|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
U nas na studniówce jedna z dziewczyn tańczących boso nadepnęła na szkło z rozbitego kieliszka. Wbiła je sobie głęboko, strasznie krwawiła. Zabrała ją karetka. Dlatego mam już nauczkę, że lepiej zabrać jakieś płaskie butki na zmianę, niż tańczyć boso.
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedna kobitka .Najgorzej się na weselu wkurzyłam jak jedna pijana laska wylała na moją sukienke martini wrrrrrrrrrr gdyby było to troszkę dobra jakoś bym to zdzierżyła , ale nie całą lampkę :/ dzięki czemu miałam cały przód mokry :/ Poza tym ta panna leżała już nawalona o godzinie 16-nastej , pare ludzi zachowywało się tam jakby nigdy w zyciu alkoholu na oczy nie widzieli .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-27 o 11:21 |
|
|
|
|
#4233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Lolity mam Bubble Gum - pisałam, że przeleciała całe liceum i aż nie chce się jej brać do ręki, bo tak jest zniszczona ![]() Cytat:
Cytat:
A Państwo Młodzi na stałe mieszkają w górach czy tylko weselicho tam urządzili? A Ja B. namówiłam na to nasze wesele, ale pewnie mu się jeszcze kilka razy odmyśli I chce, żebym z nim w sobotę na grilla poszła, ale to bardzo, bardzo, bardzo mi się nie widzi |
|||
|
|
|
#4234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() Ja wypiłam lampke martini i pól lampki wina , na wiecej nie miałam ochotki wolałam wcinać smakołyki
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rescue super fotki, fajny pomysł z tymi górami, ale pewnie ich to sporo kosztowało też, bo gości gdzieś trzeba ulokować i w ogóle
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem wam że rozmawiałam o kosztach z Panią młodą i byłam zaskoczona bo bardzo tanio ich wyszło to wesele . Fajne było to że zaraz nad salą mieliśmy swoje pokoje , a hotel pierwsza klasa , nie mieliśmy normalnych kluczy tylko takie "zegarki " na rękę na któreś fotce można to nawet zauważyć na mojej ręce . Jak chciało się pokój otworzyć trzeba było przyłożyć to do czytnika super Widok z pokoju miałam na tatry aha jak para młoda szła do ołtarza to przed nimi szła kapela góralska i grali im mendelsona na skrzypkach - ekstra pomysł i genialny efekt
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-27 o 11:34 |
|
|
|
|
#4238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio TŻ mówi do mnie 'Ania, tylko pij dziś jak mężczyzna'. Wszyscy łącznie ze mną myśleli, że chodzi mu o to, że mam dużo wypić. A on dodał 'A nie jak dwóch mężczyzn, jak to zwykle robisz' Ale nie robię żadnych głupot po alkoholu.
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi naprawdę jeszcze nie zdarzyło się nie trzymać fasonu przy piciu. Sama wiem na ile mogę sobie pozwolić, dodatkowym aniołem stróżem jest TŻ
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-06-27 o 11:43 |
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alkohol jest dla ludzi tak czy siak , ale miło kiedy Ci co piją wiedzą jak się po nim zachować
|
|
#4242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto chce to pije, a kto nie to nie, niektórym ciężko to zrozumieć |
|
|
|
|
#4245 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Te chińsko - japońskie też mi się dobrze czytało. Nie cierrrpię natomiast Wiśniewskiego. Spodobała mi się jego"Samotność w sieci" i kupiłam sobie w ciemno kilka jego opowiadań. No myślałam, że zejdę z nudów, takimi banałami facet sadzi, że głowa mała. Pierwszy raz chyba zdarzyło mi się, że nie byłam w stanie dokończyć książki, tak słaba była i szkoda mi było czasu. Alicio, z takich lżejszych, babskich i odmiennych kulturowo mogę polecić trylogię "Białej Masajki". Ciekawa; i jej historia i aspekt kulturowy. ![]() Cytat:
Ale w sumie masz raję, może i po sobie też zacząć wystawiać? Idzie to? W sumie to rzeczy kilkuletnie... ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- A aktualnie czytam :" Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały. Jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły". ![]() I Steinbecka "Grona Gniewu". Steinbeck jest boski
|
|
#4246 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może te Tomasze takie niepijące![]() Cytat:
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
heheh oj te Tomasze takie porządne chyba
Kurczę dzisiaj do pracy na 20
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-27 o 12:12 |
|
|
|
#4248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja znikam, bo za 3 godzinki TŻ wróci z pracy i trzeba będzie go nakarmić i wyprowadzić na spacer, bo wczoraj obiecałam. A jeszcze troszkę sama muszę popracować
|
|
#4249 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Oooj, ja znam jednego Tomasza bardzo pijącego
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
ahhhh zapomnialąm dodać zdjęcia z Parą młodą , a to przecież najważniejsze
|
#4251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przerabiałam na studiach książkę o podobnej tematyce, ale nie pamiętam tytułu Już wiem Thomas Gordon "Wychowanie bez porażek". Dość ciężko mi się ją czytało, ale są w niej trafne rady Testowałam niektóre na B., a kobieta, z którą miałam zajęcia na swoim szefie i też działały![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
A Ty miałaś siebie w swojej zamieścić
|
||
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poważnie musze się lubego spytać gdzie album ze zdjęciami upchał bo nie umie znaleść
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
ale się kobitki uparłyśmy na tych Tomaszów
Słowa dotrzymam
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4257 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Czytałam opowiadania: "Martyna i inne opowiadania o miłości" , "Zespoły napięć", "Molekuły emocji", no i oczywiście "Samotność w @". Przyznam szczerze, że boję się sięgnąć po kolejną pozycję jakoś się zraziłam do tego pana.Co do poradników; nie czytuję, ale na ten jeden się skusiłam, bo to niby jakiś hit i bardo polecany no zobaczymy, na razie jestem na początku i nic specjalnego nie wyczytałam...
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niektóre Tomki piją za kilku Tomków nie pijących Ja też i niestety mam do niego słabość... niestety on do mnie nie ...
|
|
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznam, że podczas czytania każdej jego książki się poryczałam
|
|
|
|
|
#4260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czytała któraś z was coś emily giffin może? bo widziałam wczoraj w empiku, ale w końcu wzięłam co innego. Teraz jeszcze choruję na "arabską pieśń" i "debiutantki z park avenue"- coś w stylu plotkary podobno |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

biedna kobitka .

kto chce to pije, a kto nie to nie, niektórym ciężko to zrozumieć