|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Wtajemniczenie
|
Ale u mnie pstrokata pogoda
![]() Raz deszcz raz słońce, dobrze że zdążyłam skosić trawę, chociaż i tak już w deszcz kończyłam. A teraz znów świeci słońce, eh zwariować można. Cytat:
![]() ![]() Teraz sobie przypomniała hehe Dudi super wyglądasz w tym kolorku i w nowej fryzurce ![]() Ja narazie żadnych zakupów typu ciuchy itp. nie robię, ale czekam na pierwszą wypłatę to może troszkę zaszaleję ![]() Może zaraz w pokoju u siebie posprzątam, bo troszkę bałagan jest ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Nadia śliczna ta bluzeczka w kwiatki ![]() Na szczęście my nigdy nie paliliśmy, ani ja ani tż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4624 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak mam ze wszystkim- kolczykami, kubkami, ramkami, rajstopami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() no ale po co się truć i tracić 300 zł "na nic" ![]() lepiej sobie za to 300 poszaleć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
Poprasowałam. Czy ja już wspominałam że nienawidzę prasować ?
![]() Ale wczoraj w ttrakcie porządków w szafie zlikwidowałam miejsce na pranie do prasowania więc nie ma gdzie składować góry prasowania - trzeba to robić na bierząco ![]() Ja nie wiem ile stopni na dworze - termometr mamy w sypialni a nie chcę obudzić tżta, ale ta pogoda coś się zdecydować nie może bo raz słońce raz chmury. Ludzie też różnie poubierani ![]() Teraz widziałam dziewczynę - siedziała sobie na ławce w krótkich spodenkach i bluzecze.... A ja nie wiem co dziś na siebie włożę ![]()
#4626 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Ja dopiero popijam kawe i jem sniadanie - potem w planach sprzatanie i gotowanie ale z TZ ![]() ![]() Jutro mam dzien pracujacy, ale trudno, dodatkowe pieniazki zawsze sie przydadza ![]() Moi Rodzice od tygodnia na wakacjach, jeszcze tydzien maja, aleee Im zazdroszcze ![]() Ech, nie zacytowalo mi wszystkiego co chcialam ![]() (musze znow usunac emotki) Dudi - super fryzura, bardzo Ci do twarzy ![]() Ijaa - podoba mi sie koszulka nr 2 ![]() Nadia - swietne zakupy, najbardziej podoba mi sie bluzka nr 1, koszula w kwiaty z paskiem i pasiak tez niczego sobie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tzn mam slub w polowie sierpnia ale jestem od strony pana mlodego ![]() Co do materaca - oby Wam dluuugo sluzyl ![]() Dobrze miec oparcie w rodzicach - czlowiek sie czuje taki bezpieczniejszy, jest to poczucie ze jest sie gdzie zwrocic ![]() Ale ja sobie przyjelam teraz za punkt honoru ze sobie poradze juz calkowicie sama, musze ![]() ![]() Mi sie podoba takie lato ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja sobie zawsze tak powtarzam - staram sie jesc zdrowo i w rozsadnych ilosciach i jest te 36, daje rade ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak zarabiałam sama to dosłownie przepiepr..... pieniądze teraz bardziej się hamuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() minęło pół roku ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() tak samo jest ze wszystkim. człowiek sam musi być decyzji w 100% pewny. może nie jesteś na 10000% przekonana, że chcesz rzucić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
oj zeby moj znalazl tyle checi zeby rzucic
u nas fajki za 9,5 e dobra cena zeby zniechecic palacza co ale jeszcze nigdy tyle nie placil na szczescie kurde dopiero sniadanie zjadlam po 10 a ciotka z babcia obiad na stol nosza ![]() anastazja ja z moim tak niemam na codzien ale jak zachorowalam to nie powiem ryzyk na chory zoladek mi zrobil i latal kolo mnie pare dni bo bylam kompletnie nie do zycia no i czasem mial takie zwroty ze jak go ladnie poprosilam to i spagetti zrobil wiec jeszcze musze nad tym popracowac ![]() lili tez niemialam deski z 1,5 roku czy nawet 2 lata ale sie zebralam i kupilam taka najtansza za 20 pare euro i o wiele wygodniej tymbardziej ze kregoslup moj lezy i kwiczy musze jeszcze sie dorobic krzeselka i biurka do kompa bo tz-owi sprawilam w tamtym roku a sama siedze na czyms miekkim na podlodze i stolik na laptopa mam dosc niski ah i ja chyba mam tak jak Ty ... jak mam swoje to mi sie kasa rozchodzi w ekspresowym tempie a jak dostane cos jak np. od tz-a taty na urodziny dostalam to planowalam rozwaznie na co wydam zeby nie przepierdzielic ![]() no i zauwazylam ze rozwazniej wydaje jak wyjme z karty i mam gotowke niz jak mam karta placic bo jak tylko zaczynam placic karta to kasy niema w moment Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-25 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet się najadłam jak sobie tych warzyw dużo nałożyłam ![]() ja mam problem głównie z jedzeniem w rozsądnych ilościach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez nie mam deski ![]() I w sumie nie potrzebuje - baaaaardzo rzadko prasuje - fartuszek i spodnie do pracy (chyba ze oddaje do szpitalnej prali to wraca wszystko ulozone w kosteczke) i koszule jak mam ochote zalozyc. Reszte ubran - nigdy w zyciu. I uwierzcie - nie chodze powyciagana jak lump. Grunt to ladnie rozwiesic na suszarce - do tego przywiazuje duuuza uwage. Co do papierosow - moj Tata palil wieeeele lat, ponad 10 lat temu (po 10 przestalam Mu liczyc) rzucil, sam, z dnia na dzien - po prostu podjal decyzje ze juz nie bedzie palil i byl jej pewny w 100%. Jak sie czegos chce to mozna, nie rozumiem rzucania po kilka razy - dla mnie takie cos oznacza ze ta osoba jeszcze nie jest pewna czy tego chce. Nie rozmiem tez "rzucilem/rzucilam ale popalam na imprezach, to sie nie liczy". Moim zdaniem albo sie pali albo nie. ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() No ja taki tok myslenia mialam przez moze 2 - 3 wyplaty kiedy sie zachlysnelam tym ze sama zarobilam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() hehe, śmiesznie to wspominam ![]() co człowiek nie zrobi za gówniarza żeby się przypodobać ![]() aż mi się humor poprawił ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 | |
Wtajemniczenie
|
owiek to opini
Cytat:
No co czlowiek to opinia ![]() Mi chodzi ogolnie o to ze znam takie osoby co mowia ze nie pala - bo tylko popalaja na imprezach - dla mnie to juz jest palenie, w koncu przeciez ze tak powiem - zuzywaja te papierosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasem myślę czy ja czasem zakupoholiczką nie jestem ![]() aż się boję powrotu do pracy i mojego napadu wydawania kasy ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-25 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Wtajemniczenie
|
Lili - ostatnio cos takiego ogladalam i az szok
![]() http://vod.onet.pl/kobiece-tajemnice...0,odcinek.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zwariuję
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Superowe rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() Wczorajsza impreza chyba udana ![]() ![]() Trochę mi przykro bo tż wciąż powtarzał, że nie ma nic przeciwko imprezie, a teraz ze mną nie gada ![]() Dietę, o ile, zaczynamy od poniedziałku. Musimy pozjadać wszystkie rzeczy, które są w lodówce. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz już z pół roku będzie chyba jak nie farbuję, ale żeby mieć całe swoje to bym musiała co chwilę podcinać z 2 cm i bym pewnie jeszcze kilka lat miała krótkie ![]() wolę podcinać rzadko, dbać o włosy i czekać na cud ![]() najważniejsze, że już ich nie niszczę farbowaniem, eh ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-25 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobacz sobie w albumie jaką mam długość ![]() ![]() czasem mam wrażenie, że rosną, ale jak później patrzę na zdjęcia to chyba wręcz odwrotnie ![]() przecież nie obetnę się na chłopaka ![]() kurde, z tymi włosami to już nie wiem co robić ![]() chyba sobie muszę poczytać na wizażu wątki o pielęgnacji włosów, może coś wyczytam jeszcze, ale jak pielęgnować coś, co jest miotłą ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-25 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
dodaja dodaja a powiedz dokładniej jak robisz pastę, jakie przyprawy dajesz?? ile tego jogurtu ?? nigdy nie robiłam, a mam ochotę spróbować ...
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- LILI moim zdaniem powinnaś co jakiś czas podcinać końcówki , i dbać o włosy ...ja bym nie zdecydowała się na radykalne ścięcie ... sama teraz wracam do naturalnych ![]()
#4645 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wrzuciłam zdjęcia mojego pokoju. Pomóżcie jakiego koloru dodatki były najlepsze i pasowałyby ![]() Nie zwracajcie uwagi na telewizor, bo jestem przed zakupem nowego. Ten troszkę za mały jest i pójdzie do sypialni. ![]() No i obok szafy będzie komoda, na którą jeszcze czakamy.
![]() |
#4646 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że dużo daje olejowanie i maski regenerujące typu Wax. Cytat:
![]() 1. Jaja, twarożek, cebulka, pieprz, sól 2. Jaja, jogo (na oko, żeby wszystko się związało), pietruszka, cebulka/por/szczypiorek. Czasami jak robię mniej jajeczną, to jakiegoś korniszona wkroję. To co mam pod ręką ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym dała mimo wszystko turkusowe, ale wg mnie pasują też czerwone ![]() a jakie byś ty chciała dać ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() ja nie przeżyłabym jakbym miała krótkie włosy, krótsze niż do ramion to dla mnie są mega krótkie kupię sobie chyba Waxa, bo w domu mam do blondu, a teraz już blondu nie mam ![]() może pójdę do fryzjerki na podcięcie o 2 cm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kojarzę chyba, że droga nie jest więc spróbuję ![]() moje włosy teraz już są o niebo lepsze, bo od nasady błyszczące i ogólnie w dotyku takie delikatniejsze, bo rok temu to był typowy mop ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.