Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-09, 18:34   #3151
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
a bluzeczka koronkowa strasznie kusa tylko na wyjazd nad morze,w mieście jej nie ubiorę (sorki za marny wygląd,świecę się dziś i jakas niechlujna jestem)
E tam, kusa? Wg mnie całkiem ok ja mam dwie bokserki, jedna różowa z koronkowym tyłem, a druga morska cała z koronki prześwitująca
Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
witajcie

daaawno mnie nie było

dziś w końcu zamówiłam sobie dwa pękacze padło na te http://allegro.pl/pekajacy-lakier-go...653483634.html biały i czarny
poproszę opinię albo nawet zdjęcie jak pękają jak już dostaniesz
Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Niekoniecznie, ja nie miałam 1,5 roku po pierwszej ciąży...więc się nie martw tylko ciesz
O ja... 9 miesięcy + 1,5 roku - gdyby nie studia to już bym dziś zaczęła majstrować dzieciaczka nie miałam pojęcia, że tak się dzieje - nawet przed chwilą mamę wypytałam w tym temacie
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że jako dziecko byłam grzeczna Nic głupiego nie robiłam oprócz sprawdzenia czy żelazko jest zimne (było gorące) i raz siedziałam na studni, żeby zrobić Babci na złość Ale za to wypadki trzymają się mnie do tej pory
Ja może najgrzeczniejsza nie byłam, ale wypadki owszem... Blizna na czole ze spotkania z huśtawką, druga również na czole ze spotkania z hydrantem i trzecia ogromna na kolanie z zabawy w ganianego..
Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
dzien doberek ;*
wiecie co dzisiaj rano otwieram oczki a na poduszcze od męża piękny bukiet białych róż , maż wchodzi i mówi dzien dobry skarbie , kwiatki dla ciebie abys wiedziała ze bardzo cię kocham
Masakra tak się wzruszyłam
Ale super mój mi przynosi stokrotki ze swojego podwórka bo je uwielbiam - zawsze mi robi taki mały bukiecik, który trzymam w kieliszku
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:14   #3152
zalotnica83
Zakorzenienie

Ja lubię tylko jeden z tych stopniowo opalających balsamów...mianowicie Garniera...Dove, Lirene i Johnsona nie cierpie!
Kwiatów nie lubię dostawać, ale czekoladki mniam...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:19   #3153
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

yhm kupiłąm sobie ten balsam brązujący , mianowicie ziaja sopot zobaczymy co to za cudo , kupiłąm też nie planowanie hih ekspersową odżywkę regenerującą do włosów suchych i zmęczonych z gliss kur`a oraz intensywnie regenerującą emulsje do ciałą Neutrogena

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Ja lubię tylko jeden z tych stopniowo opalających balsamów...mianowicie Garniera...Dove, Lirene i Johnsona nie cierpie!

hihi co do czekoladek to właśnie kupiłąm mężowi w odwecie czekoladki I love milka pralines - bo uwielbia ja zreszta też

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:22   #3154
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
yhm kupiłąm sobie ten balsam brązujący , mianowicie ziaja sopot zobaczymy co to za cudo , kupiłąm też nie planowanie hih ekspersową odżywkę regenerującą do włosów suchych i zmęczonych z gliss kur`a oraz intensywnie regenerującą emulsje do ciałą Neutrogena
Ten z Ziaji używałam kiedyś. Jeżeli nic się nie zmieniło w składzie to trzeba bardzo dokładnie go wsmarować bo łatwo o smugi, zapach nieciekawy no i brudził ubrania Ale efekt bardzo mi się podobał więc go używałam.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:24   #3155
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
Ten z Ziaji używałam kiedyś. Jeżeli nic się nie zmieniło w składzie to trzeba bardzo dokładnie go wsmarować bo łatwo o smugi, zapach nieciekawy no i brudził ubrania Ale efekt bardzo mi się podobał więc go używałam.
brudził ubrania nawet na drugi dzień ?

