Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-27, 11:09   #4231
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
pewnie a tym bardziej że potem to już nikt nie patrzy na to w czym się smiga bo często to i potem ludzie na bosko tańczą
U nas na studniówce jedna z dziewczyn tańczących boso nadepnęła na szkło z rozbitego kieliszka. Wbiła je sobie głęboko, strasznie krwawiła. Zabrała ją karetka. Dlatego mam już nauczkę, że lepiej zabrać jakieś płaskie butki na zmianę, niż tańczyć boso.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 11:12   #4232
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
U nas na studniówce jedna z dziewczyn tańczących boso nadepnęła na szkło z rozbitego kieliszka. Wbiła je sobie głęboko, strasznie krwawiła. Zabrała ją karetka. Dlatego mam już nauczkę, że lepiej zabrać jakieś płaskie butki na zmianę, niż tańczyć boso.
uuuuuu biedna kobitka .

Najgorzej się na weselu wkurzyłam jak jedna pijana laska wylała na moją sukienke martini wrrrrrrrrrr gdyby było to troszkę dobra jakoś bym to zdzierżyła , ale nie całą lampkę :/ dzięki czemu miałam cały przód mokry :/ Poza tym ta panna leżała już nawalona o godzinie 16-nastej , pare ludzi zachowywało się tam jakby nigdy w zyciu alkoholu na oczy nie widzieli .

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-06-27 o 11:21
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 11:21   #4233
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
terakowska ma fajne książki, Wiśniewskiego też lubię, polecić moge francuską młodą pisarkę Lolita Pille i Lisa See i Wei Hui - tematyka chińska, ta druga bardzo współczesna, jak Lolita Pille zresztą. W ogóle to kocham wszystkie książki o gejszach - "wyznania gejszy" Goldena i "Gejsza z Gion" Mineko Iwasaki, ta druga autobiograficzna. Jeśli znacie jakieś takie lub fajne biografie to dajcie znać
A poza tym, jeszcze Alice Sebold - "szczęściara" najbardziej wstrząsająca książka jaką czytałam chyba. Lubię też Agathę Christie, Lauren Weiseberger - to ta od "diabeł ubiera się u Prady", saga zmierzchu wszystkie części i pewnie mogłabym wymieniać tak bez końca
Ja nawet nie pamiętam wszystkich, które czytałam w młodości
A Lolity mam Bubble Gum - pisałam, że przeleciała całe liceum i aż nie chce się jej brać do ręki, bo tak jest zniszczona Ale książka za✂✂✂ista

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
właśnie dostałam telefon, ze moje dziecie już za tydzień 4 lipca będzie miało zabieg
się udało załatwić i ta znajoma instrumentariuszka będzie przy zabiegu
już mam stresa
Super Nie stresuj się, będzie good

Cytat:
cześć robaczki

Wróciłam z wesela ahhh jak to zleciało a szkoda
Powiem wam że ślub w górach to coś przepięknego
Zabawa weselna ehhh do tej pory bolą mnie nóżki
Oczywiście napłakałam się przy podziękowaniach dla rodziców w sumie to norma
Na drugi dzień z mężem pojechaliśmy sobie kolejką górską - myślałam że się będę bać ale kurcze chciałam jeszcze raz - te widoki
Ile ja bym dała aby mieszkać sobie w górach Czyste powietrze cisza i spokój

W drugi dzień jeszcze mieliśmy super niespodziankę bo w tym pensjonacie była termoBania czyli mogliśmy przez 3 godziny korzystać z róźnych basenów , Jacuzzi , kąpieli błotnych , masaży etc , ekstra sprawa

Wyjazd jak najbardziej udany
Już myślałam, że zaginęłaś w akcji
A Państwo Młodzi na stałe mieszkają w górach czy tylko weselicho tam urządzili?
A Ja B. namówiłam na to nasze wesele, ale pewnie mu się jeszcze kilka razy odmyśli I chce, żebym z nim w sobotę na grilla poszła, ale to bardzo, bardzo, bardzo mi się nie widzi
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 11:24   #4234
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
uuuuuu biedna kobitka .

Najgorzej się na weselu wkurzyłam jak jedna pijana laska wylała na moją sukienke martini wrrrrrrrrrr gdyby było to troszkę dobra jakoś bym to zdzierżyła , ale nie całą lampkę :/ dzięki czemu miałam cały przód mokry :/ Poza tym ta panna leżała już nawalona o godzinie 16-nastej , pare ludzi zachowywało się tam jakby nigdy w zyciu alkoholu na oczy nie widzieli .
Jak to mówi mój Tata 'Trening czyni mistrza'. Oni widocznie za mało trenowali i nie wiedzieli, na ile mogą sobie pozwolić. A zresztą jak alkohol jest za darmo, to łatwiej przesadzić, niż jak np trzeba sobie kieliszek wódki kupić w barze za 6 zł.
Stary 2011-06-27, 11:28   #4235
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Już myślałam, że zaginęłaś w akcji
A Państwo Młodzi na stałe mieszkają w górach czy tylko weselicho tam urządzili?
A Ja B. namówiłam na to nasze wesele, ale pewnie mu się jeszcze kilka razy odmyśli I chce, żebym z nim w sobotę na grilla poszła, ale to bardzo, bardzo, bardzo mi się nie widzi
Państwo młodzi na stale mieszkają w Bytomiu , a zrobili wesele w górach ponieważ tam się zaręczyli

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Jak to mówi mój Tata 'Trening czyni mistrza'. Oni widocznie za mało trenowali i nie wiedzieli, na ile mogą sobie pozwolić. A zresztą jak alkohol jest za darmo, to łatwiej przesadzić, niż jak np trzeba sobie kieliszek wódki kupić w barze za 6 zł.
sęk w tym taki że trzeba wiedzieć jak sie zachować , jak latasz po alkoholu jak głupia i robisz z siebie idiotkę to zwyczajnie nie pij albo pij z umiarem o
Ja wypiłam lampke martini i pól lampki wina , na wiecej nie miałam ochotki wolałam wcinać smakołyki

Maleństwo moje
Stary 2011-06-27, 11:29   #4236
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nawet nie pamiętam wszystkich, które czytałam w młodości
A Lolity mam Bubble Gum - pisałam, że przeleciała całe liceum i aż nie chce się jej brać do ręki, bo tak jest zniszczona Ale książka za✂✂✂ista
hell jest jeszcze lepsza, nawet film na jej podstawie powstał
rescue super fotki, fajny pomysł z tymi górami, ale pewnie ich to sporo kosztowało też, bo gości gdzieś trzeba ulokować i w ogóle
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 11:32   #4237
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
hell jest jeszcze lepsza, nawet film na jej podstawie powstał
rescue super fotki, fajny pomysł z tymi górami, ale pewnie ich to sporo kosztowało też, bo gości gdzieś trzeba ulokować i w ogóle
dziękuje
Powiem wam że rozmawiałam o kosztach z Panią młodą i byłam zaskoczona bo bardzo tanio ich wyszło to wesele .
Fajne było to że zaraz nad salą mieliśmy swoje pokoje , a hotel pierwsza klasa , nie mieliśmy normalnych kluczy tylko takie "zegarki " na rękę na któreś fotce można to nawet zauważyć na mojej ręce .
Jak chciało się pokój otworzyć trzeba było przyłożyć to do czytnika super Widok z pokoju miałam na tatry

aha jak para młoda szła do ołtarza to przed nimi szła kapela góralska i grali im mendelsona na skrzypkach - ekstra pomysł i genialny efekt

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-06-27 o 11:34
Stary 2011-06-27, 11:32   #4238
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
sęk w tym taki że trzeba wiedzieć jak sie zachować , jak latasz po alkoholu jak głupia i robisz z siebie idiotkę to zwyczajnie nie pij albo pij z umiarem o
Ja wypiłam lampke martini i pól lampki wina , na wiecej nie miałam ochotki wolałam wcinać smakołyki
Ze mnie jest straszny alkoholik Ostatnio TŻ mówi do mnie 'Ania, tylko pij dziś jak mężczyzna'. Wszyscy łącznie ze mną myśleli, że chodzi mu o to, że mam dużo wypić. A on dodał 'A nie jak dwóch mężczyzn, jak to zwykle robisz' Ale nie robię żadnych głupot po alkoholu.
Stary 2011-06-27, 11:35   #4239
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Ze mnie jest straszny alkoholik Ostatnio TŻ mówi do mnie 'Ania, tylko pij dziś jak mężczyzna'. Wszyscy łącznie ze mną myśleli, że chodzi mu o to, że mam dużo wypić. A on dodał 'A nie jak dwóch mężczyzn, jak to zwykle robisz' Ale nie robię żadnych głupot po alkoholu.
Ja już tak nie pije jak kiedyś może dlatego że moj maż praktycznie w ogóle nie pije , takze nie wypada mi abym się nawaliła a mój luby byl trzeźwy . Mam takie poczucie że to babka powinna trzymać fason

Maleństwo moje
Stary 2011-06-27, 11:42   #4240
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja już tak nie pije jak kiedyś może dlatego że moj maż praktycznie w ogóle nie pije , takze nie wypada mi abym się nawaliła a mój luby byl trzeźwy . Mam takie poczucie że to babka powinna trzymać fason
Mój TŻ nie pije wcale. Jak towarzystwo pije wódkę, to on siedzi z kieliszkiem odwróconym do góry nogami, w barze pije piwo bezalkoholowe albo soczek. Nawet szampana nie wypił na ostatnim weselu. Musiałam wypić swojego, potem dyskretnie zamienić kieliszki i wypić jeszcze jego. I to zupełnie nie ma związku np z tym, że kiedyś był alkoholikiem i miał problemy z alkoholem. Albo tak jak u Twojego TŻa - ze sportem. Mój po prostu nie chce pić. I mi to nawet pasuje. Choćby dlatego, że zawsze może być kierowcą.

A mi naprawdę jeszcze nie zdarzyło się nie trzymać fasonu przy piciu. Sama wiem na ile mogę sobie pozwolić, dodatkowym aniołem stróżem jest TŻ

Edytowane przez Anna Antonina
Czas edycji: 2011-06-27 o 11:43
Stary 2011-06-27, 11:44   #4241
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Mój TŻ nie pije wcale. Jak towarzystwo pije wódkę, to on siedzi z kieliszkiem odwróconym do góry nogami, w barze pije piwo bezalkoholowe albo soczek, nawet szampana nie wypił na ostatnim weselu. Musiałam wypić swojego, potem dyskretnie zamienić kieliszki i wypić jeszcze jego. I to zupełnie nie ma związku np z tym, że kiedyś był alkoholikiem i miał problemy z alkoholem. Albo tak jak u Twojego TŻa - ze sportem. Mój po prostu nie chce pić. I mi to nawet pasuje. Choćby dlatego, że zawsze może być kierowcą.

A mi naprawdę jeszcze nie zdarzyło się nie trzymać fasonu przy piciu. Sama wiem na ile mogę sobie pozwolić, dodatkowym aniołem stróżem jest TŻ
Bardzo dobrze że są ludzie co nie piją
Alkohol jest dla ludzi tak czy siak , ale miło kiedy Ci co piją wiedzą jak się po nim zachować

Maleństwo moje
Stary 2011-06-27, 11:49   #4242
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo dobrze że są ludzie co nie piją
Alkohol jest dla ludzi tak czy siak , ale miło kiedy Ci co piją wiedzą jak się po nim zachować
Mnie wkurza tylko to, że ludziom bardzo trudno zrozumieć, że TŻ nie pije i nachalnie go namawiają, dopytują czemu. Ale to chyba znasz z autopsji, chyba, że Wasi znajomi są inni
Stary 2011-06-27, 11:51   #4243
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Mnie wkurza tylko to, że ludziom bardzo trudno zrozumieć, że TŻ nie pije i nachalnie go namawiają, dopytują czemu. Ale to chyba znasz z autopsji, chyba, że Wasi znajomi są inni
Pytają się dlaczego nie , ale Tomasz ma to gdzieś - związku z czym nie denerwujemy się tym

Maleństwo moje
Stary 2011-06-27, 11:52   #4244
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
namawianie jest wkurzające kto chce to pije, a kto nie to nie, niektórym ciężko to zrozumieć
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 11:56   #4245
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
jedziemy do łeby do parku dinozaurów, a potem na drugi tydzień jedzie do swoich rodziców ...:
O, byliśmy tam, bardzo fajnie i na poziomie ten park jest zrobiony. Wart zwiedzenia

Cytat:
te wszystkie co Sarunieczka, plus cykl Jeżycjada Małgorzaty Musierowicz, uwielbiałam serię beverly hills 90210 w formie książek, "Jezioro osobliwości" Krystyny Siesickiej - jedna z moich ukochanych do dziś, był też taki cykl książek - nie dla mamy, nie dla taty, lecz dla każdej małolaty i też ich sporo przerobiłam, "dzieci z dworca zoo" i "idź zapytaj Alice" o dragach, "Sara - mała księżniczka" i pewnie jak wybiorę się do piwnicy u mamy to znajdę jeszcze wiele innych. Bardzo dużo czytałam kiedyś, a teraz się opuściłam niestety, wieczny brak czasu.

terakowska ma fajne książki, Wiśniewskiego też lubię, polecić moge francuską młodą pisarkę Lolita Pille i Lisa See i Wei Hui - tematyka chińska, ta druga bardzo współczesna, jak Lolita Pille zresztą. W ogóle to kocham wszystkie książki o gejszach - "wyznania gejszy" Goldena i "Gejsza z Gion" Mineko Iwasaki, ta druga autobiograficzna. Jeśli znacie jakieś takie lub fajne biografie to dajcie znać
A poza tym, jeszcze Alice Sebold - "szczęściara" najbardziej wstrząsająca książka jaką czytałam chyba. Lubię też Agathę Christie, Lauren Weiseberger - to ta od "diabeł ubiera się u Prady", saga zmierzchu wszystkie części i pewnie mogłabym wymieniać tak bez końca
Oj , ja w swoim życiu mnóstwo książek przeczytałam i wszystkie te, które wymieniacie (Ania z Zielonego Wzgórza, Astrid Lindgren, Musierowicz) uwielbiałam A jeszcze Jezioro Osobliwości mi Alicia przypomniała, zauroczona byłam tą książką.
Te chińsko - japońskie też mi się dobrze czytało.
Nie cierrrpię natomiast Wiśniewskiego. Spodobała mi się jego"Samotność w sieci" i kupiłam sobie w ciemno kilka jego opowiadań. No myślałam, że zejdę z nudów, takimi banałami facet sadzi, że głowa mała. Pierwszy raz chyba zdarzyło mi się, że nie byłam w stanie dokończyć książki, tak słaba była i szkoda mi było czasu.

Alicio
, z takich lżejszych, babskich i odmiennych kulturowo mogę polecić trylogię "Białej Masajki". Ciekawa; i jej historia i aspekt kulturowy.

Cytat:
Ja tam wolę powystawiać na all z licytacją od złotówki, przynajmniej mam z tego troszkę pieniążków.

Jak wrzucisz ubrania do takiego kontenera PCK na ulicy, to one zostaną za grosze sprzedane do ciucholandu, PCK dostanie te grosze dla biednych, a najbardziej na ciuszkach zyska ciucholand.

Jak się odda ubrania bezpośrednio komuś potrzebującemu, to można się spotkać z niewdzięcznością, bo czemu fuksjowe a nie różowe. Oddaję tylko ubrania w idealnym stanie i na czasie, a takie osoby nieraz wybrzydzają jak w sklepie. Oczywiście nie wszyscy tak robią, ale jak już coś komuś mam dać, to wybieram pieniądze.
Ja po dziecku wystawiam, po sobie oddaję rodzinie Ale w sumie masz raję, może i po sobie też zacząć wystawiać? Idzie to? W sumie to rzeczy kilkuletnie...

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

A aktualnie czytam :" Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały. Jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły".
I Steinbecka "Grona Gniewu". Steinbeck jest boski .
Stary 2011-06-27, 11:58   #4246
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Pytają się dlaczego nie , ale Tomasz ma to gdzieś - związku z czym nie denerwujemy się tym
Mój też jest Tomasz Może te Tomasze takie niepijące

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

Ja po dziecku wystawiam, po sobie oddaję rodzinie Ale w sumie masz raję, może i po sobie też zacząć wystawiać? Idzie to? W sumie to rzeczy kilkuletnie...
Ostatnio wystawiłam z 15 rzeczy od 1 zł. Wszystkie poszły, z tym, że niektóre rzeczywiście np za 1,25 zł, niektóre za torszkę więcej np 10 czy 15 zł. Ale jak coś leży niepotrzebne w szafie, to lepiej mieć 1 zł i trochę miejsca w szafie niż tą rzecz
Stary 2011-06-27, 12:01   #4247
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

heheh oj te Tomasze takie porządne chyba Dodałam fotkę i wkrecam każdemu że tutaj Tomasz w koncu się upił

Kurczę dzisiaj do pracy na 20
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6250240.jpg (38,9 KB, 29 załadowań)

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-06-27 o 12:12
Stary 2011-06-27, 12:10   #4248
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
heheh oj te Tomasze takie porządne chyba

Kurczę dzisiaj do pracy na 20
Bidulka

Ja znikam, bo za 3 godzinki TŻ wróci z pracy i trzeba będzie go nakarmić i wyprowadzić na spacer, bo wczoraj obiecałam. A jeszcze troszkę sama muszę popracować
Stary 2011-06-27, 12:15   #4249
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Nigdy nie sięgnęłam po Lema, bo się go boję...mój brat ma doktorat z fizyki i to jego ulubiony pisarz...mi się zawsze wydawało, że to jakieś"trudne"książki...; )
O, mój mąż też Lema uwielbia Ja Lema coś tam z lektur czytałam... ale planuję się za niego w najbliższym czsasie wziąć, kilka jego książek na półce stoi

Cytat:
Oooj, ja znam jednego Tomasza bardzo pijącego
Stary 2011-06-27, 12:17   #4250
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

ahhhh zapomnialąm dodać zdjęcia z Parą młodą , a to przecież najważniejsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6250245.jpg (88,8 KB, 62 załadowań)

Maleństwo moje
Stary 2011-06-27, 12:24   #4251
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Oj , ja w swoim życiu mnóstwo książek przeczytałam i wszystkie te, które wymieniacie (Ania z Zielonego Wzgórza, Astrid Lindgren, Musierowicz) uwielbiałam A jeszcze Jezioro Osobliwości mi Alicia przypomniała, zauroczona byłam tą książką.
Te chińsko - japońskie też mi się dobrze czytało.
Nie cierrrpię natomiast Wiśniewskiego. Spodobała mi się jego"Samotność w sieci" i kupiłam sobie w ciemno kilka jego opowiadań. No myślałam, że zejdę z nudów, takimi banałami facet sadzi, że głowa mała. Pierwszy raz chyba zdarzyło mi się, że nie byłam w stanie dokończyć książki, tak słaba była i szkoda mi było czasu.

A aktualnie czytam :"Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały. Jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły".
I Steinbecka "Grona Gniewu". Steinbeck jest boski .
A czytałaś Bikini Wiśniewskiego?
Przerabiałam na studiach książkę o podobnej tematyce, ale nie pamiętam tytułu
Już wiem Thomas Gordon "Wychowanie bez porażek". Dość ciężko mi się ją czytało, ale są w niej trafne rady Testowałam niektóre na B., a kobieta, z którą miałam zajęcia na swoim szefie i też działały

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
ahhhh zapomnialąm dodać zdjęcia z Parą młodą , a to przecież najważniejsze
Ładną suknię miała
A Ty miałaś siebie w swojej zamieścić
Stary 2011-06-27, 12:30   #4252
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Ładną suknię miała
spoko , niech was ciekawośc zżera
A poważnie musze się lubego spytać gdzie album ze zdjęciami upchał bo nie umie znaleść

Maleństwo moje
Stary 2011-06-27, 12:32   #4253
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
mój też Tomasz
Cytat:
no właśnie obiecałaś
Stary 2011-06-27, 12:36   #4254
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
mój też Tomasz

no właśnie obiecałaś
ale się kobitki uparłyśmy na tych Tomaszów chociaż Tomasz mówie do niego tylko jak mnie wnerwi

Słowa dotrzymam

Maleństwo moje
Stary 2011-06-27, 12:57   #4255
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ale się kobitki uparłyśmy na tych Tomaszów chociaż Tomasz mówie do niego tylko jak mnie wnerwi

Słowa dotrzymam
ja nigdy nie mówię Tomasz, zwykle tomek albo misiek nieraz przy córcę mówię tata
Stary 2011-06-27, 13:04   #4256
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja nigdy nie mówię Tomasz, zwykle tomek albo misiek nieraz przy córcę mówię tata
mój wie ze jak powiem do niego Tomasz to ma się strzec bo to znaczy że wyciągam przeciwko niemu ciężki arsenał

Maleństwo moje
Stary 2011-06-27, 13:12   #4257
sheryl
szeryfcio

Cytat:
A czytałaś Bikini Wiśniewskiego?
Przerabiałam na studiach książkę o podobnej tematyce, ale nie pamiętam tytułu
Już wiem Thomas Gordon "Wychowanie bez porażek". Dość ciężko mi się ją czytało, ale są w niej trafne rady Testowałam niektóre na B., a kobieta, z którą miałam zajęcia na swoim szefie i też działały:
Nie, tej nie.
Czytałam opowiadania: "Martyna i inne opowiadania o miłości" , "Zespoły napięć", "Molekuły emocji", no i oczywiście "Samotność w @".
Przyznam szczerze, że boję się sięgnąć po kolejną pozycję jakoś się zraziłam do tego pana.
Co do poradników; nie czytuję, ale na ten jeden się skusiłam, bo to niby jakiś hit i bardo polecany no zobaczymy, na razie jestem na początku i nic specjalnego nie wyczytałam...
Stary 2011-06-27, 13:23   #4258
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tylko nadzieje że w tych japonach źle nie wyglądałam , bo później szpilki musiałam już zdjąć ze wzgląd na moje kolano które już dawało się we znaki
Niestety znam ten ból i też chadzam głównie na płaskim - adidaski lub japonki latem. No ale lepiej na płaskim niż potem chodzić kilka dni z kolanem jak balon...
Cytat:
No niektóre Tomki piją za kilku Tomków nie pijących
Cytat:
Oooj, ja znam jednego Tomasza bardzo pijącego
Ja też i niestety mam do niego słabość... niestety on do mnie nie ...

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 13:24   #4259
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, tej nie.
Czytałam opowiadania: "Martyna i inne opowiadania o miłości" , "Zespoły napięć", "Molekuły emocji", no i oczywiście "Samotność w @".
Przyznam szczerze, że boję się sięgnąć po kolejną pozycję jakoś się zraziłam do tego pana.
Co do poradników; nie czytuję, ale na ten jeden się skusiłam, bo to niby jakiś hit i bardo polecany no zobaczymy, na razie jestem na początku i nic specjalnego nie wyczytałam...
Bikini jest trochę pod modłę Samotności Przyznam, że podczas czytania każdej jego książki się poryczałam
Stary 2011-06-27, 15:14   #4260
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
m

Alicio
, z takich lżejszych, babskich i odmiennych kulturowo mogę polecić trylogię "Białej Masajki". Ciekawa; i jej historia i aspekt kulturowy
nawet nie wiedziałam, że jest trylogia, an ie jedna sztuka tylko, jakoś się zawsze nie mogłam przekonać, żeby tą książkę wziąć, może się jednak skuszę. A co do takich to jeszcze Waris Dirie "kwiat pustyni" i "córka nomadów", jest jeszcze 3 część, ale mi się ta trzecia już tak nie podobała
Cytat:
Bikini jest trochę pod modłę Samotności Przyznam, że podczas czytania każdej jego książki się poryczałam
muszę to bikini przeczytac w takim razie, bo samotność
czytała któraś z was coś emily giffin może? bo widziałam wczoraj w empiku, ale w końcu wzięłam co innego. Teraz jeszcze choruję na "arabską pieśń" i "debiutantki z park avenue"- coś w stylu plotkary podobno
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości