|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
![]() A ząbek jak? Przestał boleć, czy dotarłaś do dentysty?
|
|
#3932 | |
|
patrysina
|
Cytat:
A tak a propo avonu miałam dziś mieć kuriera z paczką a oni mi tu sms-a przysłali że będzie spóźnienie i paczka jutro wrrr a właśnie potrzebowałam na dziś by przed dugim weekendem wszystko dostarczyć do klientów, czasami wkurza mnie to niepoważne podejście avonu Edytowane przez patrysina Czas edycji: 2011-06-21 o 14:17 |
|
|
|
|
#3933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dużo już zrzuciłaś? Nic tak nie motywuje, jak utracone kilogramy
|
|
#3934 | |
|
patrysina
|
Cytat:
![]() co do wagi to na dzień dzisiejszy w sumie -26,9 jeszcze 3 kg i kolejny 3 etap diety tj utrwalanie, kurcze czasami to aż mi trudno uwierzyć że aż tyle nadbagażu nosiłam
|
|
|
|
|
#3935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-06-21 o 14:33 |
||
|
|
|
#3936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3937 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gotować się nawet coś uczy powoli pod moim okiem. Do ścierania kurzy go tylko nakłonić nie mogę, bo to wg niego niepotrzebne i sprzątania łazienki. A co do dziecka to od samego początku sprawę postawiłam jasno, że się musi wszystkiego nauczyć, bo jak wyjdę z domu, to co zrobi wtedy. I przewijał z kup nawet od samego początku, mimo że ciężko mu było ubierać maleńkie ciuszki, bo ma duże dłonie. I chodził wózkiem na spacery często, nie to co niektórzy tatusiowie, co nigdy sami nie pójdą. Bał się tylko karmić łyzeczką na początku nie wiem czemu. W ogóle ma swietne podejście do córki i życzę każdemu dziecku takiego Taty ![]() Ale jedno wiem, gdybym ja pod tymi względami nie była twarda od początku jak razem zamieszkaliśmy i urodziła się Lilka to sam by palcem nie kiwnął pewnie. możliwe, że masz gdzieś nerw w stanie zapalnym, bo takie objawy, miałam ten sam problem |
|
|
|
|
#3939 | ||
|
patrysina
|
Cytat:
![]() nie powiem ten zastój był męczący i trochę demotywujący ale jak się pamięta po co to wszystko i jak o niebo lepiej się człowiek czuje gdy po kilku schodach nie ma już zadyszki no cóż, chyba nic więcej nie potrzeba. ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
a za gratulację dziękuje, ale jeszcze długa droga przede mną, choć trudno w to uwierzyć to dopiero początek walki
|
||
|
|
|
#3940 | |||||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Witajcie Piękne
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
chyba by mnie cholera wzięła jakby mi tak powiedział Cytat:
) więc mój facet odkurza,zmienia firanki,pierze,prasuje itp Jak ja coś u niego gotuję,chętnie chce mi pomóc,a to obierze ziemniaki,utrze na placki,pokroi cebulę itp,ale potem się nagle zniecierpliwi,już wzdycha i z miną pyta czy to już wszystko i moze iśćCytat:
a pionowo pękają te co na all kupiłamCytat:
cieszę się razem z TobąCytat:
Cytat:
rewelacja,podziwiam
|
|||||||||
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
ohh kociaki już mi ciut lepiej , wziałam tabcin ,wapno z witaminką c i septolete
na noc sobie zafunduje herbatkę z lipy tak co sie mocno wypoce i mam nadzieje że będzie okej .aaa przyszłą mi dzisiaj paczka z wygraną z avonu hihi czekam jeszcze na drugą
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-21 o 18:33 |
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Ta 4, to też Wasza zasługa - trzymałyście kciuki
![]() Dziękuję Wam ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Przez najbliższy weekend są Dni Kielce, ale już dziś przez prawie całą długość Sienkiewicza stoją stragany z różnościami. Żelki, krówki, swojska kiełbasa, chleb na zakwasie, smalec, mnóstwo różnych i dziwacznych kolczyków, pierdółek z drewna (kwiaty, maski, djembe) i wiele, wiele innych. Zamiast do kina poszliśmy na Sienkiewkę Benkowski zakupił mi 2 długaśne żelki (kocham je) Wzięłam cytrynową, ale smakowała taką chemiczną cytryną Jeszcze gdzieś mam kawałek A Mamuśce nakupiłam krówek w przeróżnych smakach za 20złociszy Nie lubię takiego ważenia, bo zawsze dużo płacę, a tym bardziej, że dają duże torebki... Ale wzięłam między innymi kawowe, bakaliowe, orzechowe, wiśniowe, kokosowe, adwokat... ![]() Właśnie przeszłam katusze !0 minut stałam nad miską, płakałam i śmiałam się z własnej głupoty... Bałam się go wsadzić! Rękę bez problemu wpakowała, ale nogi panicznie się bałam... Po 10 minutach uryczałam się i wsadziłam, ale nie wiem czy to pomoże, bo to nie był już wrzątek![]() Musiałam się z Wami podzielić moim traumatycznym przeżyciem |
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
co tu dziś taka cisza
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wtedy spokój aż odrośnie i znowu się tam wciśnie, raz tak wyrwałam, że krwawiłam, a później miałam tam ropę, matka(farmaceutka) powiedziała, że uszkodziłam tą torebkę przy paznokciu i ona mi się chyba zrosła i w lewej stopie paznokieć już nie wrasta
|
|
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Teraz mi się śmiać chce, ale wtedy nie było mi wesoło...w każdym razie nie dałam sobie wyrwać paznokci a to mi wtedy proponowali
|
|
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() zebrało mi się na trochę wspomnień kilka fotek z 2 czerwca 2007
|
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Musso łał!! Rewelka!!!! Ślicznie Ci było w tym kolorku włosów
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
ja z kolei przez lata nosiłam blond, aż poszłam do znajomego stylisty, który mi wyczarował na głowie zupełnie inną fryzurę- i przyciemnił włosy. Wszystko było ok, dopóki nie dostałam uczulenia na jakieś preparaty przez niego stosowane i od tej pory farbuję sama. Kupowałam na początku farbę z tej firmy co mi robił, ale ponieważ kolor się zmywał do zera, to teraz robię Garnierem mahoniowy kolor. Chociaż przyznam się że wróciłabym z chęcią do jasnych....
Próbowałyście tego: http://hairpro.pl/Revlon_Equave_Volu...0_ml-1405.html Jeden z najlepszych produktów jakie miałam, mam cienkie włosy i muszę się nieźle namęczyć żeby je wymodelować, po psiknięciu tą odżywką robiła mi się dosłownie burza włosów, wystarczyło palcami nadać kształt i się włosy trzymały. |
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaczęłam farbowanie w wieku chyba 15 lat, najpierw kasztan, później ciemny brąz, potem pasemka jasne na tym, potem blond, potem pasemka brąz na tym blondzie, potem borsuk, potem blond pasemka na moich, potem całe blond i na końcu rude, czyli dziś
|
|
|
|
#3951 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Za bardzo go kocham, żeby mnie cholera wzięła, a poza tym my oboje jesteśmy tacy jacyś niezadowoleni z życia
On też może mi pomóc w 10 sprawach, kupić 10 rzeczy i zrobić 10 miłych gestów, a potem np powiem mu: zrób mi herbatę, on powie, że nie, bo cośtam, a ja już zaczynam swoje, 'bo Ty jesteś dla mnie zawsze taki niedobry' Cytat:
![]() Cytat:
A ze skórkami to raczej do lekarza, takie rzeczy, póki są małe, to załatwia się raz dwa ![]() Piękna z Ciebie Panna Młoda. Rzadko mi się podobają cudze suknie, ale Twoja bardzo mi się podoba
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Super wyglądałaś w tym borsuku, ale w ogóle strasznie cię zmieniły rude włoski, tak jakby rozjaśniły
ja na moich wszystkie kolory przerobiłam od 14 roku życia, swoje mam blond - później były rude, fiolety, brązy, pasemka, czarne, później znowu blond, a teraz znowu mam czarne i chciałabym wrócić do naturalnych barw blond, ale szkoda mi włosów i jak pomyślę ile to będzie trwało. Nikt mi nie wierzy, że swoje mam takie jasne, tak mi czarne pasują niby
|
|
|
|
#3953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi dziś się pokazała ropa, ale wiem, że to nie jest ostatni raz Zawsze powraca![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
też tak mam, że mi się ropa robi, szczególnie jak wyrwę skórkę
ale ja z tym nigdy u lekarza nie byłam i nie pódę, bo oni od razu zrywają cały paznokieć
|
|
|
|
#3955 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zawsze, jak to nie jest jeszcze zaawansowane, to zakładają na brzeg paznokcia takie coś zapobiegające wrastaniu.
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem przemywam czymś i następnego dnia nawet nie ma po niczym śladu
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmieńmy temat Nie pamiętam czy pokazywałam Wam suknię ślubną, która bardzo mi się podoba Wrzucam![]() I dołączam link do sklepu, gdzie mają cudne suknie ![]() http://www.slubnesuknie.pl/k,1,Cymbeline.html |
|
|
|
|
#3960 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
A gdzie to można dostać?Cytat:
![]() musso, ślicznie wyglądałaś I bardzo mi się podoba twoja suknia
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

chyba by mnie cholera wzięła jakby mi tak powiedział
) więc mój facet odkurza,zmienia firanki,pierze,prasuje itp
pyta czy to już wszystko i moze iść

Jeszcze gdzieś mam kawałek
Nie lubię takiego ważenia, bo zawsze dużo płacę, a tym bardziej, że dają duże torebki... Ale wzięłam między innymi kawowe, bakaliowe, orzechowe, wiśniowe, kokosowe, adwokat...