|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
|
|
|
#4622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale u mnie pstrokata pogoda
Raz deszcz raz słońce, dobrze że zdążyłam skosić trawę, chociaż i tak już w deszcz kończyłam. A teraz znów świeci słońce, eh zwariować można. Cytat:
![]() ![]() Teraz sobie przypomniała hehe Dudi super wyglądasz w tym kolorku i w nowej fryzurce ![]() Ja narazie żadnych zakupów typu ciuchy itp. nie robię, ale czekam na pierwszą wypłatę to może troszkę zaszaleję ![]() Może zaraz w pokoju u siebie posprzątam, bo troszkę bałagan jest ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Nadia śliczna ta bluzeczka w kwiatki ![]() Na szczęście my nigdy nie paliliśmy, ani ja ani tż
|
|
|
|
|
#4623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nic, że bym 20 par miała tak mam ze wszystkim- kolczykami, kubkami, ramkami, rajstopami ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
bo mojemu się udało i myślę, że tabletki miały w tym swoją zasługę (chociażby pod kątem psychologicznym)---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() no ale po co się truć i tracić 300 zł "na nic" lepiej sobie za to 300 poszaleć
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Poprasowałam. Czy ja już wspominałam że nienawidzę prasować ?
Ale wczoraj w ttrakcie porządków w szafie zlikwidowałam miejsce na pranie do prasowania więc nie ma gdzie składować góry prasowania - trzeba to robić na bierząco ![]() Ja nie wiem ile stopni na dworze - termometr mamy w sypialni a nie chcę obudzić tżta, ale ta pogoda coś się zdecydować nie może bo raz słońce raz chmury. Ludzie też różnie poubierani ![]() Teraz widziałam dziewczynę - siedziała sobie na ławce w krótkich spodenkach i bluzecze.... A ja nie wiem co dziś na siebie włożę
|
#4626 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Ja dopiero popijam kawe i jem sniadanie - potem w planach sprzatanie i gotowanie ale z TZ I male spa ![]() Jutro mam dzien pracujacy, ale trudno, dodatkowe pieniazki zawsze sie przydadza Moi Rodzice od tygodnia na wakacjach, jeszcze tydzien maja, aleee Im zazdroszcze Ech, nie zacytowalo mi wszystkiego co chcialam ![]() (musze znow usunac emotki) Dudi - super fryzura, bardzo Ci do twarzy ![]() Ijaa - podoba mi sie koszulka nr 2 ![]() Nadia - swietne zakupy, najbardziej podoba mi sie bluzka nr 1, koszula w kwiaty z paskiem i pasiak tez niczego sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ja bym sobie poszla na jakis panienski ale jak na zlosc zadna moja kolezanka nie wychodzi za maz ![]() Tzn mam slub w polowie sierpnia ale jestem od strony pana mlodego ![]() Co do materaca - oby Wam dluuugo sluzyl ![]() Dobrze miec oparcie w rodzicach - czlowiek sie czuje taki bezpieczniejszy, jest to poczucie ze jest sie gdzie zwrocic ![]() Ale ja sobie przyjelam teraz za punkt honoru ze sobie poradze juz calkowicie sama, musze Dosc mi Rodzice pomagali, teraz musza zadbac o siebie a potem ja zadbam o nich ![]() Mi sie podoba takie lato ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja sobie zawsze tak powtarzam - staram sie jesc zdrowo i w rozsadnych ilosciach i jest te 36, daje rade ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak zarabiałam sama to dosłownie przepiepr..... pieniądze teraz bardziej się hamuję
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tżtowi tak, ale to dawno. Później parokrotnie wracał do nałogu aż ostatecznie jest niepalący ![]()
|
|
#4629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"minęło pół roku ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
tak samo jest ze wszystkim. człowiek sam musi być decyzji w 100% pewny. może nie jesteś na 10000% przekonana, że chcesz rzucić
|
|
|
#4630 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
oj zeby moj znalazl tyle checi zeby rzucic
u nas fajki za 9,5 e dobra cena zeby zniechecic palacza co ale jeszcze nigdy tyle nie placil na szczescie kurde dopiero sniadanie zjadlam po 10 a ciotka z babcia obiad na stol nosza anastazja ja z moim tak niemam na codzien ale jak zachorowalam to nie powiem ryzyk na chory zoladek mi zrobil i latal kolo mnie pare dni bo bylam kompletnie nie do zycia no i czasem mial takie zwroty ze jak go ladnie poprosilam to i spagetti zrobil wiec jeszcze musze nad tym popracowac ![]() lili tez niemialam deski z 1,5 roku czy nawet 2 lata ale sie zebralam i kupilam taka najtansza za 20 pare euro i o wiele wygodniej tymbardziej ze kregoslup moj lezy i kwiczy musze jeszcze sie dorobic krzeselka i biurka do kompa bo tz-owi sprawilam w tamtym roku a sama siedze na czyms miekkim na podlodze i stolik na laptopa mam dosc niski ah i ja chyba mam tak jak Ty ... jak mam swoje to mi sie kasa rozchodzi w ekspresowym tempie a jak dostane cos jak np. od tz-a taty na urodziny dostalam to planowalam rozwaznie na co wydam zeby nie przepierdzielic no i zauwazylam ze rozwazniej wydaje jak wyjme z karty i mam gotowke niz jak mam karta placic bo jak tylko zaczynam placic karta to kasy niema w moment Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-25 o 12:55 |
|
|
|
#4632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet się najadłam jak sobie tych warzyw dużo nałożyłam ![]() ja mam problem głównie z jedzeniem w rozsądnych ilościach ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#4633 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez nie mam deski ![]() I w sumie nie potrzebuje - baaaaardzo rzadko prasuje - fartuszek i spodnie do pracy (chyba ze oddaje do szpitalnej prali to wraca wszystko ulozone w kosteczke) i koszule jak mam ochote zalozyc. Reszte ubran - nigdy w zyciu. I uwierzcie - nie chodze powyciagana jak lump. Grunt to ladnie rozwiesic na suszarce - do tego przywiazuje duuuza uwage. Co do papierosow - moj Tata palil wieeeele lat, ponad 10 lat temu (po 10 przestalam Mu liczyc) rzucil, sam, z dnia na dzien - po prostu podjal decyzje ze juz nie bedzie palil i byl jej pewny w 100%. Jak sie czegos chce to mozna, nie rozumiem rzucania po kilka razy - dla mnie takie cos oznacza ze ta osoba jeszcze nie jest pewna czy tego chce. Nie rozmiem tez "rzucilem/rzucilam ale popalam na imprezach, to sie nie liczy". Moim zdaniem albo sie pali albo nie. ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() No ja taki tok myslenia mialam przez moze 2 - 3 wyplaty kiedy sie zachlysnelam tym ze sama zarobilam Potem mi minelo
|
||
|
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z racji tego, że chciałam udowodnić, że umiem palić ( ![]() hehe, śmiesznie to wspominam co człowiek nie zrobi za gówniarza żeby się przypodobać aż mi się humor poprawił
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4636 | |
|
Wtajemniczenie
|
owiek to opini
Cytat:
No co czlowiek to opinia Mi chodzi ogolnie o to ze znam takie osoby co mowia ze nie pala - bo tylko popalaja na imprezach - dla mnie to juz jest palenie, w koncu przeciez ze tak powiem - zuzywaja te papierosy
|
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem myślę czy ja czasem zakupoholiczką nie jestem aż się boję powrotu do pracy i mojego napadu wydawania kasy
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-25 o 13:02 |
|
|
|
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
Lili - ostatnio cos takiego ogladalam i az szok
http://vod.onet.pl/kobiece-tajemnice...0,odcinek.html |
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później dokończę , mała wstała po 30 minut drzemki z rykiem zwariuję
|
|
|
#4640 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Superowe rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() Wczorajsza impreza chyba udana Oczywiście były wybryki typu zalana w trupa dziewczyna, rozwalona głowa kolegi, który wyglądał niczym z horroru, ale wszystko dobrze się skończyło. Po 4 położyłam się spać a przed 11 już wstałam i zamulam teraz![]() Trochę mi przykro bo tż wciąż powtarzał, że nie ma nic przeciwko imprezie, a teraz ze mną nie gada ![]() Dietę, o ile, zaczynamy od poniedziałku. Musimy pozjadać wszystkie rzeczy, które są w lodówce. |
|||||||
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już z pół roku będzie chyba jak nie farbuję, ale żeby mieć całe swoje to bym musiała co chwilę podcinać z 2 cm i bym pewnie jeszcze kilka lat miała krótkie wolę podcinać rzadko, dbać o włosy i czekać na cud najważniejsze, że już ich nie niszczę farbowaniem, eh
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-25 o 13:35 |
|
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobacz sobie w albumie jaką mam długość praktycznie do ramion chyba ![]() czasem mam wrażenie, że rosną, ale jak później patrzę na zdjęcia to chyba wręcz odwrotnie przecież nie obetnę się na chłopaka kurde, z tymi włosami to już nie wiem co robić chyba sobie muszę poczytać na wizażu wątki o pielęgnacji włosów, może coś wyczytam jeszcze, ale jak pielęgnować coś, co jest miotłą
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-25 o 13:45 |
|
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja dodaja a powiedz dokładniej jak robisz pastę, jakie przyprawy dajesz?? ile tego jogurtu ?? nigdy nie robiłam, a mam ochotę spróbować ...
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- LILI moim zdaniem powinnaś co jakiś czas podcinać końcówki , i dbać o włosy ...ja bym nie zdecydowała się na radykalne ścięcie ... sama teraz wracam do naturalnych niestety ze względów finansowych teraz musiałam zrezygnować z odżywek i ratuję włosy tańszymi i domowymi sposobami tj. stosuję olej z pestek winogron, naftę kosmetyczną, żółtka jaj ( jem jajecznice z większą ilością białka, a żółtka, żeby nie wywalać kładę na włosy ) do przyspieszenia wzrostu polecam odżywkę jantar ...moim zdaniem działa super .
|
|
#4645 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i to jest teraz najważniejszy zakup dla mnie. Ja nie umiem rozwiesić prania tak, żeby się nie pomięło.Prasuję często i wszystko.Cytat:
![]() Cytat:
Wrzuciłam zdjęcia mojego pokoju. Pomóżcie jakiego koloru dodatki były najlepsze i pasowałyby Nie zwracajcie uwagi na telewizor, bo jestem przed zakupem nowego. Ten troszkę za mały jest i pójdzie do sypialni. ![]() No i obok szafy będzie komoda, na którą jeszcze czakamy.
|
|
#4646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że dużo daje olejowanie i maski regenerujące typu Wax. Cytat:
![]() 1. Jaja, twarożek, cebulka, pieprz, sól 2. Jaja, jogo (na oko, żeby wszystko się związało), pietruszka, cebulka/por/szczypiorek. Czasami jak robię mniej jajeczną, to jakiegoś korniszona wkroję. To co mam pod ręką
|
||
|
|
|
#4647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym dała mimo wszystko turkusowe, ale wg mnie pasują też czerwone a jakie byś ty chciała dać ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
ja nie przeżyłabym jakbym miała krótkie włosy, krótsze niż do ramion to dla mnie są mega krótkie kupię sobie chyba Waxa, bo w domu mam do blondu, a teraz już blondu nie mam ![]() może pójdę do fryzjerki na podcięcie o 2 cm i jakieś rady mi może da albo jakąs fryzjerską odżywkę
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kojarzę chyba, że droga nie jest więc spróbuję moje włosy teraz już są o niebo lepsze, bo od nasady błyszczące i ogólnie w dotyku takie delikatniejsze, bo rok temu to był typowy mop
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

, ale nie wiem czy one miały na to wpływ- Tabex się nazywały. Tż twierdził, że pomogły, ale jak rzucił całkiem to stwierdził, że miał silną wolę 
i go porwał
i tyle widzieli swojego nowego pieska
i swoje 2,5k
[/FONT]

bo mojemu się udało i myślę, że tabletki miały w tym swoją zasługę (chociażby pod kątem psychologicznym)

I tym sposobem wieczór panieński mam już za tydzień, TŻ musi tym samym zrobić kawalerski. Ogólnie kiepsko podchodzę do tego pomysłu, bo nie jestem typem imprezowiczki i naprawdę nie płakałabym, gdyby to było jakieś kameralne spotkanie. No zobaczymy, ale najbliższy weekend to kompletnie nieudany termin. No nic, mam tylko nadzieję, że nie wymyśli nic wymagającego wielkich nakładów, bo już jej powiedziałam, że jesteśmy totalnie spłukani.
), ale ciemną z kawałkiem szynki, sałaty, pomidorka i rzodkiewki