Maleństwo moje
Stary 2011-06-09, 19:24   #3156
zalotnica83
Zakorzenienie

Uwielbiam...zaraz puszczę mezowi sms, żeby kupił, bo jest na zakupach
Stary 2011-06-09, 19:26   #3157
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Uwielbiam...zaraz puszczę mezowi sms, żeby kupił, bo jest na zakupach
w realu jest nawet na te czekoladki 15 pkt payback gratis hihi

Maleństwo moje
Stary 2011-06-09, 19:28   #3158
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
brudził ubrania nawet na drugi dzień ?
Nie wiem jak latem podczas upałów gdy ciało się poci, bo używałam go zimą. Mi brudził ubrania gdy jeszcze się nie wchłonął a miałam już na sobie np. koszulkę.

Stary 2011-06-09, 19:33   #3159
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Nie wiem jak latem podczas upałów gdy ciało się poci, bo używałam go zimą. Mi brudził ubrania gdy jeszcze się nie wchłonął a miałam już na sobie np. koszulkę.
e no to się nie dziwie ze ci brudził .

Maleństwo moje
Stary 2011-06-09, 19:37   #3160
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
e no to się nie dziwie ze ci brudził .
Chodziło mi że brudził bardziej intensywnie niż pozostałe balsamy, podchodził mi trochę pod samoopalacz. Ale tak jak piszę to było kilka lat temu i możliwe że skład się zmienił.

Stary 2011-06-09, 19:38   #3161
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Chodziło mi że brudził bardziej intensywnie niż pozostałe balsamy, podchodził mi trochę pod samoopalacz. Ale tak jak piszę to było kilka lat temu i możliwe że skład się zmienił.
dzisiaj będę wiedzieć co i jak

Maleństwo moje
Stary 2011-06-09, 19:41   #3162
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
dzisiaj będę wiedzieć co i jak
W takim razie życzę udanego efektu końcowego bez smug

Stary 2011-06-09, 19:42   #3163
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
W takim razie życzę udanego efektu końcowego bez smug

nie dziękować

yh dzisiaj jadę do teściowej spać bo maż mnie z domu wykopał

Maleństwo moje
Stary 2011-06-09, 19:46   #3164
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
oj tak wonder jest cudny zawsze zamawiam go na zapas mimo że mam sporo innych tuszy z Ori dobry jest też ENDLESS lash mascara wydłużający tusz do rzęs
Ten tusz jest rewelacyjny! Używam go od lat nieustannie Dla mnie najlepszy tusz jakikolwiek miałam

Cytat:

ja też rano wyskoczyłam w rybaczkach i rękawku 3/4,i zmarzłam teraz wracając z pracy
hihi to tak, jak ja Mój zestaw poranny: rybaczki + bokserka Dobrze, że mam pracę rzut beretem od domu
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:51   #3165
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
nie dziękować

yh dzisiaj jadę do teściowej spać bo maż mnie z domu wykopał
O, czyli nie masz teściowej jak z kawałów?
Moi teście ostatnio powiedzieli TŻowi, że nie mogę zostawać u niego na noc bo to nie hotel.. (wtf? ), a jak byłam wczoraj u nich młodą odpicować na komers to bardzo zdziwieni, że sie kazałam do domu odwieźć - 'no bo oni chcieli żebym została...'
Brak mi już słów i nerwów do nich (do teścia szczególnie)
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:56   #3166
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Moi teście ostatnio powiedzieli TŻowi, że nie mogę zostawać u niego na noc bo to nie hotel.. (wtf? ), a jak byłam wczoraj u nich młodą odpicować na komers to bardzo zdziwieni, że sie kazałam do domu odwieźć - 'no bo oni chcieli żebym została...'
moja teściowa ehhh powiem tak zależy jaki ma humor
aczkolwiek dzisiaj mój mąż będzie grał całą noc z kumplami na play`u a ja z teściową będe winko popijać dobrze że jutro wolne od pracy
w sobotkę czeka mnie gril z koleżankami i kolegami od męża z pracy ehh nie lubie tak kiedy nikogo nie znam
ZAPOMNAŁAM DODAĆ : juz wiem po co te kwiaty rano haha chciał mnie udobruchać abym poszła na noc z domu hahah ojj jak ja go dobrze znam

co do twojej przyszłej teściowej ( dobrze myśle ? ) to w sumie wiesz nie którzy rodzice się czepiają tego bo jak to mówią " nie jesteście małżenstwem " sama to przerabiałam ale w sumie potem się przyzwyczaili ze ja u niego śpie czy on u mnie teraz to już wiadomo nie mam tego problemu ufff
No ale generalnie trzeba szanować zdanie rodziców bo to są ich domy

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-06-09 o 19:59
Stary 2011-06-09, 20:05   #3167
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Sama bym tak zrobiła jak ktoś by mi powiedział, że hotelu tu nie ma. U mnie raczej nikt nie miał problemu z tym, że mój G. zostaje na noc. Troszkę dziadek się burzył, ale potem przestał, bo jego syn zaczął tak postępować ze swoją żonką.
Stary 2011-06-09, 20:38   #3168
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Kiedyś TŻ kupił całego zamrożonego łososia. Dopóki ryba była zamarznięta, sztywna i pokryta warstewką lodu, to trzymałam się wersji, że ją przyrządzę. Ale jak odmarzła... Zdawało mi się, że patrzy na mnie tymi oczami. I jeszcze ta woda z krwią dookoła. No ale nic, spróbowałam się przełamać i wzięłam ją do rąk, żeby wymyć pod kranem. A ta mi zaczęła się ślizgać w rękach i sprężynować, jak żywa..
Ja znowu jak poczuję "zapach" świeżej surowej ryby,to musze wyjść z kuchni bo inaczej jak jest zamrożona to ok,ale jak tata zabija co roku karpia i potem go oprawia,to nie dam rady za cholerę wdychać tego smrodu

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No właśnie ja też tak miałam. Jedna noga ok (jakby nieopalona), druga za to w smugi (i po tej było widać, że opalona). Pamiętam, że na tej nodze było więcej samoopalacza, bo czułam wilgoć i kosmetyk na skórze. Widocznie nie rozsmarowałam dobrze.
dlatego nie używam samoopalaczy,po pierwsze jak raz się uda równo nałożyć,to drugi raz nie,po drugie nie znoszę zapachu ciała po użyciu samoopalacza,po trzecie,często brudzą odzież

Cytat:
ziaję Sopot miałam krem brązujący do twarzy,używałam go codziennie na noc,i byłam leciutko opalona,lubiłam go ale z czasem przestał na mnie działać i nie brązowił już
Cytat:
o kuźwa chamstwo...mój teść też patrzył na początku dziwnie jak np.mój facet zostawiał mi klucze od mieszkania jak wyjeżdżali na wieś,jakby mi nie ufał czy coś...potem już było chyba lepiej,no ale teścia już nie ma a teściowa mimo 72 lat to nowoczesna babka,chciałaby żebym się nawet wprowadziła do nich,jak czasem zostaję na noc i śpimy w osobnych pokojach,to się drze czemu nie spimy razem

wiecie co robie teraz? maluję paznokcie,każdy na inny kolor zaraz Wam wkleję zdjęcie jakie kolczyki mi przyszły dziś,chyba dziecinnieję całkiem na starość
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 20:40   #3169
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
moja teściowa ehhh powiem tak zależy jaki ma humor
aczkolwiek dzisiaj mój mąż będzie grał całą noc z kumplami na play`u a ja z teściową będe winko popijać dobrze że jutro wolne od pracy
w sobotkę czeka mnie gril z koleżankami i kolegami od męża z pracy ehh nie lubie tak kiedy nikogo nie znam
ZAPOMNAŁAM DODAĆ : juz wiem po co te kwiaty rano haha chciał mnie udobruchać abym poszła na noc z domu hahah ojj jak ja go dobrze znam

co do twojej przyszłej teściowej ( dobrze myśle ? ) to w sumie wiesz nie którzy rodzice się czepiają tego bo jak to mówią " nie jesteście małżenstwem " sama to przerabiałam ale w sumie potem się przyzwyczaili ze ja u niego śpie czy on u mnie teraz to już wiadomo nie mam tego problemu ufff
No ale generalnie trzeba szanować zdanie rodziców bo to są ich domy

Powiem tak nie rozumiałam tego stwierdzenia dopóki sama nie miałam dziecka, zresztą na wiele spraw się inaczej patrzy wtedy. Nie wyobrażam sobie że jakiś gość będzie mi za parę lat zostawał u mnie na noc i tyle. Tak to się chyba mówi czego oczy nie widzą... prawda?

Przyszłam właśnie z zebrania, jestem wkurzona jak działo... Powiedziałam co miałam powiedzieć- dziwne spojrzenia tylko widziałam, ale co mi tam mam to gdzieś, marzę o tym żeby ten rok szkolny się już skończył i chce odpocząć od szkoły.

Stwierdzam tylko że system oceniania dzieci jest do doopy i tyle, nie wiem jak jest w innych szkołach ale szkoła mojego dziecka bierze udział w jakichś eksperymentalnych ocenach zachowania, które nijak się mają do stanu rzeczywistego- bo jeśli np. dziecko nie ma określonej ilości plusów z różnych aspektów życia klasy- typu zachowanie na lekcji, przygotowanie, terminowość odrabianie lekcji to mu się wpisuje formułkę która nijak nie odpowiada rzeczywistości- np. może się nigdy nie spóźniać mieć zawsze odrobione lekcje ale np. brakuje jednego czy dwóch plusów do udziału w dodatkowych konkursach już nie ma wzorowego zachowania i np. formułka brzmi- z reguły...się nie spóźnia, jest przygotowana, ma odrobione lekcje itp. I jak pytam dlaczego tak ma wpisane skoro nigdy sie nie spóźnia i zawsze jest przygotowana ma materiały i odrobione lekcje to słyszę że brakuje jej jednego plusa z czegoś tam. I jak mam wytłumaczyć dziecku, że warto się starać?

A tak poza tym to tak mnie łeb napier**** i tak mi jest niedobrze że ledwo patrzę na oczy.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 20:43   #3170
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

o kuźwa chamstwo...mój teść też patrzył na początku dziwnie jak np.mój facet zostawiał mi klucze od mieszkania jak wyjeżdżali na wieś,jakby mi nie ufał czy coś...potem już było chyba lepiej,no ale teścia już nie ma a teściowa mimo 72 lat to nowoczesna babka,chciałaby żebym się nawet wprowadziła do nich,jak czasem zostaję na noc i śpimy w osobnych pokojach,to się drze czemu nie spimy razem

wiecie co robie teraz? maluję paznokcie,każdy na inny kolor zaraz Wam wkleję zdjęcie jakie kolczyki mi przyszły dziś,chyba dziecinnieję całkiem na starość
SERIO śpicie w osobnych pokojach ?

dobra ja zbijam do teściówki bo mąż już sie po mnie drze
papa

Maleństwo moje
Stary 2011-06-09, 20:47   #3171
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

papa

miłego "winkowania"
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 20:57   #3172
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:

papa
tak,w osobnych,nie wypada mi się pchać do łóżka przy teściowej mimo wszystko,choć ona wręcz mnie wpycha do jego pokoju ale ja tam nocuję raz na rok więc
miłych plotek z teściową

Despa ja zasypiam na stojąco,siedząco,nawet w ruchu,i głowa też mnie pobolewa brrr
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 21:01   #3173
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

kobitki jeszcze mam minutkę a zapomniałam się spytać was o ten zegarek podoba się wam,? http://allegro.pl/antyalergiczny-dam...636924531.html ?

uciekam , dziękuje dziołszki siija

Maleństwo moje
Stary 2011-06-09, 22:29   #3174
Oja 84
Zadomowienie

dziewczyny a czy to nie jest tak, że jak się coś kupuje na all to sprzedający i kupujący wystawiają sobie nawzajem komentarze?
bo ja już wystawiłam dwa megapozytywy ale mi nic nie wystawili i to dalam pozytyw ale napisałam im na mejla, że jestem zadowolona mimo ze jedne z tych legginsow mi nie pasuja

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
kobitki jeszcze mam minutkę a zapomniałam się spytać was o ten zegarek podoba się wam,? http://allegro.pl/antyalergiczny-dam...636924531.html ?

uciekam , dziękuje dziołszki siija
nio, ładny zegarek ale w ogóle jaki tam jest szeroki wybór tych zegarków! jeden ładniejszy od drugiego!

