
szczerze to dalej nic nie postanowione
jutro albo po jutrze chcemy z tz jechac zobaczyc furki na zywo. bo wstyd sie przyznac ale nie interesowalismy sie kompletnie wózkami do tej pory. wiec jak poszecie o tych wszystkich murach i mutsach to nie wiem o co kaman
ale jak na razie mam fotelik samochodowy wiec jeszcze z dwa tygdonie moge sie pozastanawiac;D
Cytat:

grazin wiem, ze nie powinnam sie martwic, ale niestety taka juz jestem

i znowu zauwazylam ze po moim mleku nie spi i jest niespokojna
a teraz po mm spi ladnie juz 2,5h...
kochana a moze Olusia czuje Twoje zdenewrowanie, albo stres o nią i z mleczkiem je wypija.
moze jest tak ze jak sie czyms zamartwiamy to mamy mniej wartościowy pokarm czy cós

dziewczyny wiecie co
czesto czuje np stópkę seby przez brzuch
a dzisiaj wyczułam cos dziwnego w dotyku jak hmm jeden paluszek twixa w okolicaach pępka to poczułam, być moze to pępowina?

bo juz soibie zaczełam wkręcać ze sie jakies węzły na pepowinie zrobiły czy cos

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość

Przyszla moja droga miska ja myslalam, ze to jakies male gowienko bedzie, a to jest wielkie
duze? jak duze?
no kurna za taką cene to chociaz wielkość jest odpowiednia
Cytat:
idę naleśniki robić,
bo mam na coś ochotę ...
daj jednego
albo gryza chociaz

wiecie co wydaje mi sie czy Aliczki dawno nie było???
Stary 2011-05-03, 20:20   #3551
andziot
Zakorzenienie

Grazin rzeczywiście pieknie sobie wkręcasz

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

spalił mi się naleśnik przez Grazin bo takiego dłuuuugiego posta strzeliła

Stary 2011-05-03, 20:26   #3552
Paulizia
Wtajemniczenie

Grazin za ta cene wielkosc jak najbardziej sie zgadza Jak tak na nia patrze to ma odpowiednia wielkosc. Cala dlon sie zmiesci by wyplukac chusteczke

Andziot ja tak ostatnio ziemniaki spalilam przez wasze posty
Stary 2011-05-03, 20:32   #3553
agus87
Zakorzenienie

a dzisiaj jest o 8 gram lzejsza...

ja zwariuje chyba

andziot no mowili, ze to norma
a spada bo naprawde jest duzo mniej zolta

a czytalam tez, ze mocz jak jest zolty-pomaranczowy to znaczy, ze ona wysikuje ta bilirubine, prawda to ??

aha ale ODPADL PĘPEK!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-05-03 o 20:33
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 20:32   #3554
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Grazin rzeczywiście pieknie sobie wkręcasz

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

sory to ja mogę zjeść tego spalonego;P

kurda marudzą ze cicho, ze pusto, ze nikt nie pisze a jak sie człowiek naprodukuje to jeszcze skrzycza!

andziot to co to moze byc? w moim brzuchu?
Stary 2011-05-03, 20:33   #3555
Paulizia
Wtajemniczenie

Lolus kochana ja Ci strasznie zazdroszcze wlasnego M3 bez kredytu ja co miesiac splacam komus kredyt by moc mieszkac...

A wiecie, ze znowu wirusa mialam??? Musialam znowu formatowac kompa Ale jestem juz mistrzem formatowania
Stary 2011-05-03, 20:34   #3556
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
a dzisiaj jest o 8 gram lzejsza...

ja zwariuje chyba

a czytalam tez, ze mocz jak jest zolty-pomaranczowy to znaczy, ze ona wysikuje ta bilirubine, prawda to ??
kochana!!!
waga dorosłego człowieka waha się w ciągu dnia do 2 kg
wiec takiego maluszka moze o 8 gram
nie wkręcaj sobie bo oszalejesz
moze jak ją wazyłas to była wysikana wykupkana a z pustym brzuszkiem, albo sie spociła. 8 gram to malutko

codziennie ja wazysz??
moze lepiej by było raz w tygodniu?
Stary 2011-05-03, 20:36   #3557
Paulizia
Wtajemniczenie

Aliczka moze sobie Miska wytanczyla???
Stary 2011-05-03, 20:37   #3558
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

oglądając wózki na allegro natknełam się na wózek z gĄdolką

może mi któraś wyjaśnić jak owa gądolka wygląda? bo gondolkę to ja widziałam
Stary 2011-05-03, 20:37   #3559
Paulizia
Wtajemniczenie

Spice ja niestety nie pomoge u mnie sie jeszcze nic nie dzieje ale jakby co to sa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 20:38   #3560
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

aha ale ODPADL PĘPEK!!!!!!!!!!!!
no jak jest podwyższona to właśnie jest ciemny mocz, bo się wydala
za pępuszek

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
sory to ja mogę zjeść tego spalonego;P

andziot to co to moze byc? w moim brzuchu?
meżul zjadł ( on jedzenia nie da wyrzucić łakomczuch )

s co do brzucha - spytaj Seby

Stary 2011-05-03, 20:39   #3561
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
oglądając wózki na allegro natknełam się na wózek z gĄdolką

może mi któraś wyjaśnić jak owa gądolka wygląda? bo gondolkę to ja widziałam
Stary 2011-05-03, 20:39   #3562
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
za pępuszek

czyli dobrze, ze ten mocz jest kolorowy??
a co do wagi to okej ?
Stary 2011-05-03, 20:41   #3563
anula_81
Zakorzenienie

ja juz wykapana i zaraz ogladamy z TZ moja ulubiona serie Przyjaciol
jutro rano jak mnie nie bedzie to nei panikowac, na porodce nie jestem tylko u lekarza a zanim dotre do domu znajac zycie to najwczesniej kolo poludnia, wiadomo sklepy po drodze i jak juz bede w centrum to sobie troche polaze przeciez

Cytat:

Andziot ja tak ostatnio ziemniaki spalilam przez wasze posty
pieknie

Cytat:
dziewczyny bo jeszcze mieszkania pospalacie przez wizaz)

Cytat:

dziewczyny wiecie co
czesto czuje np stópkę seby przez brzuch
a dzisiaj wyczułam cos dziwnego w dotyku jak hmm jeden paluszek twixa w okolicaach pępka to poczułam, być moze to pępowina?

bo juz soibie zaczełam wkręcać ze sie jakies węzły na pepowinie zrobiły czy cos

oj Boziu niezle wkrecasz sobie, ja to raczej zamiast paniki mam zastanawianie sie i zgadywanie z TZ co to moze byc? i klocimy sie ja mowie ze pietka on ze kolanko bo oczywiscie mezczyzna wie lepiej jak mi dziecko w brzuszku siedzi

Cytat:
Anulka wiem, wiem.. pałą mnie heh

Zresztą ja też z tych, co tak jak ty, cieszą się z każdej rzeczy dla dzidzi jak milion sposobów ..ale zawsze jak wracam po świętach z domu rodzinnego do siebie do mieszkania to łapie mnie faza narzekania, że mieszkam własnie w mieszkaniu, a nie w domu tak jak przez całe życie.. i wydaje mi się, że miejsca mało, że tylko trzy pokoje, jak przez całe życie wielgachny dom miałam do dyspozycji..
Nie chcę się jak rozpieszczony gówniarz zachowywać i narzekać, bo i tak doceniam fakt, że mamy własny kąt i bez kredytu.. no, ale jednak

A z wóziem wydaje mi się, że jak go wyłoże z tych pudeł to po pierwsze - zajmie mi za dużo miejsca, a po drugie - nie chcę zeby się zniszczyła gondolka, czy siedzisko spacerówki

Powodzonka kochana na wizytce i w metrze
ja zawsze mieszkalam w meiszkaniu a ze mamy w miare duze i tarasik to mnie to nie przeszkadza, poza tym lubie mieszkac w centrum miasta , w sensie ze do scislego centrum jade 10 minut metrem, ze jak chce wyskoczyc do knajpki na piwo, to nie musze brac samochodu
ale rozumiem cie
ale wozek i tak trzeba kiedys rozpakowac....

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
moria ale super avatarek, to Igusia??

anula_81 co rodzisz juz???
niestety nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e

Cytat:

Anulka taxowki wziac nie mozesz?

moge moge, ale z premedytacja decyduje sie na spacer do metra albo autobusu i jeszcze zamierzam do kilku sklepow w centrum zajrzec i do TZta do pracy coby pospacerowac, coby mnie wytrzeslo i moze wreszcie cos sie zacznie...no mam tylko nadzieje ze mi wody nie odejda w jakims publicznym miejscu

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 20:42   #3564
andziot
Zakorzenienie

doczytałam o tych 8g - agus to jest błąd pomiaru, kupa, siuśki, mleko w brzuszku wszystko dodaje wagi ...
no i Grazin ma rację - nie ma co ważyć codzinnie, bo nie widać za bardzo różnicy i nie ma do czego porównać,
ty też jednego dnia zjesz więcej, innego mniej, nikt nie tyje codzinnie tyle samo ....

co do moczu - to jego kolor też się waha, jak się więcej wypije to jest jaśniejszy, jak mniej to ciemnieje,
jak nie jest jakiś mega ciemny to jest ok

Edytowane przez andziot
Czas edycji: 2011-05-03 o 20:44
Stary 2011-05-03, 20:42   #3565
bzyczka1
Zakorzenienie

Grazin to co z Ciebie za matka będzie skoro nie wiesz jak wygląda gądolka zdarzają się takie kfiatki na allegro dość często

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 20:42   #3566
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
za pępuszek

moj też nie wyrzuca jedzenia, ostatnio rozmroziłam pierś z kurczaka i sobie o niej zapomniałM PRZEZ 4 dni
musieliśmy ją zawinąć w dwa worki i wynieść na inne osiedle do śmietnika bo tak śmierdziało a ile się nasłuchałam!!! ze jestem nieodpowiedzilna i nie wyrzuca sie jedzenia...

to mam sie nie martwić co on tam ma za paluszek twixa?

oglądacie usta usta??
kurde smutno ze ta julia zgineła jak takie malutkie dziecko ma, siedze i becze mimo ze juz widziłam ten odcinek na onecie.
w ogole to ostatni odcinek
Stary 2011-05-03, 20:43   #3567
agus87
Zakorzenienie

rozumiem, dziekuje
Stary 2011-05-03, 20:47   #3568
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość

oj Boziu niezle wkrecasz sobie, ja to raczej zamiast paniki mam zastanawianie sie i zgadywanie z TZ co to moze byc? i klocimy sie ja mowie ze pietka on ze kolanko bo oczywiscie mezczyzna wie lepiej jak mi dziecko w brzuszku siedzi

u
zazwyczaj też wiem co to jest czy pieta czy pupa ale to było na prawde dziwne

a moze to bylo moje jelito?
własnie jelita sa pod łożyskiem za czy nad? Andziotku łer ?
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Grazin to co z Ciebie za matka będzie skoro nie wiesz jak wygląda gądolka zdarzają się takie kfiatki na allegro dość często
no jak widac nic o macierzyństwie nie wiem
no chyba że gądolka to jakaś nowość

tż spi i gada przez sen
własnie powiedział

a c.h.*j z tymi peda.ła.mi
boje sie go spytać o czym śni
Stary 2011-05-03, 20:48   #3569
principessina
Zakorzenienie

moj biedny synus jaka ma czkawke, powiem Wam ze codziennie 2-3x dziennie ja ma, Wasze dzidziusie tez??

anula_81
no bo napisalas, ze jak jutro w drodze do metra wody Ci odejda, to pomyslalam, ze juz jakies pierwsze oznaki porodu masz
Stary 2011-05-03, 20:54   #3570
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
moj biedny synus jaka ma czkawke, powiem Wam ze codziennie 2-3x dziennie ja ma, Wasze dzidziusie tez??

anula_81
no bo napisalas, ze jak jutro w drodze do metra wody Ci odejda, to pomyslalam, ze juz jakies pierwsze oznaki porodu masz
no seba tez ma czasem nawet czesciej

andziotku co ja widze za dwa dni masz TP

napisąłam do siaśka czy sie zamierza rozpakowac czy nie

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

o kurde juz tak późno a ja do siaśka pisze ale ze mnie burok

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości