|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Cytat:
no ale wiecznie tak nie będzie![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
u
Cytat:
superrr odezwe się na pewno buźki ojj jutro mnie czeka latanie po urzędach ale potem zakuuupki
|
|
#3874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj tak, ja szczególnie do Skarbówki lubię sobie zajrzeć. I ze wszystkich sił się powstrzymywać przed czynami karalnymi wobec jednego, szczególnie kompetentnego pracownika
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu milo i przyjemnie
|
|
|
|
#3877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja oglądam na stronce mtv i aż mnie trafiało, bo cały czas się filmik zacinał To był ostatni odcinek tej serii W następnym sezonie Ekipa będzie balować we Włoszech ![]() Cytat:
![]() Ale się zeźliłam... Drukowałam dziś 2 egzemplarze pracy licencjackiej (18 plus 24zł) i jedną już oddałam promotorce na własność. W domu oglądam drugą, a tam porozwalane tabelki, bo babka, która mi to drukowała powciskała sobie enter kilka razy Ja śmigam pod prysznic
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ciekawe kiedy bedzie następny sezonik ...uciekam oglądać EZJ uwielbiam tez , działają na mnie tak relaksacyjnie powaga dobranocka
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff udało mi się Was nadrobić.
U mnie było wiele 18 tematycznych, najlepsze to wg mnie hawajska i piracka ![]() Dzieci nie mam, ale uważam, że nie wolno ich wychowywać wg zasady "wszystko ci się należy", bo potem ciężko będzie ogarnąć takiego nastolatka czy dorosłego. Jakoś nieszczególnie interesuje się wychowywaniem dzieci, ale powiem szczerze, że bardzo nie podoba mi się, jak wychowuje swoje siostra mojego chłopaka, w sumie on sam i jego brat też często coś niemiłego powiedzą na ten temat. Kupiłam sobie 2 lakiery w Golden Rose i jeden jest super, a taki w maleńkiej butelce okropny, w ogóle nie chce kryć, trzeba nałożyć grubo i robią się pęcherzyki powietrza |
|
|
|
#3880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem zapominamy, że się lubimy po prostu i nie musimy być swoimi klonami hehemniam ten bób, u nas się je z masełkiem i maggi z pieprzem taki sosik, a ten boczek to podsmażony? Cytat:
|
||
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Wiesz co Resscue ja się nie dziwie że emeryci się zgłaszaja...u nas na sklepach wielu sobie dorabia...niedawno z mężem się śmialiśmy jak gówniarz ukradł dwie patelnie w Tesco, a za nim dziadziuś biegł i ledwo zipał... Niestety nie dogonił skubańca a jeszcze koleś szybe stłukł, bo mu drzwi zdążyli zablokować
|
|
|
|
|
#3882 | |||||
|
szeryfcio
|
Oj, jak miło
![]() Niestety wróciłam późno i nie zdążyłam odpowiedzieć na popołudniowy post, a jest do mnie i jeszcze jakaś pomyłka, więc sorki, ze wróce... ![]() Cytat:
![]() Chodziło o mojego starszego posta do katniewojt, która napisała, że ona jak będzie matką, to:.... A ja napisłam, ze jeszcze 100 razy poglądy zmieni. Tak więc o tym była mowa.To ten drugi temat, nieurodzinowy dzisiaj ![]() Ale postów było od groma i się zamieszałaś ![]() Cytat:
![]() Forum jest od wyrażania swoich opinii i każdy ma prawo napisać co tym czy owym myśli. Jak się napisze posta, trzeba się liczyć z różnymi reakcjami i z tym, że może zostać mylnie zinterpretowany. Przecież to chyba nie ma być wątek słodko-pierdzący żeby sobie tylko ciumkać i klaskać. Cytat:
Chodziło o to, że napisałaś, że jak bedziesz matką, to będziesz robić to, kupować to, itd... A z doświadczenia wiem (i inne matki też to potwierdzają), że nie będąc matką, nie wie się jeszcze jakie będzie się się miało poglądy w tej sprawie, bo to czyste teoretyzowanie tylko i życie dopiero to weryfikuje. No ale wiem, że dopóki się tych dzieci nie ma, nie ma się pojęcia, o co tym matkom chodzi w tych postach Też tak kiedyś miałam, wiec cię rozumiem.Cytat:
Jeśli chodzi o inne tematy, też uważam, że nie powinno się dyskutować o czymś, o czym nie ma się pojęcia Cytat:
Środek ciężkości, łatwiejsze uchwycenie, gabaryty wzdłuż, a nie wszerz No ale ja na fizyce się nie znam, więc się nie wypowiadam
|
|
#3883 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tak wogóle to super masz bluzeczkęCytat:
---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
A tak na marginesie, to mam dwie koleżanki- matki z trzech, które nie zmieniły w ogóle swego nastawienia nawet po tym jak zostały matkami (same sie do tego przyznają i normalnie cała rodzina się nad nimi użala, ze "jak tak można", ze "dziecko ma zmienić ludzi") . Także to też chyba zależy od człowieka i od charakteru-każdy jest inny. Jedyna kwestia wg której sie wszystkie zgadzają, ze pracy jest przy dziecku dużo więcej, niż się spodziewały ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- A podasz przepis
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-06-21 o 01:22 |
||||
|
|
|
#3884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w międzyczasie kroimy boczuś w kosteczkę i podsmażamy na patelni do uzyskania takich skwareczków, jakie lubimy ![]() drobno kroimy koper; bób odcedzamy przesypujemy do dużej miski; polewamy boczkiem i posypujemy koprem; mieszamy i .... gotowe
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jamapi ładne paznokcie na katalogowym oby tak dalej bo jak nie to |
|
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
kurdę ale mnie jakieś choróbsko chwyta
najgorzej bo w sobote wesele ![]() co was szybko stawia na nogi jakiś lek czy mikstura ?
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-21 o 08:03 |
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tabcin sobie kupie , szałwie do płukana gardełka i zostane w łozku - sympatyczny tydzien wolnego ![]() Musze tylko dzisiaj niestety się zebrac i isc do zusu i skarbówki ![]() Mój mąż juz mi i tak zapowiedział że dzis spi w duzym pokoju , bo jak go zaraże to mnie zabije
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-21 o 09:09 |
|
|
|
|
#3891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
się staram, ale przede mną jeszcze daleka droga
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
żebym wyzdrowiala do sobotki o tego mi życzcie bo inaczej upozoruje swoje samobójstwo
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przesadzam. Widzę, że nie łapiesz o co mi dokładnie chodzi.
|
|
|
|
#3895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- A pazurki rzeczywiście fajne, z tym pękaczem to powiedziałabym, że wyglądają smuklej, a nie szerzej, jak napisałaś na blogu
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Oby oby
![]() aaaa mój mąż jutro idzie na bankiet dla sportowców roku - jak zwykle zaproszenie dla jednej osoby mendy jedne , a to jak żona dzielnie wspiera męża to juz nikt nie zauważy , a ja cały czas powtarzam ze bez dobrego wsparcia wyników nie ma
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Resscue21, mi zazwyczaj pomaga pomaga, jeśli położę się spać w grubaśnych skarpetach i czasem nawet w bluzie Muszę się wygrzać I pij wapno |
|
|
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W tamtym roku pojechał beze mnie na koncert Dżemu. I wiecie co zrobił? Jakimś cudem zmusił członków zespołu do nagrania krótkich pozdrowień dla mnie. I teraz mam wspaniałą pamiątkę
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz jakiego masz kochanego faceta
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

ale potem zakuuupki

bo fajna z nas Brygada Avonowa
A tak wogóle to super masz bluzeczkę
bo jak nie to