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 22:31   #3175
zalotnica83
Zakorzenienie

Mi się ten zegarek nie podoba...za duża tarcza do paska...ale każdy ma inny gust
Stary 2011-06-09, 22:38   #3176
musso4
Zakorzenienie

sarunieczka pokaż te kolczyki, ja mam chyba z 30 par jak nie więcej, bo siostra tż jak jeszcze mieszkała w polsce robiła hand made
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 22:48   #3177
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Powiem tak nie rozumiałam tego stwierdzenia dopóki sama nie miałam dziecka, zresztą na wiele spraw się inaczej patrzy wtedy. Nie wyobrażam sobie że jakiś gość będzie mi za parę lat zostawał u mnie na noc i tyle. Tak to się chyba mówi czego oczy nie widzą... prawda?

Przyszłam właśnie z zebrania, jestem wkurzona jak działo... Powiedziałam co miałam powiedzieć- dziwne spojrzenia tylko widziałam, ale co mi tam mam to gdzieś, marzę o tym żeby ten rok szkolny się już skończył i chce odpocząć od szkoły.

Stwierdzam tylko że system oceniania dzieci jest do doopy i tyle, nie wiem jak jest w innych szkołach ale szkoła mojego dziecka bierze udział w jakichś eksperymentalnych ocenach zachowania, które nijak się mają do stanu rzeczywistego- bo jeśli np. dziecko nie ma określonej ilości plusów z różnych aspektów życia klasy- typu zachowanie na lekcji, przygotowanie, terminowość odrabianie lekcji to mu się wpisuje formułkę która nijak nie odpowiada rzeczywistości- np. może się nigdy nie spóźniać mieć zawsze odrobione lekcje ale np. brakuje jednego czy dwóch plusów do udziału w dodatkowych konkursach już nie ma wzorowego zachowania i np. formułka brzmi- z reguły...się nie spóźnia, jest przygotowana, ma odrobione lekcje itp. I jak pytam dlaczego tak ma wpisane skoro nigdy sie nie spóźnia i zawsze jest przygotowana ma materiały i odrobione lekcje to słyszę że brakuje jej jednego plusa z czegoś tam. I jak mam wytłumaczyć dziecku, że warto się starać?

A tak poza tym to tak mnie łeb napier**** i tak mi jest niedobrze że ledwo patrzę na oczy.
Właśnie dlatego zawsze twierdze że nie można oceniać cudzych decyzji nie będąc w danej sytuacji Mnie to najbardziej rozśmiesza jak na imprezach często najwięcej o wychowywaniu dzieci wypowiadają się Ci co ich nie mają Ja byłam bardzo luzacko wychowywana(byłam ze znajomymi pod namiotami mając 15lat), mój mąż odwrotnie i myślę, że najlepiej byłoby to wypośrodkować, ale czy mi się uda czas pokaże...mam dwie córki...może być różnie
Strasznie mnie to oburzyło z tą szkołą...kurcze zachowanie to zachowanie...albo dziecko zachowuje sie wzorowo albo poprawnie albo niedobrze...jak można to dzielić na jakieś kategorie...to jakiś teleturniej czy co...
Stary 2011-06-09, 23:12   #3178
sheryl
szeryfcio

Cytat:
No właśnie ja też nie przepadam, chociaż to ładny gest... Ale ja musiałam w swoim życiu zrezygnować z kwiatów przez kota. Zawsze jak dostałam kwiaty, to w domu rzucał się na nie i zżerał albo niszczył. Jedyne miejsce, gdzie mogłam trzymać te kwiaty to łazienka, a to bez sensu...., więc przez kota nie dostaję kwiatów i jakś się odzwyczaiłam (chociaż nigdy nie lubiłam, wolałam prezent albo słodycze )
Stary 2011-06-09, 23:30   #3179
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

A ja właśnie bardzo lubię kwiatki, bo nie można ich wspólnie zjeśćA jak dostanę słodycze, to zawsze "oo, fajnie, ze kupiłeś coś słodkiego"

Dziś już drugi raz oglądałam "czarnego łabędzia"- ten taniec i ta muzyka I świetne było to, że tak słychać ten oddech
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 00:17   #3180
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:

poproszę opinię albo nawet zdjęcie jak pękają jak już dostaniesz
oczywiście lakiery powinnam mieć jutro albo w poniedziałek i zrobię fotki po przetestowaniu myślę ,że najpóźniej do wtorku powinnam wstawić fotki pękaczy [ o ile będę miała czas i nie zapomnę ]
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości