| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |      | 6 | 10,53% | 
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |      | 36 | 63,16% | 
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |      | 15 | 26,32% | 
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-06-10, 15:08 | #3661 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-03 Lokalizacja: pomorskie 
				 | 

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

| 
|     | 
|  2011-06-10, 15:09 | #3662 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

(kicia), Górska_Kozica   cieszę się, że podobam Wam sie w tej sukni   | 
|     | 
|  2011-06-10, 15:10 | #3663 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
       | ||||
|     | 
|  2011-06-10, 15:15 | #3664 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: LSW (lubelskie) 
				 | 

Cytat: 
  W ogóle z sentymentem oglądałam te tradycyjne słowackie oczepiny, fajnie tak na ludowo... A cenę ma rzeczywiście niezłą. Prawie taką samą jak nasz kamerzysta, tylko, że u nas po cyferkach inny symbol waluty stoi (na szczęście)  vesna, super jeśli w Glorii bardziej odstają te falbanki, na pewno dół będzie wyglądał wtedy na pełniejszy   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-06-10, 15:18 | #3665 | ||||||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Dublinia// Silesia // Kraina Lajkonika 
				 | 

Cześć Laseczki!!!! Dziś Was nie całuję   Bo dalej  pobijam rekordy w kichaniu i smarkaniu..... wieczorem i w nocy męczy mnie też kaszel...ehh a dziś jedziemy wieczorem pierwszy raz na nauki  Tyle na to czekałam, umawiałam Nas, a tu proszę........ehhhh Ledwo mam siły zejść na dół do kuchni i herbatę sobie zrobić z miodem i cytrynką  Cytat: 
  Ja też jestem pod wrażeniem wokalu tej kobitki  A patrzę na ten temat podobnie jak Ty- z perspektywy osoby, która też śpiewa  Dzięki wielkie za te info  Widziałam ich fotki gdzie byli różnie ubrani i myślałam, że całe wesele są ubrani w jeden sposób (np. z tymi perukami, w dzwonach itd.) a Ty mi wyjaśniłaś, że Oni się przebierają w trakcie jednego wesela  super  ciekawie  Zastanawiamy się nad nimi.....   Cytat: 
   Mój TŻ jest już niemalże w 100% zdecydowany na ten zespół z Lublina, ale ja się obawiam..., że za mało tych zespołów jeszcze przesłuchaliśmy, by już wybierać tak na 100%. Cytat: 
   No proszę....4100zł za dwa dni... a tu sobie życzą 4000zł za jeden plus dojazd... To też fajnie się Wam udało  Jest też zespół z Krakowa, ale Ci chcą 4800zł.....ehh Chodzi Nam też o to, że Mamy obawy co do zespołów, które nie grały wcześniej w tego typu wnętrzach, jak zamkowe mury, bo to jest jednak trudniejsze pod względem dźwiękowym do okiełznania.... Cytat: 
  I tylko piękne ozdoby  Ale w grę wchodzi również wygoda gości, bo to od inch przecież zależy późniejsza ocena wesela  Jeśli nie są to stoły okrągłe, tylko podłużne, to ja-jako gość, siedzący gdzieś w środku długości stołu, nie czułabym się najlepiej wstając i chodząc, non stop przepuszczana przez innych, po sałatki.... Lepiej mieć to na stole. Hm? Cytat: 
  Ale tak to już jest, jak pogoda jest taka pofyrtana.... Raz upał, że się opalać można, raz deszcz i wietrzysko, że znów kurtkę trzeba wyjmować z szafy....ehh Cytat: 
  Trzeba było okno otworzyć, do słoika ją i fru, za okno! A nie...takie barbarzyństwo ....  Ojojoooojjjj   | ||||||
|     | 
|  2011-06-10, 15:18 | #3666 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Dublinia// Silesia // Kraina Lajkonika 
				 | 

Cytat: 
  A nie wiesz o której mieli ślub, skoro obiad był podawany o 14:30? Bo  tak mnie ciekawi ten odstęp czasowy pomiędzy godziną ślubu, a  rozpoczęciem już imprezy na sali... Ale to nie jest nic niezbędnego  Dzięki za przypomnienie o podziękowaniu i docenieniu pracy kuchni  Ja myślę, że jeśli jedzenie naprawdę zachwyci, to nie wyobrażam sobie NIE pochwalić autora/autorki  to samo z obsługą  sama pracowałam przez jakiś czas jako kelnerka  zawsze zwracam więc uwagę na obsługę   Pamiętam, na chrzcinach u mnie w rodzinie, gotowała i piekła wszystko jedna kobieta. Jak zobaczyłam tort to gały same już go wcinały  Ale jak spróbowałam!!!!!!!!!!! BAJKA!!!!! Nie pozwoliłam sobie zabrać talerza, sama poszłam odnieść  po to by zapytać kucharkę czy naprawdę sama to dzieło stworzyła  i JAK???  Goście w pokoju obok słyszeli tylko urywek "(...) i wtedy jajka dodaje się do (...)" i słyszałam tylko wybuch śmiechu  Po rozmowie z kucharką, prawionych jej komplementach  wróciłam do gości...a tam pytanie od razu do mnie "i co? Wiesz juz jak zrobic ten tort?"   No co ja poradzę, że mnie ciekawią zawsze tak superowe przepisy..... Zawsze dobrze jest próbować w domu różnych przepisów, a najlepiej już sprawdzonych. | |
|     | 
|  2011-06-10, 15:30 | #3667 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Wyglądasz w tej sukni bombowo. Bardzo Ci pasuje. Ale ja mam takie małe zastrzeżenie, jeśli już sobie szczerze piszemy. Nie podoba mi się łączenia gorsetu ze spódnicą. Zbyt widoczne przejście. Ale to moje zboczenie, żeby wszystko się ładnie w sukni zlewało. Spadam, trawnik muszę skosić, w domu posprzątać, na imprezę jeszcze dzisiaj idę, a jutro zjazd... Nie wiem jak się wyrobię   
				__________________  Joasia 25.03.18   | |
|     | 
|  2011-06-10, 15:47 | #3668 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Częstochowa 
				 | 

Cytat: 
  gdybyśmy tego zespołu nie wybrali musielibyśmy jeździc po śląsku bo chcieliśmy kompletną kapelę czyli gatary basowe elektryczne perkusja klawisze, a ode mnie z okolic większośc to małe zespoły maksymalnie 3 osobowe i dośc wysoko się cenią  ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat: 
  ja bym tylko jedną rzecz zmieniła w tej sukni.. żeby góra nie była tak mocno odcięta od dołu   
				__________________ 11.10.2005-RAZEM  10.10.2009r-ZARĘCZENI  JAKO ŻONA  27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem   | ||
|     | 
|  2011-06-10, 16:15 | #3669 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  dziękuje kochane za szczere opinie, każda rada dla mnie jest cenna   | ||
|     | 
|  2011-06-10, 16:17 | #3670 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

a właśnie vesna, materiał sukienki był przyzwoity?

__________________ | 
|     | 
|  2011-06-10, 16:17 | #3671 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Cytat: 
   Jestem ciekawa jak będziesz wyglądać w Glorii   
				__________________ Kallos Sthenos - Piękno i Siła | |
|     | 
|  2011-06-10, 16:23 | #3672 | 
				 | 

wymacałam go na piątą stronę  delikatny ale solidny. Babeczka z salonu powiedziała, że Gloria zrobiona jest z trochę grubszego materiału niż Giselle.   też jestem ciekawa, już nie mogę się doczekać przymiarki Glorii!!   | 
|     | 
|  2011-06-10, 16:24 | #3673 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-06-10, 16:26 | #3674 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
  kolejna śliczna PMka   | |
|     | 
|  2011-06-10, 16:42 | #3675 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: TG 
				 | 

Cytat: 
  Naprawdę fantastycznie wyglądasz! 
				__________________ co się dzieje z Twoim zamówieniem?- sprawdź!- KLIK | |
|     | 
|  2011-06-10, 16:45 | #3676 | |
				 | 

Cytat: 
  to dużo dla mnie znaczy że Wam się podoba, bo miotałam się po różnych fasonach, teraz wiem, że lekkość tego fasonu to coś dla mnie, z niecierpliwością czekam na Glorię | |
|     | 
|  2011-06-10, 16:47 | #3677 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ 11.10.2005-RAZEM  10.10.2009r-ZARĘCZENI  JAKO ŻONA  27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem   | |
|     | 
|  2011-06-10, 16:50 | #3678 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-06-10, 16:57 | #3679 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
  Wrzuć fotkę katalogową tej Glorii   | |
|     | 
|  2011-06-10, 17:01 | #3680 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-06-10, 17:05 | #3681 | 
				 | 

__________________ 11.10.2005-RAZEM  10.10.2009r-ZARĘCZENI  JAKO ŻONA  27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem   | 
|     | 
|  2011-06-10, 17:15 | #3682 | 
				 | 

A nie wiecie co to jest za materiał? Bo zastanawiam sie jakby Glorie z takiego uszyć. Wtedy to już byłaby jak oryginał   Kurcze ciakwa jestem tego materiału w Josephine... 
				__________________ | 
|     | 
|  2011-06-10, 17:18 | #3683 | |
				 | 

Cytat: 
  , bo ja mam zamiar suknie szyć  dlatego chcę przymierzć glorię, jak mi spasuje daję zlecenie od razu  kochane PM, wiecie co to może za materiał?? | |
|     | 
|  2011-06-10, 17:40 | #3684 | |
				 | 

Cytat: 
 kurcze może satyna? chciaż nie.. ten nie jest aż tak błyszczący... 
				__________________ Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-06-10 o 17:43 | |
|     | 
|  2011-06-10, 17:55 | #3685 | |
				 | 

Cytat: 
  koleżanka ma zakład krawiecki  na stronie jimiego Hjemla jest napisane "Silk Satin Faced Organza A-line bridal gown, strapless embroidered bodice with crystals and hand-cut Silk Organza, Chiffon and Charmeuse, natural waist accented with Platinum moire ribbon, bias cut asymmetrical ruffle skirt, chapel train"   | |
|     | 
|  2011-06-10, 17:56 | #3686 | 
				 | 

vesna   MAM z oryginalnej strony cytuje " Ivory Silk Satin Faced Organza A-line bridal gown, strapless embroidered bodice with crystals and hand-cut Silk Organza, Chiffon and Charmeuse, natural waist accented with Platinum moire ribbon, bias cut asymmetrical ruffle skirt, chapel train. Available in: White or Ivory" hehehehe  
				__________________ | 
|     | 
|  2011-06-10, 17:57 | #3687 | |
				 | 

Cytat: 
  dobre jesteśmy w tej samej chwili   | |
|     | 
|  2011-06-10, 17:57 | #3688 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: lubelskie 
				 | 

vesna84 - ślicznie wygladasz w tej suknie...kiedyś nie podobały mi się falbanki  jak patrze na  wasze suknie to coraz bardziej się do nich przekonuje   sztuczka_magiczka mi najbardziej podobasz sie w pierwszej sukni...wyglądasz w niej tak dziewczęco  Az nie moge się doczekac aż ja zaczne chodzić posalonach i znajde sówj fason... ale to dopiero w wakacje... ale zaczynam sie bac bo już niedługo bedzie 10 miesięcy a ja mam metlik w głowie... | 
|     | 
|  2011-06-10, 17:59 | #3689 | 
				 | 

A no. jak masz koleżankę to super   zawsze może poprosić ją o wszelkie poprawki bez skrępowania  Ciekawe jak wyjdzie ta sukienka. Ja pewnie będę u nich szyła, o ile będzie ładnie leżeć.   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-06-10, 18:02 | #3690 | |
				 | 

Dziękuję Wam      Muszę się jakoś pozbierać....bo za ok. 2h jedziemy na te nauki.....ehhh ciężko będzie  Vesna gratuluję ustalenia godziny  Cytat: 
  My też tak Mamy nieraz, że po prostu brak Nam czasu dla Siebie, na poważną rozmowę od serca....i później to się w Nas kumuluje...i wybucha w postacie jakiejś mega kłótni.... A później godzenie....  spokojna, szczera rozmowa, tulenie  i wtedy znów wszystko jest piękne  Cieszę się, że i u Was tak było  Ajjjjjć mój TŻ jest gitarzystą....miał nawet swój zespół, którego był liderem  i sami zastanawiamy się nad Nothing else matters, piękna wersja jest apokaliptyki  Tak jak i Lucie Silvas  Tylko z tańcem u mojego TŻta kruchutko..., więc tego typu układ raczej mógłby Nam nie wypalić  Wy chcecie dokładnie taki sam? Auto, jak auto, mój TŻ na podstawie samej stronki Agatu stwierdził, że muszą fajnie sobie zarabiać, bo na taką stronkę musi ich być stać, a to profesjonalna stronka, super zrobiona, ze odpowiednio dużym serwerem, bo mają mnóstwo mp3 na niej i nic się nie zacina, wszystko płynnie działa...do tego ich fotki na stronie- też wykonane przez profesjonalistę, w studiu   A ten wodzirej to dla mnie stał się jakąś wielką tajemnicą... Myślałam, że wodzirej to osoba, która po prostu się wypowiada do mikrofonu, zaprasza gości do tańca/jedzenia czy zabaw, które prowadzi. Na myśli mam KILKA zabaw, nie całe wesele...a tu jeden zespół mi napisał, że nie posiadają w składzie wodzireja, że trzeba takiego "zamówić" osobno i dopłacić..... hmmmmm  To co on aż takiego będzie robił????? | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

mam nadzieję że moja taka nie będzie bo w tej salonowej chyba grubo nie wyglądałam
 mam nadzieję że moja taka nie będzie bo w tej salonowej chyba grubo nie wyglądałam

Kubuś 23.12.15- 19tc
Kubuś 23.12.15- 19tc