|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
ja mam dwie bokserki, jedna różowa z koronkowym tyłem, a druga morska cała z koronki prześwitująca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie miałam pojęcia, że tak się dzieje - nawet przed chwilą mamę wypytałam w tym temacie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię tylko jeden z tych stopniowo opalających balsamów...mianowicie Garniera...Dove, Lirene i Johnsona nie cierpie!
Kwiatów nie lubię dostawać, ale czekoladki mniam...
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
yhm kupiłąm sobie ten balsam brązujący , mianowicie ziaja sopot
zobaczymy co to za cudo , kupiłąm też nie planowanie hih ekspersową odżywkę regenerującą do włosów suchych i zmęczonych z gliss kur`a oraz intensywnie regenerującą emulsje do ciałą Neutrogena ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
hihi co do czekoladek to właśnie kupiłąm mężowi w odwecie czekoladki I love milka pralines - bo uwielbia ja zreszta też
|
|
#3154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale efekt bardzo mi się podobał więc go używałam.
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
brudził ubrania nawet na drugi dzień ?
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam...zaraz puszczę mezowi sms, żeby kupił, bo jest na zakupach
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3158 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jak latem podczas upałów gdy ciało się poci, bo używałam go zimą. Mi brudził ubrania gdy jeszcze się nie wchłonął a miałam już na sobie np. koszulkę.
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
e no to się nie dziwie ze ci brudził .
|
#3160 |
|
Raczkowanie
|
Chodziło mi że brudził bardziej intensywnie niż pozostałe balsamy, podchodził mi trochę pod samoopalacz. Ale tak jak piszę to było kilka lat temu i możliwe że skład się zmienił.
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3162 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie życzę udanego efektu końcowego bez smug
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziękować yh dzisiaj jadę do teściowej spać bo maż mnie z domu wykopał
|
#3164 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie najlepszy tusz jakikolwiek miałam ![]() Cytat:
Mój zestaw poranny: rybaczki + bokserka Dobrze, że mam pracę rzut beretem od domu
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
||
|
|
|
#3165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moi teście ostatnio powiedzieli TŻowi, że nie mogę zostawać u niego na noc bo to nie hotel.. (wtf? ), a jak byłam wczoraj u nich młodą odpicować na komers to bardzo zdziwieni, że sie kazałam do domu odwieźć - 'no bo oni chcieli żebym została...'Brak mi już słów i nerwów do nich (do teścia szczególnie)
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aczkolwiek dzisiaj mój mąż będzie grał całą noc z kumplami na play`u a ja z teściową będe winko popijać dobrze że jutro wolne od pracy w sobotkę czeka mnie gril z koleżankami i kolegami od męża z pracy ehh nie lubie tak kiedy nikogo nie znam ZAPOMNAŁAM DODAĆ : juz wiem po co te kwiaty rano haha chciał mnie udobruchać abym poszła na noc z domu hahah ojj jak ja go dobrze znam co do twojej przyszłej teściowej ( dobrze myśle ? ) to w sumie wiesz nie którzy rodzice się czepiają tego bo jak to mówią " nie jesteście małżenstwem " sama to przerabiałam ale w sumie potem się przyzwyczaili ze ja u niego śpie czy on u mnie teraz to już wiadomo nie mam tego problemu ufff No ale generalnie trzeba szanować zdanie rodziców bo to są ich domy
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-09 o 19:59 |
|
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3168 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
jak jest zamrożona to ok,ale jak tata zabija co roku karpia i potem go oprawia,to nie dam rady za cholerę wdychać tego smroduCytat:
Cytat:
Cytat:
chamstwo...mój teść też patrzył na początku dziwnie jak np.mój facet zostawiał mi klucze od mieszkania jak wyjeżdżali na wieś,jakby mi nie ufał czy coś...potem już było chyba lepiej,no ale teścia już nie ma a teściowa mimo 72 lat to nowoczesna babka,chciałaby żebym się nawet wprowadziła do nich,jak czasem zostaję na noc i śpimy w osobnych pokojach,to się drze czemu nie spimy razem![]() wiecie co robie teraz? maluję paznokcie,każdy na inny kolor zaraz Wam wkleję zdjęcie jakie kolczyki mi przyszły dziś,chyba dziecinnieję całkiem na starość
|
||||
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem tak nie rozumiałam tego stwierdzenia dopóki sama nie miałam dziecka, zresztą na wiele spraw się inaczej patrzy wtedy. Nie wyobrażam sobie że jakiś gość będzie mi za parę lat zostawał u mnie na noc i tyle. Tak to się chyba mówi czego oczy nie widzą... prawda? Przyszłam właśnie z zebrania, jestem wkurzona jak działo... Powiedziałam co miałam powiedzieć- dziwne spojrzenia tylko widziałam, ale co mi tam mam to gdzieś, marzę o tym żeby ten rok szkolny się już skończył i chce odpocząć od szkoły. Stwierdzam tylko że system oceniania dzieci jest do doopy i tyle, nie wiem jak jest w innych szkołach ale szkoła mojego dziecka bierze udział w jakichś eksperymentalnych ocenach zachowania, które nijak się mają do stanu rzeczywistego- bo jeśli np. dziecko nie ma określonej ilości plusów z różnych aspektów życia klasy- typu zachowanie na lekcji, przygotowanie, terminowość odrabianie lekcji to mu się wpisuje formułkę która nijak nie odpowiada rzeczywistości- np. może się nigdy nie spóźniać mieć zawsze odrobione lekcje ale np. brakuje jednego czy dwóch plusów do udziału w dodatkowych konkursach już nie ma wzorowego zachowania i np. formułka brzmi- z reguły...się nie spóźnia, jest przygotowana, ma odrobione lekcje itp. I jak pytam dlaczego tak ma wpisane skoro nigdy sie nie spóźnia i zawsze jest przygotowana ma materiały i odrobione lekcje to słyszę że brakuje jej jednego plusa z czegoś tam. I jak mam wytłumaczyć dziecku, że warto się starać? A tak poza tym to tak mnie łeb napier**** i tak mi jest niedobrze że ledwo patrzę na oczy. |
|
|
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra ja zbijam do teściówki bo mąż już sie po mnie drze ![]() papa
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3172 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ale ja tam nocuję raz na rok więc![]() miłych plotek z teściową ![]() Despa ja zasypiam na stojąco,siedząco,nawet w ruchu,i głowa też mnie pobolewa brrr |
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
kobitki jeszcze mam minutkę a zapomniałam się spytać was o ten zegarek podoba się wam,? http://allegro.pl/antyalergiczny-dam...636924531.html ?
uciekam , dziękuje dziołszki siija
|
#3174 | |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a czy to nie jest tak, że jak się coś kupuje na all to sprzedający i kupujący wystawiają sobie nawzajem komentarze?
bo ja już wystawiłam dwa megapozytywy ale mi nic nie wystawili i to dalam pozytyw ale napisałam im na mejla, że jestem zadowolona mimo ze jedne z tych legginsow mi nie pasuja ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
jeden ładniejszy od drugiego!
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się ten zegarek nie podoba...za duża tarcza do paska...ale każdy ma inny gust
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
sarunieczka pokaż te kolczyki
, ja mam chyba z 30 par jak nie więcej, bo siostra tż jak jeszcze mieszkała w polsce robiła hand made
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie to najbardziej rozśmiesza jak na imprezach często najwięcej o wychowywaniu dzieci wypowiadają się Ci co ich nie mają Ja byłam bardzo luzacko wychowywana(byłam ze znajomymi pod namiotami mając 15lat), mój mąż odwrotnie i myślę, że najlepiej byłoby to wypośrodkować, ale czy mi się uda czas pokaże...mam dwie córki...może być różnie![]() Strasznie mnie to oburzyło z tą szkołą...kurcze zachowanie to zachowanie...albo dziecko zachowuje sie wzorowo albo poprawnie albo niedobrze...jak można to dzielić na jakieś kategorie...to jakiś teleturniej czy co...
|
|
|
|
|
#3178 |
|
szeryfcio
|
No właśnie ja też nie przepadam, chociaż to ładny gest...
Ale ja musiałam w swoim życiu zrezygnować z kwiatów przez kota. Zawsze jak dostałam kwiaty, to w domu rzucał się na nie i zżerał albo niszczył. Jedyne miejsce, gdzie mogłam trzymać te kwiaty to łazienka, a to bez sensu...., więc przez kota nie dostaję kwiatów i jakś się odzwyczaiłam (chociaż nigdy nie lubiłam, wolałam prezent albo słodycze )
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie bardzo lubię kwiatki, bo nie można ich wspólnie zjeść
Dziś już drugi raz oglądałam "czarnego łabędzia"- ten taniec i ta muzyka
|
|
|
|
#3180 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.

tylko na wyjazd nad morze,w mieście jej nie ubiorę
(sorki za marny wygląd,świecę się dziś i jakas niechlujna jestem
)

Ale efekt bardzo mi się podobał więc go używałam.

), a jak byłam wczoraj u nich młodą odpicować na komers to bardzo zdziwieni, że sie kazałam do domu odwieźć - 'no bo oni chcieli żebym została...'
jak jest zamrożona to ok,ale jak tata zabija co roku karpia i potem go oprawia,to nie dam rady za cholerę wdychać tego smrodu
jeden ładniejszy od drugiego!