|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
![]() |
#4562 |
Rozeznanie
|
No prezent lepszy jak kwiatki czy krawat. A wiek też piękny i oby jeszcze 100 lat żył.Ja nie mam babci, dziadka, ani rodziców, więc tym bardziej doceniam starszych ludzi
![]() No faktycznie śliczne imię ![]()
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do jednej dzwonię b. często, a druga jest starsza i już pamięć nie ta
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziadków nie znałam w ogóle, a babcie zmarły jedna 9, a druga 8 lat temu. ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Pochwalę, pochwalę. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zakorzenienie
|
super
![]() Tż od kilku godzin śpi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to ma siłę malutka ![]() ![]() Albo się poprzytulam do TŻ-ta bo właśnie przyszedł ![]()
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
Pstryknęłam na szybko od razu.
![]() Kostium ma bardziej cukierkowo różowy, a niżeli różowy wpadający w fuksję (bo przynajmniej na moim monitorze tak wygląda).
![]() |
#4568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja kupowałam kostium w tamtym roku i jest czarny, fajnie się układa. Można powiedzieć, że się udał.Poprzednio miałam też różowy i biało-niebieski. Też muszę się wybrać na zakupy. Mam w planach sukienkę i spódniczkę dżinsowa.
![]() |
#4569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczególnie drugą bluzkę ![]() lubię buty z Naomi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- co do strojów kąpielowych to ja mam 4 komplety- każdy kupiony na promocji pod koniec sezonu za grosze, ale z tym brzucholem wystającym to raczej żadnego nie założę ![]() każdy mam z identyczną góra jak ta różowa, bo wg mnie fajnie się w takiej górze wygląda ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-24 o 21:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | ||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Faaajne zakupy ![]() Zrobiłam wszystko na dziś, jutro teściowa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
w ogóle to ja to tak dziwnie ujęłam, że mi każe.
nie każe, ale chciałby bym miała długie włosy. ja marzę o długich, ale pióra się ciągle wykruszają albo ch...... wie co ![]() niby odrosty są, a długość nadal ta sama, a przecież nie farbuję, praktycznie nie suszę, nakładam odżywki i jem witaminy-Marsjanki dla dzieci ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 | ||
Rozeznanie
|
Dudi, super Ci w tych włoskach
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dodatkowo - u nich najczęściej coś znajduję (głównie z szerokością butów mam problem). Również lubię jeansowe spódniczki, ale nie na straszne upały - tyłek za bardzo się grzeje. ![]() Ogólnie jeśli chodzi o lato to potrzebuję właśnie jakąś spódniczkę albo spodenki i jestem gotowa. Nie przesadzam nigdy z ciuchami na ta porę roku, bo szybko mija, a stricte letnie rzeczy na jesień się już nie nadadzą. Mój też. ![]() Ledwo przeżył ostatnie ciachnięcie (o prawie 10cm). ![]() ![]() I sama mam to samo - muszę co jakiś czas.
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-24 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tego powodu w tym roku głównie spódnica dżinsowa jak nie jest jakiś upał, a jak jest to zwykle czarne materiałowe spodenki za kolana ![]() w przyszłym roku sobie odbiję ![]() ![]() mam motywację- dostałam 2 pary super dżinsów, w które ledwo mi się tyłek mieści. na jesień mają być w sam raz ![]() odnośnie diety- zjadłam dziś elegancko biały serek i w ogóle jadłam zdrowo, aż mnie lód pokorcił ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-24 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
musiałam się poprawić, żeby Tz na terrorystę nie wyszedł
![]() chyba spać pójdę ![]()
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny , chodzi za mną pasta jajeczna ...ale we wszystkich przepisach znajduję musztardę/ majonez a ja tego nie jadam ... taki przepis znalazłam http://www.biedronka.pl/str/3/i/604.php ale znów na dietę się nie nadaje ..
nigdy nie robiłam pasty i możecie mi powiedzieć czy z jogurtem i samymi przyprawami byłby ok? a może znacie jakiś inny prosty przepis ?
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od czasu dietowania, robię pół na pół z jogurtem (np. łyżeczka majo, łyżeczka jogurtu). Innych wersji nie próbowałam. Nie lubisz smaku majonezu? Bo jeśli mocno przyprawisz pastę, dasz szynkę to nie będzie go czuć.
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zadomowienie
|
Lili pięknie wyglądacie na tym zdjęciu. Oliwka już taka duża
![]() Anastazja ![]() ijaa ubranka ![]() Malutka właśnie zasnęła. Tak się przyzwyczaiłam, że o 21 już śpi, że naprawdę ciężko było wytrzymać tyle czasu. Może nie tyle męczące dla nas bo i tak jak zaśnie siedzimy jeszcze ale dla niej. Zaczęła marudzić, kręcić się po całym łóżku itp ale zasnąć nie mogła. Wkońcu wtuliła się w mamusie i zasnęła ![]()
#4580 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny doczytam was na tel bo tz chyba bardzo chce laptopa heh
moj niema bat a niemam sie gdzie juz podpiac wiec zaraz pojde grzecznie do lozka i poczytam na tel dudi ![]() my dzis wozilismy tylki pol dnia bo jak wyszlismy ok 1 to okolo 22 wrocilismy ale dentysta( niby ostatnia wizyta na jakis czas ) , mama tz-a, wzielismy auto , pojechalismy nad wode ale byl jakis festiwal i kurcze pol miasta odgrodzone i sie wrocilismy i potem podjechalismy do znajomego , potem do mamy odstawic auto i nas odwiozla dobra kobieta dzis w drodze do dentysty widzialam cos okropnego duzo aut typu straz itp jakas policja patrze w gore a tam z 2 pieter wiezowca juz ugaszone ale bez okien i kompletnie czarno straszn tak stracic wszystko w pare minut co do zwierzat to mialam : psy,rybki ( mnostwo rybek ![]() ![]() lilo gratulacje dla corki za szczegolne uzdolnienia ![]() potwierdzam wszystko tylko nie yorka ![]() EDIT: dobrnelam do konca cos mnie oczy ostatnio bola pewnie przez te czytanie wizazu na tel zamiast na kompie no i okulary rzadko zakladam teacherka czekamy czelamy oj i storczyki ![]() ijaa rozwalilas mnie tym textem o wszystkim innym co mozesz miec tylko nie yorka heh znajome mialy chyba 3czy 4 matko jakie to glosne psy i jakie zlosliwe byly a jak sie obrazaly ![]() my jutro kolejne (juz chyba ostatnie ) wizyty na jakims grilu u znajomych itp i w niedziele lecimy spowrotem zlecialo szybko ah jeszcze jedno - WIZNATalkA DUUUzO Zdrowka zycze Dobranoc Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-25 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj cały dzień prawie poza domem...
Była z rodzicami u dziadka...a wieczorem odezwali się znajomi i poszłam sobie na piwko...Fajnie było się spotkać i pogadać...Szkoda że przez pracę mało się będę z nimi spotykała... Jutro z mamą ruszam na jakieś zakupy ![]() Branoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Jak zwykle będę jechac na uczelnię wściekła. Siedziałam calutki dzien na tyłku i pisałam.I co? I dopiero teraz puściłam plik do druku. Dopisałam ze 3 strony a i tak mam niewiele. Niedobrze mi już na sam widok tego wszystkiego. ;/ Mimo że caly dzień byłam miła dla TŻa i wieczór spędziliśmy szybko ale upojnie to własnie sie z nim pokłóciłam. Normalka przed wyjazdem na uczelnie. Nienawidze sie za to. Jest druga!!!!! po 6 wychodzimy z domu, jestesmy niespakowani, snu nas czeka może ze 3 godziny. Chce mi sie wyćććććć....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry z kawiszonem ![]() Muszę się ogarnąć i przygotować psychicznie ![]() Na zewnątrz chłodnawo ale to dobrze bo sosik do spagetti mógł poleżakować na balkonie. Dziś przeżyję a jutro spotkanko z przyjaciółą ![]() ![]() Miłego dnia SPD ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zadomowienie
|
dzień dobry kochane
![]() wiecie, wczoraj 6godzin czekałam na promotora...;/;/;/ ale prace mam sprawdzoną, jeszcze drobne literówki poprawić i w poniedziałek oprawiam i oddaje ![]() ![]() nadgoniłam Wam i widzę, że lato sprzyja SPDowym rozmowa, kolejna część już niedługo ![]() iija- super zakupki ![]() ![]() dudi- bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurce ![]() teacherka- na pewno będzie dobrze na uczelni ![]() lilo- super prezent dla dziadka ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry SPD!
![]() Zapowiada się dzień "akuratny" - w sensie że trochę sprzątania, trochę odpoczynku, czyli tak akurat ![]() Choć mam w planach dziś rozpocząć mój miesięczny plan dokładnego sprzątnięcia mieszkania, łącznie z wyeliminowaniem rzeczy niepotrzebnych. Wiem wiem, ambitnie ![]() ![]() Jutro przyjeżdża do nas znajoma z Poznania, także ogarnąć z grubsza i tak muszę. Tak w ogóle nie chwaliłam się, by nie zapeszyć, ale w środę zamówiliśmy materac i właśnie mamy (tzn. ja mam, bo TŻ jeszcze śpi) pierwszą noc za sobą ![]() Także bycie uchodźcami dobiegło końca ![]() W ogóle a propo rodziców, to jak byliśmy u nich przedwczoraj, to tata chyba z 5 razy powiedział "Pamiętajcie, jak będziecie mieli jakieś problemy, czy to z samochodem, czy to z czymkolwiek innym, to wiecie, gdzie macie się zgłosić". Kochany ![]() Kasowo poza tym jest baaardzo ciężko i siedzimy z naszą listą wydatków (głównie ślubnych) i myślimy, jak tu z czegoś zrezygnować, bo zabraknie nam kilka stówek. Kurcze dziewczyny, pewnie dziwne to, co powiem, ale strasznie chciałabym być już po ślubie i nie myśleć, że tyle nam brakuje ![]() Wczoraj zadzwoniła do mnie siostra (moja świadkowa) i pytała, czy pożyczymy im na wyjazd lustrzankę. No i tak od słowa do słowa mówi dokładnie, kiedy wyjeżdżają, a ja "No, to jak wrócicie w poniedziałek, to w sobotę od razu ślub. Czyli dwa możliwe weekendy na panieński odpadają" (bo ona organizuje wieczór). Wyobrażacie sobie, że zapomniała o moim panieńskim?! ![]() Dobrze, że zdaje sobie sprawę, że jest najgorszym świadkiem na świecie ![]() I chyba tyle u mnie. dudi, baaardzo pozytywna zmiana ![]() ![]() ijaa, super zakupki! Jedynie buty nie w moim stylu, ale resztę chętnie przygarnę ![]() ![]() ![]() Anastazja, życzę, by Twój TŻ szybko się ogarnął i przede wszystkim zrozumiał, że Cię zranił ![]() No, i oczywiście zapomniałam, co miałam pisać ![]() Miłego dnia!
#4586 |
Wtajemniczenie
|
Hej piękne
![]() Ale pędzicie ostatnio ![]() ![]() W czwartek widziałam się z tż ![]() ![]() Ten weekend spędzam w domu u rodziców, nie chce jechać do tż bo jak jestem u niego to on się nie uczy do egzaminów( podobno go rozpraszam ![]() Anoola ślicznie wyglądałaś ![]() Jak zwykle zapomniałam co pisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam i siedzę z kawką i tak myślę co mam robić. Wczoraj do 24 sprzątałam , więc domek błyszczy. Obiadu nie gotuję, bo planuję grila...czyli, mogę śmiało leniuchować ![]() Pogoda mnie trochę zdenerwowała, bo przed chwilką padało, ale mam nadzieję, że do 16 się wypogodzi. W ogóle to trochę się stresuję tym grilem. Zaprosiliśmy na niego takich nowopoznanych znajomych, a konkretnie dwie pary. Wydają się bardzo fajni i dobrze nam się gada ![]() ![]() Jutro planuję jechać do lasu na borówki, a popołudniu do dziadka na urodziny.
#4588 |
Zakorzenienie
|
Ijaa - ładne ciuchy
![]() Dudi - fryzurka i kolor b. ładne ![]() Zapomniałam co jeszcze. Aaa Aaby wygodnego użytkowania materaca ![]() Wczoraj robiłam porządki w szafie. Zdjęć nowych ubrań nie porobiłam, ale postaram się zrobić jak tż pójdzie spać po nocce. Wstępnie jesteśmy umówieni ze znajomym na dziś. Teraz jeszcze propozycja wypadu do parku od zaprzyjaźnionej pary (wieki się nie widzieliśmy..zresztą z ww kumplem również) ![]() ![]() Pogoda nijaka. Co prawda nie pada a od 17 ponoć już w ogóle nie zapowiadają deszczy więc myślę że wypad do parku dojdzie do skutku ![]() Dziś na obiad makaron z sesem serowym i boczkiem. Zdrobię też mielone będa na jutro i poniedziałek. Z kasą krucho w tym miesiącu. Wróć! Podliczyłam póki co wydatki jedzeniowe. Wychodzi na to że jedzenie podrożało o ok 150 zł (możliwe ![]() ![]()
#4589 | |
Zakorzenienie
|
my niedawno wstałyśmy, ja już po kawce
![]() w ogóle to wczoraj się trochę wzięłam za ogarnięcie i tym sposobem łazienka posprzątana, kuchnia tak przeciętnie, a w pokoju chcę jeszcze ciuchy ogarnąć, ale nie wiem czy mi się będzie chciało ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() jak idę do Aldika to praktycznie każdy produkt podrożał, a hitem jest moja rozpuszczalna kawa, która podrożała o równe 1 zł ![]() ![]() ![]() myślę, że nie przesadzę jak napiszę, że za 50 zł nic nie można kupić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestetyt, ale to że za 50 zł nic nie można kupić to nie przesada ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.